En dag vid Sidsjön

Härlig att vara ute så länge.
Däremot blåste det och vart riktigt kallt på slutet.
Men det var ändå mysigt och det slutade med en våffla. Mums!














Passar på att njuta av vädret

Godmorgon!

Det är underbart väder idag. Solen skiner och himlen är blå. Ska ta en snabb kissrund med Kelso nu. Sen ska jag äta frukost och göra mig i ordning. Efter det far vi till Sidsjön och gå en promenad runt. Härligt! Resten av familjen är i backen och åker, så efter promenaden blir det nog lite fika. Mums!


Dags att sova

Nu är det äntligen tyst här hemma. Kelso och Gumman har somnat! Det var på tiden för dom har busat sen jag kom hem från jobbet och det var strax efter 4! Men jag är inte så trött än, så jag sitter här och kikar runt ett lite ett tag till.

Blått är flott

Är fortfarande inne i en blå period. Allt blått är snyggt! Speciellt marinblått och randigt. Mmmm! Varför hittar man alltid så mycket saker man vill ha när man absolut inte har råd? De här gobitarna kommer från Gina Tricot!



Vill ha från Nelly


nelly.com

En Guldbagge


Niclas har skaffat sig en guldbagge säger han. Hoho!

Så ikväll blir det Let's Dance. En mysig kväll med massor av chips!

Gamla bilder

Satt och kollade igenom bilderna från förra året när Kelso kom till oss.
Ojojoj vad liten han var!


Visste inte vem han var

Nu är jag LEDIG. Underbart! Jag ska bara njuta och ta det lugnt. Jag ska klippas och färga håret. Ska bli grymt skönt! Stod och spanade in mitt hår idag och såg att nästan hela håret var kluvet. Inte alls snyggt. Så det blir bra med en liten uppfräschning!
Sitter nu och lyssnar på Danko Jones. De spelar just nu i Birsta och ikväll på Stadshuset. Jag hade aldrig hört talas om dom, så jag tyckte det var dags att jag lyssnade vad han spelade. Fanns bara en låt på Spotify, så det är den jag lyssnar på nu. Helt ok.


Godmorgon, godmorgon, hör fåglar sjunga glatt..

Fredag är äntligen här! Nu är det bara några timmar kvar sen är jag ledig. Wiho! För att göra det hela lite bättre kan jag berätta att solen skiner! Synd bara att jag står inne hela dagen fram till kl 16. Men jag kan ju hoppas på att solen är kvar en liten stund efter det.

Nu blir det en morgonpromenad, sen far jag!

Hejdå! :)

Change color

Oh Shit! Jag är verkligen helt slut i huvudet! Jag förstår inte varför. Jag har jobbat mer än såhär annars och inte varit såhär trött. Men det här slår rekord. Jag känner mig helt förstörd. Tur att det bara är imorgon kvar. Sen är jag ledig 3 dagar. Ska kanske höra med Maria om hon vill byta pass, så kan jag vara ledig 4 dagar. Det hade varit skönt.. om jag inte blir uttråkad direkt..


I helgen ska jag nog färga håret. Jag trivs inte alls i den här färgen. Har verkligen försökt att tycka om det, men jag gör inte det. Eller jag tycker om färgen jättemycket. Skitcool färg, men inte på mig. Så i helgen blir jag nog rödbrun igen!


Torsdagen

Nu har jag varit riktigt duktigt. Har stått och lagat mat i nästan 1 timme! Inte mindre än 5 matlådor blev det. Härligt! Däremot äter jag inte av maten. Jag och Kelso sitter och äter gröt som en bra start på dagen. Även fast dagen började för 2 och en halv timme sedan för mig.

Ska snart börja fixa mig, för jag jobbar även idag. Får se om jag ens tar mig till jobbet idag. Andreas tog min bil till Micke för att dom skulle fixa de två ynka sakerna inför ombesiktningen. Världens bästa grabbar! ;D Så jag ska ta Andreas bil som ibland inte startar för att det är för kallt. Så jag får hoppas på det bästa, det vill säga, att den startar!


Sur

Det har gått över en vecka nu sen jag lämnade in min mobil och fortfarande har jag inte fått något sms om att jag kan komma ner och hämta den. Hur lång tid ska det egentligen ta innan dom har lagat den?

Godnatt



Nu säger jag godnatt.
Har öppning imorgon på jobbet, så det är bäst att få lite sömn innan dess.

Godnatt och sov gott!

Vill ha tillbaka mitt örhänge


Belinda, om du inte har förstört det här örhänget vill jag gärna ha tillbaka det så jag har två stycken. Tack!

Thailand -07

Jag sitter än idag och tittar igenom bilderna från när jag var i Thailand med Jennifer -07. Ser alltid nya roliga saker på bilder. Såg det här nu och funderar, är det en bulle eller?!



Nåja, jag längtar skitmycket till värmen. Andreas sa förut att när han får heltid, då far vi utomlands. Ååh, snälla snälla Kjelles ge honom heltid! Jag vill till värmen, njuta och bli brun! Jag vill! Jag vill! Jag vill!

   

Undra hur många gånger ni har sett dessa bilder nu? Haha. Har fler bilder hemma hos mamma, ni får väll se dem någon annan gång :)

Man tar inte hål i öronen på en liten unge!

