Vidrigt

Idag har jag rensat en fisk för första gången i mitt liv. Efter att ha youtubat så förstod jag litegrann hur jag skulle göra, och jag fick ta över efter att Andreas hade gett upp. (vi har fruktansvärt slöa knivar) Det var bland det vidrigaste jag har gjort samtidigt som jag hade sånna skuldkänslor för firren. Att han dessutom hade nervryckningar gjorde inte det hela lättare. Men jag fixade det!

Ännu en varm dag

Idag börjar jag jobba kl 2. Värdelöst. Precis när det fina vädret är som bäst. Men jag ska inte sura för det, utan jag ska ut och lägga mig nu. Vart ju hyffsat brun igår trots att jag bara låg mellan 10-13 :)

StorfiskarN




Har varit ute i Tynderö och metat. MYYYYYYYYYYYYYYYYS!

Bebben gjorde ett fint spö till mig -en pinne med lina och krok. Fungerade UTMÄRKT om man är en storfiskare som mig! Började med att Andreas sa att han fick fisk och jag är inte sämre och sa en sekund senare att jag också hade napp. Självklart drar jag först upp störta abborren för kvällen. Sen får de andra varsin liten fisk och även jag drar upp ännu en fisk. Sen gick jag och kasta lite med drag och det är alldeles dött för killarna där de satt och meta. -Ska jag komma så ni får lite fiskelycka? Frågade jag och går och sätter mig med dom och slänger ner min krok. Ca10 sek senare har jag en fisk på kroken igen. Wiho! Jag är inte dålig jag inte! Men fiskelycka, det har jag alltid haft och ingen kan slå mig i det! Aldrig Aldrig Aldrig!




StekarN

Det är fint väder idag och jag är leeedig! Har suttit i bikini i en timme nu och väntat på att solen ska komma på vår baksida. Nu är det nog så pass att jag får sol på ansiktet och magen, så det är dags att gå ut nu!

Villa

Sitter här och mår som jag gjorde för en månad sedan. Min rööödavecka.


- ÄR DET DÄRFÖR MAN INTE KAN PRATA MED DIG??!!!! konstaterade Andreas efter att jag hade fått utbrott på diverse småsaker.


Annat som jag har varit arg på idag: Att jag spillde ut en glas vatten och min sallad på mig på jobbet. Att jag välte en full låda med spjut på jobbet. Att Max's sallad som jag köpte med hem var fruktansvärt äcklig. Att det var mycket trafik ute kl 16.30. Att bommarna vid tågrälset fälldes ner precis när jag kom...


Nu sitter jag och kikar på villor för det får mig att må bra. Får det att pirra i kroppen och jag längtar tills jag har råd att flytta och pyssla om i den. Jag längtar faktist efter det. Visst, det går i omgångar. Men speciellt nu när sommaren börjar närma sig så blir jag allt mer och mer sugen. Att få lägga sig ute på sin egen gräsmatta och sola, eller varför inte på bryggan? Sen mot kvällen grilla lite ute på gården. Sen gå ner till båten och ta sig en tur. Underbart!

Klär av mig

Igår vart en TIDIG kväll för mig. Eftersom jag fortfarande kände mig bakis(?) vid 8 på kvällen (måste ha varit något annat) så gick jag och la mig då.

Vaknade 5.30 imorse och var superpigg! Men jag lyckades somna om och klev upp 2 timmar senare. Skulle in på Birsta på Brandutbildning.

Efter det for jag och handla. Nu har jag hela dagen kvar. Underbart! Annars hade jag vaknat vid den här tiden.

Men jag ska nu dra på mig bikinin och lägga mig på baksidan i våran lilla håla och svettas. Blir så varmt där bak för att det inte blåser något. Men skönt är det!


Jag känner lugnet

Somnade på toan inatt. När Andreas tyckte att jag hade varit där länge så kom han och knackade på och fråga vad jag höll på med. -Jag känner lugnet! hade jag svarat. Hahaha, VAAAA?! Inte precis en mening som jag brukar säga. Men sen mådde jag inte så bra igår. Förstår inte vad som gick snett och när jag vaknade var jag fortfarande full och har varit bakis hela dagen. Känner fortfarande av det..?!

Men det har inte stoppat mig från att ha roligt idag.
Roligt med min älskade älskade syster!



Vi är den enbenta familjen...

Ikväll kör jag på kjooool!



ohlala

Lördags

Ikväll blir det roligheter, hoppas jag! Känner verkligen att jag behöver det efter att ha mått dåligt så länge. Har haft någon jäkla vårdepression och tyckt att allt har varit åt helvete. Men tillslut bröt jag ihop. Men det vände, så nu står jag på benen igen. Stronger than ever!


Nu blir det en dusch, sen ska jag rota fram något att ha på mig ikväll. Allt ligger ju i tvätten, (hur kommer det sig att alla mina kläder alltid ligger i tvätten när jag ska hitta på något?) men det var tur att jag har rotat bland mina gamla kläder som legat i förrådet. Då kom det fram några skatter.. även om jag hade blivit "för tjock" för vissa byxor!!!????


