Årets första dopp

Idag har jag varit ledig och jag har till och med badat! Det var svinkallt. Badade i Viforsen, det var jätteströmt. Så jag gled med i strömmen tills jag fick panik att jag skulle åka för långt ut, så då simmade jag snabbt in igen.








Onsdag?

Äter mellanmål nu. Ägg med kaviar. Mmm.


Ont i fötterna och har en jäkla fotsvett men lika glad är jag för det. Eller nej. Det är jag inte. Jag får stå inne hela dagarna när det är fint väder. Ni minns helgen för ett tag sedan då det var supervarmt ute?! Då jobbade jag, inne. Den här helgen ska det också bli fint väder. Gissa vem som jobbar? Jag jag jag jaaagajagaaaagagagaagagag!


Inte roligt.


Men nu är jag hemma från jobbet och väntar på att Sara ska höra av sig så vi kan ta en promenad med hundarna. Är egentligen jättejättetrött, men det ska nog gå bra.


Förstår inte riktigt varför jag är så trött hela tiden nu. Eller jo. Egentligen vet jag nog vad det beror på - Det är mycket att göra på jobbet och eftersom Anna är borta känner jag ett jätteansvar och kan inte ens slappna av på mina raster. Tror inte ens jag hade min halvtimmes rast idag... Men det går bra. Nu är det mesta gjord som jag var stressad över, så det är skönt. Kanske jag kan börja slappna av litegranna iallafall.

Jobbigt att jag har sån prestationsångest, vill verkligen att allt jag gör ska bli prefekt och superbra.




Nu är Sara här. HEJDÅ!

Sjuuuuk

Febern har slagit ut IGEN och bara för det jävlades det för mig på jobbet också. Men jag klarade mig igenom denna dag, men jag är helt slut så jag ska faktist gå och lägga mig snart. Börjar dessutom 7 imorgon och jobbar till ca 17, så det blir en lång dag.


Boom Boom Pow

Jag är säkert hur efter som helst nu, men jag hörde den här för första gången på jobbet idag.. Det här är verkligen min musiksmak. Föll för den direkt ;)



"I'm so 3008
 You so 2000 and late
 I got that boom, boom, boom
 That future boom, boom, boom
 Let me get it now"


Sexy



Nu är jag hemma igen. Sköönt. Ska ta en sväng i duschen sen kryyyyyyypa ner i sängen med Kelso. Är så så så trött. Var tufft att vända på dygnet. Från att man gick och la sig 7 på morgonen, till att kliva upp 8 på morgonen.. Men jag kom upp imorse, det var huvudsaken!

Natti

Söndag

Soligt idag.. Det är bara för att jag har jobbat. Så nu när jag har slutat är det molnigt. Tänkte åka och sola hos mamma, men måste vänta på Emma och Lars.. Hoppas dom kommer snart, jag vill fara!!


Tack för den trevliga midsommaren förresten!


Vi far från festen vid 3-4 tiden med båten. Motorn stannde hela tiden och det började regna. Men lika glad var Sandra för det ;)




Min älskling är bäst

Min dator har inte funkat på evigheter. När datorn började starta om när han startade om(?) så lessnade vi och bytte ut min dator mot Andreas 10000åriga bärbara dator utan skärm(!). De senaste dagarana har även den börjat startat om mitt i allt ihop.

Så idag satte sig Andreas och pillade med min dator, och se här sitter jag nu med min dator!! Tyvärr är det bara alla mina bilder som är kvar, fast det är inte så bara. Jag är glad för det. Men jag saknar spotify!!!!!!

Jag har inte ens nyaste msn, bara den gamla som följer med när man "gör om" windows. Vet inte vad det heter.. Andreas förklarar för mig som om han skulle förklara till en bebis, men jag förstår ändå inte eller så lyssnar jag inte så bra?! (jag lyssnar inte alls) Nåja. Min dator är fungerande igen, det var det jag ville få fram.. Och att Andreas är bäst!

Min bakgrundsbild :D

Woho!

Ska kolla på en lägenhet imorgon! YES! Äntligen är det lite som händer på den fronten. Har varit ganska dött och det har knappt varit några som svarat. Det bästa var ändå att det här var en lägenhet där man inte fick ha djur, men vi fick ändå komma! (måste ha varit få som varit intresserade)

Men varför?!

Arg jag blir! Varför vill inte hyresvärdar ha djur i sina hyresrätter? Jag blir tokig. Dom kan väll iallafall ge alla en chans genom att först träffas... Bajs Bajs Bajs...


Less jag blir!


Nu ska jag lägga mig ute i solen istället. Smörja in mig i olja och steka... Nej, det kunde jag inte heller eftersom det har blivit molnigt nu.. Suck.

Ring ring, bara du slog en signal




Sandra, ringde du imorse? Jag vill veta vem det är!!! :D

Lördag




Trött är bara förnamnet. Men jag hade roligt igår, trots att det var värdelöst ute på krogen. Men det är alltid sällskapet som är det bästa. Så är det ju! Ny klänning hade jag igår också. Så nöjd!



Dålig bild, men men..



Snäll pojkvän

- Älskling! Titta på min nya klänning som jag köpte idag.

Tystnad..

- Är du allvarlig?

- Jaa..?!

- Det där var bland det fulaste jag sett!

Dåligt

Efter jobbet hämtade jag upp Belinda och vi tog en sväng i Birsta. Det var halva priset på allt inne på Bik Bok och jag hittade bara 3 klädesplagg. 3 STYCKEN! Så dåligt av mig. Jag hittar sällan saker då det är rea och man ska passa på att fynda, jag hittar bara när det är ordinarie pris. Men jag får väll vara glad över det jag hittade..


Förresten, Belinda var jättesnäll idag och påpekade..
- Du måste färga ditt hår, det ser så slitet ut.


Det vara bara det att jag färgarde det i måndags! Tyvärr vart det fel färg, men jag skiter i det. Orkar inte färga om bara för att det vart en annan färg. Jag bryr mig inte så mycket om håret att det måste vara samma färg. Har ju ändå börjat fått en ny utväxt om en vecka så då ser det lika förjävligt ut igen..

Jag är en riktigt fiskare, fiskare, fiskare

Har varit och fiskat ikväll med Andreas och hans familj. Mysigt, trots att det regnade och blåste. Men fisk fick jag, såklart! Var även tvungen att göra ett test på facebook "Hur bra fiskare är du?" Men resultatet kom inte som en överraskning! ;)