Måste berätta vad jag såg igår på jobbet..

Det var en unge, 1-1,5 år kanske. Hon låg i barnvagnen, pillade och åt på sin leksak. Såg att något var konstigt men kunde inte förstå vad som såg så fel ut. Sen ser jag -Ungen har hål i öronen! En guldring i vardera öra! What?! Otäkt tycker jag! Tänk när ungen börjar märka det där och börjar dra och slita. Usch. Det värsta var att jag tyckte inte det såg gulligt ut alls, såg bara helt fel ut. Fult, jättefult var det!


Bara för det kör jag en "Kids" låt. Here you have MGMT. Me like!

Han måste ha något fel!

Det är inte sant! Killen som jag skrev om i förra inlägget, grannen nivet? Han hälsade på idag igen!

Jag hade precis kommit hem från jobbet, satt mig ner i soffan för att äta och Andreas satt bredvid mig. Då sliter killen upp dörren och tittar på oss. Mummlar något och sen går han. Andreas vart tokig! Vi gissar på att han antingen alltid är hög eller så har han något fel uppe i huvudet. Man kan väl annars inte gå fel så ofta? Fel och säga URSÄKTA också, inte bara mummla. Wierdo!

När ska han lära sig vart han bor?

Har varit less på våran granne hela kvällen. Han har suttit och spelat gitarr och sjungit. Irriterande. Men det är ju fredagkväll så jag får väll ha överseende med det. Tror tillochmed att de ha fest där uppe. Dunkar på som tusan nu och tror att de har en elefanflock där så som dom stampar i golvet.

Appro på grannen. Häromdagen stod jag och tog på mig ytterkläderna för att fara till jobbet. Hör hur någon försöker öppna dörren, drar och sliter i den. Jag öppnar dörren, kikar ut och ser den här killen stå där utanför. Han tittar på mig. Han tittar in på Andreas som ligger i soffan. Han tittar på mig. Han tittar på namnskylten bredvid dörren. Tittar på mig. Sen går han. Säger ingenting. Han bara går. Uppåt.

Igår när jag kom hem så smiter våran katt ut i trappuppgången, som vanligt. Jag jagar henne två trappor upp. När jag går ner en trappa kommer den där killen igen. Han är påväg att gå uppför en trappa till, inser väll att han bor inte på tredje våningen, utan på andra, där jag står. Så han backar nerför, går mot dörren. Jag pratar med honom men får inget svar..

Varför vill han inte prata med mig?
Jag vet ju nu iallafall att han inte är stum.
Har faktist hört honom sjunga!



Sönderslagen

Hur mycket ska man tro på det här? ->http://www.tmz.com/bloggers/tmz-staff/. Snacket om Chris och Rihanna har nog alla hört nu. Men det är nog ingen som vet vad som är sant eller inte. Som den här bilden, kan man tro på på det? Efter alla bilder man får se nuförtiden, redigerade och icke redigerade bilder, tycker jag det är jättesvårt att veta om någon bild är på riktigt eller och den bara är redigerad.. Synd om henne om det skulle vara så att denna bil är verklig. Hua.

Vad har man till knästrumpor?


De här strumporna är från nelly. De är jättesöta tycker jag. Hade fått in ett par liknande på jobbet igår, fast svarta. Jag pillade jättemycket på dom idag och undrade om jag skulle ta och köpa dom. Men jag hängde tillbaka dom. För jag har absolut ingen aning hur jag ska bära upp dom på ett snyggt sätt, alltså vad jag ska ha till. I have no idea. Så det vart inge strumpisar för mig.
Men fina, det är dom!

Väntar fortfarande

Jag är arg på min lånemobil. Den är liten, ful, plastig och jag förstår mig inte på den. Samsung.  Anna skrattade åt den för hon tyckte det såg ut som en leksakstelefon. Det gör det verkligen! Jag kommer aldrig köpa en Samsung mobil! Aldrig, Aldrig, Aldrig! Vill ha tillbaka min mobil så jag kan skicka sms (mina ord finns inte i lånemobilen) och knäppa kort. Men nu kan jag inte knäppa kort, så ni får se gamla kort istället.

Nu väntar jag och Andreas på min syster.
Varför är du alltid sååå seg?!


LookiLooki



Jösses! Har folk aldrig sett en tjej med orangehår förut? Nästan alla jag går förbi GLOOOOR! Så jag glor tillbaka. Usch, jag blir så less!

Nu har jag kommit hem från jobbet och har hunnit handlat lite mat. Men tror ändå jag ska åka till mamma och äta. Orkar inte laga något själv.  Men får se vad min kära sambo säger. Måste i och för sig ändå till mamma för att lämna Kelso, så då kan jag äta på samma gång tycker jag.


Men nu ska jag ut i kylan på en promenad med Kelso.
-13grader är det nu.
Brrrrrrr!

