Brukar sällan lägga Theo på mage för han gillar inte det och då struntar jag i det helt enkelt. Tänker att hans nacke tränas på annat sätt ändå, vilket jag fick bevis på nu.
Jag fick för mig att testa lägga han på mage och sen en stöttande hand under hans bröst. Voilà! Han kan han med, 10 veckor idag 




Idag har vi bara varit hemma. Mamma hälsade på och hade köpt kläder till Theo :D 
Theo har surrat, ätit och sovit väldigt mycket. Jag har bakat till dopet, möblerat om på Theos rum och satt upp lite hyllor och tavlor. Hinner mycket på hans sovstunder :)

Har haft en mysig och lugn dag :) Fika på stan med Alexandra och sen middag hos mormor. 



Nu har jag min egen lilla stund. Theo har somnat och det har även Nicklas. Så fort Nicklas somnar stänger jag av tvn. Han vill somna till tvn medans jag har svårt för det och vill istället har tyst och mörkt. Det måste vara bland det bästa med vintertid! Mörkret när man ska sova :D

Så nu ligger jag och kikar runt lite, tar igen det jag "missat" under dagen. Petar lite på Theo då och då för att se om han andas. Varför andas små bebisar så tyst och lugnt?! Det är oroande!! Haha. Så töntig jag är.

 

Lilla älskling! Vad är det som känns så fel idag? Jag önskar verkligen att jag visste! 




Hämtade idag ut bilderna som vi knäppte i måndags och fick även fyra i miniformat. Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser mina älsklingar.




Vaknade hyfsat tidigt idag för att vara oss ;) Efter lite morgonmys fick Theo sig ett skönt bad och sen somnade han gott. Då gick vi ner till stan och bytte en body.

Theo fick agera modell när en kvinna ville pröva en mössa på honom för att se om den passade en 2månaders. Hon passade även på att säga "Men vad stor han är!" Vilket jag vart irriterad på för:
1: Vad ger henne rätt till att kommentera hur mitt barn ser ut på ett, ur mina öron, negativt sätt?
2: Hur kan hon se hur han ser ut genom att titta på huvudet? Resten av kroppen var täckt av massa kläder och en filt! 
3: Han är inte Så stor! Visst, han vägde mer när han var 6veckor än vad jag vägde när jag var 3månader. Men han följer SIN kurva sååå fint!
4: Alla barn växer olika!


Så jag sa till henne "Näe! Han är inte stor!"

Idiot.

(Det är inte de att man inte får säga att han är stor, för jag förväntar mig att han ska växa varje dag :) Det var mer hennes sätt att säga det på, hur hon lät som jag störde mig på.)



Det hade varit bra om jag också passade på att sova när alla mina hjärtan gör det. Men näe, jag är vaken..




Min fina familj :) 

Jag älskar er!! 

Idag blir Theo 2månader. Det är lätt dom bästa månaderna i mitt liv, hittills! Så mycket kärlek och glädje en sån liten människa kan ge är helt otroligt! 





Denna söndag startade på bästa sätt! Fina fina Matilda kom med frukost till oss. Gud vad mysigt! :D

Sen åkte vi till mamma och Micke. Jag och Theo tog en promenad medans Nicklas lagade bilen. Är fortfarande kvar här och har bara haft en lugn och skön söndag :)


 

Idag vart en ligga-hemma-dag efter att ha flängt runt hela förra veckan. Tycker det är skönt att vara hemma ibland just för att jag får mysa mer med Theo, älskar att ha han i min famn. Såklart!

Men också för att jag hinner läsa av honom innan han blir för uttråkad/hungrig/trött. Så det är inga ledsna miner på hela dagen och hela han blir så lugn. Nu på kvällen kan jag bara lägga han i sin säng och han somnar själv. Nöjd kille :)

Brukar lägga mig med honom i hans säng när han ska sova, så mysigt. Hihi. Har tagit bort ena sidan på spjälsängen, sen ställer jag hans säng tätt mot min sida av sängen. Så jag ligger väl inte helt i hans säng, men nästan ;) 

Trött liten kille :)

Så skönt att vara ute och faktiskt njuta av promenaden. En vecka kvar tills jag ska på två kontroller, en måndag och en tisdag. Nu känns det bara bättre och bättre för varje dag. Äntligen!




Vaknade 5:30 imorse och undrade när Theo skulle vakna.. Kändes i brösten att det var dags för han att äta och insåg att det nästan gått 8 timmar sen senaste amningen! Ojoj vilken liten tröttis. Synd bara att jag somnade vid halvtvå och inte vid samma tidpunkt som Theo. Hade isåfall varit riktigt utvilad nu.
 
