En vecka

En vecka blev Theo idag. Det firade vi med ett bad och det verkade som om han gillade det. Låg där i och var alldeles lugn :)


Dom bästa killarna

Nicklas är sånt otroligt stöd nu när jag är begränsad i min framkomlighet. Jag blir alldeles rörd och tårarna börjar rinna när jag tänker på det.

Trots att jag har sån värk och så ont som jag aldrig någonsin haft förut så är jag så lycklig!



Theo


Två dygn

För två dygn sedan blev vi föräldrar och allt har ändrats. För mer än två dygn sedan satt jag i krystvärkar och tog i för allt jag hade och ut kom världens finaste Theo! Tårarna rann på en gång för oss båda. Oj vilka stora känslor! Theo mådde jättebra. Jag däremot fick massa komplikationer och fick efter ett tag åka ner och bli opererad. Det gör idag svinont och jag har värktabletter att tacka för att jag ens tar mig upp på dagarna. Men det är de värt när jag ser vår fina son! <3


7 dagar över

Så har det gått en hel helg. Har varit en riktigt myshelg som jag aldrig ville skulle ta slut.

 

I fredags åt jag och Nicklas kinamat och fortsatte myset på bio. Sen for vi vidare till Selångermarknad och gick en liten sväng.

 

Lördags vart det Selånger igen med Johnny och Nikki. Dom åkte karuseller och jag tittade på. Dom vann också massa gosedjur till Nikki och bebis :) Efter det for jag och Nicklas ut och fiska i det fina vädret. I båten var även världens äckligaste och största spindel. Nicklas fångade in den och jag släppte sen ut den i det fria. :) Sen kom regnet, så då for vi hem.

 

Och igår var jag på Me and I party hos Sandra och blev även bjuden på gomiddag. Jag köpte dock inga kläder då bebis fortfarande inte vill komma ut. För jag tycker att det syns på dom kläderna att det verkligen är för tjej eller kille.

 

 

 

Nu är det måndag igen och alla är tillbaka till sina jobb. Jag ligger bara hemma och väntar på att något ska hända. Känner mig riktigt trött och slut i kroppen. Revbenen värker som bara den. Usch. Har mått så bra hela graviditeten men nu, efter BF, känns allt sååå tugnt och jag är less. Rörelsena i magen är inte mysiga längre. Känns att det är trångt därinne för ibland känns det som om huden ska spricka och jag vet inte hur många gånger jag faktiskt har kollat om det har gjort det.

Idag ska jag iallafall upp till vinden några vänder för att få bort lite skit. Det är väll det jag ska sysselsätta mig med idag tänkte jag. Kanske att jag även bakar något. Imorgon kommer våran nya kyl och frys, så nu har jag snart äntligen plats för både matlådor och bakverk :D

 

Imorse kom Zipper och kröp in under täcket med mig. Mysis!

Vet inte vad som har hänt med honom?!


Bm-besök

Jag har inget roligt att skriva. Bm kunde inte bestämma sig om hur bebis låg. I gynstolen var det ruckbart, men när jag låg rakt var det rörligt tyckte hon. Hon vart lite fundersam.
Livmodertappen var mjuk (men stängd) det var väll de som var lite positivt. Men till helgen trodde hon inte på någon bebis iallafall.

Kommer få en remiss till sjukhuset till veckan, troligtvis fredag då jag är 41+3. Tydligen då man ska göra UL, ctg och prata om igångsättning. Jag håller tummarna för att bebis vill komma utan igångsättning. Jag vill vara med om en "vanlig" förlossning där allt sker som det ska...

Hade hoppats på att få höra "nu är det nära!" eller liknande.. Men nu känns det ännu längre bort när h*n fortfarande inte är fixerad. Vilket för övrigt är ovanligt bland förstföderskor. Såklart! Så när jag kom hem kom tårarna, för ja, nu är jag less! Gör ont när jag går och det drar så inåthelvete ibland i ljumskarna. Så bm trodde på foglossning. Tack! Precis vad jag behövde såhär på slutet. Snart får jag väll bristningar också! ;(


40+1

Idag fyller min fina vän Matilda år! Så när Nicklas slutade for vi dit och åt smörgåstårta och fikade bulla. Mums!! Skönt att komma ut ur lägenheten en sväng. För idag möblerade jag om bebisrummet igen, för typ femte gången.. Ja, jag är fruktansvärt rastlös och uttråkad på dagarna. Men samtidigt är jag väldigt trött också, så jag orkar inte åka iväg och hitta på saker varje dag. Så en liten fika idag var perfekt!!

