Nordbjörn

Beställde en ny overall då den Theo har nu börjar bli för liten. Så det fick bli en i storlek 74, men då drunknar han nästan i den. Jaja. Lite mer kläder under blir det nog perfekt. Den var iallafall jättefin tycker jag och superbra med dragkedjor ända ner till fötterna :) Hoppas den håller värmen bra också!




Ladda batteri

Min mobilladdare gick sönder i helgen så nästan hela söndagen var jag utan mobil. Konstigt att inte bara kunna ringa någon när man vill. Men fick låna Belindas laddare så har nu lite batteri igen. Ska åka och köpa en ny sen när lillen vaknar. Han vaknade vid 6 imorse och åt, sover nu fortfarande :D


Självklart får han sova med mig när pappa åkt till jobbet :D <3

Tulpaner




Tack!! 


5 månader

Idag blir lillhjärtat mitt 5 månader! Han visade glatt upp att han snart kan sitta själv. Hihi, nåja det är nog ett tag kvar innan han sitter själv. Men så gulligt!




Liten blir större

Har ganska lite bodysar till Theo i storlek 68 så jag tog fram några i storlek 74 och letade fram den minsta. Den passade!! Ojoj, stopp stopp stopp! Vart tog min lilla pojke vägen? 

Lilltungan är framme som vanligt! :D


Skotta

Jag tycker det är skönt att vara ute och skotta. Vara ute i friska luften och arbeta lite med kroppen. Ser framemot när vi bor i hus och Theo följer med ut och leker medans jag skottar/klipper gräs. Åh mys!

Han kan inte leka än men ändå vara med. Så han fick sitta i babyskyddet medans jag skottade idag :D 




Puréer

Idag kokade jag potatis, morötter och ärtor till Theo. Mixade dom och la ner i det iskuber. Perfekt att ta fram som små smakisar framöver. Han fick också smaka morötter och de verkar vara godast hittills :)





Godmorgon

Imorse vaknade Theo kl 5 och var hungrig. När han ätit klart och precis somnat om så ringer Nicklas väckarklocka och Theo vaknar igen.... Men lillen somna tillslut om och vi sov vidare till kl 10. Skönt!

Nu har han ätit igen och ligger halvsover i min famn. Det hade varit så skönt att få ligga och dra mig lite till. Men min mormor kommer förbi lite senare så det är lika bra för mig att kliva upp.







Bläckis



Hittade en bläckfisk i leksakslådan på badhuset och tänkte att denna blir nog skoj för Theo. Oja! Han kunde inte slita ögonen från den. Haha, sötprupp!!




Husbygge

Förra veckan byggde jag och Nicklas ett fantasihus till Theos rum, inspirerat av http://www.nattstad.se/Yayas :) Ska bara sätta upp lister i hans rum (och alla andra rum i lägenheten) sen är vi klar. Dock blir jag aldrig nöjd utan kommer nog göra om i rummet många gånger till :D




Randigt



Idag gick jag och Theo på en promenad till stan och kikade lite. Gick in på Pirum Parum som har utförsäljning och fyndade en geggamoja mössa utan snörning. Perfekt för mig som tycker det är otäckt med snörning :P 




Smaka något nytt

Med en fårfäll i liggdelen så kunde inte Theo riktigt ligga raklång, så igår bytte vi till sittdelen. La i fårfäll och sovpåse och gick sen ut på prommis medans snön började falla. Myyyys! Och Theo sov så gott och var alldeles varm och go när vi kom in.

Han har även fått börja med smaksensationer och igår fick han smaka lite gröt. Han är så intresserad av mat så det känns som om att han snabbt kommer sluta amma.. Buhu! Jag älskar att amma!! Det mysigaste som finns! Men eftersom han är så intresserad så vill jag ge honom chansen att smaka iallafall.




Nytt år, nya rutiner

Theo har kommit in i någon fas nu då I N G E N T I N G duger. Phu! Ibland vill han sitta i typ 5sek sen vill han ligga på rygg, leka, ligga själv, titta och äta på sina händer, titta och äta på mina händer, ligga nära mig, sitta i knä, känna på mitt ansikte, att vi sjunger, titta i spegeln, pilla på sina fötter.. Så var en minut gjord ;) Närå.
Ta det inte fel, jag ÄLSKAR att vara mamma mer än någonting annat! Men när jag inte vet vad han vill (och han själv knappt vet?) så blir det lite påfrestande.

Och tyvärr har jag inge bra tålamod med tom mage (vi vaknar sent och jag äter knapp något förns middagen). Så till middag idag fick jag i mig 6 potatisar och en hel burk fiskbullar. Haha! Och nu sitter jag med en kopp kaffe och mumsar i mig choklad sen julen. Blir så less att jag slarvar med maten när jag vet hur stor skillnad det gör på mitt humör och att jag ofta är supertrött trots många timmars sömn varje natt. Typ omöjligt för mig att kliva upp före 12..

Jag är SÅ glad att vardagen är tillbaka, att det nu börjar lite aktiviteter igen såsom babysim och kyrkis. Förhoppningsvis slutar vi sova till 12 och istället kliver upp tidigare och tar vara på dagen och att jag därmed börjar äta frukost, lunch och middag.

Min goding! Jag vill bara pussa en massa på dig!!! 

Bada

Idag började vi med babysim. Synd att varken jag eller Nicklas tycker om att bada sådär jäääätteemycket. Men gör det såklart för Theos skull och efter den halvtimmen som det höll på var vi alla tre mycket nöjda. Theo somnade påväg ut till bilen :)





Bumbo



Nyår

Här hemma fortsätter sjukstugan.
Theo har varit dålig i 5 dagar nu. Började med feber två dagar och nu förkylning. Även jag har nu blivit dålig. 

Så vårat nyår var väldigt lugn, var bara hemma. Stefan kom och åt middag med oss och när Belinda slutade jobbet kom även hon. Åt gott och satt i soffan hela kvällen. Inga konstigheter, helt perfekt :)