Det kommer inte funka

Nu vart det inte så att jag gick och la mig tidigare. Fastnade framför tv:n med filmen Serving Sara. Faktist ganska bra film :) Men känner paniken att jag måste somna NU för att orka upp imorgon. Hatar att gå och lägga mig och känna mig tvingad att somna. Då somnar jag aldrig, ligger bara och vrider och vänder på mig. Men det är väll lika bra att ge det ett försök istället för att sitta här och löka. Vi hörs imorgon, Hade bra!

Godnatt!

Vill ha ännu mer



Saker från Gina, HM, nelly.se och Asos

Crazy people

Hej,

Fy vad jag är trött. Helt slut. Folk är som galna bara för att det är rea. Visst, det mesta kostar 20 och 40kr, jättebra priser. Men för det behöver man ju inte slita, dra och stöka ner överallt. Jobbiga människor. Hoppas det blir lugnare imorgon när jag är själv. Jag måste ju hinna äta en matbit också!

Nu sitter jag och djuren och äter minimajs. Eller det är jag och Rolfi som äter, Kelso tog den lilla biten till soffan och leker med den. Slänger runt, drar och rullar sig i den... Knäppa djur vi har!

Ikväll blir en riktigt tidig kväll iallafall. Skulle kunna gå och lägga mig nu, men då vaknar jag inatt vid 3-4 tiden och är pigg, det skulle inte funka. Så jag får hålla mig vaken ett tag till..


Något bra på tv kanske?
National Treasure 2 - Hemligheternas bok
Serving Sara
Miss Secret Agent
Ingen känns speciellt lockande :/

Vill ha



 Jag vill ha nya skor!!
Jag vill ha Sandras skor.
Dom är så snygga.
Har tyvärr ingen bild på dom.
Men dom är verkligen sååå snygga!
Jag vill köpa dom av dig! ;)

Workout

Hej,

Idag är det jobb som står på schemat. Ska bli roligt att få jobba igen. Jag blir uttråkad på en gång när jag är ledig. Jag kanske borde lösa ut mitt träningskort och börja göra av med energi där?! Men det är ju så fruktansvärt tråkigt att träna själv så jag drar mig för att gå dit. Mycket jobbigare att gå dit själv än med någon.. Ingen som vill börja träna med mig?


Let's put another shrimp on the barbey

Ikväll jag ensam. Det har sina fördelar. Andreas verkligen hatar skaldjur. Klarar inte av lukten ens. Så nu ska jag passa på att äta räkor med lyxaioli. Mmmm. Får se om det går någon bra film på tv också, då blir kvällen perfekt ;)





Jag fyndar

Fick för mig att gå ner i förrådet och rota förut. Hittade några fynd...


1. Plånbok från Thailand. Fortfarande hel. Helt otroligt. (Haha, även att jag hittade ett gamalt tillgodokvitto i plånboken på Guldfynd på 182kr. Inte illa ;)) 2. Lila armband


3. Armband jag fått från Evelina i gymnasiet 4. Fotlänk från SIX


5. Oupp packad flanell skjorta. Haha 6. Gammalt läppglans, luktar kanel. Blä!


7. Sist men inte minst. Min favvoväska sedan länge. Välanvänd och sliten. Tillochmed med fransar. Jag som hatar fransar.

Enbart för dig syster

Gina Tricot har fått in en tröja precis i din smak syster!!


Går inte att inte skratta

Vet inte vart jag såg det här klippet första gången, men nu hittade jag det igen och kan inte sluta skratta. Jag är också sån som skrattar när andra skrattar sådär hyteriskt roligt. Love it!


Knight Rider

Har precis suttit och kikar på Knight Rider. Inte alls lika bra som när jag var liten och säkert inget jag kommer följa nu. Men jag var ju tvungen att titta på det nu bara för att jag var så förtjust i det när jag var liten. För jag var kär i KITT och Michael Knight när jag var yngre. När andra skrev killars namn i sina skrivböcker skrev jag KITT. När jag var yngre tittade jag alltid mycket på "killiga" program. Tittade alltid på turtles och tecknade spindelmannen och jag tyckte det var skitbra! Så KITT och Michael var ju också riktigt coola... Tyckte jag då.. ;)



Dagen är planerad

Då var det tisdag. Idag ska jag besikta bilen. (Kl 14.48. Vilken konstig tid va?!) Tror och hoppas den kommer gå igenom. Det som jag säkert kommer få en tillsägelse på är att hela framrutan har en spricka och det är ca 10cm kvar innan jag har en spricka rakt över... Men den sprickan stör inte min sikt, så det borde inte vara några problem.

