Inför resan

Känner mig så stressad. Har inte ens börjat packa väskorna än och jag åker imorgon vid 11! Aaah! Sen har jag inte klippt klorna på djuren, har inte tvättat klart kläderna, har inte gått med soporna, har inte tagit en sista dusch, har inte packat djurens resväskor, har inte gjort nya skivor till resan upp..

Däremot har jag fyllt på olja i bilen, fyllt på glykol, köpt stratkablar, bogserlina och ny sop. Har även städat ut soptippen jag hade i baksätet. Har köpt klart julklapparna till Sandra och slagit in dom. Har till och med hunnit med en solning på 24min (där jag ledsna efter 10 minuter och undrade om tiden var slut snart).

Men det här med att packa väskorna är tungt att börja med. Vet att jag kommer packa med alldeles för mycket, men hellre det än för lite kläder.

Ska väll fixa tvätten nu, sen är det bara att börja packa!

Expert's reklam

Första gången jag såg Expert's reklam, dvs igår, sa jag på en gång att de hade stavat fel. Nää! sa Andreas och trodde inte alls på mig. Men tillslut fick han själv så att de verkligen hade skrivit fel. Pinsamt för Expert. Pinsamt för personen som gjorde den reklamen. Undra om han fortfarande har sin tjänst kvar?! Jag brukar inte vara sån som märker småfel i filmer. Eller jo, det gör jag visst. Hela tiden. Jag märker hur luggen ligger i ena scenen och i nästan scen har luggen ändrat form. Typiskt mig. Men det här kan väll inte någon ha missat?



My face

Hej hej hej!

Stressig dag, precis som jag trodde. Men det har gått bra och nu är vi äntligen hemma. Fick Nature by Jabu'she rengöringslotion och ansiktsvatten av mormor. Någon som vet om det funkar bra? Har prövat det nu iallafall och rengöringslotionen kändes bra, men annorlunda. När man hade tvättat ansiktet var det precis som om man hade smörjt in sig också. Nåja, det återstår och se hur mitt ansikte mår av det här. Har tvättat det bra länge med bara tvål och det har ju faktist funkat det också..


God Jul

Fick massa fina julklappar! Men nu blir det sängen. Ska upp ganska tidigt imorgon och åka till mormor för att äta julgröt. Sen ska vi till Andreas släkt och fira julen. Fullt upp med körningar fram och tillbaka. Så är julen nuförtiden. Man ska vara överallt, gärna på samma tid också.

Men God Jul allesammans. Hoppas ni får en bra och en lugn jul! :)

Skor till mig

Dålig update av mig på grund av lång arbetsdag och en trött jag när jag kom hem. Har nu betalat alla räkningar och ska slänga mig i sängen för att orka upp tidigt imorgon för jag ska köpa julklappar. Har inte köpt en enda än. Hehehe. Men de flesta ska jag köpa på jobbet, så det går nog snabbt och smidigt!

Imorgon efter jobbet far vi till mamma för att få lite julklappar. Vet redan att jag ska få skorna av mamma. Hhihiihihih! Var tvungen att fråga, annars tänkte jag köpa dom själv.
Men hennes svar var - Men vilken dum fråga, det kan jag ju inte svara på.
 - Åh! Du har köpt dom!! sa jag då. Snäll mamma man har! :)

Godnatt

Present från min vän Sandra

Har som sagt gått runt med Sandra på Birsta idag. Fick då den här av henne



Med elefanter på



Frågan är väll bara NÄR man ska använda den? :P Haha

Snö(o)djur

Hej hej,

Efter en lång arbetsdag är jag nu hemma. Sandra kom förbi jobbet nästan precis när jag slutade så vi gick och åt tillsammans. Pratade en massa och gick sedan runt och kikade lite. Hittade inget speciellt jag vill köpa, men är sugen på en ny klänning... För jag vet fortfarande inte vad jag ska ha för klänning på nyår, så jag får väll ta med mig mitt lager och får välja där uppe helt enkelt! Annars skulle faktist det vara skönt att hitta en klänning som jag verkligen känner "den ska jag ha"!