Lindex



Jag har knappt varit in på Lindex förut när jag har haft en shoppingrunda på stan. Hittar sällan något där. Men jag ser nu på hemsidan att dom börjar få in lite gosaker för en billig penning. Gillar de randiga tröjorna, men även den beiga tröjan. Tycker om nitskärpet också, men ett sånt har jag redan.. :)

Mönster i skorna

När jag var håmodell hade en av våra stylister skitcoola skor. Ett par vanliga svarta, men sen var kanten på dom nedvikta och det var ett schackmönster inuti, men som då vart på utsidan. Såg de här skorna på Biancos hemsida och tänkte genast på hans skor. Men de här kanske inte blir lika snygga som hans var?! Han hade ju inte klackar.. Inte heller de här mönstrerna..


Get high like planes

Jag är på sånt festhumör så jag blir tokig. Har poppat musik på hög volym hela dagen så grannarna måste vara less på mig. Men nu har älsklingen kommit hem från jobbet så jag drog på mig hörlurarna istället och poppar på. Appropå M.I.A - Paper Planes, Belinda skrattade åt mig när jag gjorde min snygga dans till den. Jag tyckte jag gjorde så rätt, men hon bara skrattade. Äh, jag fortsätter med min dans. Jag tycker den är suverän!


"Måste" hitta lite nya kläder till min nya hårfärg. Jag ska kanske ta och skapa lite kontraster. Har lagt undan ett par turkosa örhängen på jobbet. Skitcoolt vart det till mitt hår! Kanske ska pröva ett blått hårband till det? Fast blått kanske inte blir lika snyggt som det turkosa?!




Såg det här håbandet på asos. Vi ska kanske få in något liknande på jobbet.
Med fjädrar och hela köret. Hoppas vi får in dom och att dom är snygga!


Confessions of a Shopaholic



Jag vill gå på bio och se den här filmen! Började läsa boken för längesedan men tror aldrig att jag kom igenom den? Är inte så förtjust att läsa böcker. Jag blir bara trött och somnar med boken på huvudet eller att jag ligger på boken. Sen måste jag ändå läsa om det för jag var för trött sist jag läste, men då blir jag trött ännu en gång till och somnar. Så måste jag läsa om det.. Ja, ni fattar. Så det passar bättre för mig att se filmen!

När vi gräver guld i USA

När jag såg det här förut kunde jag inte motstå. Jag satte själv på GES , höjde musiken och poppade som bara den. Jag älskade GES som liten och har många minnen av deras låtar. Många minnen framför spegeln, mimades och dansande. Kunde alla låtar och visste precis vilken låt som kom efter vilken.

Det sjuka är att allt det där satt kvar. När ena låten var slut började jag sjunga på nästa, trots att den inte hade börjat spelats än. Så förut tog jag i och sjöng med, dansade runt i lägenheten och Kelso vart som tokig. Började skälla och hoppa runt. Undra om han tycker jag sjungde bra eller dåligt?!





Lämna in mobilen


 
Nu ska jag ta gå ner och lämna in min mobil. Undra om den går att fixa? Den har ganska konstiga fel.. Nåja, det återstår att se. Om det inte går vet jag inte vad jag vill ha för ny mobil. Jag har varit nöjd med den jag har nu, så jag har inte ens tittat på vilka mobiler som är nya nuförtiden.





Ja, då har jag varit och lämna mobilen. När jag hade berättat vad som var fel med den sa ja "Ja, det var väll bara det" Han sa då "Det var inte så bara det. Jag tycker det var ganska mycket fel!!" Oops, skulle kanske ha gått in med den tidigare, när första felet kom, inte när jag hade några på lager. Jaja, skönt att få den fixad. Förhoppningsvis fixad iallafall.

Däremot fick jag en ful och tråkig lånetelefon! Men den här stänger förhoppningsvis inte av sig själv, så då kommer jag iallafall till jobbet i tid!


Vaknade och såg ut såhär

Idag har jag en ledig dag! Men det som är så konstigt är att Andreas inte är hemma! SÅ TOMT! Han är nämligen på sitt nya jobb - i Birsta! Så nu är vi båda två där ute. Haha. Hoppas det går bra för min älskling, men det vet jag. Han är bäst på allt!

Nu ska jag på en promenad med Kelso i snön. Idag snöar det igen. Jag blir så less! Jag som hade hoppats på sol så man kunde ta en lång lång lång promenad och bara njuta. Men nu blir det till att packa på sig massa kläder så man inte fryser. Fast det är ändå bara -8 grader. Så det är lugnt motför vad det har varit!

Just det. Andreas har dessutom min kontantkort idag. Ingen mening att ni ringer eller skickar sms om ni vill ha tag i mig fort. Jag kan ändå inte göra något åt saken.


Borstade ut lockarna i håret igår och ser nu ut såhär

Ojojoj, vet inte när jag kommer vänja mig med färgen. Saknar redan mitt förra hår
Men ska duscha efter promenaden och hoppas på att det ser bättre ut då!

Fabulous!!

Dagen började med att vi alla hårmodeller kom till Spaze på Bergsgatan kl 9 på morgonen. Osylade helt och hållet. De gick igenom alla vad man skulle börja med och jag skulle göra en avfärgning på en gång. Satten mig i shampooneringen där avfärgningen började..


1. Tjuvkik på avfärgningen 2. Avfärgningens resultat (Jag ska aldrig bli blond!)


3. Dags för färgning -Orange! 4. De vräkte på massor med färg i hela håret


5. Färgningen är klar! 6-7. Sminket är på


8-9. Sen var det dags för att förbereda lockarna! 10. Tant Agda!