Efter det far jag och Sandra in till Ikea och shoppar inför hennes nya lägenhet. Alltid lika roligt! Jag ska däremot inte handla något till våran lägenhet, jag ska handla mat. Det måste vara typ världens tråkigaste utgift. Mat och bensin!


Idag har jag på mig mina nya jeans
+ att ni får se en liten liten bit av min mage.


You lose, you lose


Nu börjar jag bli riktigt trött. Har suttit och lyssnat på Kenye West's skiva om och om igen, men jag måste säga att Heartless och Love Lockdown är bäst! Är bara dom som jag lyssnar på nu. Så funkar jag alltid. Lyssnar så mycket på låtarna att jag tillslut har lessnat på dom.. Undra varför jag gör så? Vet att jag inte är ensam om det heller. Jaja, dom är ju bra för stunden iallafall!

Näe, nu ska jag slänga mig i soffan med älsklingen ett tag. Äta upp hans chips, dricka upp hans läsk och sen gå och lägga mig ;) Jag är en snäll flickvän!!!



Nya smycken



Här sitter jag åter igen, fortfarande på jättebra humör. Lyssnar på Kenye West, har helt och hållet fastnat för hans senaste skiva. Egentligen inte alls min musiksmak, så jag vettefasiken vad har hänt. Men men :) Jobbet idag gick bra. Nya varor hade kommit, men inte sånt som jag hade hoppats på, men jag köpte lite grejer ändå. Sånt som kan vara fint till sommaren. Sen om jag använder det när väl sommaren kommer är en annan sak. Farligt att jobba i en smyckes affär som är billig, blir lätt så att man handlar lite fööör mycket ;)

We’re just racing time, Where’s the finish line?

Tyckte inte alls om den här låten från början. Men efter att ha lyssnat på den några gånger tycker jag faktist den är rikigt bra. Kanye West - Love Lockdown. Bara som en litet tips ;)

Annars så sitter jag här och är yr och har magvärk. Men det var inte som det var i fredag. Näe, fy vad jag hade ont i magen då. Belinda hade precis kommit till oss då på natten och det hon sa hela tiden var -Men åkt till akuten då! Men åk till akuten! Åk till akuten då!  Har aldrig haft så fruktansvärt ont och jag kunde knappt stå rakt. Jag bara grina och grina. Hehe. (Gud vad jag har börjat blivit en grinolle) Men det gick över dagen efter så det var skönt.

I lördags gjorde jag förresten, inte bara ett utan två fynd! Två stycken cheap-älsklings-monday jeans. Inga jeans sitter så bra på min kropp som dom. Så jag vart riktigt glad när jag kunde fynda dom på Flott. Det sjuka är att det är sån otrolig skillnad på storlekarna. Inte lite heller, ena paret har jag 26 i och det andra 29. Haha, och i ett annat par jag har hemma är det 27 på. Knepigt. Jaja, det ena var ett par sånna här..




HAHAHAHAHAHAA!!! Näe, jag bara skojja. Fy, så jävla fula!

Bra skottat Sundsvall....

Låter bilderna tala för sig själv...









Hällån



Igår vart det många drinkar med hallon i. Mums. Gott och jättelätt att göra. Däremot när jag vaknade imorse hade jag saften från hallonen i hela kylen... Inte lika roligt. Men jag sparade hallonen och letar nu något recept där jag kan göra något gott av hallonen.. Går ju inte att slänga dom röda små goda grejerna!!

Om jag kommer in, jag kommer knappt ut!

Hehe, älskar när han "Du fattar ingenting.." (2:00)
och hur Henrik Schyffert sitter bredvid och tokskrattar.


Dagen efter...

Godmorgon Godmorgon Godmorgon!

Vilken kväll det vart igår. Jätteroligt! Trots att vädret var hemskt och håret vart förstört på en gång.. Haha. Har inte många bilder att visa heller. Knäppte kanske bara 5st och dom orkar jag ändå inte fixa in till datorn.

