Vaccinationssprutan i måndags gick jättebra. Han grinade liten liten stund men sen log han mot sköterskan och var glad. På kvällen var han lite besvärad men inte ledsen. Tempen höjdes bara en halv grad så det var lugnt, sen sov han hela natten och dagen efter var precis som vanligt. 





På lördag är det dags för dop. Idag har jag bakat lite till. Haha. Jag har bakat sååå mycket. Nicklas sa idag "Jag tror det räcker nu!" Men jag är så rädd att nån ska bli utan och bli besviken. Hoppas dagen blir bra iallafall. :)


Lite bilder på mitt hjärta!
















Imorgon är det dags för Theo att få vaccin. Huga, vill inte se honom ledsen :(

Hade tänkt dammsuga men Theo ville annat. Myyyys!




Världens bästa Nicklas köpte ett nytt halsband åt mig!! Han tyckte synd om mig och ville inte se mig ledsen. Åh! Tårarna sprutade på mig. Igen. Gud vad jag har grinat de senaste dagarna :p

Varit en bra vecka annars. Bara gjort massa roligt. Nu ska jag ut på birsta och träffa en tjej som är med i "augustimammor 2013" på fb. Haha, lite skoj :D Sen blir det nog att åka in till stan och se när dom tänder upp julbelysningen.

3 månader vart Theo igår! Firades med middag hos mamma :)



Äsch vilket dåligt ljus det var på dom..

Usch, kan inte sova. Tårarna bara rinner. Jag är så rädd för tanken på att Theo ska sövas ner så att dom ska kunna operera bort hans knoppar. Hade dom inte varit så stora så hade dom bara "strypts" bort och ingen operation hade behövts..
Fick nu även ett namn på det så jag har googlat fast jag VET att man inte ska det eftersom det finns så mycket tok att läsa. Jag kollade iallafall på bilder på alla möjliga olika former på detta och tårarna började forsa ner för mina kinder. Vad mycket hemskt det finns och jag är så glad att Theos knoppar är fina och inte såriga eller har satt sig i hörselgångarna osv.. Min lilla älskling! Önskar jag kunde ta dom ifrån honom så han slapp sövas ner! Men det är lång tid kvar innan det ska göras. Så jag får försöka vänja mig vid tanken.. Eller nått..

På alla dessa tankar så maler det också på att jag har tappat halsbandet jag fick av Nicklas. Det gör så ont i mig! Mitt fina fina halsband som han själv valt ut. Jag har sån ångest. Finns inte en chans att jag kommer få tillbaka det hur mycket jag än hoppas. Jag är så arg på mig själv! Jag har haft det varje dag sen jag fick det. Varför varför varför tog jag av mig det när jag skulle sola? Jag är så dum. Dum!

Kul natt. Jag kommer vara så trött imorgon :(





Tidigt i graviditeten - Vecka 41+1, +22kg

Inte så konstigt att jag inte kan stänga mina jeans efter att ha fått den där röven!!! Haha! Kul att jämföra. Allt blev verkligen större! Armar, bröst, sjärt, lår och mage ;)

Men jag saknar magen, rörelsena och hur fin jag kände mig trots att jag inte hade något att ha på mig.. Kunde nog inte få en bättre graviditet. Mådde i stort sett bra hela tiden :)

Idag har vi varit med moster Belinda. Gick och solade mitt bleka fejs och under tiden var Belinda med Theo. Första 20minuterna som någon annan har honom när jag inte är med (Förutom Nicklas) Och det gick bra ;)

Sen när vi kom hem igen somnade Theo och sov lääänge! Då hann jag duscha och baka två kakor och laga mat OCH äta maten varm. Varm mat.. Mmm, lyx! Haha :D

Senare, när han hade vaknat och sen skulle sova för natten så somnade han på mitt bröst! Ååh vad jag mös! Det var så längesedan han gjorde det, han vill ju typ alltid somna själv i sin säng. Så jag låg länge och myste, lukta och pussa på honom  


Storkillen är glad men väldigt trött. 5 min senare sov han i min famn  

Idag var jag med min fina Julia på Birsta. Letade klänning även idag och den enda jag hittade var för stor.. Typiskt. Två veckor kvar, hoppas jag hittar någon snart!!