11-17. Några av de andra hårmodellerna



18.
Vi for upp til Södraberget där outfiten väntade på oss.
19.
Spänningen på topp!




20-25. Alla redo, fast vissa skulle klippas på scen! (bild24)



Såg så knepig ut, men tänkte att ni skulle få se min outfit iallafall.
Ros på magen dessutom ;)


Skithöga klackar fick jag! Höga och smala! Höga för att vara mig!
Björn sa -De här skorna ska du ha. Är de för stora får du stoppa papper i dem!
Så var det med det. (Fick stoppa papper i dem!) Glamoröst..

Dagens frisyr

Idag vart det ingen bra start på dagen. Anna ringde och väckte mig! Åh, panik jag fick. Jag hatar att försova mig, för det första. För det andra vart jag svinförbannad på min mobil som hade stängt av sig under natten. Skulle gå och lämna in den efter jobbet, men var så trött så jag somnade i soffan och sov ca 3timmar.. Så jag får gå in med mobilen imorgon istället. Fick slänga upp håret i en knut för jag hann ju inte tvätta det innan jag for. Så jag har fortfarande lockigt hår. Dock är det inte fint när det är utsläppt. Det är lockar längst ner så jag ser ut som en clown. Men ni får se bilder från visningen senare. Orkar inte lägga upp alla nu.


Nu saknas bara brännan, sen är jag redo för sommaren!

Smygtitt ;)


Precis kommit hem från visningen.
Håret föll ner när jag klädde av mig, därför syns hönsnätet.
Såg inte ut så före!

Det här var skitroligt!

Ja, ni kan nog aldrig tänka er hur jag såg ut ikväll. Lockig, orangehårig med hönsnät på huvudet. Första Sandra sa när jag kom förbi henne var -OH GUD! Hehe, men det är ganska häftigt. Tar nog ett tag för mig att vänja mig vid hårfärgen, men jag tycker det är coolt. Jag är ju dessutom bland de första som har säsongens färger ;) Hahaha! Men jag får se hur länge jag vill ha färgen. Kanske vaknar imorgon och tycker allt är ett stort misstag. Men dagen har varit en upplevelse i sig. Skitroligt och jag gör gärna om det!

Bilder får ni se imorgon. Orkar inte lägga in nu. Börjar 7 imorgon, så jag ska sova snart så jag är pigg när inventeringen startar!


Bye bye håret


Nu ska jag ut på en promenad med Kelso.
Sen ska jag till hårsalongen, få håret klippt och bli färgad.
Jag är så nervös!


Jag ska vara hårmodell imorgon!


Woho, det är så overkligt! Konstigt känns det. Jag ska vara hårmodell imorgon! Hur sjukt är inte det? Jag som är så rädd om mitt hår och blir lätt missnöjd. Jag ska låta någon göra om mitt hår helt och hållet. Inte en vanlig färg heller. Killen kom fram till mig och frågade om jag kunde tänka mig ljusare. -Ja, det beror på hur ljust sa jag. Han visade mig denna bild (ovan) och ja sa. -JA! Det kör vi på!

Haha, jag är knäpp jag. Jag har aldrig tänkt på att färga den hårfärgen. Osäker på om jag ens kommer passa i den. Men vafasiken. Man får väll bara en sånhär chans, så det är bara att ta den. Dessutom behövde jag klippas och färgas. Mitt hår är riktigt slitet!

Ska bli kul att få bli omhändertagen hela dagen. Få håret fixat, bli sminkad och "lära sig gå". Haha, underbart. Jag kommer vara sjukt nervös hela natten så jag inte kommer kunna sova.

kl 9 imorgon ska jag börja bli fixad, 19.30 är visningen på södrabeget och jag ska dessutom gå i högklackat. Jösses, högklackat!! Ska låna massa skor av Sandra, jag äger inga högklackade skor.

Fy, det är en nervös längtan. Längtar jättemycket, känns pirrigt men samtidigt är jag orolig på att det kommer bli skitfult. Jag menar, jag jobbar ändå i butik och måste visa mig på jobbet redan på tisdag. Hoppas det blir bra!!!





De här är frisyrer som andra ska klippa sig till.
Iallafall de översta.

En annan färg

Idag ska jag och Belinda iväg på lite roligheter. Spännande! Sen ska vi på stan och kika lite. Tar väll kanske en fika också, eller något sånt. En helt vanlig dag med andra ord.

Har blivit så fast för blått, mörkblått och marinblått. Så fint till sommaren!


Kelso

För att göra Kelso extra fin idag fick han ta sig en ordentlig dusch. Hehe, han ser ut som en helt annan hund när han blir blöt..





Men han blir såååå tjusig efteråt! Våran lilla snygging!



Myser hela dagen


Idag har varit en mysig dag. Vid sju-tiden for vi till mamma och tittade på melodifestivalen. Åt morötter och dipp, okej, chips också! Det var gott! Annars har jag och Andreas inte gjort mycket mer. Vi har förresten 3 år och 8månader idag. Aah!! Vart har tiden tagit vägen? Det går så fort allting!