Idag har jag och Kelso tagit en lång promenad. Först när jag gick utanför dörren tänkte jag, nej fyfan vilket väder. Hade ju kommit hur mycket snö som helst. Men det var inte så kallt och inte så blåsigt, så det var jättemysigt att plumsa runt i snön. Kelso älskar mycket snö och hoppar runt som en liten tok. Mitt huvud behövde också lite frisk luft, så promenaden var jätteskön.

Däremot såg jag att jag måste gräva fram min bil.. Först har jag ett tjockt lager med snö på bilen, sen har dom ju skottat gatan satt det blir världens vall bredvid bilen. Helt jävla osmart! Så undra om jag ska ta och skotta idag eller imorgon innan jobbet? Lär ju ändå komma mer snö?!

Lugn morgon, hård kväll

Var meningen att jag och Sandra skulle gå på stan nu. Men hon missade bussen och jag har nästan precis klivit upp. Så hon kommer vid ett istället. Det passar mig bättre för då hinner jag både äta frukost och fixa mig.

Ska väll egentligen inte köpa något speciellt på stan. Kanske något att ha på mig ikväll, annars har jag mycket i garderoben som jag kan använda.. Men man lessnar så fort på det man har. Varför?


Jag tror iallafall att vi kommer ha skitroligt ikväll, jag längtar!


Sandra, Jag, Sandra

Im a gold digger



Idag hade jag på mig något som först inte alls kändes som mig. Det var Belindas tröja. En guldig glansig tröja. Guldig kändes först inte alls bra på mig och det är inte något jag vanligtvis använder. Men jag trivdes allt bättre i det och jag måste säga att det vart faktiskt jäkligt snyggt på mig ;) Tycker både jag och Andreas. Hehe, vart faktist förvånad över att han tyckte det när jag sa

- Titta på fin jag är idag
- JA!
- Va är du seriös?! (hörde på hans röst att han inte skämta)
- Ja, det var fint :)

Goknölen min!

Kommer ihåg mig från förr

Just det! Glömde att berätta vad som hände på jobbet idag.. Det kom en en kund och jag kände att hon tittade ovanligt mycket på mig. Alltså, nästan hela tiden! Tillslut kommer hon och handlar av mig och när hennes kompis handlar säger hon

- Jag måste fråga.. Har du gått i gymnastik?
- Eh, ja! Men det var länge sedan.
- Du gick i Sundsvall va?
- Ja.. Men det var jättelänge sedan!
- Ja, jag känner igen dig för vi var på samma läger. Jag gick inte i Sundsvall men i Sollefteå.

Va?! Men alltså, förstå, det var skitlänge sedan som jag gick i gymnastik. Jag var kanske 7-8år då.. Kommer inte riktigt ihåg hur gammal jag var.. Sak samma, den här tjejen kommer ihåg mig! Sjukt!

Hon såg väll upp till mig bara för att jag var så jävla bra!! ( Jag var faktist riktigt duktig och vann ofta ;) )

A little bit of that and that and that....

Idag kom den efterlängtade lönen. Vart en ny mascara direkt! Hade mina två gamla Lancome hypnose och Clinique high impact mascara som hade torkat.. Tyckte verkligen om dom, men orkade inte gå och leta dom så jag tog typ första bästa jag hittade. Så det fick bli en sån här. Sandra sa att den var bra, så det får jag hoppas. Jag med mina korta ögonfransar behöver verkligen något som förlänger och fyller ut fransarna. Någon annan som vet om den funkar bra? Sandra har ju redan superlånga ögonfransar, så det är klart allt funkar på henne :p Någon annan kanske har en annan uppfattning?



Sen fick det bli en ny hårspray också som luktar godis. MMmmM




Imorgon blir det stan med Sandra. Ska leta efter nya kläder. Eller iallafall något att ha på mig imorgon kväll. Sandra har ju fyllt år, så vi ska fira henne. Ska först på kina med Sandra, Sandra och Emelie. Sen ska vi hem till mig och supa ner Sandra sen ska vi ut på krogen ;) Hehehe! Det är iallafall mina planer, sen vet jag inte vad dom andra har för planer... ;)

Sista jobbdagen denna vecka

Godmorgon!

