Molnigt

Bara för att jag är ledig idag och tänkte ligga och sola en sista gång på balkongen så är det sånthär molnigt väder. Såklart. Får passa på att slänga i lite färg i håret och på ögonbrynen. Måste även ta och noppa bryna lite tror jag. Håller på att spara ut dom så dom ser inte riktigt klok ut just nu, men det är ett måste. Hade börjat noppa så att dom knappt existerade längre och jag vägrar ha tre strån som ett par fjortisögonbryn.


 


En lång en

Köpte en fiiin långklänning igår som jag ska ha varje dag till sommaren. Försöker intala mig det iallafall, för jag köpte en långklänning förra året som jag använde... 0 gånger.

Idag är jag leeedig och ska toksola hela dagen. Sola bort min förskyldning, hoppas det funkar. Vaknar upp med ett lager slem i munnen varje morgon. Så fruktansvärt äckligt!



Äntligen fredag!

Har varit en jobbig men rolig vecka på jobbet. Känns ändå otroligt skönt att vara ledig nu i några dagar. Ska ladda om inför flyttningen på måndag. Ska bli så spännande att nu äntligen få något eget!


Nu väntar jag på Sandra ska komma och hämta mig. Vi ska ta en tur på stan och shoppa lite. Blir nog även lite kinamat sedan om jag känner oss rätt. Mums!



Äter mitt påskägg

Har precis klippt Nicklas hår. Tycker aldrig om att göra det då jag vill att han ska ha lite längre. Nu var det visserligen för långt och behövde klippas, men så fort jag satt rakapparaten mot han huvud och dragit ett drag ångrar jag mig och vill sätta tillbaka håret igen..

Men nu blir det Per Morberg och sen Jamie Oliver. Till det blir det god brieost med kex som jag fick i påskägg. Mums, slår lätt godis en kväll som denna.

Hur gott såg inte det här ut då? Aaahhhh..

New shoes

Köpte ett par sommarskor idag! Åh vad jag längtar tills jag kan ha dom till en fin sommarklänning och bruna ben.

Nu ska jag inta liggläge och försöka kurera mig så gott det går. Vad jag än nu har blivit drabbad av så slog det till fort och rejält.


Kelso

Vad mysigt det är att komma hem till någon som alltid är glad att se en.




Sjuk

Perfekt att gå och bli sjuk nu. Eller inte. Verkligen sämsta veckan att gå och bli hängig på. Jag har inte tid med deeeeet!!!! Jag har ont i halsen, öronen, ögonen, huvudet och ja, typ hela kroppen. Fast jag verkar inte vara det enda, alla verkar bli dålig nu.

Men jag som tänkte försöka hinna packa så mycket som det är möjligt den här veckan, för nu är det bara 7 dagar kvar tills vi flyttar! Och jag har inte tid med att vara sjuk från jobbet, där finns det alldeles för mycket att göra.


Less tjej.


Rätt

Kändes som om jag gjorde rätt val att vara nykter ikväll :) Kommer må kanon på jobbet imorgon och lika bra är det eftersom det blir en långdag. Hade aldrig orkat det om jag var de minsta lilla bakis.

Bäst att hoppa ner i säng nu med min Nicklas så jag får mig några timmars sömn.

Natti natti!



Skärtorsdag

Tycker den här veckan har gått jäkligt fort. Redan torsdag..

Idag ska jag åka och hämta Novas doppresent sen ska jag vidare och jobba hela kvällen. Är ledig imorgon, så då håller jag tummarna för finväder :)

Skönt att lönen kom idag förresten. Någon hade sagt till mig att den skulle komma på tisdag så jag vart glatt överaskad!




Pics


Sushipicknick..


..med syster


Nicklas fick revbensspjäll..


..men han skulle även smaka sushi för första gången..


..han tyckte inte om det.




Sötaste Nikki!


Vink Vink



Fest:









Emma, finsmakar'n.  Hehe :D


Godmorgon.

Vad hände igår?


Har sovit bort hela soliga fina dagen men får hoppas på lika fint imorgon.
Gärna mindre blåst, tack!


Gick in på bloglovin och hade 45 olästa. Någon som haft tråkigt sen igår??!?
Orkar inte ens läsa.


Ska starta den här dagen med att tvätta av mig sminket och får sen se vad kvällen har att bjuda på.


Hej sålänge!

< 20

Mindre än tjugo dagar kvar tills flytt och det här med att packa har hamnat lite åt sidan. Har varit så trött och hängig de senaste dagarna, men beror antagligen på att det just är en sån vecka då det är tillåtet att vara lite grinig. :))

Men i helgen är jag ledig så då ska jag nog se till att packa några fler lådor. Har visserligen inte så mycket kvar att packa. Ganska skönt att vi har dragit på oss så lite grejer och att jag är ganska duktig på att rensa.

Lovade och skakade hand med mamma att jag skulle slänga och inte packa ner ett enda plagg som har hål i sig. Så där rök halva garderoben.



Fel sida

Den här morgonen känns inge vidare. Har sovit dåligt och fick ett samtal från mäklaren som gjorde mig less. Suck, att det aldrig ska flyta på. Det är tamefan alltid något som ska jävlas.