Hemma hos mamma fick vi förresten en hemmagjord drink av Belinda. Smakade körsbär men skulle smaka geléhallon. Nåja, det var ett gott försök iallafall ;)





All gone


Molly

Igår var det mys hos Sandra. Såg på några filmer (SATC-filmen, Whisperer och Morden i midsomer (Haha!)) Vi gick på en promenad också och sen svullade vi för fullt! -Räkor med aioli, oliver och riskakor med bregott. Blandade såklart inte allt det där, åt det var för sig och, mums, vad gott det var!



1. Lite räkor  2. Några oliver
3. Uppäten aioli 4. Uppätna räkor


Godnatt!


Jag gör det (nog) igen

Jag känner mig jätteless på att inte kunna göra något med mitt hår, och att sitta och titta igeom gamla bilder gör mig bara ännu mera sugen på att klippa snelugg och klippa upp det lite. Frågan är om jag inte kommer ångra mig?



 


Mars 2008

Älskar att titta igenom gamla bilder. Det här är nästan ett år sedan! Se vad Sandra se annorlunda ut!!! Eller hur?!?!!!

























Ganska liten!

Åh, hittade en bild på Kelso när vi precis hade fått hem honom. Lillskrutt!




Myser i vinterkylan



När det är tråkigt och mörkt får man ta och mysa till det lite för att bil på bättre humör. Tända ljus är en bra mysfaktor och jag älskar mina doftljus. Det jobbiga är att vissa luktar så stark. Så starkt att det luktar ut i trappuppgången. Men det gör inte mig något, jag tycker det luktar så gott! Fast mina braá doftljus är snart slut, så jag får ta och köpa nya på Ikea. Tror att dom luktar ungefär lika mycket som dom jag har nu!?







Ja tack!



Jag längtar till sommaren. Till solen. Till stränderna. Till ledigheten. Till första grillningen. Till värmen. Till alla klänningarna. Till solbrännan. Till lättklädda dagar. Till gulliga små skor. Till långa sköna promenader. Till första doppet. Jag längtar!






14 minusgrader

Heej!

Idag känns som en bra dag. Förutom att jag har en bula i pannan. Inte mycket att göra åt. Funderade först på att dra på mig en mössa, men tror inte Anna skulle gilla om jag stod på jobbet med mössa. Skulle inte se bra ut. Jag kan inte heller lägga luggen på sné, för jag har ingen lugg... Så jag har som vanligt. Håret uppsatt i en hårnål på sidan, så ALLA kan se min bula.

Idag är det stängning igen. Igår var nog den värsta stängningen på länge. Det var mer folk än vanligt, så det var de inte fel på. Det var jag som var sååå trött och höll på att somna när jag satt där på stolen. Men som vanligt klarade jag av kvällen. Nemas Problemas.

Nu ska jag fixa det sista, sen ska jag ut i kylan. -14grader är det idag. HUA!


Belindas konstverk som hon hade gjort igår..
Ganska likt va?! Hahah


Vill du ha gratis skor?!

Istället för Gratis Mode finns nu Gratis Skor! Det är ju helt toppen! Jag behöver verkligen nya skor. Skulle behöva slänga iallafall 3st par här hemma, men det har man ju inte hjärta för. Iallafall de skor jag har haft i ca 5år, dom borde jag nog slänga. Får så jätteont i fötterna när jag har dom.



De här tygdkorna hade inte suttit fel. De mörkblåa vill jag gärna ha, ja tack! Har använt mina vita tygskor under hela vintern, så dom har snart gjort sitt och dom är snart redo för att slängas även dom.

Fodral





I år ska jag ta och skaffa mig solglasögon fodral. Jag lyckas alltid förstöra solglasögonen när jag lägger dom i väskan (förståerligt) Så för att hålla dom hela ska jag faktist köpa ett fodral. Jag SKA!

Silverringar

Köpte förresten två silverringar idag. 20kr/st. Så det var det värt. :)



Varmt om halsen

Jag älskar scarfs! Men inte att ha på mig dom själv, tycker alla andra passar så mycket bättre i det. Idag fick vi in massor och genast vart jag sugen på att köpa hem en hel hög. Men jag vet att det är ganska onödigt då jag väldig sällan kommer använda dom. Men ni kanske blir sugna? Här är några av dom!






Halsbandet -just nu

Ibland har man sina favoriter bland kläder, skor, jackor, smycken.. Ja, allt. Jag har aldrig haft något favorit halsband. Har inte varit mycket för halsband överhuvudtaget. Men nu har jag hittat det som jag gillar..



..och ett par örhängen till



Dagens frisyr



Idag tänkte jag köra på uppsatt. Stod och greja på, fixa och dona. Sen när jag var klar såg det inte alls bra ut. Så jag tog bort allting. Egentligen hänger det nog på att jag inte trivs i uppsatt, men nu ser jag istället ut som vanligt. Suck. Jag måste verkligen skaffa mig en frisyr! Det är så tråkigt med platt spikrakt hår. Ser ut som en slickad katt. Att håret dessutom är nytvättat gör inte det hela bättre. Då kan jag inte göra ett skit med det, det bara faller ner tillbaka till sitt ursprung, dvs, platt och rakt. Så, vad ska man ta och skaffa sig för frisyr?

Halsband från jobbet




 


De här halsbanden har vi på jobbet. Hehe, lite småroliga. Kassettbandet tycker jag om. Men det passar inte mig.. Inget av de här är "jag".