Idag är jag pigg! Inte så konstigt kanske med tanke på att jag somnade 9 igår. Heh, men det är skönt.. att vara pigg alltså. Ska ut med Kelso nu, sen ska jag fara och köpa något att äta till frukost. Har inget smarrigt hemma. Sen ska jag jobba! Vi hörs :)

Idag är jag riktigt trött

Ikväll har vi varit och ätit middag hos mami. Mums.
Matlåda fick jag också! :D Men jag var/är så trött så vi åkte hem tidigt.

Imorgon jobbar jag i Birsta. 7dagen på rad nu. Gissa om jag är trött och om min rygg värker efter att man får stå hela dagarna?! Meeen, jag älskar jobbet. Jag gör verkligen det. Imorgon hoppas jag att alla-hjärtans-dag sakerna kommer. Som jag sagt förut, jag älskar när nya varor kommer!! (Om det inte kommer en låda full med gammalt rat, som vi fick här i veckan. Jätteroligt..) Jag hoppas det är något snyggt som kommer som man kan plocka på sig! Några snygga hjärt-örhängen eller något sånt :)


Vi hörs imorgon.

Igelkott

Jag avslutar kvällen med detta klipp :) Sov gott!


En blå!

Åh, jag har hittat något jag vill ha!!




Schnyyyyygggt!

Mr. Perfect don't exist my little friend

Jag ryser när jag hör den här låten. Det här var vår låt i Vemdalen 08/09!!! Kommer alltid ha alla roliga minnen kopplad till den här låten! Det dumma var att vi bara kunde låten i 50sek sen var det roliga över ;P



Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room,
Well I'm Definitely not alone, well I'm not alone

Look deep into yourself before you blame all others
For betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
And you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
Go for all the better things in order

Well maybe you think your lie is safe
But I read you like a letter, yeah like a letter
Your charm do not evens the pain
It feeds me with rage, and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
Go for all the better things in order

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
Go for all the better things in order

And a gangster keeps on telling
That he got a song that matters
So I flip a coin towards him
Thank you very much for listening

Happy Happy

Min mamma är så söt :) Idag fick jag det här sms:et "Hej snyggingnen. Får vi bjuda er på middag ikväll för att fira din befodran?" Och eftersom jag inte alls orkar laga mat nuförtiden så passar det perfekt att bli bjuden på mat!

Sen när jag tänker efter är jag så glad att jag har fått den här chansen. Det är tur att man har en chef som tror på en och jag kommer göra allt för att inte göra henne besviken!! Men sen vet jag inte om man kan kalla det befodran..?


Jag är fortfarande jätteglad!

( sjukt ful bild :p )

Design

Jag kan inte bestämma mig hur min blogg ska se ut.
Vilka beskymmer man har.. Vad tycker ni?



Oh shit. Oh shit. Oh shit.

Idag vart det en toppendag! Trots att kortläsaren fortfarande inte funkar på jobbet, att inga nya varor kom och det var inte så mycket kunder. Men det slutade helt otroligt och jag har fortfarande svårt att förstå vad som kommer hända. Vilket ansvar jag kommer få. Sjukt! Men jag är glad. Jätte jätte jätte jätte jätte jätte glad! Den här chansen ska jag verkligen ta vara på!


Så var det måndag igen

Hej hej,

Nu har jag precis tryckt i mig en tallrik med mat. Min frukost. Har börjat ätit mat till frukost och jag tycker det är jäkligt gott! Hehe.

Sen är jag sur för jag har två mascaror och båda har fått för sig att torka samtidigt. Så det ser ju förjävligt ut när jag har målat fransarna. Så det blir till att köpa en ny!


Jaja, ska snart åka till jobbet. Hoppas på att kortläsaren funkar idag.

Vi höres!

Låt våren komma

Jag längtar riktigt mycket till våren. Har aldrig varit, och kommer nog aldrig bli, en vinter människa. Så när solen kommer fram och det börjar bli vår längtar jag på en gång till sommaren och vill börja köpa badkläder och sommar kläder direkt. Något jag är sugen på nu är en baddräkt, men jag antar att det kommer se jättefånigt ut på mig.. Eller så blir det helt perfekt.




