Julstämning här hemma





Mysigt!



Mina muffar


Där har ni mina nya öronmuffar.
Jättemysiga, jättelurviga, jättevarma och jättesköna!!

Min nya klänning från Gina är också helt underbar!
Jag tog bort tyllet som var nertill.
Tyckte det var så fult och att det inte alls passade in.
 Den vart ju mycket snyggare då!

Vad har jag gjort?!

Imorgon jobbar jag från 7.00-20.15 Hua vilken dag det kommer bli. Men 14.00 börjar jag på SIX, så det ser jag framemot. Nya varor har nog kommit, och det är alltid kul!

Nu ikväll har jag träffat min gammelmormors syster på 96år! Satt och pratade bra länge med henne. Hon visade kort på min gammelmormor och jag vart chockad över hur otroligt lik hon och mamma är! Skrämmande lika! Min gammelmormor gick bort för 16år sedan (berättade hon), så jag har inge minne av henne. Men hon hade tydligen pratat massor om mig. Hon hette Ingeborg Matilda. Därav mitt namn. Hon var väll lite stolt för det kanske?! Men det var roligt att träffa henne, visste inte ens att vi hade en sån oldi i släkten. Jag kanske också lever så länge och blir en 100års gumma?! :D

Godnatt!

Imorgon blir det pyntat

Hej,

Sitter hemma och dricker Soda Stream med julmust smak. Helt okej, smakar inte alls dumt. Är på sånt julhumör så det inte är klokt. Köpte en stor julstjärna idag. En vit. Hängde upp den för att se hur den såg ut i fönstret. Den vart RIKTIGT stor. Däremot är allting vitt i fönstret nu. Vita gardiner, vit julstjärna, vit vägg, vita lister,vita persienner (stavning?).. Ja, allt är vitt! Så det behövs röda saker!

Imorgon far det nog upp. Det röda alltså. Andreas skulle göra julskinka (jag rör inte den äckligt slemmiga köttknölen!) så då passar jag på att julpynta lite. Julstämning! Ska bli kul att rota runt i lådorna och se vad vi hade förra året. Har helt glömt bort det! (kanske för att vi inte trivdes där och sket i hur allting såg ut) Så imorgon blir det julpynt. För på söndag jobbar jag, då orkar jag inte pynta, så vi kör liiite i förväg.

Jag skulle dessutom vilja köpa den här snygga ljusstaken. Visade Andreas den för någon vecka sedan, men han var inte alls lika på som jag var. Så det blir väll inget sånt :(



Den ful/snygga tomten hade vi i soffan förra julen. Hade även den där snögubben, men tror Rolfi åt upp pinnarna. Så den är nog inge fin längre...


Mys i sängen

Vet ni vad jag ska göra nu? Klart ni inte vet! Jag ska ta med mig datorn och krypa ner i sängen. Ska titta på Mysteriet på Greveholm ;) Minns att jag tyckte det var så bra när jag var yngre, så jag får se nu om det fortfarande är lika bra som jag tyckte då.  Har dessutom fruktansvärt ont i magen och mår inte alls bra. Hoppas det inte är någon bakterie som har krypit in i min kropp! Så att ligga och bara ta det lugnt är nog det bästa!


Hemma igen

Då är jag hemma igen då efter lite jobbande och en shoppingtur i Birsta. Köpte 2 klänningar på Gina Tricot. Sällan klänningar för mig. När ska jag ha alla?! Men jag tycker om dom mycket, så det kommer nog till användning någon gång! Vart också lite annat smått och gott, sist vart det lunch på Ikea.. The end!



Big big star

Hej,

Vad mysigt det var ute förut när jag och Kelso var ute på promenad. Snön faller fint och det blåser inte speciellt kallt. Precis som det ska vara när det är vinter. Nu längtar jag tills vi ska sätta upp alla julgrejer här hemma. Tror jag ska ta upp lådorna ikväll och tjuvstarta. Vi har 2 eller 3 lådor med julsaker.. Undra hur allt ska få plats i våran lilla lägenhet? Våran förra lägenhet var ju bra mycket större, här kanske allt bara kommer se stökigt och struligt ut!? Men jag får se hur det bli ikväll! Dessutom behöver jag ju faktist inte sätta upp allt som vi hade förut. Sen kommer jag vilja köpa en ny stor julstjärna som vi ska ha i fönstret på balkongdörren. Så vem vet, kanske inte använder något av det gamla som vi har, bara köper nytt?!