40min senare vaknade iallafall lillen. Väckte sen Nicklas som skulle iväg på fisketävling. Han fixade kaffe och jag myste med Theo som inte var intresserad av att somna om.
 
Nu har han somnat igen så får väll se om jag kommer kunna somna om. Dåligt val att dricka kaffe 7 på morgonen..
 



Idag har jag och Theo varit med Alexandra på stan i det härliga vädret. Riktigt mysig höstdag idag! 

Skjutsade senare Nicklas på nån form av firmafest och sen for jag och Theo hem till mamman och Micke. Blev bjuden på mat och efterrätt. Mycket gott och skönt att slippa tänka på vad man ska äta. Jag har blivit världens lataste när det gäller matlagning..

Sen fick jag vara chaufför när jag skulle hämta hem Nicklas och trots lite hög nivå när dom pratade så sov Theo genom hela den resan. Så glad att han inte är lättväckt :) 

Har varit hemma ett bra tag men jag har inte varvat ner än. Så dopplanering blir det även denna natt.. Lillhjärtat sover fortfarande iallafall. Världens lugnaste, nöjdaste och gladaste kille 





Älskar att Theo har sovit 7 timmar de senaste nätterna. Ätit vid 6-7 och sen somnat om 2-3 timmar till! :D




Hejhej

Ny tröja från Kappahl, supersöt. Perfekt att ha linnebody under så inte magen blir bar :)


När Theo sov vid kl 17 så somnade jag med. Han låg så mysigt på mig så vi sov i 2 timmar. På grund av det känner jag mig nu inte ett dugg trött.. 

Så jag ligger och planerar dop - mitt i natta, haha.
Vart? När? Mat? Fika? Kläder? Gäster? Svårt det där med vilka man ska bjuda. Vart ska man dra gränsen? Det blir väldigt många med bara släkten så jag har beslutat mig för att bjuda de vänner som har uppvaktat och träffat Theo efter födseln. Tror jag... Ok, jag har inte beslutat mig för det än, men jag tror det blir så.. Känner mig dum mot dom jag inte bjuder men samtidigt har dom inte visat något intresse på att få träffa Theo. Jaja, det får bli ett framtida bekymmer. 

Ska man bara bjuda på fika? Eller någon mat också? Vill helst ha i dopet i december, senast januari och då hade det kanske varit mysigt med någon lättare varm mat och sen en liten kaka och kaffe. Eller?! Jag är väll mest sugen på det bara för att jag är så less på kakor, bullar och tårta.. 

Imorgon ska jag iallafall ringa kyrkan och höra om det ens finns någon ledig helg i december, i och med advent och allt det där. Jag ska bara bestämma mig mig för vilken kyrka jag ska ta.

Jobbigt att ha beslutsångest i allt..





Matchande set är så gulligt tycker jag! :)







 Älskar dig min fina fina son!  

Theo har snart sovit i 4 timmar. Varför sover inte jag? Jo, för jag ligger och väntar på att han ska vakna och vilja äta.. Varför gör jag alltid så? Varför kan jag inte bara slappna av och somna?



Idag var vi iallafall på birsta med Emma och Elias. Theo hade bara för det bestämt sig för att inte sova sin vanliga långa tupplur vid lunch. Han ville bara vara i famnen, så det vart inte så mycket shopping. Jag fick nöja mig med att titta, klämma och känna på allt. Mysigt ändå :)

Var dock helt slut när jag kom hem. 6 veckor sen förlossningen och jag har fortfarande ont :( Får dessutom mer ont efter att jag stått och gått mycket. Den 22 oktober ska jag till sjukhuset på ett av alla återbesök, så får se vad hon säger då. Hon sa att det skulle ta runt 6-7 veckor att läka, men jag tror nog jag har någon vecka kvar tills jag är helt återställd.. Om jag någonsin kommer bli det?

Morgonmys! Borde sova jag med så vi orkar med en dag i Birsta med Emma och Elias, men han är ju så fin att titta på mitt lilla hjärta! 





Inatt vaknade Theo varannan timme för att äta.. Snark! Jag inser nu hur bortskämd jag har varit med att Theo har sovit flera timmar varje natt sen han föddes. Jag hoppas jag lyckas somna sen när han tar sig en tupplur. Jag är så dålig på att slappna av och somna om när jag väl har gått upp för dagen.. Men sömn behövs verkligen nu, för fy vad trött jag är!!