Gina Tricot


Knapparna på baksidan var snyggt tycker jag.
Undrar om det är så skönt bara?!
Sen tycker jag nog inte resten var så fin.
Men kanske när den sitter på?

Vi skippar lite tycker jag

Nu har jag kommit hem från Sandra!  Vi avverkade 3st filmer, åt räkor med aioli och popcorn efter det. Här kör vi inte på sallad och andra nyttigheter, nej nej. Fett och sliskigt ska det vara! Nu sitter jag med en chipskål och mumsar i mig. Finns inget stopp i mig, kan äta allt och hur mycket som helst av det! Jag älskar gosaker, men vem gör inte det?!

Jag och Sandra kommer iallafall alltid in på ämnet om att åka utomlands. Det hade suttit fint nu. Jag älskar sommaren så så mycket och blir så glad varje gång solen visar sig. Längtar också mycket tills att man kan ligga i solen på stranden, njuta av värmen och bli sådär fint brun. Ska vi inte ta och hoppa fram några månader? Det tycker jag!


Thailand -07

Nu kommer jag vännen

Nu ska jag ta och fara till Sandra! Ska ta med mig räkor som vi ska sitta och mumsa på. (Andreas har förbjudit mig att äta räkor här hemma bara för att han tycker att det luktar så illa) Det blir en myskväll helt enkelt!


Idag var solen framme

Solen visade sig äntligen idag. Så underbart! Var så mysigt att vara ute på promenad med Kelso. Senaste dagarna har bara varit en pina att gå ut, men så fort solen kommer fram får man genast ny energi! Tycker ni inte?!


Min lille kille!

Smyckes rensning!

Jag och min sambo är så otroligt sociala med varandra här hemma ibland. Idag är en sån dag! Han sitter vid datorn och jag sitter här vid andra datorn som är inkopplad till tvn. Ena riktiga datanördar är vad vi är! Men eftersom jag sitter vid tvn blir skärmen så otroligt stor (42") och bokstäverna så små. Måste verkligen koncentrera ögonen. Inte alls skönt för huvudet. Nåja, det är skönt att ligga i soffan iallafall!

Idag har jag haft en städdag. Eller har städat bland mina smycken och slängt massa som var trasigt eller bara luktade fruktansvärt illa.Varför får smycken sån illaluktande lukt när dom ligger tillsammans? Här är några örhängen som blev kvar. Var tvungen att kolla att örhängerna hade sin partner kvar. Var bara ett par som inte hade de. påfågelörhängerna. Men vet att min syster har den andra. Varför tog du bara en??


Vilket kap, eller inte



Såg att Bellme.se nu sålde örhängen för 159kr! Visst, det är märkesörhängen, men liknande kan man köpa på mitt jobb för 49,50-59.50kr! Kanske inte just i dom färgerna, men nästan. Fast jag vet att dom färgerna är på ingång, så det kommer säkert sånna örhängen också!

Disconnect me

Jag tror att Marie Seneholts låt från melodifestivalen kommer vara en plåga snart! Gissar på att Rix FM kommer spela sönder den. Nej, just det...!! Rix FM spelas inte i Sundsvall längre....... Här har ni Maries låt från melodifestivalen iallafall.



Jag tyckte dessutom att klänningen var läcker.
Har aldrig tyckt om fransar, men den här var faktist fin!




Sen blir jag avis hur fint den här klänningen sitter på Marie. Jag prövade en liknande från Gina Tricot, och det såg ut som en trasa på mig. Tycker klänningen är så fin, speciellt på henne. Bild lånad från Aftonbladet.se

Nu blir det...



..med en massa chips!

Barndomsminnen



När jag var ute med Kelso hittade jag nog den största snöhögen jag har sett i år. Den var gigantisk. Då börjar jag gensast tänka på när man var liten och alltid byggde gångar i snöhögarna och kröp runt där med värsta farten. Det var alltid så roligt och man kunde vara ute i timmar i snön utan att börja frysa. Jag hatar snö nuförtiden. Eller jag hatar att frysa, det är väll det de hänger på. Men Kelso är fortfarande liten, snart 9månader, och han älskar att busa, så jag släppte honom och han sprang upp och ner, hit och dit snöhögen.



Svarta lilla pricken är Kelso ;)


Nu räcker det



Åkte till Ica Maxi efter jobbet och såg den här bilen. Hahaha, kul och komma och hämta den!! Värsta var att dom som hade skottat hade lagt snöhögarna runt bilen. Haha. Men det här värdet börjar bli fööör mycket. Jag är less less less! Tror andra är det också, såg den här gubben påväg till jobbet.. Kul..



Jag ser det snöa



Här hemma fortsätter det bara snöa, hur mycket som helst. Andreas fick skotta fram min bil förut så jag ska lyckas komma ut. Ska snart åka och jobba, så det är lika bra att gå ut och sopa av bilen så jag hinner till jobbet i tid.


Det har varit något för mig



Varje dag på jobbet ser jag den här springa förbi. Eller ja, inte just den här men liknande. Idag såg jag både en röd och en svart. Ååh, ångrar starkt att jag inte köpte den när jag väl var där. Mycket dumt! Jaja, det är bara till att leta något annat! Kanske lika bra att jag inte köpte den, slipper man se ut som alla andra. Fast det hade jag kanske ändå inte gjort om jag hade köpt mig en blå?!