Jag testar armband

Kom till jobbet helt omotiverad som jag skrev tidigare. Jenny sa

- Vill du veta något roligt?
- Ja!
- Kortläsaren funkar inte..


Så, det var ju helt åt helvete. Hur många människor går runt med kontanter nu för tiden? Jag fick be om kontanter hela kvällen. Bläk. Tur att det inte var nån surkärring som kom, det hade jag inte orkat med.


Men jag sysselsatte mig med att testa armband. För ca en månad sedan har jag blivit förälskad i armband och vill köpa alla jag ser. Okej, inte alla. Vissa ser ju hemsk ut. Men många. Här är lite smakprover. Enjoy! :D










Vissa armband är däremot liiiiite stora för mig..


Bara att kämpa på


Har noll motivation för att jobba idag. Känner mig inte alls på humör för att se glad och trevlig ut. Men jag ska ta tjuren vid hornen och klara av de här futtiga tre och en halv timme. Det ska gå! Vi hörs ikväll.

Vad jag kommer att göra

Godmorgon..

Sista dagen på den här veckan och jag ska tjäna pengar. Jobba med andra ord. Ute i Birsta. Jag har stängningen. Drygt på en söndag då de flesta ligger hemma och ska gosa-med-familjen-sista-dagen-innan-nya-veckan-börjar, de som ligger bakis eller de som inte har nå pengar kvar. Så det är hyffsat tomt i Birsta huset.


Nästa vecka:

Måndag: Jobba
Tisdag: Ledig Jobba
Onsdag: Jobba
Torsdag: Ledig Jobba
Fredag: Jobba
Lördag: Ledig Jobba och Fira Sandra
Söndag: Ledig

Förtrollad

Vaknad med ett kliande och svullet öga. Trode först det var en vagel, men svullnaden la sig och jag är nu bara röd. Var det på jobbet också och Jenny trode jag hade fått ögoninflammation. Jag har ingen aning. Skulle inte förvåna mig om jag får all möjlig skit nu. Är jättefrusen och hängig nu också, ska krypa ner i soffan med mitt varma täcke och hoppas på att det inte är feber som smyger sig fram i min kropp. Igen.

Såg att filmen Förtrollad visas ikväll. Så jag ska ta och se den också. Har inte sett den än, hoppas den är lite bra.




Update: Den var lite bra. Men inget jag vill titta på om och om och om igen :p

Dumpad

Heej!

Idag har jag varit med Sandra. Hela dagen! Vi åkte till Sandra, fikade och prata lite. Sen for vi hem till mig, åt kina mat och var sen bänkad i soffan hela kvällen. Let's Dance och sen såg vi en film som jag trode skulle vara mycket roligare än vad den var. Men jag och Sandra har nog aldrig haft tur med val av filmer. Vi hyr alltid skitfilmer. Igår såg vi Dumpad (Forgetting Sarah Marshall), inte alls rolig. Men jag har väll inte samma humor som alla andra...


Min torsdag

 

Hela dagen har jag umgåtts med bästa Sandra. Vi gick på Barista för att fika och det slutade med att vi satt där över 2 timmar och prata om allt och ingenting. Gick runt och shoppa lite senare. Gick sedan och hyrde film och slog oss ner i soffan. En riktigt skön och slapp dag som man behöver ibland.

Ge mig Vemdalen IGEN

Jag fastnade i Sandras bilddagbok och snodde lite bilder.
Gud vad jag längtar tillbaka till Vemdalen.
Var nog bland det roligaste jag någonsin gjort!





















Dags för magtröja?

Satt och kikade igenom HM's nya kollektion och såg att dem har magtröjor. Är det alltså dags igen? För det var väll mode när vi var små? Hm, nåja. Vet inte vad jag tycker om det. Men mot sommaren har jag nog förälskat mig i det. Precis som när stuprörsjeansen kom. Jag sa att jag aldrig skulle köpa sånna, men nu älskar jag de och tycker inte om annat. Så snart går nog jag också runt med en magtröja. Kanske med ett par matchande byxor?!


Min lilla svarta



Satt och kollade igenom bilder och såg den här.
Men vad fan har jag för knöl ovanför stjärten?!
Haha, roligt. Kan ju inte vara fett, eller?! :P

Nåja, jag älskar iallafall den här klänningen. Så snygg!

