In your face!

Jag är en sån dålig förlorare så det är inte klokt. När vi, eller rättare sagt jag, spelade Donkey Kong förut så vart jag så arg på bossen som dödade mig så jag skrek, sparkade och slog i soffan. Lika mycket skrek och sparkade jag, av lycka, när jag tillslut hade dödat honom. Det är sjukt. Jag förstår inte vart denna tävlingsmänniska kommer ifrån.

Men värst är det nog när jag spelar spel med Nicklas, typ Med andra ord. Vi kan inte spela i samma lag, för då blir vi tokiga på varandra om den andre inte förklarar så man förstår. Och vi kan inte vara i olika lag, för då letar vi fel och skyller på den andre för att fuska. Vi är lika tjurig båda två. Jag förstår inte hur folk orkar spela med oss. Jag vet inte hur många gånger Sandra har sagt att det inte finns några som är så dåliga förlorare som oss. Haha :P



Same same

Aah, precis hemkommen från en solning. Äskar när det står "Nya rör" och att man slipper frysa när man ligger där. Så lite brun vart jag nog denna gång. Me like

Har även varit på arbetsförmedlingen idag och skickat min mina papper till försäkringskassan. Hoppas på en lika fin summa denna gång som förra månaden. Det är ju en sjukt system dom har, men jag ska inte klaga när jag får "massa" pengar trots att jag jobbar. Så en slant om två veckor sitter inte fel :)

Nu blir det en duschning och försöka fixa till håret. Alltid skönast att göra det på kvällen när jag öppnar dagen efter, för jag är ju verkligen inte någon morgonmänniska.


 


Weekend

Har varit en riktigt mysig helg!


I fredags var vi bjuden på 3rätters hos Per och Anna.

I lördags var vi hos mamma, Micke och Belinda med Sandra, Johnny och Nikki. Vi spelade spel, åt och drack gotta. Vi spelade Rita och Gissa och jag vann. Viktigt!

Igår var vi med Sandra, Johnny och Nikki igen. Spelade Bingolotto och åt god mat.

MYS!


Idag är jag ledig, men sen blir det massa jobb i veckan. Fast inte på onsdag, då ska jag äntligen träffa lilla Nova! :D



Nördar

Nicklas fyllde ju år i måndags. I fredags fick han presenterna från mig, bland annat Donkey Kong Returns. (Kaaanske mest för att jag ville ha det. Hehehe) Har suttit och nördat hela morgonen. Även igår och i fredags, och vet ni? Jag har ont i armarna! Åh, vad otränad jag är när jag får ont av ett tv-spel. :(

Men roligt, det är det! :D




Undra vad det blir för mat?

 

Haft en bra dag idag. Allt känns bara så bra just nu! Imorgon är det iallafall mitt sista sju-dagar-i-rad-pass. För att få det att låta som om jag har jobbat supermycket så kommer jag då ha jobbat 11 dagar av 12. :))

 

 

Nu ska jag krypa ner i sängen med Per Morberg i några timmar.

 


Inte just nu

Godmorgon!

Vaknade för en timme sedan och känner mig helt utvilad. Så dagen har börjat med lite hårfärg i håret...




Ååh, vet inte vad jag ska skriva. Hejdå!

Så skönt så

Fyyy vad jag är trött. Ska faktist gå och lägga mig nu redan! Det är ju ändå jobb imorgon också. Två pass kvar, sen är jag ledig i tre hela dagar. Wihoo! Gud vad jag ska SOVA!



Bortkastat

Efter jobbet vart det massa presentinhandling med mami. När vi var klar åkte jag och solade i Skönsberg (av alla ställen). Stod och jävlades med min knövliga tjuga bra länge och fick tillslut ut mina två tior. När jag skulle lägga i alla mina småpengar så såg jag att den bara tog emot 10or. Vart lite irriterad då jag isåg att jag bara hade 3 tior men miljoners miljarders en kronor och femmor. Så det vart 12 minuter. Tack. Kallt var det i solariumet också. VäRdElÖsT!!