Men nu sitter jag och äter, som vanligt. Känns som om jag inte gör annat än äter om kvällarna/nätterna. Förstår inte varför jag alltid är som hungrigast då?

Iallafall. Funderar på om imorgon är våran dag då bebis ska komma?! Mamma gick över 3 dagar när hon väntade mig. Kanske händer det mig med? Jag hoppas!! (:



Högt upp

Snälla bebis fixera dig någon gång så magen sjunker ner och jag kan börja andas normalt!! Sammandragningarna är riktigt tunga nu när jag ligger ner.

 

 

 

Tisdag

Igår vart det en heldag med mamma på Birsta <3 Hade mest bara tänkt gå runt och kika och spendera tiden men det slutade med en hel del shopping. Mest på Ikea :D Så kul att komma hem med lite nytt! Hade idag tänkt bygga ihop möbeln jag köpte men vaknade med en stel och ond nacke. Så jag har nu krypit ner i sängen igen där jag tänker spendera min dag!



100%


Söndag

Igår var det Attmarlyran och jag bestämde mig på morgonen när jag såg att det regnade att jag inte skulle klä ut mig och därför inte heller vara med och spela brännboll. Men efter att jag hade sett första matchen så tänkte jag att här kan jag inte stå hela dagen och titta på. Jag måste vara med!! Sagt och gjort så spelade jag alla andra matcher. Det var roligt, men jag bidrog tyvärr inte med så mycket.

 

Idag blir det en riktigt latdag. Tog sovmorgon till 10, men ska nog krypa ner i sängen igen och slå igång lite serier. Just nu önskar jag att Nicklas kunde komma hem från jobbet med festaste fruktfatet till mig. Ååh, så gott. Har bara omogna nektariner och en ananas hemma. :(

 


Brännboll

Vaknade imorse när Nicklas klev upp. Hade tänkt sova längre för jag skulle vara på vc 8:30. Trots att jag var dötrött var det omöjligt att somna om för jag var så rädd för att försova mig. Så när jag kom hem från vc gick jag och la mig direkt och vaknade sen halv två!! Tack och lov för regn och svalt väder. Var längesedan jag sov så skönt!
 
Ikväll blir det en liten kräftis hos Sandra, Johnny och Nikki. Som jag har längtat!
Och imorgon är det Attmarlyran. Har hela tiden varit inställd på att jag också ska vara med och spela. Men nu ser det ut som att det ska bli regn och att springa runt på en blöt gräsmatta känns inte ett dugg säkert. Så jag skippar nog det iår. Tråkigt, jag som älskar brännboll :(
 
 
 

39+2

 


Har nu varit på sista planerade bm-besöket innan BF. Bebis är fortfarande rörlig... Hon bokade in en ny tid till mig nästa fredag och även till den trode hon att vi skulle ses. Jag vill skratta och grina åt det på samma gång. Det är helt sjukt hur mycket jag nu vill att bebis ska komma nu.

Men hon försökte peppa mig lite och sa att vi kommer ju iallafall få en augustibebis och att senaste datumet är 27 aug. Så det är väll lika bra att jag ställer in mig på det datumet istället.


Nedräkning pågår

7 dagar kvar till BF! :D

Vaknade 6:30 när Nicklas for till jobbet. Kunde inte somna om efter det. Så jag åt frukost och sen greja jag i bebis-rummet. Tömde en garderob som det bara var överkast, filtar och kuddar i (varför samlar man på sig så mycket sånt..?) som jag ska gå upp med till vinden. Sen ska jag sätta upp hyllor i garderoben istället.. Men det får bli ett projekt en annan dag! Bäddade sängen gjorde jag också ♥

 

Nicklas har valt örngott och första nallen och mamma har sytt ett babynest ♥

Nu får spjälsängen stå instängd tills bebis är ute. Sen får den flytta in till oss :D


Ensiffrigt!!!!

 

Det är dock inte en nytagen magbild. Men den ser ju ungefär likadan ut ;)