You just have it all

Imorgon ska jag ta en lång sovmorgon och sen luncha på stan med underbara Evelina. Ska bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig. Ska även gå och boka klipp-tid och förhoppningsvis få en tid nästa vecka. Helst imorgon eller på fredag, men det lär ju vara fullt eftersom jag är ute i sista sekund.

Men om någon har förslag på hur jag kan klippa mig så säg gärna till. Jag har noll ideér och tänkte lämna över det till frisören. Finns ju ändå lite att klippa i, så något nytt borde jag kunna göra.


Zipper

Nöjd kisse som dödat en av mina nallar.


SkönT

Igår när vi kom hem från Ikea såg det inte så farligt ut.

Hade förväntat mig att halva vaden skulle vara borta,

för så ont gjorde det när det välte på mig.

 

 

Senare på kvällen hade det blivit lite blåare.
Bilderna blir inte rättvisa pga blixten. Men men.



Imorse hade det blivit ännu mörkare...



Just nu!
Syns dåligt på bilden men jag är väldigt svullen och det har börjat blivit hårt.


Ikea

Gjorde illa mig tidigare idag när vi var på Ikea. Vi hade handlat en garderob och höll på att packa in den i bilen. Då lyckas jag självklart välta en vagn där garderobsstommen var och det faller på mig. Det gjorde så fruktansvärt ont. Och Nicklas frågade sen "Varför ginade du för?" ...

Från början såg det ut som om jag bara hade skaft av lite skinn men desto längre tid det går desto värre blir det. Nu är nästan hela min ena vad blå!!

Men nu har vi äntligen en till garderob här hemma. Det är ändå de bästa! :)


And it goes a little something like this

Igår vart det en heldag i Birsta trots att jag var ledig. Men det är klart att jag inte säger nej till att gå en sväng med Jullan. Köpte med mig lite nytt hem så jag är nöjd.

Men nu ska jag faktist till Bista. Igen. Ska åka in med en bild på mig och Nicklas och göra den till en tavla. Kommer säkert bli superfint. Speciellt nu när söta Clara hjälpte mig med röda ögon och sånt på bilden :)


Someone to face the day with

Om inte jag hade vetat att Isabelle ska med och träna ikväll så hade jag stannat hemma. Jag är sjukt trött.

Men idag har jag fått pratat om så mycket. Lättat lite på trycket och fått mycket hjälp. Så jäklarns glad för jag har så mycket BRA människor runtomkring mig!

Också har jag jobbat med världens bästa Julia ♥


It's when you cry it all ends

Har njutit av en solig och ledig dag, igen. Hunnit med en hel del.

Imorse åkte jag och solade och sen vidare till bilbesiktningen. Åkte därefter och handlade massa mat, i lugn och ro. Ingen otålig Nicklas som stressade mig. Kom hem och färgade hår och ögonbryn. La sen en ansiktsmask, hehe. Måste varit säkert 5 år sedan jag gjorde det, om inte mer.

Nu har jag lagat en supergod tacogratäng. Fanns tydligen taco krydda hot som jag hade i + jalapenos och hot tacosås. Mumma! Tycker det är skitagott när det är lite starkt. Skippar semlorna eftersom vi åt massa när vi bakade. Så det får bli en piggelin till efterrätt :)



Måndag = träning

Precis slängt i mig lite mat och nu bär det ner till Friskis och ett 75min skivstångspass. I love it!

Älskar att jag har börjat tränat överhuvutaget. Mår så mycket bättre, både psykiskt och fysiskt. Mitt årskort var värd varenda krona!

Tjusig kille


Tv-tablån

Idag när jag kom hem från jobbet stod älsklingen vid spisen och var i full gång med att laga middag. Vart så jäkla glad :D Så med mat i magen gick jag ner och tränade ett pass. Var inge vidare skönt med träningsvärk, men det är bara att härda!

Snart kommer Nicklas hem och då ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis somna direkt. Men det lär jag inte göra. Har börjat med en (dum) kvällsrutin - Criminal minds kl.22.55 och sen The big bang theory kl.23.55 (och ibland dubbelavsnitt!!) på 5an. Efter det blir de även ett till avsnitt Criminal minds på 9an, om jag orkar. Haha, nörd! B-)
Men när jag har tränat brukar jag ha lätt för att somna, jämfört med annars. Så jag hoppas på det. Ska upp tidigt imorgon och ha inventering. Snark.