Nu har jag en hund som sitter bredvid och psykar mig, han vill ut. Så det är väll bara att ta på sig massor med kläder och gå ut i vintervädret. Hua.

Föresten "vann" jag min grej som jag budade på igår på tradera. Så nu längtar jag till den kommer så får jag se om den passar! :D

Näe, nu ska jag ut i snön. Hej då!

I need shoes

Jag behöver nya skor, skor till nyår. Tycker det är så snyggt med höga klackar, men eftersom jag själv är lång så känner jag mig så dum i höga klackar, så jag tar de med lite lägre klack. De här snyggingarna har jag länge gått och sucktat efter och nu har dom tillochmed kommit ut på rea. Tjoho för mig! Däremot fanns det bara storlek 38 som minst, sist jag kollade, och det är för stort och glappar när jag går. Men jag funderar på att köpa dom ändå och pröva sånna där inlägg tjohejsan. Det kanske funkar?


Music makes me lose control

Andreas har fixat hem något sjukt program som har typ all musik. Behöver bara söka på ett ord så kommer det upp massor med låtar. Kom så lägligt nu när jag ska köra upp till Vemdalen och behöver lite bra musik att lyssna på!

Nu är det snart bara en vecka kvar, sen sitter jag och Amanda i bilen och är påväg upp till Vemdalen. Det har gått så fort allting, men inte mig emot. Jag längtar!


Flåt Amanda, hade ingen annan bild på dig ;D

Pirrigt!

Inatt vart det många timmars sömn, vilket jag verkligen behövde! Så nu är jag redo för jobbet, lite piggare, lite gladare :)

Nu blir det en lång dusch, sen ska jag ligga i soffan och lata tills jag ska jobba.. Okej, jag börjar 14.00 så jag hinner nästan bara duscha och äta. Så det här med att ligga i soffan och lata få vänta..


Sandra, jag hoppas du kommer förbi på jobbet. Känns som vi har mycket att prata om. Jag kan inte sluta tänka på det!


Fixat och klart

Nu har jag (vi) fixat bilen så nu har jag en ny lampa, fina lister runt dörrarna, dörrar som funkar att stänga och nya vindrutetorkare. Ska bara fylla på olja så allt klart sedan. Eller ja, man behöver bensin för att ta sig fram också. Sånt kan inte lösa sig förns det kommer inte lite pengar på mitt konto..

Snart blir det middag, spagetti och köttfärssås. Är så hungrig, har bara druckit vatten på hela dagen eftersom vi åkte och fixa med bilen så fort jag klev upp. Så lite mat skulle vara bra för min mage! MmmmmMMm


Ännu en ledig dag

Idag tog jag mig en låång sovmorgon. Så skönt! Idag kanske vi ska iväg och meka med min bil. Annars blir det nog bara lugnt. För imorgon jobbar jag 09,45-18,00 i Birsta, så det blir ett riktigt långpass som jag måste ladda upp batterierna till :)

Igår var föresten Sandra hit efter jobbet. Skönt att få prata lite för man ses så sällan nuförtiden. Nästa gång vi ses blir nog uppe i Vemdalen. Hoppar dagarna går fort så jag snart är där uppe!

Varför inte alltid vara brun och fräsch?

Jag vill bli brun igen :(
Måste ta och sola lite, eller bus:a, och få lite färg på kroppen till nyårsklänningen.
Vilken klänning jag nu än ska ha.
Har köpt massor, men ingen känns bra...


Brännan från Thailand. Me like!

Tur att man är karl'n i huset! ;)

Sitter här hemma med en stor mugg med te! Är så frusen. Har varit ute och fixat min bil i nästan 2 timmar. A man gotta do what a man gotta do!  Hade Micke till hjälp, men det vart inge bättre. Bilen är helt frusen och behöver ett varmt garage där han kan tina upp. Min lilla pärla. Någon som har ett att låna ut några dagar?



