Fredag

Igår kom Emma till mig med en supergod kladdkaka. Vi såg filmen Leap Year till det. Sen kom Nicklas hem och Emma åkte. Skiftgång här hemma, haha.

Sen åt jag och älsko räkor och aioli. Mmm, det var också supergott och till det såg vi filmen The bounty hunter. Så nu har jag betat av lite mer filmer. Vet inte hur många filmer jag har sett den senaste månaden. Hehe


Ikväll vet jag inte vad som händer. Men vill göra något kul!!!!




Torsdag

Klev upp med Nicklas idag, vid 9. Kände att jag inte kunde fortsätta sova till 11, halv 12 på dagarna (sov till 14 en dag..). Så nu äter jag en lite sen frukost. Fil och massa frukt. Gottigott. Frukt är ju så gott! Synd att det tar slut fort och är svindyrt ;[

Idag händer inte så mycket, men jag tycker ändå att det är sååå skönt att bara vara hemma. Mamma kommer förbi med brev till mig lite senare. Annars kommer jag nog vara i soffan tills jag ska till Sandra ikväll. Så jag tänkte dra igång en film, för det är ju bara värdelöst på tvn.

I tisdags såg jag Wallander vittnet och Precious. Tyckte Wallander filmen var den tråkigaste jag sett på länge och Precious hade jag nog förväntat mig mer av..


Nu blir det lite bildmaraton. Tog äntligen fingrarna ur och förde över lite bilder. Enjoy!


Gatufesten. Micke försöker gömma sig bakom Nicklas muskler..


Fick ett ölhjärta av Nicklas


Gatufesten på onsdagen med Victor, Robban, Emma och Belinda


Avnjöt en langos med Emma och samtidigt spelade..


Martin Stenmarck på torget. w o w


En kväll med vännerna


Årets första dopp i Östtjärn


Världens snyggaste!


SSÖB


Gick ner några cider den dagen...


Bill, den sociala av dom två


Kortspel i mosters stuga. JAG VANN!


Evelinas husdjur! Hihi

Onsdag

Igår var jag ut till Evelina. Var mycket roligt att ses igen, det är inte varje dag vi pratar men jag vet att hon alltid finns där!
Fick en liten chock när vi var ute och kollade på hennes djur och 15st grisar kom springandes mot mig, haha, och ljudet dom gjorde ifrån sig. Ojojoj :P Vi for också ut till Skatan, åt en superduperstor glass och jag köpe en rökt sik. Mumma!


Idag har jag varit med EmmaPemma och åkte runt i Birsta. Gick runt jättelänge på Ica Maxi och kollade och pillade på allt :P

Har en skön och avkopplande semester. Inga måsten. Tar dagarna som dom kommer.


Däremot MÅSTE jag göra ren råttlådan nu.. kewl

Tisdag

Den här dagen kunde inte börja sämre. Blir så ledsen :( Men det är bara att ladda om, för jag ska iväg och hälsa på Evelina. Det ska iallafall bli superroligt! Så den här bajsmorgonen ska inte försöra det.

Nu blir det lite frukost. Fil och frukt..

Äntligen!

Nu har jag semester. Underbart!

Så nu ska vi åka upp till mosters stuga och umås med min goa fina släkt :)

Hihiih

När jag kom hem från jobbet och bion så hade två smådjur flyttat in hos oss. BILL och INGE!! Nu kommer Belinda vilja komma hit och leka. Komsi komsi!




Appropå bion: Inception! Skitbra, från början satt jag också tänkte "Är det bara jag som inte fattar en jävla skit? Är jag så jävla dum i huvudet att jag inte förstår en films handling?" Men när jag tittade på Nicklas så insåg jag att jag inte var själv om att inte förstå, haha. Men alltefter filmen gick så förstod jag mer, men jag ska absolut se den igen. Då kanske man hänger med från början på ett annat sätt.


Nu ska blir det sängen, jobb imorgon. 2 dagar kvar till semster!!

Hemlis!

Tre arbetsdagar har jag kvar, sen får jag en efterlängtad semester. Precis som förra året så verkar inte vädret bli vidare bra, men just nu skiter jag i vilket. Känns bara förjävla bra att få lite semester, vila upp och samla nya krafter. Just nu känns det tråkigt att jag bara tog ut en vecka. Men när jag sitter där i solen på en sandstrand med en drink i handen någonstans utomlands, DÅ kommer jag inte ångra mitt val.