Hade kunnat varit från idag, för jag har samma tröja.

Men det är en gammal bild. Som vanligt.




Ska snart upp igen

Jag som var så trött och skulle somna tidigt...

Istället har jag tittat på 5 avsnitt av "Vad blir det för mat?". Har och kommer nog alltid älska matlagningsprogram. Jag verkligen läääängtar tills ja får ett snyggt kök som jag vill stå och laga mat i. Jag kan och jag vill verkligen, fick inte MVG i hemkunskap helt utan orsak. Hehe. Men då blir det iallafall inte tråknudlar eller mackor var och varannan dag. Näe, då blir det riktig mat från grunden.

Lagade jättemycket mat förut. Sen flyttade jag till Nygatan och hade vääärldens fulaste lägenhet med världens ännu fulare kök. Där slutade min lust och än så länge har jag inte hittat tillbaka till köket. Tråkigt.


Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och försöka somna. Nattinatti!

Förra året hos mami ♥


Ironman

En dag frågar en son sin far:
”Pappa, springer du en maraton med mig?”
Pappan svarar:
”Ja” och de springer sin första maraton tillsammans.


En annan dag frågar sonen sin far igen:
”Pappa, springer du en till maraton med mig?”
och pappan svarar igen ”Ja, min son”.


En dag frågar sonen sin far:
”Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?”
(4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)
Och pappan svarar igen ”Ja”…


SE KLIPPET OCH GRÅT EN SKVÄTT!
http://www.youtube.com/watch?v=XM9JALyXc6I&feature=related


I CAN do all things through Him who strengthens me.


Ståuppkomiker

Vilken segdag det vart. Legat i soffan sen jag kom hem, men det är skönt det med. Var/är väldigt trött efter den tidiga morgonen (är ingen morgonmänniska!) och sen 4 timmar Workshop. Men hela förmiddagen var väldigt intressant. Dom visade även en film som fick mig, och säkert många andra i rummet, till tårar. Har letat klippet men kunde inte hittade det. Letandet fortsätter.. Sista timmen avslutades med ståuppkompikern Jan Bylund. Jaha, vem är det då? Tänker ni, precis som jag gjorde.

Så det slutade bra, han var riktigt duktig och rolig!! :)


Det är inte alltid det funkar

Okej, jag har aldrig varit bra på att handla presenter i tid. Men hur mycket otur ska man ha när jag väl kommer iväg? INGET av det jag ville köpa till Nicklas fanns. Tänkte om i andra banor, men ändå löste det sig inte. Så nu kom jag hem utan presenter. Så besviken! :(

Jag får kolla och höra runt lite för att se om det finns någon annanstans. Kan inte säga vad det är eftersom han läser min blogg, blir ingen överraskning då. Less vart jag iallafall..



Rensning

När jag kom hem från jobbet hade jag bestämt mig för att bara varva ner lite och sen hoppa i sängen. Men så vart det såklart inte. Istället drog jag fram massa papper och en låda med pärmar och hålslagare. Så nu är det ordning och reda bland alla viktiga papper. Dom ligger inte längre i en stor hög i köket. S k ö n t!!!


Men ska gå och lägga mig nu iallafall. Ska upp vid 7 imorgon för att gå på Workshop. Efter det blir det paketinhandling för hela slanten. Ska försöka bygga ett berg till min älskling tills han kommer hem. Då blir nog det lilla barnet i honom riktigt nöjd.



12:53

Ska vara på jobbet om en timme. Om jag känner mig redo?
Javisst!




Funderar starkt på att sätta en sax i Jennys hand och låta henne klippa min lugg. Det går ju inte att göra något med den!!!!! För klippa luggen på jobbet, det kan man. Det har Linso redan gjort på mig en gång. Haha!