Idag hoppas jag att min klänning kommer som jag har beställt. Kommer den inte idag kommer den nog imorgon iallafall. Hoppas jag. Får se om den här passar lika bra som den andra.

Är jag och mamma släkt, eller?!!

Igår var det så mysigt hos mamma. Sussie, Lelle och Zeb var där också. Vi åt middag tillsammans, spelade Buzz sen spelade vi Galen panna. Jag vann första rundan! Men sen skulle vi köra en gång till och då började det gå över styr!

Började med att Belinda hade John Blund på sitt kort och mamma sitter och nynnar på låten! Men som tur var hörde inte Belinda det. Spelet fortsatte och Sussie hade Tummelisa på sitt kort och skulle ha en tidningsrubrik av Micke. Mamma hade precis då dukat fram mackor som jag skulle gå och göra, när jag reser mig upp, tar i från tårna och börjar sunga "TUMMELISA... Lala lallal laalalall"  Inser snabbt vad jag har gjort men tänkte att det kanske inte var någon som hörde mig. Tittar snabbt på Lelle och ser hans blick mot mig. -Fan, han hörde!! Då hörde nog alla andra. Vänder mig om och skrattar för mig själv. Sen faller alla ut i skratt.

Hm, kanske inte var så roligt att läsa om. Men det var roligt i just den stunden! :) Det var dessutom en riktgit mysig familje-kväll som man inte har alltför ofta. Tror inte det skulle vara lika roligt att sitta och spela varje kväll heller. Då försvinner själva tjusningen..


Hangover?

Godmorgon!

Vilken kväll det vart igår. Vi kom ner på stadshuset vid tolv, halv ett någon gång.. Såg inte alls ut som om det var mycket folk där inne och de som kom ut därifrån sa inte att det var speciellt roligt. Så då bestämde jag och Sandra att vi skulle gå någon annanstans. Det fick bli O´Learys! Så där dansade vi hela natten lång. Men vi gick såklart ut flera flera gånger, för det är ju världens bastu där nere på dansgolvet. Förstår inte hur folk kan dansa där nere hela tiden. Fast det är klart, det är ju dom som luktar jäkligt mycket svett!! Hemskt! Men jag hade en rolig kväll/natt som vanligt när Sandra är med!

Nu ska jag krypa ner i sängen igen för att vila lite extra innan jag ska jobba.
Skönt att man inte mår dåligt idag!

My best friend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikväll är det stadshuset som gäller.
Jag och Sandra ska "dansa ut alla" som gamla goda tiden ;)









Snart är det dags

Känns som hela dagen har gått redan, som om jag har varit vaken i evigheter och skulle kunna gå och lägga mig nu. Men det går ju inte då jag snart ska åka och jobba och sen ut och festa. Så dagen har knappt börjat!

Ska ta en promenad med Kelso snart, sen ska jag in till Birsta lite tidigare för att kika på kläder. Kanske något nytt till ikväll?!

Hej då!


Fredag

Godmorgon,

Eller ja, det var ett tag sedan jag kelv upp. Har varit ute med Kelso i kylan. Fyfan vad det blåser kallt nu! Jag hatar vinter och det mesta som har med det att göra! Ge mig sommar!

Idag ska jag som sagt iväg och jobba. Börjar kl. 2, så jag har lite tid att greja här hemma. Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, för om det ska vara såhär kallt så kan man inte gå runt i en liten klänning, eller?! Nåja, det löser sig alltid! Just nu är jag grymt taggad och hoppas att det blir skitkul. Hoppas bara att mitt humör håller sig kvar tills jag har slutat jobba..

Se ya later aligator

Nu blir det sängen för imorgon är det jobb och utgång som gäller! Så då måste jag vara utvilad. Bara att hoppas på att jag orkar gå ut, för jag slutar 20.15.. Men partyhumöret brukar inte ligga långt borta. Det brukar smyga sig fram så fort en partylåt når mina öron och då börjar benen känna sig dans-sugna!

Vi hörs imorgon!


I still like it

Kikade precis in på Gina Tricot's hemsida och såg att den här tröjan hade kommit in igen. När den först kom in vart jag kär i den direkt men när jag prövade den vart jag jättebesviken. Den var sååååå stickig och obekväm. Jag hatar stickiga tröjor! Så jag kunde inte köpa den. Nu finns den som sagt ute igen och jag är fortfarande sugen, men jag vet att om jag köper den kommer jag aldrig använda den. Så det skulle vara slöseri på pengar!

