You'd better shut your mouth, you better watch your tone!

Det varma vädret kom senare på eftermiddagen. Vart riktigt skönt här på baksidan!

Annars har jag precis satt mig ner efter ca 4 timmars städande. Hehe. Eller jag har plockat undan och grejat på också. Riktigt roligt då jag var på humör. Fint vart det också. Men sen när Andreas har varit vaken under natten är det lika grisit igen. Visst älskling?! ;)

Nu ska vi se Pick of Destiny. På något sätt tycker jag om den. Men det är väll bara för att Jack Black är så ful och dessutom kan jag vissa låtar så då blir det roligare att se när man kan sjunga med. Haha. Fast jag borde egentligen inte sjunga med och förstöra filmen för Andreas eftersom jag inte har någon sångröst över huvud taget..
Men, å andra sidan är han van ;)


Hej!

Vart är det varma vädret?

Hallå hallå!

Igår var jag hos Sandra och grillade, drack cider och massa annat gott. Var så mysigt att sitta ute, invirad i en filt och äta god grillad mat! Så härligt. Ah, nästa lördag blir det samma sak fast hemma hos mig med mer dricka och mer drag. Hihi.

Vart är solen och det tokvarma värdet dom lovade? VA VA VA?? Är det sånt här väder bara för att jag för en gångs skull är ledig en helg?!?!

Och i huset nedanför tror jag att det är någon som fyller år eller något sånt. Det är ialalfall någon som sjunger, högt. Det står massa gamlingar där och tittar på. Måste gå dit och kika på det jag också.. heh.

Men måste dra på mig en långärmad?!!! Grr!!

Dopkort

På jobbet inne i stan har vi en tjej som gör kort och är jätteduktig. Malin heter hon. När vi medarbetare fick reda på det beställde nog alla kort av henne. Så även jag. Igår fick jag mitt kort. Jättefint och gulligt! Det är ett kort till Wilmers dop. Men det kan jag inte visa här eftersom Sandra läser min blogg och då blir det ingen överaskning. Hihi. Så ni får se det om en månad ungefär när dopet har varit :) Men det är ju så roligt med sånna här kort eftersom dom blir personliga och unika. Men jag kan ju visa ett annat kort hon har gjort. Bara för att visa hur duktig hon är. Här är ett bröllopskort som hon gjorde till Sara :)


Bakom mina (nya) solglasögon

Jodu, igår vart det nya stooora solglasögon. Hehe..

 

Nej, nu ska jag fara till jobbet... med bussen. BUUUÄÄAAAHHHHH!!!

Lillebror på besök

Igår på kvällen kom Birk, min lillebror, och hälsade på. Jätteroligt! Men oj vilken energi han har! Hoppar runt, springer och busar för fullt. Men det var roligt, hade inte träffat han på jättejätte länge.

Nu ska jag fixa till det sista, sen ska jag ta bussen in till Birsta och jobba. BLÄ, äckliga buss.

SES!
/Matilda

Rest in Peace

Igår for jag runt i stan, hämtade upp Belinda på skolan sen skulle vi parkera. DÅ SLUTADE BROMSARNA FUNGERA! Ah, lite panik jag fick. Dessutom visste jag att handbromsen var lika dålig så den skulle inte vara till så stor hjälp. Så där for jag runt i snigelfart bara för att lyckas få stop när det gällde. Hittade tillslut en parkering där jag fick lämna han :(

Ja, så nu blir det bussen för Matilda. Så finns det någon snäll själ där ute som har en bil över så får ni gärna låna ut den till mig tills andra lönen kommer den 27de för då ska jag köpa mig en bil..



Men nu ska du på skroten fula skruttis. 

Min nya klänning


Oj vilken dålig bild det vart. Jaja, här är min nya klänning iallafall.
Det är en lite "pösig" klänning, och trots att det inte alls är något jag brukar ha på mig så älskar jag den! :) Tyvärr drar den åt sig JÄTTEmycket hår. Inte alls roligt, speciellt inte när man har katt...

På våran baksida

Aah, det är underbart väder ute idag. Varm är det på våran baksida också.  Så nu ska jag och Rolf ta och gå ut och vara i solen, det är precis vad man ska göra en ledig dag! Fast, jag önskar du hade nya utemöbler. Vi har nu sånna där vita plast som har blivit grå. Så äckligt och fult. Jaja, det får vi ta en annan gång.. Nu ska jag ut!


Gulligullan koko som en gök, koko

Idag på jobbet fick jag lite bilder av mamma. Bland annat den här...



Naaaw! ;)
 ♥

Färga håret ljusare?

HEMMA! Äntligen hemma. Är så så trött.
Precis när jag tänkte gå och krypa ner i sängen ringer Linuz och skulle komma förbi en sväng. Så det var bara att fortsätta sitta uppe.. Nu har han gått, så nu ska jag bara vänta tills det blir reklam i filmen som jag ligger och kikar på, sen ska jag krypa ner i sängen och inte kliva upp förns jag ska upp och jobba imorgon!!!!