Mumsbit

Gick ner på ett härligt skivstångspass. När jag hade tränat ett tag så såg jag att jag hade linnet ut och in. Haha, så fult med lapparna som stack upp :P Men inte mycket att göra, var bara att träna vidare.

Ska upp tidig imorgon för att jag ska på möte. Men inte nog med det så måste ja ta bussen. Buhu. Tur att jag vet att jag har en god bakelse som väntar på mig på charm.


Jag tror mitt hjärta blöder


Snow goggles

Har planerat ett tag nu att vi ska åka till Hassela imorgon och ta premiäråket för i år. Får se om det blir så eller om vi stannar hemma och kurerar oss. Är bra sugen på att åka. Köpte nya stavar och brillor idag och dom vill jag inviga! Älskar mina nya glasögon, så sjukt snygga! :D

 


Förstod det

Vaknade självklart upp förkyld och jävlig idag. Så det var väl antagligen det som har legat och grott i kroppen. Men hellre snorig än ont i huvudet!!

Bakningen igår gick iallafall superbra. Dom vart jättejättegoda!


Bakning

Nickas kom hem och var sugen på att baka semlor. Så just nu luktar det riktigt gott här hemma!


Semester

Är ledig idag. Eller egentligen har jag semester. Har så många semesterdagar kvar som jag helst skulle vilja ta ut innan sista mars. Men det vet jag är omöjlligt. Denna vecka jobbar jag 3 dagar. Inte helt fel, ganska skönt faktist. Vet inte vad jag ska göra om dagarna bara..

Tänkte att detta skulle bli en träningsvecka, men märkte i tisdags att det inte alls funkade då min kropp inte orkade. Kände ganska fort att något inte stämde men när jag tränat hårt i 40 min satte jag mig på sidan för det var inte långt ifrån att jag skulle falla ihop. Vart så arg för jag hade ätit riktigt bra den dagen, verkligen förberett för träning. Så när jag satt på sidan och tjura kom en ledare och pratade med mig och hon trode att det berodde på att jag hade en infektion på g i kroppen och hon sa om och om "Utmana det inte!!" Var precis som om hon kände mig och visste att jag skulle fortsätta träna om hon inte sa det. Haha. Så jag tog mina grejer och gick.



Gick på Life igår och frågade om det kunde vara så att min kropp saknade något eftersom jag mådde som jag mådde. Hon trode också på en infektion så hon sträckte fram en ganska stor flaska. "Här ta den och pröva med det ett tag". Woohoo. I lööve gratis! :D

Everything happens for a reason

Har varit med om massa skit de här dagarna och mamma tror det är ett tecken. Ett tecken åt mig att jag ska börja varva ner i livet. Tror det jag med. Sluta stressa över allt, ingen tackar mig för det ändå. Sluta säga Ja till saker jag egentligen inte vill göra. osv osv. Gör så mycket för andra hela tiden när det borde vara mig själv jag ska tänka på. Den viktigaste personen i Mitt liv är ändå Jag!

Nya tag

Nyss tryckt i mig lite frukost och ska nu åka till jobbet. Längtar tills jag slutar, då ska jag ner på ett skivstångspass. Har längtat efter det! :D Så idag hoppas jag dagen går fort.

Äkta

Var hos min fina vän Julia igår kväll. Så skönt att prata och ladda upp massa positiv energi. Jag är så less på energitjuvande människor som verkligen kan det där med att ta den lilla ork, lust och energi man har kvar. Som gör att man tillslut blir helt tom och det enda man kan göra är att skaka på huvudet.

Så att få umgås med vänner som faktiskt kan konsten med att lyssna, förstå och vara stöttande gör så mycket. Är så fruktansvärt glad över att jag har mina fina äkta vänner som jag vet kommer finnas där för och med mig genom livet. Lika mycket kommer jag finnas där för dom. Genom skratt och genom tårar.


Jag skulle bara åka och handla mat

På ett ögonblick hade jag sladdat runt ett varv och låg nere i diket. Så fruktansvärt glad för att ingen kom bakom och körde in i mig medans jag snurrade. Fyfan! Vågar inte ens tänka tanken om vad som hade kunnat hända då.

Dock behövde jag aldrig åka till sjukhus som det står på ST.

Ledig

Är ledig idag och jag är redan uttråkad! Känner mig seg, så jag hade gärna gått ner och tränat lite. Men det finns ju inga pass att gå på morgonen :( Men ikväll finns det några härliga pass. Jag ska bara komma på vilket jag är mest sugen att gå på. Men lutar åt någon av 90min passen.