Lite hurtig idag

Hej,

En ledig dag står idag på schemat, men trots det har jag ändå varit uppe sen 8-tiden. Ska inte göra ett skit här hemma idag. Allt är redan städat, tvättat och diskat. Blir bara matlagning när Andreas kommer hem. Jag behöver ibland ta det lugnt på mina lediga dagar också!

Fast vid 12 kommer Sandra och då blir det en långpromenad uppöver till skogen. Kelso och Molly följer självklart med! Jag blir däremot helt slut av att gå uppför alla backar på södermalm, haha. Men som vanligt tycker jag att det är jätteskönt att vara ute och gå om man har rätt sällskap och rätt kläder. Efter att ha gått upp för alla backar är man varm i kroppen iallafall, så då slipper jag frysa. Sandra är också det bästa sällskapet, hur jävligt det än är har vi alltid roligt.
Se bara förra nyår ;)




Like it big?

Undra om en sån här stor rosett är snygg på en klänning?
Tänkte, om man bara ser rosetten?
För den var ju jäkligt stor!


Inget jag ska köpa

Världens tråkigaste garderob?!!

Hej,

Har varit en bra men långtråkig dag idag. Har städat som tusan här hemma, gått ner med massa skrot till förrådet och håller nu på att tvätta för fullt. Var meningen jag bara skulle tvätta min jacka, för den var inte beige/brun längre, den var mer grå. Men efter en renbäddning i sängen vart det ännu mera tvätt. Har dessutom städat i mina 2 garderober och hämtat upp lite kläder från förrådet. Men jag måste säga att jag har väll en av världens tråkigaste garderob. Vitt, grått, svart, brunt... Den andra är det lite mer färg i, men den här. Hua, att man ens har lust att ta på sig något på dagarna..


Jag är GLAD

Nu är det bara en vecka kvar innan ena lönen kommer! Har fullt upp fram tills dess så förhoppningsvis går dagarna fort.

Fram tills lönen kommer ser mitt schema ut såhär:
Onsdag: Jobb på Six
Torsdag: Ledig
Fredag: Jobb på Six och utgång
Lördag: Jobb på Six
Söndag: Jobb på Six

Måndag: Jobb på Six
Tisdag: Jobb på Six och LÖN
Onsdag: Ledig
Torsdag: Ledig och LÖN

Som ni även kan se så jobbar jag ovanligt mycket på Six framöver. Det är för att jag har fått mera timmar! Wohoo! Slipper jag det andra bajsjobbet, eller jag behöver inte ta på mig lika mycket där iallafall!!

Hey, little sister!

Jag önsar mig en ny sminkväska i julklapp. Min korg funkar inte så bra längre.


Diamonds are forever



Igår jobbade jag som sagt och jag roade mig själv, för precis som jag trode vart hela Birsta tomt vid 4-5 tiden. Jag letade julklappar och det slutade med en full påse, ändå är inte alla julklappar klara. Det jag plockade ihop var bara till 2 personer. Hittade även presenter till mig själv. Det är 2 ringar, diamantringar! Jag har blivit helt tokig i ringar också. Gärna stora som syns! Men vet inte om jag ska köpa dom.


En baoutasten

Och en lite mindre, vanlig

I'm a six-chick

Godmorgon,

Idag blir det jobb på Six. Jag stänger ikväll och det är dessutom söndag vilket innebär att det kommer vara helt dött i Birsta. Men men får sysselsätta sig själv. Finns alltid något att göra. Sen kan jag alltid gå runt och leta julklappar till släkten. Men jag tycker det är fruktansvärt svårt att köpa smycken till andra. Det är så personligt. Men man får ta fram något man själv tycker är snyggt och hoppas på att dom tycker om det.


Inget för mig

Hej,

Lördag idag. Har jobbat och kikade in en snabbis på Gina för att pröva 2 klänningar. Ingen föll mig i smaken så jag gick därifrån tomhänt. Hade inte tid att kika längre för jag började jobba. Nåja. Jag ska nog köpa klänningen från stylebystars iallafall. Är fortfarande jättesugen på den!


Jag äger också mössor

Vad skönt det är med mössa ibland!
Bara dra på sig den slipper alla se hur man egentligen ser ut på huvudet.
I like it!