Jag blir tokig när jag tänker att jag inte kan ha vissa jeans jag hade förra året. VARFÖR kan jag inte ha dom? Jag har inte gått upp ett enda jävla kilo sen dess!!!!! ..det måste vara så att dom har krymt när dom har legat i förrådet!



Slänger upp en till bild på syster.
Bara för att hon älskar bilderna jag har på henne



En chipspåse senare..

..och jag känner mig så jävla äcklig. Det värsta är att jag vet att jag blir dålig i magen av att äta chips och nu har jag ändå ätit upp en hel påse själv. Jag vill inte leva med min mage imorgon!

Im not alone

Nu sitter jag här och gungar, som vanligt när jag sitter vid datorn. Det var Micke som först kommenterade det, att jag sitter och gungar som en psykfall precis som Belinda. Efter det kommer jag på mig själv med att sitta och gunga. Hela tiden! Jag och syster. Vi är inte som alla andra. Som när man tex kliar sig på axeln kan det göra ont i armen. Skitknepigt, men jag är inte ensam om det. Jag har min kära syster som är likadan!



Jag Jag Jag

Det här med att skriva blogg är inte min grej. Jag har ingen fantasi. Att sitta vid datorn är inte heller rolig. Vet inte längre vad jag ska göra när jag sätter mig här. Jo, kolla mailen och leta lägenheter. För jag måste flytta härifrån. Jag håller på att krypa ur skinnet när jag är här inne!

GE MIG EN LÄGENHET!
Jag tar vadsomhelst, så länge det är en 2a eller större än 50kvm!!!

All you need is LOVE

Idag var värsta dagen på länge. Men tur att man har massa goa människor runt omkring sig som ställer upp! Och min kära mamma, vad hade jag gjort utan henne?!?

Men nu är det inga mer tråkigheter här inte! Nu är jag happy igen!

Oooops

Vilken härlig dag. Synd att jag jobbade inne så länge.. Efter jobbet strulade jag runt på HM och letade klänningen jag skulle köpa. Men då hittade jag en annan som jag ville ha, men självklart fanns inte storleken. Inte i stan heller. Men hon sa att den kanske kommer in igen till veckan. Så nu håller jag tummarna för det!

Sen for jag snabbt hem, slängde in Kelso i bilen och for till småhundsträffen. Kom över 1½ timme sent, men det var fortfarande hundar kvar. Så då blev det massa bus igen och jag vet inte hur många gånger Dexter försökte sätta på Kelso.. Men det gick bra och Kelso var ganska slut efter en timme. Toppen!




Imorgon är jag ledig och då hoppas jag på bra väder, precis som idag. Då ska jag ligga ute och sola hela hela hela hela dagen. Har inget annat planerat och kommer inte planera något annat heller! Så ge mig finväder imorgon!

KELSO



Kan inte förstå att han redan är 1år!

Njutit på baksidan

Vad varmt det har varit idag på våran baksida. Har verkligen suttit och njutit, somnade tillochmed. Så nu är magen riktigt riktigt brun och händerna ser skitiga ut, som alltid på sommaren! Synd bara att nästan all min färg sätter sig på magen. Varför kan inte ansiktet få bli lika brunt?



Ikväll kommer några av Andreas arbetskamrater hit och ska spela NHL. Så jag ska ta och röja undan lite. Men först får det nog bli en kall dusch. Jag vart helt svettig av att sitta ute!


1års kalas!




Matdags

Kläderna är tvättade.
Kroppen har fått lite färg.
Lägenheten är ren.
Håret är klippt.
Disken är undanplockad.
Sängen är bäddad.
Kattlådan är ren.

NUUUDÅÅÅ??!


Jag klarar inte av det här! Hur ska det funka när jag har en veckas semester i sommar?! Börjar få lite smått panik. Jag kan inte koppla av! Varför ska jag göra det när jag kan jobba och tjäna pengar? Det här går inte! Jag får ta och laga lite mat nu. Är ju bra att äta, trots att man är ledig. Jag glömmer lätt bort det då...

Solsken till mig

Okej. Jag håller på att dö ute. Det är så otroligt varmt!

Måndag, det säger väll allt?!

Storbjörnen är här hemma! Så mysigt!

Däremot är jag jätte jätte jätte uttråkad. Jag är inne på min fjärde lediga dag och jag håller på att krypa ur skinnet. Känns konstigt att vara ledig och jag vet inte vad jag ska göra med min lediga tid förutom att gå långa promenader hela tiden. Men det blir lite uttjatat när jag alltid går samma rundor...

Men idag ska jag faktist tvätta, så det blir ju lite annorlunda iallafall....

Såååå tråkigt!!!!!!







Liten Sammie-boy!

Jag vill ha en förnyelse

Nu har jag varit framme med saxen igen. Men jag är verkligen jättefeg då det gäller mitt hår. Så jag klippte bara lite mer lugg till min snelugg. Men jag är fortfarande sugen på en hellugg, som jag ändå kan dra åt sidan..  Typ som Bellis hade förut. För jag tror inte jag passar i en tjock lugg iallafall!