HAHA, hittade en gammal gammal bild på mig. Jag har tänkt färga mitt hår ljusare..
Men efter att ha sett den här.. Så, njaa.. Jag vet inte ja! :P

Nya örhängen

Idag var det riktigt skoj på jobbet. Fick nya smycken, så allt skulle upp. Eller nästan allt. Fick göra lite annat än vad jag annars gör på helgerna. Så det var riktigt roligt!

Köpte såklart med mig något hem  ;) Påfågelörhängerna är nya från idag. Tyckte dom var roliga så jag köpte dom, men jag vet inte alls när jag kommer använda dom. Sen vart det några andra som är "bra att ha". Haha

   

Sushi, gott eller äckligt?

Så var man hemma igen då. Var otroligt trött på jobbet och att stå och räkna smycken blir man inte precis piggare av. Men fram mot 10 började jag piggna till. Åkte då in till stan för att göra ett par grejer, sen for jag till mamma och satt där på jobbet ett tag. Sen kom Sandra in med massa påsar, dom skulle tydligen äta Sushi! Det var jag snabb att smaka på då jag aldrig hade ätit det förut. Vet inte om jag tyckte det var gott. Det var inte jättehemskt iallafall, skulle kunna äta det igen om det serverades en tallrik framför mig. Roligt att pröva något nytt iallafall.. Försökte lära mamma att äta med pinnarna. Men det var ju som att försöka lära en gammal hund att sitta. Helt omöjligt. Haha. 



Är så blåsigt och kallt ute. Inge skönt, så tv får det bli nu. Lär somna här i soffan, tröttheten har kommit tillbaka. GäZzP! Måste vila och bli pigg tills imorgon, för imorgon öppnar jag, då måste jag vara fit for fight.

Jaja, vi hörs nog senare.
/Matilda

Så otroligt ful bild! Haha

Godmorgon.. eller något sånt.
Min ilska har nu lagt sig och jag är på bra humör igen! Fast trött. Får bli en tidig kväll ikväll. Ska upp tidigt och jobba imorgon. Inventering. Men sen jobbar jag onsdag och torsdag också vilket ska bli roligt!

Tråkigt väder är det idag och tråkigare blir det till veckan. Men det är nog bra ändå. Kommer det mer folk till Birsta, då blir det roligare att jobba. Haha!

Idag ska jag inte göra annat än att ligga i soffan och slöa. Eller jo, jag ska baka kakor till min syster, bara för att jag är bäst på det. Haha. Fast det var inte till Belinda heller. Var något skolarbete. Men klart att storasyster ställer upp ;)

/matilda

image16
Tjusiga systrar ;)

Prover från LdB

För ett tag sedan fick jag hem den här söta påsen med prover från LdB. Har inte prövat det än. Någon som vet om det verkligen fungerar? Fick hem massa rabattkuponger, så jag tänkte att jag kunde köpa hem om det funkar. Sånna här små prover visar ju egentligen inte om det funkar. Jag tycker bara att det är roligt att få :)

image11

/matilda

3 par nya skor vart det idag

Efter jobbet kunde jag inte hålla mig längre. Jag åkte och köpte inte bara ett par utan TRE par skor.. Två par  sandaler och ett par pumps. Så nöjd. Pumpsen är blå. Haha, jag vet inte vad det är, men har blivit kär i färger. Smyckena jag tar på mig på jobbet är också färgglada. Har fått in massa snyggt som är grönt, turkost och blått. Är kär i den panelen. Är alltid och pillar på den. Hihi! 


När jag kom hem, lagade jag mat. Men efter att jag hade stekt köttet kände jag att jag inte alls var sugen på kött så jag gjorde en nyttig tallrik till mig med grönsaker, melon, avakado, alfalfagroddar, keso och apelsin. Mums! Men den där nyttigheten höll inte i sig länge, för sen tog Andreas fram glass och efter der vart det chips.. Vi sitter med varsin skål framför oss. Hehe.. Men när Andreas skulle ta fram chipspåsen märkte han något. Chipspåsen låg nämligen ihop knuvlad i skåpet...
- Vad har den här påsen gjort för ont då? ..HAR DU ÖPPNAT DEN REDAN?! Var du hungrig i bilen när du åkte hem, eller? Du åt säkert i bilen! Jag känner dig alltför väl!

Ja, okej! Jag åt i bilen. Äter nästan alltid i bilen. Har godis gömt lite överallt! När jag har varit och handlat och inte köpt med mig godis eller chips brukar jag äta cokctail tomater. Så, nu vet ni det om mig också!

/MATILDA

Full garderob - men inget att ha på dig?

Jag ska ta mig en sväng ner till tvättstugan nu för att se om den är ledig.. Har ingenting att ha på mig på jobbet idag tycker jag. Eller egentligen har jag MASSOR av kläder som bara ligger och tar plats. Men inget som jag vill ha! Allt känns gammalt och trist. För ett tag sedan fick jag den här bilden i ett mms av Andreas. Det är tur att jag har en pojkvän som förstår mina problem. Haha!

image7