Imorgon blir det iallafall julbord hemma hos Jenny. Så skönt att bli bjuden på mat. Älskar det. Blir gärna bjuden på mat flera gånger i vecka. Fast jag tycker det är jätteroligt att laga mat, ibland. Men det är fasiken bättre att bli bjuden! :D

Mycket man saknar

Även fast jag vill till Vemdalen längtar jag bra mycket till värmen också!
Jag hatar kyla och vill hellre ligga i solen och njuta!















Thailand 2007

Give me Vemdalen

Jag längtar som satan tills vi ska fara till Vemdalen. Som det ser ut nu får jag och Amanda ta egen bil upp, men det ska nog inte vara några problem. Men som sagt, jag längtar och jag tror att det kommer bli en superrolig vecka!!







Bilder från Vemdalen 2007

Inte lätt när man är liten


Tur att han älskar snön iallafall! :)

Jag, liksom hela svenska folket, sitter och tittar på Idol nu. Har inte sett ett enda avsnitt av årets idol. Har tyckt att det har varit helt värdelöst. Men tänkte att jag iallafall skulle se finalen. Jag satt ju själv där i globen förra året. Haha.

Blir inget luciafirande för mig i helgen. För det första är det min andra och tredje lediga dag den här månaden och sen har jag ingen större lust att gå ut. Dessutom är jag helt slut i kroppen och började grina imorse när jag gick till jobbet för jag var så trött. Haha. Hade dessutom gjort illa ryggen igår på jobbet och kroppen orkade egentligen inte.  Inte så konstigt när jag har jobbat som en tok och bara varit ledig en dag sen december månad började. Suckade mig genom hela dagen och somnade direkt efter maten när jag kom hem. Låg här hemma i soffan och dregglade ner vår soff-tomte. Så jag behöver vara ledig mina två dagar!!

Imorgon ska jag och mami gå och titta på när Isabelle uppträder i Hedbergska (tror jag). Sen tar vi en tur på stan och ska bara mysa, mamma och jag :)

Misslyckande

Hej,

Idag har jag gjort pepparkakor och ett försök till mitt pepparkaksslott, men det set förjävligt ut så jag tänker inte visa någon bild. Men det vart inte som det skulle så jag fick bygga ihop något eget eftersom jag inte fattade hur det skulle se ut, resten av bitarna slängde jag. Andreas sade snällt om mitt bygge "Det är det fulaste pepparkakshus jag någonsin sett!!". Han är så snäll min lille bubbe. Han gjorde däremot en julskinka som var jätte jätte jätte god och jag kan lätt säga att vi har ätit upp halva redan. heh Hhe HHHEH hEh.

Imorgon är det jobb på Six som gäller och jag kan säga att jag längtar skitmycket. Igår kom det ca 3300 nya artiklar!! Oooh! Hoppas det är något snyggt som jag kan plocka på mig! :D

Happy Birthday!!!

Today är det min systers födelsedag. Grattis Grattis Grattis.
Har varit där och ätit gosaker. Mums mums.


Spanar in paketet


Påbörjar paketöppning


..sakta men säkert


Tada!


Rosa tema


Fokuserad...


Presenterna


Min hemmagjorda gubbe av mina gamla örhängen.






Mitt bygge fortsätter

Har nu klippt ut alla delar till slottet. 24 st! Jag vet inte ens hur slottet ska se ut, så jag vet inte hur alla bitar ska byggas ihop... Vill inte bara börja på något som bara blir tok. Får fundera vidare eller så får jag hitta något helt annat att göra...

Jag ska bygga ett slott

Har hittat ett pepparkaksslott som jag ska bygga! Ska skriva ut det först så får jag se hur stort det ungefär blir och om jag fattar hur man sätter ihop det.. Jag ska baka fram bitarna och inte använda fuskpepparkakshus som min moster gjorde, med färdiga bitar som man bara ska sätta ihop. Fusk Fusk Fusk. Näe, här ska byggas från grunden! Det är ju det som är lite av tjusningen också kan man äta deg också. Mums! Men ska inte bygga förns på tisdag, för då är jag ledig.