Det dumma är att jag vet att jag hade en tjock lugg förut, men alla dom bilderna är på min dator som inte startar för Andreas måste installera om windows. Och ni vet ju själva att när killar ska göra saker så tar det tiiiiiiiid. Om jag ändå kunde göra det själv. Synd att jag inte fattar ett skit av det... Iallafall, jag skulle gärna vilja se dom bilderna innan jag bestämmer mig för att klippa lugg eller inte.. Det blir till att tjata imorgon så datorn blir fixad!!!

Småhundsträff

Vad roligt jag har haft idag! Jag och Sara tog med och hundarna och gick till småhundsträffen som jag hade hört talas om. Kom dit och då var det inte så många, men det ramlade in allt fler och fler och tillslut var vi 15st hundar! Jag vart så stolt över Kelso då han inte skällde en enda gång. Min lilla stjärna! Synd bara att jag jobbar varannan söndag, men jag ska nog lyckas få ihop det så jag ofta kan gå dit. Det var väldigt bra för Kelso, även för mig. Dela med sig av tips och ideér av andra hundägare!






Kelso fick en bästa vän dessutom. Dexter.
Det är han som sitter bredvid Kelso i tjejernas knän :)
Egentligen var det nog Dexter som såg Kelso som sin bästa vän
då Dexter vart skitsur om någon annan kom fram och ville busa med Kelso. Heh

Da Vinci-koden

Vilket underbart väder det är ute. Har varit på en lång promenad med Kelso nu. Så skönt att vara ute och bara gå och gå och gå. Tur att man har en hund så jag kommer ut på dessa promenader. Det hade jag aldrig gjort utan honom. Och tack för att det börjar bli varmt ute. Jag tycker det är en plåga att vara ute på promenader på vintern, inte blir dom långa heller. Så tack för att sommaren är påväg!

Termometern visade dessa grader idag på baksidan. Underbart! Tyvärr har jag suttit inne hela dan och inte solat något. Hoppas på bra väder imorgon också!





Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på Da Vinci-koden, lååång film så jag hoppas den är bra.

My fridaynight!

Igår var det riktigt roligt. Drack en hel del, så idag mår jag som jag förtjänar... Var fortfarande full när jag kom hem. Somnade på sängen med kläderna på. Vaknade av att Andreas suckade och stönade för att han kommit på att han hade glömt lagt i pengar i bilen. Så jag kelv upp, klockan hade väll blivit närmare 4, och tog en prommis med en superglad Kelso och la pengar i Andreas bil. Sen kände jag mig hungrig och åt några pizzabitar... Sen gick jag väll och la mig...


Bilderna på alla andra igår är ju bara för härliga! Blir så glad av att det finns så lättsamma och roliga människor som inte är rädd att bjuda på sig själv! :)

Ikväll

Ikväll ska jag ha skojj!

Så nu blir det dusch sen ska jag ha beslutsånget för mitt klädval. ALLT ligger i tvätten, tänkte nämligen ha en tvättdag imorgon. Så jag vette fasiken vad jag ska ha på mig ikväll?!!???!?!?!!! Senare en prommis med en trött liten Kelso som varit hos veterinären idag och fått en spruta. Han skrek, då gjorde det ont i mattes hjärta!




FÖRRESTEN JULIA!
Jag vill ha tillbaka min klänning!! :D:D

Jag kan det här med att skriva annonser!

Idag hörde inte gubben av sig.. Han sa att han skulle höra av sig måndag eller tisdag. Så hoppas han gör det imorgon. Jag och Linso ska ju bli tvätt-kompisar! Jag har tillochmed börjat kollar hur mycket en ny tvättmaskin kostar. Hehhehe. Jag skulle iallafall bli besviken om vi inte får den..

Nåja. Jag har lagt ut min första annons på blocket! Har redan en köpare. Jag är Bäst!



Nu ska jag leta nya möbler!

Godnatt

Nu tror jag att jag ska dra med mig Kelso till sängen och sova. Jag måste hinna sova lite, för jag ska jobba imorgon.

Men först får det bli en lite sen kvällfika.





Jag är sugen på glass..


..och vi har bara "paket glass" hemma.
Det är jag inte alls sugen på.....

Grillade igår, mums!

Fy vad jag mådde piss igår. Efter vi hade grillat hos Linuz, då tog det far på allvar. Sen for vi vidare för att fiska. Eller vi stannade på Ok, där jag var tungen att springa in på toa. Trode jag att jag skulle dö. Vilken värk! Efter det for vi och fiska, men efter ett tag fick Andreas för sig att vi skulle åka hem. Tack och lov. Kunde jag sätta mig på toa hemma och spendera hela min kväll där.

Jävla mensvärk!




Men nu är det mycket bättre för den som undrar.. Jag ska ta en prommis med Kelso sen far jag till jobbet. Idag är jag på riktigt bra humör för att jobba, trots att det är söndag och jag har kvällspasset!