Jag och Nicklas har även lite planer inför vintern. 3 månaders planer! Jag hoppas hoppas hoppas det blir av. Känns som det är något värt att jobba för. Med pengar på sparkontot så känns det som om det faktiskt är möjligt. Ingenting är omöjligt! Men mer pengar behöver komma dit, så nu är det bara att bita ihop och jobba jobba jobba.. Efter semestern såklart ;)




Sånt som händer

Har varit på bio med Nicklas ikväll. Skällde ut en tjej som satt på våra plaster, för det stod 330 på min biljett! Tog hennes biljett och gick och frågade i kassan hur dom kan dubbelboka två platser. Visade sig då att Nicklas hade bokat biljetterna till på tisdag och inte till idag. Pinsamt!

Så vi fick nya biljetter på en annan rad och jag gick in i salongen och skämdes ögonen ur mig. Haha. Tänk att det alltid ska hända något när man är i Nicklas sällskap!!


SSÖB

Nu är det dags i år igen. Så fort Nicklas vaknar så far vi och öppnar dagen första cider!!!

Semester



Insåg precis att om två veckor kommer jag vara hemma och ha S E M E S T E R!




Bläbläblä

När jag kom hem från jobbet idag var jag helt slut och satte mig ner i hallen det första jag gjorde. Hade ingen energi kvar i kroppen, alls. Mina sista krafter gick åt när jag gick hem från navet. Vart helt skakis i kroppen, så otäckt. Men kan man räkna med annat när man får stå och jobba en hel kväll i 30grader?! Det är helt jävla sinnessjukt att man ens får jobba då! Jag var nära att brista ut i tårar när jag stod där i värmen och kände hur energin och orken tog slut, minut för minut.

Usch, och två kvällar till väntar mig :(


Äta i öltält

Har nu kommit hem från stan. Vi och la familia åt i Oscars öltält och pratade. Maten var inge vidare, tur att jag inte var speciellt hungrig, lämnade nästan allt! Men mamma fyller år imorgon så det vart en liten förskottsmiddag. Mys iallafall.

Hoppas på liknande väder imorgon, för då blir det gatufesten för min del. Peppar för ett bungyjump också, är bra jävla sugen!!

Men först är det jobb till 4 som står på schemat imorgon. Så jag ska väl slänga i mig lite hostmedicin och sen ta min älsk i armen och leda honom till sängen. 3 öl är tydligen alldeles för mycket för honom. Haha, lillhjärtatdå! ;)



Hamnen

Idag har jag och Belindat spenderat dagen i hamnen. Eller, vi kom när alla andra gick ungefär. Sen vart det en sväng på stan.. Men spenderade bara mina pengar på alkohol inför kommande vecka. Blir Gatufesten på onsdag iallafall, kanske lördag. Har inte bestämt mig riktigt än.


En heldag ute i skogen

Idag kände jag av i armarna hur jag slet på med fyrhjulingen igår för att få upp den på bakhjulen. Så för att bättra på träningsvärken åkte jag, Nicklas och min familj ut till min faster Anna-Karin och hennes familj. Där red jag och Belinda ut med Anna-Karin, hoppade och lekte på. Det var kul, men svårt.

Det här med att rida är inte riktigt min grej. Eller det är ju superkul!! Älskar att hoppa och galoppera men resten känns så svårt. Jag har, framförallt, ingen koll på mina ben, dom bara flyger runt. Sen armarna, oj oj.. Så hur ska jag kunna hålla koll på en häst när jag inte har koll på mig själv? Hehe. Men det är nog en vanesak.

När vi kom tillbaka hade Nicklas åkt klart med gubbarna, så vi hoppade på fyrhjulingen och drog till skogs igen. Fastnade i ett litet surhål, men det är så kul ändå. Mycket lättare med något som har en motor, bara att gasa på allt man vågar. Inte som en häst som vägrar gå, stannar, äter gräs, går över stockar istället för att hoppa, eller varför inte tvärnita framför hopp och istället springa rakt in i skogen?! Haha, så jävla tjurig.

Sen vart det iallafall supergod grillad mat och rabarberpaj till efterätt. En riktig mysig dag med andra ord. Jag älskar sommaren!! ..och Nicklas.. och min familj.. och mig själv.. hehe















Lekdag!

Idag har jag inte legat ute och stekt. Faktiskt inte. Drog med mig en bakis pojkvän och tänkte hem till mamma. När vi kom till Ica sidsjön var vi helt genomblöta, så vi tog bussen sista biten. Haha. Hos mamma lekte jag, och alla andra, med fyrhjulingen. Åååhh, vad roligt det är!!












Ibland funkar inget

KUL att tiden jag hade bokat hos en läkare i måndags var borta!? Så jag fanns inte med i deras bokningar idag och fick därför ingen hjälp. Den svenska vården kan fara åt helvete!!!! Med gråten i halsen försökte jag prata och förklara att jag verkligen behövde hjälp så dom skulle fixa ett recept på medicin till mig ändå. Hehe, tårar fixar allt!