23:09

Ska nog ta och gå och lägga mig i sängen så denna besvikelse går över.
Är sååå sjuukt jääävla LESS!!!!!!! Förbannad och ledsen på samma gång.


Får hoppas på att tredje avsnittet av Solsidan är bra och muntrar upp mig lite.
Love Swebits!




Godnatt.

21:38

Då har man jobbat den här helgen då. Lite lugnt, men tiden har ändå gått fort. Har haft mycket att göra, gjort om en hel del. Skojjigt! Nu är det 5 dagar kvar tills jag är ledig. Blir lite många dagar i rad men det ska nog inte vara några problem.


Nu har iallafall Nicklas åkt igen. Nu är det 4 veckor kvar, men har bara 10 nätter att sova själv kvar! :D


Funderar nu på att ställa mig och göra mat så jag har några matlådor till veckan. Skulle även behöva äta lite. Julia skulle döda mig om hon visste vad jag har ätit idag. Hehe. Hon var så gullig här i veckan när jag skulle handla hem "mat". Hon gjorde så att jag iallafall kom hem med lite mat och inte bara mjölk, smör och tomater. Sötpullan (:


15:01

Såg i tidningen att det var lite rea nere på stan på cheap monday jeans. Så nu ska jag passa på att åka ner och kika en snabbis, sen blir det nog en lugn kväll för mig och min rinniga näsa.

Hejhopp!

01:21

Nu ska jag gå och lägga mig med världens bästa. Om jag nu får honom från soffan till sängen, vilket jag hoppas.



Har saknat dig vid min sida! ♥

12:45

Filmen igår fick mig till tårar. Vilket visserligen inte är speciellt svårt vid just den här tidpunkten på månaden. Tänkte även se nya avsnittet av Solsidan, men jag var för trött och gick och la mig. Och hade jag sett det själv måste jag ändå se om det när Nicklas kommer hem. Så det var lika bra att jag gick och la mig.


Nu ska jag åka till Djurmagasinet, tror jag det heter, det som ligger i Skönsberg iallafall. Lilla Inge mår inte bra, eller hon är lika livlig som vanligt. Hon har bara maaaassor av sår på kroppen :( Så ska först byta spånet till något annat, läste att det kunde vara en orsak.


23:43

Det var mycket skojigt på jobbet idag. Det är fruktansvärt roligt (och lärorikt för mig) att hålla i intervjuer. Vill inte skriva för mycket om det, så det räcker nog med att säga att jag tycker det är roligt :)

Nu ska jag ta krypa ner i soffan och titta på filmen Happythankyoumoreplease eller Kärlek i New York som den heter på svenska. Verkar vara en tjejfilm så lika bra att se den nu innan Nicklas kommer hem. Hoppas den är bra. Han , Josh Radnor, från "How I met your mother" är ju bra iallafall.





00:20

Haft en myskväll med Jullan. Ätit mat, tittat på tv och spelat Betapet.

Har ni förresten sett bibliotekstjuven på 1an? Spännande, men jag blir så arg på honom. Klart han kommer åka dit. Eller? Eller? Återstår att se i sista avsnittet nästa vecka.

Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp imorgon. Måste sova bort huvudvärken och trycket jag har över kinderna. Äckelförkylning som aldrig vill ge sig!



22:53

Sitter och äter gröt nu. Det fick bli min kvällsfika då det inte finns annat att äta. Hann inte handla innan jag åkte till jobbet och efter orkade jag inte. Men mannagrynsgröt är gott och jag blir faktist mätt.

Ska hoppa i säng snart och försöka satsa på en någorlunda tidig kväll. Jag och Emma ska ha STORstädning på jobbet imorgon. Kul? Nja, men det behövs! :)

Är ensam i 13 dagar till, sen är du hemma föralltid! ♥


11:16

Beställde ett par skor i söndags kväll/natt. Idag kan jag hämta ut dom! Det kan man kalla snabb leverans :D Hoppas dom är snyggelisnygga i verkligheten och att jag kan ha storleken. För ibland har jag 37 och ibland 38, så det är ju lite svårt att veta när man beställer utan att pröva.