Sen ska jag ta bussen till jobbet idag. Känns ju också ganska värdelöst! Äcklig matlåda har jag också.


Verkar bli en toppendag.

Eller inte.

Lång powernap

Vilken knepig dag det blev. Jobbade till 2, åkte ut och hämtade Nicklas i Matfors och sen in till stan igen. Åt buffe på Texas och åkte sen hem. La oss ner i soffan och somnade. Slutade med att vi sov i 3 timmar. Hahah! Väldigt sällan jag somnar på dagarna men tydligen behövde kroppen det och jag kan inte säga annat än att det var ruskigt skönt :)



Inte så många dagar kvar

Längtar så mycket tills vi ska flytta. Jag älskar den här lägenheten som vi bor i nu, men att få flytta till något eget känns ännu bättre. Då skiter jag i att läget inte kommer vara i närheten av den här, att balkongen ligger på helt fel sida eller att rummen är lite minde. Det kommer ändå vara VÅRAN lägenhet och vi kan renovera precis som vi vill!

Jag längtar tills vi ska stå där och kolla på vilka tapeter vi ska ha och vilket golv vi vill lägga. Äntligen ska vi få göra sånt! Jag vet att det kommer ta tid och att vi inte kan göra allt vi vill på en gång. Allt kostar ju pengar, men bara att veta att man kan planera vad man vill göra och faktiskt genomföra det gör att det pirrar i min kropp.


Beställning

Så skönt att vara ledig idag! Hade fått ett sms när jag vaknade om att jag har ett paket att hämta ut med min nya bikini. Jag hoppas den sitter bra och att färgen känns okej. Beställde nämligen en röd vilket aldrig har varit min färg. Har nog aldrig ägt något i rött faktiskt. Men blir nog fint till sommaren när jag blir brun :)


Filmkväll

Var faktist trevligt igår på årsmötet. Hade pratat med Johanna på Bikbok så jag kunde gå med henne. Hatar att vara ny och inte känna någon, så det var tur att hon också skulle dit. Åt god mat, drack champange och vin. Hihi


Ledig imorgon så ska slå igång en film nu och förhoppningsvis hålla mig vaken. Tänkte se The king's speech, hoppas den är bra! :)


Jammie

Jag så fruktansvärt trött. Trode aldrig denna arbetsdag skulle ta slut. Men nu är jag äntligen hemma. Måste ta mig en powernap för sen ska jag ner på Stadshuset på årsmöte och afterwork. Jag längtar till buffen! Hehe. Sen är frågan om jag vågar mig på ett glas av något gott för att sen hoppas på att magen gillar det, eller om jag dricker läsk? Tål att tänkas på...



Less

Jävla magjävel.

Guess what? I am not a robot!

Börjar undra om mina mage håller på att säga ifrån igen. Har haft fruktansvärt ont hela dagen och blir nu ännu ondare när jag försöker äta. Usch, orkar inte med det igen!


B to the akis

Haha, hade skrivit ett jävligt osammanhängande och fult inlägg inatt såg jag. Så jag tog bort det.. Men jag var lite, eller väldigt väldigt mycket onykter igår. Tur att jag hade jätteroligt iallafall :)

Nu är frågan om jag ska orka ner och börja tvätta eller om jag ska lägga mig och somna om? Det är iallafall en jävligt dum tvättid som jag bokade.. Inte kan Nicklas hjälpa mig heller för vi kom överens igår att om jag fick låna hans nya mötley crue t-shirt så skulle jag tvätta helt själv. Haha!




Hahahaha! Skulle lägga in någon bild från camen och jag hade tydligen knäppt bilder inatt. Jag dör! Ena bilden är så jävla fuuuul! Så det får bli en annan från inatt. Hemskt att jag inte minns, men tur att sånna fyllor händer mer och mer sällan.

Presenten

Nu när jag varit på dopet så kan jag ju visa vad vi köpte :)



Kommer från http://alskadehjartegryn.blogspot.com/

Ska jag på dop eller bröllop?

2 timmar senare..





Sen upptäckte jag: FAN, det ser ut som en bröllopspresent.....
Less jag blir :( Om jag ändå hade haft något pyssel hemma.

Surpuppa

När jag körde hem från jobbet så kör jag om en lastbil. När omkörningen är klar och jag lägger mig tillbaka i den riktiga filen kör det upp en gubbe bredvid mig, hänger på tutan och fackar åt mig. Haha, jag höll på dö! Visste inte vad jag hade gjort denna gubbe eftersom jag vet att jag ALLTID kollar dödavinkeln, så jag kan inte ha hållt på krockat in i honom. Ja gud, jag bara skratta åt honom :)


Nu ska jag iallafall fixa fläskfilen och slänga den i marinad. Är så hungrig nu redan, men måste nog äta något innan vi ska grilla för det lär inte ske på några timmar.

Sen ska jag slå in Nikkis doppresent. Får se hur det kommer sluta. Att vara petnoga har nog inte så många fördelar kan jag berätta.. :(