Sen kom jag hem och vart jättegrinig. Vet inte varför.. Trött antagligen. Stackars Nicklas. 
Bad iallafall Nicklas fixa en tårtbit åt mig och in kom han med detta. Då vände mitt humör. Vem blir inte glad av att få sånt här? :)


Är dock fortfarande trött. Skippar nog fotbollen ikväll och sover istället. Om Theo går med på det :)

Imorse var jag skittrött men tänkte att vi har ju hela dagen planerad så det är lika bra att kliva upp än att somna om. For ner på stan till kyrkis och där kom ena avbokningen efter den andra och tillslut hade jag inget att göra på hela dagen. Meeen! Dåligt less jag blev. Då hade jag kunnat lagt mig för att somna om imorse!

Efter kyrkis gick vi iallafall på stan en sväng för att leta något jag ska ha på mig på dopet men hittade inget. Nu ska jag lägga mig och vila medans Theo sover. Den här förkylningen gör mig så trött.. :(




Igår upplevde jag Theo som väldigt slö och trött. Ville bara vara nära, sova en massa och åt därför inte heller så som han brukar. När vi kom hem efter att vi ätit middag hos mamma så tyckte jag Theo såg så blek ut så jag ringde 1177 för att höra vad jag skulle göra. Eftersom han är så liten så tyckte hon att vi skulle åka in på akuten. Kändes lite "fel", men jag for in ändå. Barnläkaren tyckte också han såg blek ut så dom tog blodprov, men även det såg bra ut. Så vid 02:30 inatt fick vi åka hem och sova. Hellre att jag kollar upp en gång för mycket än för lite, men jag kände mig verkligen bara ivägen.. Men jag gjorde ändå så som dom tyckte på rådgivningen. Jag hade dessutom aldrig kunna sova när jag var så orolig. Det var väll bara en sån dag han hade, en bara-sova-och-vägra-äta-dag.

Idag är lillkillen precis som vanligt! Skönt i mammahjärtat, hihi. Däremot är jag hängig, snorig och har huvudvärk. Så vi har bara varit hemma idag. Pappa kom förbi en sväng och fika, men nu när Nicklas har kommit hem så ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis somna tidigt :)


Nikki och Theo i lördags :) <3

Vilken vecka! Jag har varit sååå trött. I onsdags somnade jag samtidigt som Theo vilket resulterade i 9timmars sammanhängande sömn. Skönt!! Vår kille kan sova han :) Känner mig nu,efter lite fler timmars sömn, äntligen lite piggare, tack å lov.




I tisdags kväll skrattade Theo riktigt mycket med ljud. Han är en riktigt glad kille som ofta ler och det har allt oftare kommit ljud. Och i tisdags gick det inte att missa. Gohjärtat mitt :D



Myser med tutte och snutte :)




Idag hade vi besök av Emma, Evelina, Nova, Bea, Sandra och Nikki. Jag bjöd på liten sallads buffé, vi surrade och barnen busade. Vart fullt fart i vår lilla lägenhet :) Kul!



Efter det var det som all luft for ut mig så jag gick och la mig med Theo och somnade strax efter att han somnat. Men Nicklas kom hem och stampade in ca20 min senare och då vaknade vi båda. Theo var då pigg, det var INTE jag. Nicklas tjata på mig så jag tillslut gick ut och la mig på soffan. Har aldrig sovit utan Theo vid min sida, haha, därför tog det emot. Men mina killar verkar haft det mysigt om man tittar på min mobil, Nicklas hade nämligen knäppt massa bilder :) <3




Äntligen!

Idag kom kallelsen till öronmottagningen! Wiho! Som jag har väntat på detta brev. Trodde nästan att dom hade glömt bort oss. Men nuså, nu ska jag förhoppningsvis få svar på mina frågor om Theos knoppar.

Känns dock väldigt konstigt att vi någon gång ska ta bort dom. Det är en del av honom och det kommer bli tomt utan dom. Men det är ju för hans bästa. Lillhjärtat.