Konstigt att jag ska hämta ut dom i Nacksta bara? För när jag beställer saker i min riktiga hemadress brukar dom komma till Vängåvan. Men men, när jag väl är där kan jag passa på att handla lite frukost till mig och Jullan som kommer imorgon! Myspys.

Jag ska fixa mig nu, fara och hämta skorna och sen vidare till jobbet.



21:30

Då har jag jobbat klart för idag. Det blir en riktig jobbvecka för mig då jag bara är ledig på fredag. Men jag tackar, bockar och tar glatt emot alla timmar jag kan få.

Hade även första intervjun idag. Spännande! Jenny "tvingade" mig även att ringa till några för att boka in intervjuer. Jag som hatar att prata i telefon. Men det gick ju bra, såklart! Jag är redo för att utvecklas!


Nu tänkte jag äta något, bara för att. Inte för att jag är hungrig. Äter asdåligt!! Igår delade jag och Nicklas på en pizza vid "lunch". Så jag åt tre pizzaslicar och åt toppingen på den fjärde. Imorse åt jag nudlar och till lunch åt jag en kokt korv + en halv superäcklig pizzaslice på Ikea. Bra Matilda, bra. Inte undra på att jag går ner i vikt. Fy fy.


Ska iallafall slänga ihop en bulgursallad till min lunch imorgon. Måste äta upp alla grönsaker innan dom blir dåliga. Här är min förra sallad jag gjorde. Nam nam!


11:06

Somnade liite för sent igår kanske. Klockan vart närmare 4. Men vart väckt av ett telefonsamtal nyss och jag är ändå pigg, så det är tur. Måste hoppa in i duschen och göra mig redo för jobb. Får hoppa in idag, men det är bara bra :)


00:22

Saknar dig redan ♥

23:08

Åh, haha! Lade precis över lite bilder jag hade på mobilen och hittade denna. Detta är alltså när jag, Nicklas, Belinda, Birk och pappa var och åt på Chaow Praya. Gången före jag åt där tog jag något suuupergott men tänkte att jag denna gång skulle pröva något nytt. Sagt och gjort och in kom en tallrik med en halv krabba på. Hahhaha!


19:57

Nu är det snart dags för Nicklas att åka ner igen. Bara 5 veckor kvar nu, sen är det över. Wiho! Men vi ska iallafall åka och handla lite mat nu så jag har något att äta under veckan. Solsidan såg vi igår redan, så det behöver jag inte oroa mig över att jag missar :P

04:04



Jag är ungefär lika pigg som jag ser ut. Ser förresten ut som om jag har apöron.

Nåja, efter en utgång på krogen är jag nu hemma. Är lite småhungrig för ovanlighetetns skull. För nu när jag är förkyld har jag inte känt någon smak och blir därför inte speciellt hungrig. Har säkert gått ner något kilo de här två(!) veckorna jag varit sjuk pga att jag inte haft någon matlust.

Frågan är nu om jag ska orka kliva upp och göra något att äta, eller ligga kvar och vakna superhungrig imorgon. Vilket är det mindre jobbigste alternativet?

19:52

Jag blir GALEN! Mina kinder, näsa och ögon värker asmycket! Känner mig jättehängig. När ska detta gå över? Jag orkar inte vara sjuk längre! Jag vill ha full av energi och inte känna att jag skulle kunna gå och lägga mig kl 8 en lördagskväll. Vilket jag LÄTT skulle kunna göra nu, skulle somna på en gång.

Men istället ska jag åka och försöka vara lite social och kanske bada tunna. Det här med att bada är inte riktigt min grej. Men efter någon cider kanske värken försvinner, energin och lusten kommer tillbaka?! Kanske ska ta något starkare för allt är fortfarande smaklöst för mig.