Min mysiga mössa kommer från...... SIX! 
Såklart ;)

My twin soul

Idag vart det en långpromenad med Sandra ute i skogen,
 med min lilla stjärtluktare och hennes lilla sötnos!
Det är bra mycket skönare och roligare att vara ute när man har sällskap!


Jag måste bara säga att det, att det är helt sjukt hur lika man kan vara!
Vad man vill göra med livet, vad man går runt och tänker på, vad man har för stil och hur man mår överhuvudtaget. Trode det inte fanns sån vänskap, men det gör det verkligen. Jag har verkligen hittat min vän som jag litar på till 100%
och som jag kan prata med om allting!


My sweet angel ;) Hihi

Varför gör ni så mot mig?

Idag är min lediga deg den här veckan. Underbart! Däremot kom Belinda vid 9 och knackade på dörren och skulle låna skor. När hon hade gått så kommer Andreas hem och sen när jag väl somnar om då ringer Jenny. Såhär är det alltid när jag har sovmorgon eller är ledig. Nåja, jag är uppe nu! Så nu kan ni göra vad ni vill, ni kommer inte väcka mig iallafall!!!

Sandra kommer senare, då blir det en promenad med hundarna


Mera klänningar till mig

Jag är sååå shoppingsugen så det är inte klokt!

Jag har gått och blivit kär i en väska, men den kostar 1000kr. Fast det är äkta läder, så det kanske är bra pris ändå. Får vänta tills den/om den kommer ut på rea. Rea det är grejer det! Älskar när man gör att bra köp och det är ännu bättre om det är på rea.

Jag har länge varit bra sugen på den här klänningen och vart överlycklig när jag såg att den hade blivit prissänkt. Däremot vet jag inte om rosa är något för mig..? Men sugen, det är jag!



Den här är också något som jag vill ha!



Hatar vinter



Hej,

Åh, vad jag vill åka utomland. Åka iväg från det här mörkret och bort till solen, ligga på stranden och bli bruuuun! Jag vill, jag vill! Jag ska försöka börja spara och förhoppningsvis kunna ta mig iväg på en sista minuten i början av nästa år. Men med vem?

Jag hatar vinter och kyla. Om jag ska kunna vara ute i det här vädret måste allting vara fodrat. Skor, jacka, mössa.. Gärna fodrade trosor också så man slipper frysa om stjärten när man sitter. Det hade varit något det! Kanske inte så hygieniskt däremot.

Hoppas det blir en kort vinter i år. Jag är redan less!

I look great!



Maskeraden i lördags


We are gorgeous!

Den nya klänningen


I like it!


Några bilder från igår






Belinda har mer bilder på kameran.
Hoppas hon vaknar snart så jag kan få dom!!

Jag gjorde ett fynd i buskarna! TITTA!!

Nyckel satt i, så det var bara att tuta och köra. Bra va?!
Så nu är jag en moped rikare!





Nej men faktist..
Ringde polisen och sa att jag hade hittat en moped i buskarna med nyckel i.
Efter att ha pratat ett tag frågade jag om jag skulle
så kvar där och vänta tills polisen kom?
- Det får du göra om du vill, men du behöver inte för det där är inget polisen har tid med nu/prioriterar nu.
(kommer inte riktigt ihåg hur han sa..)

- Men tänk om någon kommer och tar den då?!
- Det är sånt som man får ta/Sånt som händer.
(samma där, kommer inte riktigt ihåg de exakta orden)



Så jag fortsatte gå med Kelso och när vi kom tillbaka
en halvtimme senare stod den fortfarande kvar.......

DIN MAMA

Har precis spenderat kvällen med 7st brudar! Vi har firat Sandra. Kidnappade henne och for till laserhallen. Skitroligt men jobbigt och svettigt. Känns redan i benen. Otränad?! Jag kom 6a (av 8a). Men jag skyller på att mitt vapen. Jag sprang ut och frågade vafan det var för fel på mitt vapen. Men det visade sig att det bara var sladden som hade lossnat. Men den fortsatte ramla ut hela tiden så jag kunde inte skjuta ibland. Så det är vapnets fel ;)

Sen vart det kinamat i massor och en massa skratt och prat.
Jag tyckte det var skitroligt.
Hoppas du också hade roligt på din födelsedag Sandra! 


Sandra tar tjuren vid hornen! ;D

Premiären på systemet



Grattis vännen!

