Mumma

Hur i hela helvete ska jag orka upp och börja jobba 7 imorgon? Ååh, jag dör! Men det är nog dags att jag ska gå och lägga mig, orkar knappt hålla ögonen öppna!

Skönt ändå att jag slutar tidigt imorgon. Sen ska vi grilla hos Sandra och Johnny, hur gott ska inte det bli då?! :D


How you doing?

Kommer en kille till jobbet idag som bara pratar engelska. Jag börjar redan känna hur svettlökarna kommer vara stora och härliga ikväll. Önskar jag kunde prata engelska flytande, men icke. Jag kommer skämma ut mig själv!



Bra start på dagen!

Herregud vad glad jag vart nyss när jag gick in på mitt konto. Det är inte alltid man blir glad av det, snarare brukar man bli less för att man inte har lika mycket pengar som man trode. Men det här gjorde min dag, vart så glad att jag började skratta. Vill nästan fälla en tår av lycka. Hehehee okej, lite överdrivet.. (Synd bara att jag vill spara allt, så det blir ändå ingen shopping för mig :()


Annars har jag varit vaken sen 9 imorse. Så jag har hunnit med att packa lite lådor. Fick lådor av mäklaren som jag älskar att packa i. Dom är så stora och det får plats massor med skit i dom, hehe. Hoppas man orkar bära dom sen bara..


Ska fixa lite volym i mitt jävla platta hår nu, äta mat, måla naglarna och sen fara till jobbet. :)



Fyndat

Fyndade en skjorta på Rut m.fl. för 20kr. Den var på rean för att den hade ett hål i sig, så den kostade då 50kr. Men på något konstigt sätt fick jag den för en tjuga. Underbart! Så nu har jag suttit och dragit ut småtrådar som satt lite överallt till ingen nytta. Har även lagat det lilla lilla hålet och den är nu felfri. Älskar att fynda, för inte gör det mig något att jag måste sy lite :)




Det går bra nu

Har varit och shoppat och handlat mat med Nicklas idag. Kände mig som en gammal surkärring som gick tillbaka med kvittot när jag såg att jag hade fått betalt 25kr/kg för potatis. Liiite dyrt vart det jämfört med vad det egentligen skulle kosta. Fick nästan en hundring tillbaka så det var ju tur att jag kollade kvittot, för det brukar jag aldrig annars göra.

Även tur att det kommer en till slant till mitt konto här i veckan. Jag ska (försöka) spara allt tills vi flyttar. Gud vad jag längtar! :)

Äntligen händer det saker och allt börja lösa sig!


Helt fantastiskt

Känns tungt idag att gå och fixa mig för att sen åka till jobbet. Jag valde ju helt fel att gå ut, får liksom sova en timme mindre. Tur att jag ändå mår bra. Men skulle behöva något i magen. Cheesburgare hade varit asgott! Får be Nicklas svänga förbi donken när han skjutsar mig. För ja, jag vågar inte köra till jobbet. Wopsi.

Tack för igår vännen!!


Baby you're a firework



Har världens bästa Jullan här. Nu kör vi hela natten lång!!

Fredag gör jag vad jag vill

Äntligen fredag. Som jag har längtat! Ska greja lite nu på morgonen sen iväg och ha fullt upp hela dagen. Shoppa med Sandra bland annat :D

Har ingen ny bild på oss!? :o


Shoppingkonto

Vill att det ska bli fredag nu så lönen kommer och jag kan shoppa! Är så sugen på att handla något nytt, säkert mest för att denna månad har varit bajs. Men nu väntar jag mig en lön och pengar för två månader från försökringskassan. Me like!

Nu ska jag kika på Per Morberg och bli ännu hungrigare. Förstår inte vart min pojkvän har tagit vägen? Jag vill inte äta själv!

Ge mig fredag

Funderar på vart jag ska börja packa och när jag ska orka? Jag brukar visserligen tycka det är roligt att packa och få undan massa saker, så suget kanske kommer under de dagar jag är ledig..


Lingon

Efter jobbet for jag, Nicklas, Robert och Emma på bio. Vi såg den där Lingon-filmen. Den bjöd på både skratt och tårar.