Honey Bunny

Har precis haft lite folk här för att fira Andreas. Ätit tårta så jag är illamående. Snart kommer Andreas vänner. Roligt med lite främmande, däremot är jag fortfarande inge pigg så jag är inte speciellt sällskaplig av mig. Ska slänga mig i soffan nu bredvid älsklingen och mysa lite. Vi hörs!


GRATTIS ÄLSKLING!



Hehe, älskar den här bilden!! ;)

Bula i pannan

När jag kom till jobbet var det första Jenny sa
- Men vad har du gjort?!?!!
- Ehhm.... Jag har en finne..


Anna började tokskratta och jag tror Jenny skämdes lite över sin fråga.
Det gör inget mig något alls, får ofta "bulor" av mina finnar. När jag väl får finnar.
När jag var yngre var mina bulor bra mycket värre än vad de var idag.
Så jag tänker inte ens på det längre.
Men det var iallafall roligt att se Anna skratta så mycket :D

Lugg?!

Jag är så sugen på att klippa snelugg igen. Liten lugg iallafall.
Vad tror ni om det? =)







NU



Hur tänker vissa?!


Alla skrattade när dem såg den här parkeringen.
Pinsamt att köra därifrån.

Jag låter bilden tala för sig själv!


Mitt år 2008

Januari

Det nya året firas med Sandra i Vemdalen


Februari

Andreas var i lumpen och jag var hemma alldeles själv


Mars


Det var dags för fest och det visade sig att jag och Sandra köpt likadan klänning fast olika färger ;)

April

Jag börjar jobba på SIX


Maj

1. Min/mammas gamla bil går sönder mitt i stan. Bromsarna slutar fungerar, jag får panik brar i handbromsen som inte heller funkar. Bilen stannar bara någon cm från bilen framför. Kör till fisktorget och där lämnar jag lillen.


2. Börjar grilla och njuter varje gång. Så gott!


3. Umgås och festar mycket med Sandra B


Juni

1. Jag köper mig en ny bil. Bara några dagar senare
har jag lyckats spräckt nästan hela framrutan.


2. Jag gör håret ljust och har fläta i luggen mest hela tiden.
Aldrig mer ljus iallafall, trivdes inte i det


3. Midsommar firas på flotten. Jag är chaufför = nyktert för mig!


4. Jag lever i mina vita tygskor, natt som dag


Juli

1. Kelso kommer hem till våran familj och sprider glädje


2. Går inte en enda dag på gatufesten..


3. ..För att jag jobbar skitmycket!


Augusti

1. Semester i Holm
 

2. Mitt försök till att göra egna slingor


3. Vi flyttar till stan!!

September



Jag fyller 20år! Blir bjuden på mat på båten Medvind
och hela båten sjunger för mig!


Oktober

Hade en tjusig period på jobbet...


November

1. Bästis fyller 20år!

 
2. Sandra har Maskeradfest och jag är grekiskgudinna!


December

1. Lillasyster fyller 19år!


2. Julen firades överallt


3. Vemdalen med Sandra, Angelica och Amanda

Promenad

Nu har febern slagit ut och jag är riktigt yr i bollen. Men jag och älsklingen ska snart ut på promenad med Kelso, behöver få lite frisk luft trots att jag är sjuk och bara vill ligga inne. Det har ju varit plusgrader hela dagen idag, men jag har dragit på mig tjockjacka, halsduk, mössa och vantar varje gång jag och Kelso har varit ute. Tänker inte bli mer sjuk! Jag ska bli frisk till måndag, jag tänker inte sjukanmäla mig från jobbet. ICKE!



Amanda färgade förresten mitt hår i Vemdalen.
Skitsnyggt vart det. Jag är helnöjd!

