Feeling sastified but guilty as hell

När Matilda fyllde år fick hon denna jättechokladboll av mig :D
 
 

Do you really really wanna go hard?

Var på bio igår och såg Snabba cash 2. Inte speciellt bra. Jag satt och titta på klockan hela filmen och undrade när det skulle hända något. När vi kom hem såg jag The lost valentine. Mycket bättre film och det vart några tårar på slutet :')

Men nu ska jag hoppa i skorna och åka till jobbet! Är ledig igen nästa fredag.. Men imorgon kommer lönen och jag ska njuta när jag ser siffrorna på mitt konto!


Hello!




Like a boss

Imorse gick jag först till JC och åt frukost med Matilda. Fick även nästan en hel tårta av henne som jag suttit och mumsat på nu ikväll. Mmmm! Och imorgon fyller den lilla busen år och jag har världens fulaste present till henne. :D:D

Och idag är jag tillbaka på jobbet igen och jag har upp-över-öronen med saker att göra. Shiiiit. Men det är ju kul också!

Fast det börjar kännas nu att jag har jobbat en hel del. Tror även att jag har gått ner i vikt. Har inte vägt mig, men jag måste ta en storlek mindre på jeans.. Fick även höra idag att jag ser smalare ut. Hm. Äter mindre gör jag också. Men det är väll stressen som gör't. Men snart är det slut på det.


Jag är tillbaka!

Köpte en ny dator härromdagen. Fick virus på min förra. 74 st. Så jag köpte en ny. Egentligen ganska onödigt eftersom jag knappt sitter vid datorn. Men det kan ju vara bra att ha ibland. Speciellt nu när jag måste söka jobb. Har inte sökt ett enda än... Det känns tungt.

Men imorgon är det min sista dag på "semestern". Har haft 4 mycket roliga veckor på JC. Nästa vecka åker jag och Matilda ner på kick-off i Stockholm. Det ska bli rikitgt roligt. Längtar så mycket! :D



Så fort jag kom hem idag tog Nicklas bilen och for iväg. Jag orkade inte följa med. Är så trött så jag ska laga mat och sen lägga mig och kika på en film. Egentid!