Insåg när jag kom hem att jag hade missat Desperate housewives. Ohno. Får se om jag orkar se det nu, eller imorgon. Måste hinna sova och orka upp imorgon också.


Undra om jag har rakt hår?


Jag älskar dig



Vill ha augusti och en utomlandsresa nu, tack!

Unbelievable

Trode jag skulle sitta datalös ikväll. Inte för att det hade gjort så mycket, sitter så lite vid datorn ändå. Men Nicklas fixade en laddare till sin dator så jag får ha min lille för mig sälv. "Vi" har iallafall LAN är ikväll.

Ja, jag inte då. Jag ligger och tittar på tv. Tittar visserligen på datorn då och då på inrednings grejer, det är såååå roligt. Om man ändå hade mer pengar att göra av med på sånt :)


Måndags besked

Jag säger bara ÄNTLIGEN!!!


WIIIIHOOOOOO!!!

Jag gillar't!!!

Helgen har bestått av:

Släkten


Pulkåkning




Syskonkärlek


Grillning


Massor av god mat


Lek





Också pimpling



Grillning


Mys



och njutning






Sorry för värdelös kvalite på vissa bilder.


Come with me

Tredje dagen i rad som jag slipper laga middag. Både igår och idag när jag kommer hem från jobbet så är maten klar. Vilken lyx! :D


Annarrrrsrs så är det ju pimpeltävling på sidsjön på söndag. Jag och Nicklas hade tänkt åkt dit bara för att mysa lite ute på isen och göra vinterns första(!) pimpling. Någon som vill med? Ja ja ja ja ja jaJajJAJAJAAA, FÖLJ MED!!!!

Pimpling på kvällen/natten i Skälsjön :)


Makes it worth it

Längtar till helgen då vi ska på 70års fest med min underbara, men lilla, släkt.
Älskar dom allihopa!


Försökte mig på att ta en bred bild, gick inge vidare...

No hope, no love, no glory, no happy ending.

Ringde igår och frågade vart mina pengar hade tagit vägen och fick till svar att dom inte ens hade fått in mina papper!? Vad less jag blev!! Så jag gick ner till arbetsförmedlingen med nya papper och frågade hur mina papper kunde komma bort men inte Nicklas, eftersom vi var in samtidigt. Hon sa att dom nog hade slarvat bort det men bad så mycket om ursäkt. Tack för det. Tänk om det var åt någon som inte har någon annan inkomst, som bara har dom pengarna att få också slarvar dom bort papperet?! Sjukt dåligt!



Nicklas fixade min frisyr igår.




Drive me crazy, drive me wild

Är ledig idag och ska försöka få med mig Nicklas till stan. Satt och kollade på HMs hemsida och såg att det finns en bikinitopp som jag skulle vilja pröva. Har länge letat en bikini med banden på sidorna och inte mitt frampå och nu äntligen fanns det en. Hoppas den finns i butiken bara!



Every night we fell in love

Igår kom jag fram till att två cheesburgare inte är bra mat på ett 10timmars pass. Så det misstaget gör jag aldrig om igen..

Idag ska jag jobba med. Har även hunnit ätit två mackor. Barnmorskan på ungdomsmottagningen sa åt mig att jag skulle börja äta 5-6 gånger om dagen (går inte så bra) och innan jag går utanför dörren på morgonen ska jag ha ätit 100 kalorier. Okej, vad är 100 kalorier? Jag har och kommer aldrig i helt mitt liv räkna kalorier.


Måste borsta tänderna nu. Ska åka typ nu. 



Give away

Jag har ju ångest när det kommer till presenter. Det är riktigt hemskt! Men nu har jag äntligen beställt en doppresent till lilla Nikki. Vi hade först några ideér men bytte dom helt mot andra. Så ikväll har jag suttit och tjatat på Nicklas att han ska kolla och vara med och bestämma. Frågan är bara om presenten hinner komma.. Vad gör man annars??


Snigging

Verkar inte spela någon roll när jag går och lägger mig på kvällen/natten, vaknar ändå alltid runt tio. Skönt ändå, dagen blir lite längre. Synd bara att min samvete säger åt mig att inte städa, för då väcker jag Nicklas. Så jag får inte så mycket gjort, det är lika skitigt hemma ändå.