Sen kan jag bara säga att det var inte bröd jag köpte till henne,
utan riktiga chokladpraliner ;)


Min mamma är bäst

Imorgon är det som sagt maskerad. Ska bli skitkul!! Jag och Mamma, mest mamma (bara mamma) har fixat min klänning från noll. Sytt upp den helt själv. Hon är så duktig. Hon var precis förbi och jag prövade den, satt skitbra och jag kommer bli skitsygg. Heheahah.  Jag får skita i guldsnöre, hittade det inte någonstans idag. Men jag har ju trots allt mitt löv. Det får duga!


Grattis Sandra!

Idag blir det stan med Sandra! Jag ska gå runt på alla tygaffärer och leta guldsnöre. Ska det vara så jäkla svårt att hitta? Sen ska jag köpa ett brosh. Vart hittar man sånt?!

Ska slänga i mig lite frukost/lunch sen ska jag ner och köpa en mumsig present till Sandra. Det måste vara färskt och gott, så jag kunde inte köpa det tidigare.

Färskt och gott

Vissa är bättre än andra

Har precis haft några av mina frändz här hemma!
Har haft lite ljusparty. Myyyyzight!
Några var gulliga som kom och vissa svarar inte ens på inbjudan..

Men man börjar lära sig vilka som hör av sig och vilka som alltid skiter i det.
Så är det. Alltid.



Imorgon blir det stan med Sandra! Hon fyller ju 20år, så det blir premiär på systemet för henne ;) Hahah! Jag ska fortsätta letandet efter ett långt guldsnöre!

Tjusig min av mig!

Vad ska jag bjuda på för smarrigt?

Imorgon är det jobb som väntar. 7-12. Skönt med kortdag ibland! Sen ska jag på stan eller Birsta med Sandra och shoppa! På kvällen blir det mys här hemma. Vet inte vad jag ska bjuda på för gott än, men jag ska nog klura ut något.

Nu säger jag tack och godnatt!


Min klänning har kommit!

Har precis hämtat min klänning.
Den ser helt underbar ut!
Kanske blir den som får stå för att vara nyårsklänningen?!
Guldig och vacker
Ska pröva och se hur den sitter.
Hoppas den inte är för liten, då bantar jag!



Den sitter perfekt!! Åhh! Glad jag blir. Förstår inte riktigt vart min kärlek till klänningar har kommit? Jag som aldrig använde klänning förut, nur har jag "massor" i garderoben. Sen i våras har jag velat haft klänningar men aldrig hittat några som passar. Antingen är man för smal eller så har man för små bröst. Men nu verkar jag har hittat klänningarna för mig!!

Sitter nu här och kurrar i klänningen. Jag och Rolfi. Fast hon kurrar högre än mig och hon har inte kläninngen på sig. Men vi kurrar ikapp.

Tandläkaren skällde på mig

Hemkommen från tandläkaren nu. Jag gör tydligen inget rätt när det gäller tänderna och munnen. Här är lite grejer som jag inte gör rätt..

Jag borstar tänderna fel
Jag borstar dom för hårt
Jag använder fel munskölj för min mun
Jag använder tandtråd för sällan
Jag gör inte rent tillräckligt bra bakom tråden på nedre tandraden
Jag äter för mycket frukt
Jag dricker för mycket läsk
Jag äter för mycket surt helt enkelt


Så nu har jag varit på apoteket och ska köra igång och ta hand om min mun och mina tänder så jag inte får tandlossning i 25 års ålder. För tydligen så borstar jag "bort" tandköttet och det får man inte tillbaka. Mm, mysigt.



Jag lyssnade på allting hon sa. Jag lyssnar gärna på tandläkaren eftersom jag har problem med tänderna, så dom lär ju veta vad dom pratar om. Hon gav mig massa förslag, men tillslut sa jag "NEJ! Det gör jag inte!!! Aldrig, jag kommer spy då!" Vet ni vad hon sa att jag skulle göra??! Jag skulle ta tandkrämsskum och köra runt med det i munnen.

Den som har sett mig borsta tänderna vet att jag inte klarar av tandkräms skum. (Var det inte du Sandra som skrattade åt mig när du såg att jag höll på att spy när jag hade massa skum i munnen?!) För mycket skum i munnen och jag får panik.

Så något sånt blir det icke för mig!

Är knölarna cancer?