Ge mig!



Bikbok 149:-

Snälla Snälla Snälla Snälla

Jag gav upp Melsodifestivalen och satte mig här istället. Är så less på Melodifestivalen och alla dess delar hit, och  att man ska rösta dit dit eller dit. Sen var det ingen bra låt heller. Skit Skit Skit!

Nåja, hittade några söta djur t-shirts från nelly.com. Har redan en t-shirt med en katt på, så jag kanske ska fortsätta på djurtemat?


Vaaa?


Vem tar på sig något dylikt? Va? Vad ska man ha till? Hua!
Från nelly.com

Vilken är sann?

Hittade den här och tog den :)

Regler:
1. Länka till den som taggat dig
2. Skriv 7 saker om dig själv varav en är sann!
3. Utmana personer i slutet av ditt inlägg

1. Jag sover i nattlinne/pyjamas
2. Jag vill ha 4st barn
Jag är tokig i bullar
4. Jag svettas mycket
5. Jag har mjäll
6. Jag kan busvissla
7. Jag älskar frukten/bären i yoghurt

Jag utmanar:
Belinda
Emelie
Evelina
Sandra N
Sabina
Linso


SÅÅ, vilken tror du är sann? ;)

Nu är jag less



Nu kan det väll ändå inte bara vara jag som är less på det här vädret?! Jag har varit less på snö sen första snöflingan nuddade backen i Sundsvall. Sen dess har det bara kommit mer, men nu är det löjligt med hur mycket snö som kommer. Det räcker med snö, vi behöver inte mera! Igår när jag for och hämtade Andreas kunde jag nästan inte köra på motorvägen för det var så mycket snö. Det som inte ens får vara mer än 1cm (något sånt) men jag kunde knappt köra på motorvägen för det var så mycket snö. Då är det liiiite mer än 1cm iallafall!




Sen har jag haft en skitdag idag. Eller okej, så dålig har den inte varit. Jag har bara varit riktigt trött och på dåligt humör. Antagligen för att jag har sovit lite inatt. Hade nog typ världens fulaste kläder på mig idag också. Det gjorde inte att allt kändes bättre heller. Tjocktröja som gled upp hela tiden och gjorde att jag såg gravid ut.. Och på jobbet var det kaos. Huuur mycket folk som helst. Bara för att är det är dåligt tänker alla "Aha! Vi far till Birsta så slipper vi vara ute!" Det värsta är att alla tänker så på en lördag och inte på en söndag. Kan säga det -Far på söndag istället! Det är mycket lugnare då!!!! Slipper ni all trafik också. Inte alls lika mycket på söndagar!





Det ända som har varit bra idag var att älsklingen kockade när jag kom hem.. Gjorde strips med korv. Jag som ä-ä-ääälskar strips!! Det gjorde sig bra i min mage och jag vart på lite bättre humör!

Matilda Who?



Har precis tittat på ett avsnitt med Samantha. Jag tycker det är en rolig serie. Tänk själv att vakna upp och inte minnas ett skit. I detta avsnitt handlade det om att inte minnas sex. Att typ vara oskuld igen. Haha, roligt. Vilka ideér dom har dom som gör film/serier. Jag skulle knappast klara av det!

Men nu ska jag ta och sätta mig i bilen och åka typ 5 mil. Ska ut till Tynderö och hämta min gospropp. Hatar att köra i det här vädret, men har inte mycket val. Men tänk om man kör av vägen och att man dessutom är själv. Skrämmande. Sitter man där uppochned i en mosad bil. Har blivit förlamad och kan inte ringa från mobilen eftersom, ja, kroppen är förlamad. Eh, ja, lite överdrivet kanske. Men ska ändå ringa Andreas och säga att jag ska fara nu, så han vet att om jag inte dyker upp om en timme har något hänt. Nu kör vi!

Död räka

Ikväll är min sambo åter igen borta. Eller jag borde inte skriva åter igen, han är alltid annars hemma. Så jag borde bara skriva att han är borta ikväll. Så då ska jag passa på att äta räkor, igen. Denna gång ska jag däremot inte göra misstaget att ställa fram räkorna och sen gå därifrån. Då blir frestelsen alldeles för stor för vissa!







6 Februari 2009



De här armbanden kom in idag. Pastellfärgade. Jättefina! (Dålig bild!) Solglasögonen är fulsnygga, så jag bara måste köpa dom. Roligt att ha ett par stycken att välja på när man ska ut. Sen blir jag inte helt ruinerad av att köpa dom heller, så då kan jag gott unna mig det.



Idag kom förresten också mina parfym jag hade skickat efter. Paris Hilton Heiress. Luktar gott, men väldigt starkt. Har börjat gjort en liten samling på parfymer. Eller, har bara 7st än, så det går saaaakta men säkert framåt. Tycker det är roligt att ha lite lukter att välja bland.