21:45

Började tvätta strax innan 3 idag och nu har jag äntligen hängt upp de sista maskinerna. Ja, vi hade ganska mycket tvätt. Vågar inte titta på listan när vi senast tvättade. Men det är tur att vi har ganska mycket kläder. Eller det är tur att Nicklas har mycket kläder och att jag kan ha dom. Har både hans byxa och tröja på mig nu. :))

Annars är jag väääldigt sugen på att flytta. Så sugen att jag börja samla på mig kartonger för att börja packa. Haha. Hur knäpp är jag inte? Vi har ju inte ens fått tag i en lägenhet och jag börjar packa?! Jaja.


Har inte gjort så mycket annat idag. Pappa kom förbi med mat till mig. Tur det, annars hade jag nog inte ätit speciellt mycket idag heller. Han åkte för ett tag sedan, vet inte vad jag ska hitta på nu? Uttråkad!


11:51

Tidigt imorse kom två vilddjur inrusande och hoppade upp i sängen. Jag ska väl göra deras dag lite bättre och ta dom på en promenad i det fina värdet nu.

19:59

Det känns att jag inte är helt frisk. Kommer hem från jobbet och är AStrött. Men hade saker att göra på jobbet. Har även stått och läst igenom massa cvn, och fler kommer det bli. Guuud vad svårt det kommer vara att ta fram några för intervju. Men vad roligt det kommer vara att intervjua. Det ser jag fram emot. Ja ja ja! :D


Har nu äntligen kommit på vad jag ska köpa i present till Nicklas också. Brukar ju alltid annars vara ute i sista sekund, så det känns super. Hoppas det blir bra bara!


17:40

Imorse när jag skulle fara till jobbet så stod jag i hallen och tog på mig jackan. Plötsligt hör jag en liten melodi som spelas. Går in i "tredje rummet" och kikar runt vart det kan komma ifrån. Öppnar garderoben och där ligger min födelsedagshatt och spelar för sig själv!? Hur kan den ha börjat spelat av sig själv?


22:05

Åh vad jag vill hitta en lägenhet! Sitter och kollar flera gånger om dagen om det kommer ut någon ny. Ingen som vet av någon som vill sälja sin 2a? Inte längre bort mot kuben än vad vi bor nu och inte skönsberg/korsta. Men annars vart som helst runt om i stan :)


I really love the things that you do

Förstår inte ens hur jag fick denna kväll att gå på jobbet. Mår som en kratta och trode flera gånger att jag skulle svimma när jag stod upp. Ringde snälla mamma och bad henne skjutsa hem mig när jag slutade, för det kändes inte som om jag skulle klara av att köra. Ser lite halvdåligt, suddigt liksom :(

Antar att min kropp inte vill att jag ska jobba längre. Jag har ju ändå varit sjuk sen jag kom hem från Vemdalen men jag har också jobbat sen dess. Bara varit ledig i onsdags. Så jag får väll skylla mig själv att jag aldrig blir helt frisk.

Men jag är iallafall ledig imorgon! Får se hur länge jag kan ligga still och vila min kropp då.. Kan ju aldrig ligga still när jag är hemma och ser att saker ligger utspridda. Eller att julgrejerna fortfarande hänger framme(!) Usch.


Vad hände?

Vad skönt det var att sova hur länge jag ville idag, känner mig helt utvilad. Synd bara att jag vaknade med en hemsk huvudvärk, tänderna gör ont (?) och min överläpp är svullen. Vad har jag lyckats gjort inatt??

Jag hoppas svullnaden på läppen lägger sig tills jag ska till jobbet. Ser inte klokt ut.



Snorigt värre

Faan vad jag är less på att torrhosta. Jag hostar så mycket så jag har fått ont i ryggen och jag är så torr i halsen att det gör ont att prata och jag har blivit hes på köpet. Hostmedicinen jag köte mot rethosta hjälper inte ett dugg så jag är bra sugen på att suga i mig hela flaskan och se om det blir nå bättre av det.