Har varit hos veterinären idag med Rolfi. Var så rädd att knölarna på magen var cancer. Men hon har inte cancer, hon är bara en öveviktig tjockis. Sköööönt! Veterinären tyckte hon var så gosig och snäll.




Nåja, ska titta på Desperate Housewives sen What happens in Vegas. Har fortfarande inte sett den filmen, så det är på tiden att jag gör det!



Update: Åååh, underbar film! :D Me like!

Snäll syster

Matilda, älskar Andreas säger:
ja, jag jobbar 7-12 sen tänkte jag åka till birsta
Berlinda' säger:
jag klanske kan följaaa
Matilda, älskar Andreas säger:
följa?
Berlinda' säger:
jaha
Berlinda' säger:
jag fick inte följa med

Härlig höstpromenad

Har precis varit ute på en långpromenad med Kelso, Sara och Louie i skogen. Det var riktigt skönt. Kommer inte riktigt iväg på långpromenader själv, så det är bra att jag får sällskap!

Så nu blir det hoppa in i duschen, packa ihop Rolfi sedan gå upp till veterinären. Usch för att gå upp för dom där backarna igen. Men har jag ingen bil så har jag inte. Eller egentligen har jag en bil, men den har Andreas. Andreas har också en bil men den står hos Tobbe, tror jag. Där gör den stor nytta.. Suck.. Jaja, det blir iallafall mycket promenerande för mig idag! Kan vara bra att röra på kroppen..

Desperat

Då var den här dagen gjord. Skönt att träffa Sandra och prata lite. Väntar på att Andreas ska komma hem nu så vi kan krypa ner i sängen.

Men innan han kommer hem ska jag ta med mig datorn till sängen och titta på ett avsnitt med desperata hemmafruar. Såg precis att säsong 5 avsnitt 6 kommit ut. Jag ligger efter, ska se avsnitt 5 nu så får det bli avsnitt 6 imorgon!


Nej tack! Ingen bäbis för mig..

Ikväll ska jag och yrvädret Kelso iväg på klickerkurs. Fy vad arg och irriterad jag var på han igår. Bra att skaffa hund först iallafall, för jag känner verkligen hur jag inte skulle orka med en jobbig skrikande jävla unge! Hua, dessutom igår när jag stod i en lägenhets trappuppgång och väntade på hissen hör jag hur en unge tokskrek längre upp i trappen. Fick rysningar i kroppen och ville skrika åt dom att få ungjäveln att vara tyst! Skrikande ungar är hemskt! Sen att jag kanske var på dåligt humör gjorde ju inte saker bättre. Men usch för bäbisar. Inte än på ett tag!


Idag mår jag bra!

Idag mår jag toppen. Lite annat motför igår. Hehehaaahhehehh. Snäll mamma som jag har kom hon och Micke förbi igår med hamburgare till mig! Men hon hade köpt någon GI-hamburgare. Inte jättemumsig, men jag hade sån tom mage igår satt allting gick ner.

Idag blir det storstädning här hemma sen ikväll ska jag jobba.


Min kommande vecka ser ut såhär
Måndag: Klickerkurs. Sandra, kom till mig före!!
Tisdag: Veterinären med Rolfi. Hoppas på bra svar.. Nervös!
Onsdag:
Tandläkaren.
Torsdag: Jobba + Ljusparty
Fredag: Bästaste Bäste vän fyller 20 år! :D
Lördag: Maskeradfest!
Söndag: Antagligen sängliggande



Just det, jag har beställt en klänning idag. Hoppas den sitter bra! :D Måste börja köpa några snygga festklänningar nu när man ska vara i Vemdalen en vecka och festa på ;)

Ett år sedan ;)

Partybilder









Man ser ju iallafall vart det hela börjar spåra ut. Haha!
Hua, va roligt det var! :D

Ojoj vilken kväll!

Igår var det riktigt roligt här hemma! Tack Sandra och Angelica för helkvällen med er. Så skoj! ;) Bilder kommer senare när jag orkar lägga in dom på datorn.

Själv vaknade jag med tuggummi i håret?! Så jag var tvungen att klippa bort en bit hår. Buuhuu!

Nu längtar jag till nästa helg. Sandra 20år och maskerad! Wihoo! Klart man ska klä ut sig, det är Sandras kväll för en kväll. Jag tycker det ska bli skitroligt! :D Tyvärr berättade jag igår för Sandra vad jag skulle klä ut mig till. Dåligt av mig, men hon har ju varit så nyfiken :)