Trodde jag skulle få pengar idag också, men icke. Säkert nå strul bara för att jag ska få högre ersättning nu. Nästan 200kr mer om dagen. Tackar tackar! 

Så istället för att hoppas på att jag får pengar på kontot så hoppas jag nu på ett samtal. Den som väntar på något gott väntar alltid förlänge. Suck.


Lill-lördag

Haft Sverigechefen på besök idag och vi har gått igenom massa siffror så det tillslut bara snurrade i mitt huvud. Närå, tycker faktiskt att det är jätteroligt och intressant med siffror. Jag är en liten nörd när det gäller siffror och matte. Tyckte det var asroligt när jag fick lära mig schemaläggning och att skicka in lönerapporter, för då fick jag äntligen en anledning till att sitta i excel och pilla med siffror :D

Men efter jobbet for vi och åt på Jops. Jag åt oxfilé som var såååå gott att jag dog. Typ. Så efter den middagen, en öl och en drink, ligger jag nu i soffan och känner mig väldigt trött. Tur att jag börar 2 imorgon.



Vältränad

Var så fult igår när jag var på ungdomsmottagningen för att fixa nya p-piller. Då tog hon blodtryck, som dom alltid gör. När det var klart säger hon:

- Du har jättebra blodtryck. Det lönar sig att träna!!
- Hahahahaha, jag tränar inte!
- Gör du inte? Säger hon jätteförvånat och tittar på mina armar.
- Hahah, näe. Inte alls!
- Nähä...

Det är jag som är biffen! ;P



I guess I love the way it burns

Tisdag, jag är ledig och solen skiner faktiskt idag med. Helt otroligt! =) Ska ta och fixa lite fika och sätta mig ute på balkongen tror jag. Senare idag ska vi på en till lägenhetsvisning. Spännande!


Helgen som varit

Vad skönt det har varit att vara ledig i helgen. I lördags kom mamma och Micke förbi. Vi bjöd på middag (fylld fläskfilé med friterade strips och sallad) och dom bjöd på efterätt (blåbärspaj). Efter det vart det melodifestivalen och sen tv-spel hela kvällen. + Chips, dipp och ostkrokar Jättemysigt var det och mätt var jag. Hehe :D

Igår åkte jag och Nicklas och köpte våran första skoter tillsammans. Naaaw! En -75a. Hahah. Så idag ska vi åka och greja med den. Eller inte jag, jag sätter mig nog ute i solen och njuter. :)

Tar en gammal bild i brist på nya :)

Efter regn kommer solsken

Såg att jag är ledig 4 hela dagar sen. Lördag - Tisdag. Liten minisemester!! :D På tisdag ska vi kolla på en till lägenhet. Får se om vi vill ha den. Den ligger inte precis i området där vi tänkt bo, men känns lägenheten rätt så gör nog resten det också :)

Hoppas även på finväder och att man då kanske kan fara iväg till någon backe. Lite åksugen nu!



Say hey good looking

Jag tror jag börjar bli världens yraste. Glömmer bort allt hela tiden. Men det värsta var nog att jag blömde ta med mig tabletter till jobbet idag. Höll på dö av mina egna rapningar och sura uppstötningar. Så jävla vidrigt!! Men det misstaget gör jag bara om en gång. Väskan är nu packad med flera kartor så jag har tills imorgon!

Men nu ska jag laga lite mat. Kassler, ananas och champinjon gratäng tänkte jag försöka mig på. Smarrigt. Sen återstår det att se hur mycket av det jag kan äta. Blir nog mest ris för min del :)





Mistaaake

Var vrålhungrig när jag vaknade och slängde i mig två mackor. Det var mitt stora misstag idag. Hur trode jag att min mage skulle klara av två fullkornsbröd när jag knappt ätit något de senaste dagarna? Blir inte klok på mig själv. Om jag ändå kunde tänka lite i förväg ibland?

Nu ska jag åka och handla, sen blir det jobb.


Sunny day

Det känns som om att min nya jacka som jag handlade för några veckor sedan kommer få komma ut idag! Underbart väder!! Synd att jag börja jobba kl 2, men men.. Får hoppas att det är fint väder i helgen när jag är ledig.