Köpte iallafall älskade otrivin comp förut, så nu har snoret äntligen slutat rinna. På jobbet imorse nös jag så snoret flög ut. Mysigt. Tur att det var precis vid öppningen så det var ingen annan i butiken. Men kan också säga att det är första gången jag varit med om att jag har snorat ner mig själv när jag nyst. Har aldrig hänt förut, så idag vart jag en upplevelse rikare. Väldigt intressant.



Rullar fram

Oj vad jag känner att jag måste gå och lägga mig. Jobbar hela dagen imorgon + att jag tog på mig söndag förmiddag. Money money money!! Synd bara att jag inte känner mig på topp.. Men jag är grym på jobbet ändå. Yes I am!
Heheheheee.


Har iallafall ätit kvällsfika nu. Bara 6 mackor. Hm. Detta mackätande måste sluta, för det är väl sånt man går upp i vikt av? Eller? Men jag älskar mackor! Vi har köpt hem massa olika mackor och alldeles för många olika pålägg så det är som gjort för att jag ska bli fet.


Slänger upp en gammal bild och säger godnatt.


Bad hair day

Sluuuurp!

Om en timme börjar jag jobba. Så nu ska jag ut och skotta bilen. Ska bara slänga på mig hårbandet som jag "hittade" på jobbet igår. För mittbena är inte min grej precis. Haha. Får bara hoppas att hårbandet ser okej ut i mitt hår... Hatar mitt hår. Jag önskar det var lockigt och fint som Julias! :(

Det räcker nu

Jag vet inte om jag vågar gå ut till bilen och se hur den ser ut. Igår när jag skulle till jobbet gick jag ut 45 minuter tidigare bara för att jag tänkte att jag skulle ha god tid på mig, vilket behövdes! Stod länge och jävlades och kom inte loss. Bilar och snö är som gjort för att driva mig till vansinne!

När jag kom hem från jobbet så var det bara att ställa sig och skotta. När jag var klar och hade parkerat så stod jag snett och jävligt så jag tog upp två platser. Jag orkade inte parkera om. Hoppas ingen är sur på mig.

Nu har min klocka ringt för att jag ska vakna. Dags att fixa mig i ordning inför work. Men först lite frukost!


I like it

När jag kom hem från jobbet så satt världens bästa älskling i köket och väntade på mig. Jag behövde bara sätta mig ner för maten var klar för att ätas.
U N D E R B A R T !



Det går inge bra nu

Idag är det ett litet jobbpass som gäller. Sen ska jag bara ligga i soffan och inte göra något (tills jag ska upp och jobba imorgon igen). Borde egentligen ligga här i soffan hela dagen med tanke på hur jag mår. Tror min kropp strejkar då jag just nu blir sämre och sämre för varje dag som går.. MEN, tjurig är jag och vägrar ge bort ett pass med 100% ob.

Nu ska jag sminka mitt superbleka fejs och förhoppningsvis se lite mer levande ut när jag är klar. Hejhopp!



Mästerkocken


1. Vispa ihop smeten


2. Stek pannkokorna


2,5. Kasta runt pannkakorna


3. Lägg upp pannkakorna


4. Ät upp dom! MUMS!

Home SWEET Home!

Igår kom vi hem och det är verkligen borta bra men hemma bäst! Började känna mig hängig mot slutet och på bilresan hem mådde jag inte alls bra. Inatt kunde jag knappt sova och idag vaknade jag upp med en hemsk förkylning som satt sig överallt i hela kroppen känns det som.

Och som inte det vore nog så måste jag åka och jobba idag. Borde egentligen ligga hemma och vila, men får hoppas att 3 timmar inte tar någon större skada. Men får se det lite positivt också, att jag då slipper 3-timmars på onsdag och att jag jobbar på torsdag vilket är en röddag = 100% OB. Jabbadabbadoo...


Peace out