Vill resa nu!

Varit och fixat nytt pass idag. Kortet vart så fult så jag bara stod och skratta. Haha. Gjorde värsta minen med munnen. Jaja, tur man inte behöver visa det allt för många gånger :P

Sen gick jag och Belinda en sväng på stan. Köpte lite nytt och gick även på bolaget för morgondagens festligheter. Ångrar redan vad jag köpte att dricka, men det ska nog gå ner ändå.


Knaust

Vart en lång dag idag. Först upp och jobba och ta emot en leverans. Vilket i och för sig är det bästa som finns, men det blir mycket att göra så hjärnan går på högvarv. Slutar 17, åker hem, laga mat och äter, sen in till stan igen och vara redo för möte kl 18.30. Mötet drog över tiden, men efter det blev vi bjudna på 2 rätters. Först entrecote och sen pannacotta. Inte illa! Kom hem för ca en timme sedan och jag känner mig helt slut i huvudet. Men är ledig i två dagar nu. Skönt!

Snodde bilden från facebook ;)


Dom nya

Dålig bild, men jag älskar dom! :D
Och det sjuka är att det typ bara är mina naglar nu, tipparna är nästan borta!


Tisdag

Ska snart iväg och fixa naglarna. Äntligen! Spräckte en nagel i lördagsnatt, klumpig som jag är. Men dom är alldeles för lång nu känner jag. Slår i med dom hela tiden och det gör ju så satans ont och det känns som om hela fingret ska följa med. Men denna gång tror jag att jag ska göra något annat än bara franskt, även om det är väldigt mycket "jag". Får se vad jag känner för när jag väl är där nere.

Komma igång

Efter många om och men tog jag mig ut och joggade. Skööönt! Men påvägen hem var det sjuk motvind så det kändes som om jag knappt tog mig fram.

Nu blir det klappgröt som Nicklas har gjort, nam nam!




Goding

Ibland är han mysig iallafall :)


You better hold on

Bråkat med kissen hela morgonen. Jag försökte ta mig lite ork att sortera papper vilket är skittråkigt. Men då kommer lilla djävulen och slänger sig i papperna och ska gömma sig i dom.. Jag gav upp ganska fort!

Nu ska jag åka och ombesikta bilen. Vet att den ändå inte kommer gå igenom eftersom vi inte fått hem reg-plåten än. Men förhoppningsvis är de andra grejerna okej nu.


Blä

Hatar att vara hängig. Haft en jävla huvudvärk idag igen. Sån som gör ont i hela huvudet och det känns som om man får en smäll om man rör sig för fort. Sen kom febern också. Skönt att jag är ledig imorgon och att jag kommer få sova ut!


Morgonmys

Vaknade för en timme sedan och gjorde frukost på sängen till mig och Nicklas. Nu ska vi klä på oss och sen åka ut till Sidjön för en heldag med familjen. Håller tummarna för att vädret håller i sig!



Nyklippt

Idag har jag varit och klippt av mig några cm hår hos Angelica. Känns alltid så kort när man är nyklippt, men det är samtidigt väldigt skönt. Fräsht och "nytt". Efter att Angelica klippt klart gick vi och åt thaimat. Såå gott!

Åkte sen in till stan och bytte en ny mascara som jag hade köpt i veckan som var så jävla torr så jag ville grina när jag öppnade den. Men jag fick byta, som tur var!

Nicklas är hemma, men sover. Får se sedan vad kvällen har att erbjuda :)

Toy

Idag kom min nya leksak! Kul kul :D


Det bästa


A beating love within my heart

Har helt tappat suget för att träna. "Kunde" inte träna förra veckan pga benet. Har haft väldigt ont, men nu kliar det mest. Konstigt nog för jag har då aldrig hört talas om blåmärken som kliar. Men så nu skulle jag kunna träna men känner inte alls för det. Hoppas suget kommer tillbaka för just nu känns soffan som det bästa stället som finns. Det är inte bra!

Så istället för att träna ska jag göra lite annan nytta. Ska jag gå igenom mitt cv och sen dra iväg det till lite olika ställen.


Picture this

Idag har jag varit och klämt på lite kameror. Har velat ha en kamera väldigt länge och bett om hjälp av min superbästa kusin Tommie. Han hade valt ut några som han tyckte och trodde var bra. Först ville jag ha en systemkamera, men med tanke på att jag antagligen inte kommer bära med mig den överallt så fick det bli en modell mindre. Och efter att jag känt på dom idag så bestämde jag mig för en av dom. Fast den var slut i butiken men till min stora lycka fanns den på hemsidan och den var 600kr billigare. Inte illa! Så nu längtar jag och är förväntansfull tills min nya leksak kommer!

Också är den blå!!! Me love!


From now on, only you and I

Har skjutsat iväg Nicklas och sen varit och köpt mig lite gotta. Så nu blir det egentid med tända ljus och mys. Ska dra igång en film. Lär säkert somna, för det var en seg och lång dag på jobbet idag.


Hade knäppt en finare bild i mobilen, men Nicklas måste ha städat bort min sticka idag. Kan inte hitta den. Så det fick bli en usel webcam bild. Alltid nått.

Fiiiiint!

Har varit och gjort om naglarna idag. Så nu är dom nya och fina igen!