Onsdag

Men kuuuuul att jag glömde bort att det hade börjat med sommartider till bussarna. Så jag kom hem tjugo över 9 idag. KULLLLL.. Så jävla less. Och hungrig. Och förskyld. Och trött. Också har jag ont. Mycket ont. Tur att jag ska till doktorn imorgon!!


Lite roligt att åskan (eller blixten? i.do.no) slog ner i Birsta City så det vart svart. Haha. Eller inte helt svart, fanns ju såklart några sånna där lampor som lyser ändå. Vet inte vad det heter. JAJA. Tråkigt att jag missade hela ovädret iallafall. Jag bara hörde åskan och såg alla blöta kunder som kom in, men såg inte regnet. Buhu.


Nu ska jag göra mat. Än kan jag inte slappna av och vila.. Men det får bli korvstroganoff. MMmMmm!!! Det var alltför längesedan jag gjorde det. Gottiligottgott!




Sushi hade inte heller varit fel. Gooootttttt!

Klappa



Jag klappar, han slickar med sin äckligt långa tunga. Jag dessutom fulaste bikinin på mig, men den var den enda jag hade som gav minst linjer. Haha. Men sen la jag beslag på en av Belindas bikinitoppar. Snyggilisnygg

Watches

Klickade hem en klocka förut. Okej, två klockor... Kunde inte låta bli. Mitt ena visakort låg så fint i dosan bredvid mig så efter lite snabbt klickade och tryckande så är dom nu påväg hem till mig. Hihihihihiiii


Farligt att det går så fort.. Klick klick klick..











Minälsklingsklockajustnu.Melike.

Solsken och jordgubbar

Inventering imorse. Att kliva upp 6 är inget för mig. Hua! Däremot är det mycket skönt att sluta tidigt, speciellt idag när solen skiner. La mig på balkongen och somnade direkt.

Kom hem för ett tag sedan. Har varit på kalas hos min kusin som fyllde 1år. Sötgumman! :D Synd bara att min förskyldning har fått mig att tappa smaken, så fikat smakade ingenting. Eller jag kände bara banan smaken.. Konstigt att det bara är vissa smaker som känns!?

Nu blir det snart en film och till det blir det jordgubbar. Dom känner jag smaken på iallafall och dom smakar mums!




Soliga torsdag!



Köpte den här bikinin igår. Frågan är bara när jag hade tänkt sola i den? Haha, helt motsatsen till vad jag har varit ute efter, men men. I like it! Men måste ändå köpa en annan som inte ger så mycket och så stora sträck efter sig.

Och JAA, idag har jag solat hela långa dagen så jag är helt rödbrunbränd. Konstigt nog mest på höger sida av kroppen?! Men vad gör det när jag äntligen är bruuunn!!

Ett år sedan

Vaknade 4 imorse. Och 5, 6, 7, 8. När Nicklas klocka ringde 9 klev jag upp med honom. Såg den blåa himlen och var så glad för att jag var ledig idag och att jag för en gångs skulle får ligga ute och sola.

En halvtimme senare var det fullt med moln och är fortfarande! Less jag blir. Inte meningen att jag ska få sola och bli brun tydligen..


På fredag är det midsommar.. Vet inte riktigt vad man ska hitta på då? Det var iallafall ett år sedan det här var.. Vilka minnen :)






KladHest


Det visade sig att jag blir ledig onsdag, torsdag, fredag och lördag den här veckan. Jag klagar inte!

Måndag

Allt känns så bra nuförtiden! Inget känns speciellt jobbigt. Saker jag går igenom sätter visserligen sina spår, men det gör mig också starkare. Jag vet vad som behövs i mitt liv och vad jag kan utesluta. Jag är glad. Jag väljer att umgås, ringa, träffa människor som bara gör mig glad och som ger mig något. Jag börjar känna mig som hemma i lägenheten. Överallt förutom i köket, där lagas inte många maträtter kan jag ärligt säga. Jag har äntligen fått ihop en bra slant på mitt sparkonto. Jag som har kämpat länge för att få pengarna att stanna kvar, men det har inte riktigt funkat.. För spara är inte min grej, men nu äntligen är det gjort. Känner mig stolt över mig själv att jag äntligen fixar det, att spara. Och sen har jag börjat söka jobb, vill utvecklas, träffa nya människor och göra något med mitt liv.. och det känns som att nu börjar det hända saker!! :)

..

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe



I öltältet

Vart en mysig kväll igår.. Så länge jag var glad, hahaha. Men med en pizza i magen nu så är jag både mätt och belåten. Funderar på om jag ska åka och kolla på fotbollsmatch idag, måste ju vara en bra och stödjande flickvän!



Choklad i massor

Aah, vad min rygg värker. Har sått hela dagen idag, 10.5 timme alldeles själv. Jag är grym och bäst! Men ibland undrar jag om ryggvärken är värd att ta när man står i dåliga skor? Kanska ska införskaffa sig ett par ergonomiska, förstår bara inte varför dom ska vara så jävla fula?