Made by me

Jag börjar bli bättre i halsen. Wihoo! Däremot har jag nu blivit snorig, febrig och har huvudvärk. Hm, alltid ska det väll vara något. Men jag är nog hellre såhär än att jag har ont i halsen. Inatt var det hemskt, låg och grina för jag hade så ont. Hehe, har helt ärligt aldrig haft så ont i halsen förut. Var så svullen så det tog emot när jag andades tillochmed. Vaknad av att jag knappt kunde andas och sprang upp till toa, Andreas efter i full fart (Han satt vid datorn och hörde hur jag höll på att försöka andas :P) Väl på toa spottade och fräste jag och började grina ännu mera för att det gjorde så ont att hosta. Vart så förbannad av att det gjorde så ont så då började jag stampa och hosta ännu mera. Hjälpte inte speciellt mycket. Fick bara ännu mera ont. Så jag gick och la mig. -Lägg dig i framstupa sidoläge! Sa Andreas om och om till mig. Vet inte om det hjälpte, men jag somnade iallafall! :)

Idag är det som sagt bättre, tack och lov. Hoppas det går över i helgen!



Så, en liten "sjuk"-berättelse såhär på eftermiddagen. Varsågoda!

Min bästa vän


Sandra, det finns ingen som du. Du är bäst.
Kommer aldrig hitta en bättre vän än dig!

Ont ont ont

Var längesedan jag hade såhär ont i halsen. Det är hemskt. Vaknade i panik inatt av att jag trode hela halsen hade slemmat igen, men i själva verket är halsen alldeles torr. Det sjuka är att jag är inge snorig, ingen feber, ingen huvudvärk. Det är bara halsen som är felande och jag går runt och pratar med min hesa stämma. Igår på jobbet tappade jag orden ibland, de bara försvann när jag pratade. Får se om det går bättre att prata idag på jobbet.

Ska ut med Kelso nu, sen ska jag iväg! Hoppas ni mår bättre än mig idag!


Det kommer mera

Idag är jag inte alls på topp. Min hals är inte alls skön att ha nu. Men jag ska jobba ändå. Jag måste. Det är trots allt bara 4 timmar, så det ska nog gå.

Igår fick Andreas tag i alla bilder från Vemdalen som dom knäppte, så nu har vi massor med bilder! :D





Sjukling

Jag har gått och blivit förskyld :( Kände när jag kom hem från Vemdalen att jag hade ont i halsen och i ena örat, men dagen efter vart det bättre och jag tänkte att det kanske inte skulle bli något. Men nu mår jag inte alls bra och börjar bli febrig också. Jag jobbar bara onsdag och torsdag den här vecka, så jag hoppas jag orkar det. Sen kan jag ligga och kurera mig hela helgen..

Jag som hade så mycket att göra idag. Skulle bland annat gå ner med min mobil som har blivit knepig, och jag har bara haft den i snart 4 månader. Har jag sagt hur mycket jag hatar tekniska saker?!?!!!! Men efter en promenad med Kelso imorse var jag helt slut och la mig senare i soffan och tittade på Polarexpressen. Så allt jag skulle göra idag får vänta.

Det enda vi ska göra idag är att åka till mormor och äta, sen ska jag lägga mig och sova för att göra mig redo för att jobba imorgon. Har inte tid att vara sjuk!

Jag gillar bilder


1. Sandra 2. Angelica 3. Syskon, syns det eller?! ;)


4. Sabina är ju fin iallafall! 5. Mys! 6. Nilla och Linuz


7. Sabina 8. Nilla 9. Carro


10. Feeeest 11. Feeeest 12. Feeeest


13. Nilla är fin och jag är full. Dags att gå hem?!!


Några av mina bilder från Vemdalen 2008.
Väntar på att jag ska få alla bilder som Sandra knäppte också!


De é feeeeeeest!

Hej hej hej!

Nu är jag hemma efter en helt sjuk vecka i Vemdalen. Har aldrig druckit och festat så mycket på så få dagar. Men jäklar vad roligt jag har haft. Och trots fylla har jag inte varit ett dugg bakis dagarna efter! Jag mådde alltid toppen, något trött bara. Det kanske var därför som det vart så mycket festande som det vart! Men jag har haft satans roligt! Tack Sandra, Angelica och Amanda för en supervecka. Det här gör vi om!

Nu låter det som jag är värsta festprissen och super gärnet jämt men så är inte fallet. Men nu när man var i det bästa sällskapet så var det väll bara att passa på att ha det svinroligt! Visst?!

Men nu är man tillbaka till verkligheten och det är dags för jobb redan imorgon. Så jag ska slänga mig i soffan, ladda upp krafterna och göra mig redo för det verkliga livet!!



Mer bilder kommer senare!
Hej!