Valborg

Står på jobbet och har lyckats hittat signal till Mcdonalds internet. Brukar aldrig få kontakt de få gånger jag har med mig datorn. Var bara tur att jag tog med den idag, för jag skulle fixa lönerna. Men det vart ett längre arbetspass än jag tänkt mig. Och eftersom det är valborg och tydligen fint väder så är alla ute och grillar och kollar på brasor. Lyckostar! Men inte långt kvar på denna dag. Då åker jag hem, kryper ner i sängen och vilar upp mig så jag orkar med mitt andra arbetspass på Jc imorgon. Är förresten så glad för att mina kära nya arbetskollegor på Jc fixade min lunch/middag idag.


Känner vad yrt jag har skrivit, men jag skyller på febern. Och att jag har druckit kaffe. Mår alltid konstigt efter att jag gjort det?!

Happy happy!

Igår jobbade jag min första dag på Jc. Var så roligt och jag är så glad att dom frågade mig om jag ville jobba hos dom. Allt gick väldigt bra för att vara första dagen. Förutom naglarna. Dom var lite ivägen när jag sydde upp jeans, men det kanske är en vanesak. Annars tar jag bort dom.

Vart en väldigt lång dag så när jag kom hem kröp jag ner i sängen direkt och världens bästa Nicklas kom med kvällsfika. Perfekt slut på en perfekt dag!

Kladdkaka

Haft lite egentid nu. Skönt ibland, men bara ibland!
Nicklas åkte på bio så då fick jag vara själv med hemmafruarna. Men nu vart jag helt plötsligt väldigt chokladsugen, Så nu, halv elva på kvällen, står det en kladdkaka i ugnen. Tråkigt bara att mitt chokladsug gick över efter att jag ätit "resterna" av smeten. Men det ska nog gå ner en bit ändå.


Gjort om

Gjorde nya naglar igår. Nu är det bara mina naglar, äntligen. Känns så mycket skönare när dom inte är så tjocka. Denna gång blev det svarta tippar med glitter och det känns vääääldigt ovanligt. Jag gillar det, men ändå inte. Men det är säkert för att det är så mörkt motför de väldigt ljusa naglar jag haft tidigare. Men nästa gång blir det färg och jag sa åt henne att hon får göra vad hon vill. Spännande!

 


Lördagen

Igår for jag, Nicklas, Sandra och Johnny och bowla. Var längesedan, så det var lite skoj. Efter det vart det airhockey. Kul kul :)



Stor shopping

Tidigare idag gick jag och Nicklas en sväng på stan och kikade. Köpte en tröja, två t-shirts och en hårring för endast 14kr. Nöjd tjej :D Vi tryckte sen varsin kebebtallrik och åkte hem. Kröp ner i sängen igen och efter ett tag hade vi bådat somnat. Sov säkert två timmar, hehe.


Efter regn kommer solsken

Idag fick jag reda på att jag ska jobba mitt första pass på mitt nya extrajobb nästa vecka.
Det pirrar i magen av lycka!!! ♥


Turkland

Snart är de tametusan bara en månad kvar tills vi åker till Turkiet!!!! Gaaaah, har aldrig längtat så mycket!

Myspys

Har hänt massor med grejer de senaste dagarna. Allt från sånt som som har gjort mig superglad till sånt som har fått mig till tårar, vilket inte har varit speciellt svårt. Tror jag grinade åt allt i lördags. Haha. Såhär efteråt kan man ju bara skratta åt det, men i just den stunden kändes allt förjävligt. Eller bara när Nicklas höjde rösten åt mig i söndags.. då började jag också grina. Hahahah. Hej pms!

Men det är väll tur att livet går upp och ner ändå. Då kan man njuta och vara glad, även för de små grejerna.

Ikväll ville Nicklas ha en myskväll och jag kan inte annat än hålla med. Knappt sett varandra i helgen, så det känns helt rätt.

Jobberbjudande

Igår fick jag en förfrågan om jag var intresserad jobba extra. Vart sååå glad! Det kommer säkert bli svårt att kombinera det och mitt jobb, men jag ska göra allt jag kan för att få det att funka. Om jag så ska jobba ihjäl mig. För detta känns verkligen som en möjlighet att komma vidare i handels, vilket är precis vad jag vill.

Men ett schema skulle fixas för att sedan se om det skulle funka. Kommer bli riktigt ledsen om det inte gör det.


13 timmar

Varit och lämnat Zipper hos veterinären. Han ska kastreras och chip-märkas så han förhoppningsvis slutar kåtskrika. Det har varit synd om honom. Men annars hoppas jag att han fortsätter vara sig själv och inte ändras alltför mycket.



Sitter nu och letar en färgglad klänning eller topp som jag ska ha på Birsta City festen. Men jag hittar ingen snygg.. Är egentligen alldeles för trött. Gårdagens alldeles för långa arbetsdag känns idag. Så jag ska nog gå och lägga mig igen och försöka få tillbaka lite energi.

Hade planerat att ta en morgonpromenad runt sidsjön. Men när jag hade lämnat Zipper kl 8 så pallade jag verkligen inte. Kanske senare idag..

Hallå där!

Fick finbesök såhär på förmiddagen av Julia. Men nu har hon åkt och jobbat och jag tänkte gå ut och gå. Ska bland annat gå och hämta passet som har kommit. Går väll ner på stan en sväng också, bara för att passa på att vara ute :)


Dags igen

Vart tog den här helgen vägen? Den har gått alldeles för fort och jag hade gärna varit ledig en dag till.

Men i lördags jobbade jag först hela dagen till 6. Åkte sen hem och fixade mig och for vidare ut på Julia och Anjas fest. Vart ganska lugnt för mig, kände mig rätt så sliten efter arbetsdagen.

Så imorse vaknade pigg och glad, fast lite seg. Vi åkte och tryckte varsit mål på Luddes och sen vidare hem. Har plockat och grejat hela dagen.

När det var gjort gick jag på bården i det andra sovrummet. Vi hade redan prövat ångmaskin men det funkade inte alls. Så nu böter vi ner hela bården så man tillslut kan kleta bort den. Tar tid, men det går. Dessutom håller tapeten bakom riktigt bra. Ska bli så kul att få måla om rummet och få bort den fruktansvärt fula grönfärgen. Synd bara att det är en till dörr som ska slås igen, och bara tanken på att behöva spackla och slipa igen får mig att inte vilja göra det. Men vi SKA. Vi skulle tjäna på det den dagen vi bestämmer oss för att sälja.. Och det är inte helt fel :)