Men nu ljög jag lite, jag var inte själv hela tiden. Emma kom faktist och höll mig sällskap den sista 1.5 timmen. Med sig hade hon en stor godispåse full med choklad. Ååh. Hon vet hur man ska pigga upp mig, lillstumpan! :D

Efter
jobbet for vi hem till mig och Nicklas. Nicklas slängde då ihop en supergod sallad, söthjärtatmitt. Vi slog oss ner i soffan, åt en massa och drog igång nyaste Wallander, Indrivaren. Den var faktist bra.

Emma har åkt hem och Nicklas har lagt sig. Så jag ska väl lägga mig jag med. Nattinatt


Snart helg




Eftersom
jag ändå skulle jobba kväll imorgon så tänkte jag att jag lika gärna kunde köra hela dagen. 9.45-20.15! Sen är jag ledig fredag lördag söndag. Skönt skönare skönast.




Studentfirande!



Jak er rrrready!

Humöret på topp!

Vilken underbar dag det vart igår!! Får lite av lyckorus i kroppen av att jag har sån tur att få ha det så bra! :) Andreas tog studenten, träffade (en del) av min supergoa släkt, finfint väder och en jättmysig kväll hos familjen Wikström/Johansson/Sundberg. God mat, god dryck, spel och lekar. Man ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Tillochmed Nicklas bad om att stanna lite till, sen om det var för sällskapet eller ölmaskinen är en annan fråga, hehe.

Nu är det bara att ladda om batterierna, för idag tar Emma studenten!!!


Bilder kommer senaareeee!!

Ett par röda

Idag gick jag och Belinda en sväng på stan. Åt sushi och det är ju såå gott. Mmm! Sen skulle jag handla en present till fina Emma, MEN kom bara hem med saker till mig själv. Inte bra. Det värsta var att jag sa till mig själv att jag inte skulle handla skor för på sista tiden har jag köpt alldeles för många. Kom hem med ett par röda... Så jag får åka ut imorgon igen och fortsätta leta!



Men
imorgon blir det studentfirande för Andreas, ska bli roligt. Hoppas på finväder! Sen på kvällen blir det utgång med Belinda och Emma!




Jag
är en dålig dålig vän. HUR kan man missa att någon är gravid? HUR? Ååh, jag skäms så mycket. Men jag blev så glad. Förstod att det skulle vara på gång inom en snar framtid. Så grattis min vän, jag är så glad för din skull! :D

Onsdag

Igår var jag och bada på Himlabadet Jag är glad att jag fick gå dit gratis, att jag slapp betala för det. Haha. Men nu har jag gjort det och behöver inte göra det igen. Fick väl egentligen inte bara med min nya piercing, men jag måste ju ta chansen att bada när det är gratis. Gratis är gott! :D

Idag är jag ledig, känns skönt. Tänkte ta en städdag men Nej, det orkar jag inte. Får se om Belinda kommer så vi kan åka ner på stan. Måste leta studentpresenter. Hade en svinbra ide om vad jag skulle ge till Emma, men allt bara sket sig så nu får jag tänka om helt. Det här med presenter är inte min grej då jag kan få världens ångest över dom, så nu när min idé inte funkade så har jag lite smått panik.



Fredag

Idag kanske kan bli en bra dag. Känns som det. Har stoppat in datorn till tvn, så nu kan jag poppa hög musik.


Och jag är så sååå SÅÅÅÅ glad för min vän som det äntligen börjar hända lite grejer för. Så dagens låt går till henne. So Linso style!!!


Hahhahahahahahahaha aaaaahh ååh, hehe.

Torsdag

Igår var en skitdag. Jag var så arg på jobbet, på alla männsikor, ville bara riva hela stället och åka hem. Och senare tar mitt batterijävel i mobilen slut så jag får stå utan den hela kvällen. Kul. N O T! Mitt i alltihop, mellan raseriutbrottet och att mobilen dör, så ringer jag ett samtal som får mig att boka en grej. Skönt. Bra. Härligt. ImPuLsIvEgÖÖrl!

Men jag vet nu vad som gäller och jag ska också köra på den grisiga stilen. Punkt.



Idag hade jag och syster tänkt gå en sväng på stan och sen ligga och lapa sol tills jag började jobba. Men ser ni värdet? Monligt, såklart! Bara för att jag för en gångs skull hade tänkt sola lite innan jobbet. d ö.

Onsdag

Åååkej, då kör vi lite afrikansk dans med grannen. Shake shake shake. Hehe, men hellre att jag har grannar som spelar musik med en massa massa trummor i istället för galingar som spelar piano 2 på natten!


Nu blir det jobb. Blir inte alls less av att jobba inne och se alla som kommer in om kvällen, solbrända och fina. Nej nej. Jag bryr mig inte alls.. Kul att jobba inne...... VERKLIGEN!

Tisdag

Jag såg The New Daughter igår, satt på helspän hela filmen. Dotter var sååå läskig, hehe. Men slutet var lite dåligt, tråkigt. Fast den var ju spännande :)