Idag blir det jobb ute i Birsta. Ska börja lite tidigare och det tackar jag inte nej till då det är bra betalt på helgerna! Så tack tack tack!

Pyssel dag

Hej,

Vad jag är dålig på att skriva nuförtiden. Hursomhelst. Idag jobbade jag. Skitroligt strax innan jag skulle gå, då det vart det full rulle. Det är då det är riktigt roligt!!! Men jag och Jenny kämpade på och det vart riktigt bra siffror på mindre än en halvtimme!

Efter det for jag till min moster och pysslade lite. Men jag är inte duktig på att pyssla och kommer nog aldrig bli det heller. Har noll fantasi och allt blir fult! Får se hur det slutar med mitt pepparkakshus som jag tänkte göra på tisdag (om jag orkar). Ska leta lite ritningar nu, kanske göra ett värstingpepparkakshus när jag ändå håller på?!


Nu sitter jag hemma och väntar på att min älskling ska komma hem som har varit i Tyskland. Jag vill också bara fara iväg! Tur att jag ska till Vemdalen snart så man får komma iväg och andas lite :)

Det är inte allt roligt

Kommer hem från jobbet, glad och på bra humör. Öppnar lite post och där ligger en oväntad räkning. Då vände mitt humör dirket och jag vart sur och grinig. Men det är mitt eget fel. Får skylla mig själv! Men jag har ingen lust med dumma räkningar, speciellt inte den här bajsmånaden!

Ska iallafall hämta ut ett paket på OK som jag inte ens vet vad det är. Något som hade skickats till Brandt Lindqvist. Lite roligt att vi börjar få post med båda våra namn. Värsting sambos!

Hej!

Ny dag, nya möjligheter

Godmorgon,

Börjar kl 2 idag, men Kelso och jag ska iväg för att prova på en ny kurs, bara för att se om det är något för oss. Därför ska jag iväg 12. Har precis klivit upp så jag har lite att göra på så kort tid.

Vi hörs kanske efter jobbet. Slutar kvart över åtta .

Julklänning?!

Nu ligger klänningen ute på rea som jag ville ha som julklänning.



Tror säkert jag kan ha storleken som finns kvar också
då jag inte är speciellt big av mig.

Jag är fast

Jag har nog aldrig varit så fast i en serie som Gossip Girl. Jag har alltid tyckt om det där rika glamorösa livet. Tänk själv att leva med mycket pengar! När jag ser den där serien blir jag bara mer sugen att bli rik och kunna köpa det mesta. Har alltid känt så och kommer nog alltid göra det. Hatar att leva snålt och inte kunna unna sig saker. Jag blir avundsjuk på hur bra vissa har det.

Men visst, jag har det jättebra, verkligen! Jag har inte bara ett, utan 2 jobb med underbara arbetskamrater och en lön varje månad som gör att jag klarar mig, och faktiskt kan unna mig saker. Jag har en lägenhet tillsammans med världens bästa, som jag har varit tillsammans med i 3,5år nu! Har en katt och en hund som är världens bästa djur. Världens bästa mamma som hjälper mig i alla lägen  och resten av familjen är också bäst. Jag har en egen bil och kan ta mig fram på egen hand. Har massor med vänner men har verkligen hittat en vän som jag litar på till 100%.

Hur många är det som har det så bra? Hur många är det inte som har en partner? Som inte har ett jobb? Eller inte har kontakt med sin familj? Som kanske inte heller har några vänner? Jag har det nog jäkligt bra, men alltid finns det något annat i mig som lockar.

Det där med att vara rik. Det lockar mig. Det är som Andreas säger när han blir arg på mig för att jag är sur för att jag inte har råd att köpa något jag vill ha "Du jobbar inte för att ha råd med hyra. Du jobbar för att kunna köpa dig ett par skor" Men jag älskar pengar. Så är det.