 

Något från Monki

Har aldrig handlat något från Monki. Äger inget från Monki. Eller jo, ett par byxor som jag fått från Belinda, annars har jag inget. Inget som jag själv har köpt. Har knappt gått in i den butiken. Har inte alls känt att det har varit min stil av kläder. Men nu, för första gången, gick jag in på hemsidan och hittade lite fint. Bland annat de här kjolarna, visserligen i samma stil men olika färger. Superfint till sommaren







Vill ha jeansen



ÅH! Jag har letat sånna här jeans läääänge, men aldrig hittat dom. Nu låg den här bilden ute på  på Topshop men det är fortfarande inte dom jeansen som dom säljer. Hur ska jag få tag i dessa jeans?

Just nu

Tänkte visa er vad jag har på mig idag, bara för att det här inte alls "mig", men när jag prövade den imorse kände jag hur mjuk och gosig den var, så den fick stanna kvar och mysa runt min kropp! Jag är ju trots allt ledig idag, så jag slipper vistas bland folk i denna outfit.


Solglasögon 2009


Solglasögonen från SIX som jag lovade!
Mitt eget snygga paint-arbete. Mycket stolt, haha!

Mina nya solglasögon?!

Idag hade jag föresten mitt helvetes pass. 9:45-20:15. Eller, det gick ju faktist bra. Fick massor med nya varor, så jag hade något att göra nästan hela dagen. Nya solglasögon fick vi som sagt. Färgglada och roliga former. Ni får se bilderna imorgon. Eller okej, ett litet smakprov -Varsågoda!





Hat är ett starkt ord, men jag fan hatar er!

Fy vad jag tycker det är hemsk om det här nya som kom upp i Kalla Fakta. Om dunet. Satt och titade lite på Kvällöppet med Ekdal, eller vad det heter. Där pratade dom om det. Jag tittade själv inte på Kalla Fakta när programmet visade, klarar inte av det. Den lilla snutten dom visade på Kvällsöppet räckte gott och väl.  Sa till Andreas om och om igen hur hemskt jag tyckte att det var och började grina. Anderas blir "arg" på mig för att jag tittar på det trots att jag blir så ledsen så han sitter här vid datorn och säger "Byt kanal. Byt kanal då, annars kommer jag och stänger av tv:n!!!" Men den lilla filmsnutten hann visas klart och flera tårar hade runnit nerför mina kinder. Förstår inte hur man kan göra något sånt mot en levande varelse. Det är sjukt. Sjuka människor! Jag hatar er!

Lyfta, bära, släpa, dra

Både igår och idag har jag hjälpt Sandra att flytta. Tycker det är roligt och flytta och se hur fint allting kommer att bli. Det är en mysig lägenhet Sandra har fått tag i, en med kakelugn. Eller det är väll inte kakel? Nåja, mysigt iallafall. Bästa när Sandra flyttar är att hon alltid rensar bland kläderna = Lycka för mig! Förra gången hon rensa fick jag också kläder, den här gången fick jag ett skärp, två par diesel jeans och ett par skitsnygga fornarnia jeans. Dumma är att alla har utsvängda ben (fult!) Men då får mammi hugga i och sy in dom till stuprör :) Det jobbiga med att flytta är att man märker hur otränad man är. Jag har träningsvärk i både armar och ben efter allt som ska packas, flyttas och bäras. Stort blåmärke har jag på benet och rivsår på händerna. Men det är väll sånt som hör till!

Imorgon är det en lååång dag på jobbet. 9.45-20.15. Tufft att stå i butik så länge, faktist.  Det bästa är att det kommer MASSOR med nya varor, så jag har lite att pilla med iallafall. Solglasögon kommer det dessutom! Hur sugen kommer man inte bli att köpa det tills våren kommer? Kommer säkert lägga undan ett helt lager till mig själv, trots att jag köpte kanske 5-6st solglasögon förra året. Vet bara vart jag har 2st av dom...

Så för att orka med morgondagen blir det nu sängen. Godnatt!

Skorna som har gjort sitt

Nästan varje morgon drar jag på mig mjukisbyxor och t-shirt, sen går jag på prommis med Kelso. Dvs, utan strumpor i mina fejk ugg skor. Det bästa är att dom verkligen har hållt mina fötter varma hela vinter, med eller utan strumpor. Men imorse kände jag att det började bli lite kallt/blött på innersidan av foten. Jag tror skorna har gjort sitt nu, framförallt den vänstra skon....







Me want ny lägenhet

Jag är så sugen på att flytta. Igen. Jag trivs i den här lägenheten och i det här området MEN lägenheten är ju så liten. Stör mig på småsaker som står framme och bara för att det är så litet har jag tappat all lust för att städa. Jag vet ju att det ändå blir lika skitigt igen på 5min. Så även fast jag älskar att ha städat, fint, ordning och reda runt omkring mig så skiter jag i det.

Jag som alltid städade i Söråker, och i den lägenheten trivdes jag inte ens i som jag gör här. Men den lägenheten var stor, bra mycket större än den här. Just att den här är så liten så förstör det allting. Vissa dagar får jag panik för att det står så mycket skitig disk på diskbänken så jag måste städa disken! Ställa den i ordning så det ser lite bättre ut. Istället hade jag kunnat tömt diskmaskinen och stoppat i det skitiga för att slippa ha något framme. Näe, men då är jag lat också, så det orkar jag inte. Lättare att bara städa disken.

Större lägenhet, tack! :)

Lite rolig

Hehehe...


Kossan.se