Bilder för 2år är borta

Fortfarande dator lös, men jag är inte ett dugg ledsen för det. Det är faktiskt mycket skönt att vara utan dator hemma. Man får så mycket gjort. Men den är iallafall inlämnad och jag får väll tillbaka om 2-3 veckor. Synd bara att det var hårdisken som var trasig och dom på elgiganten kom inte in på den så om jag vill ha mina bilder får jag lägga ut över tusen kronor. Om jag har tur.

Så jag rekomenderar att spara bilderna på något annat än datorn, om ni vill ha kvar det :) Fast alla har ju inte lika mycket otur som mig..



Otur

Min dator gick sönder i lördags. Något med hårdisken. Så less :(

Så nu väntar jag bara på att nästa grej ska gå sönder. För 2 år sedan gick ju bilen, datorn och mobilen sönder i samma veva så det förvånar mig inte om något mer går sönder snart.


I'm on a boat

Den 13-14 ktober ska jag åka på en kryssning för första gången i mitt liv. Iiiih! Alla butikschefer i Birsta City blir bjudna. Hur bra är inte det? Ser framemot det, kan säkert blir roligt! :D


Gone!

Har varit och handlat tapeter. Ville bara dö när jag skulle dra kortet. Fyfaaaan! Men det är inte bara pengar som försvunnit, nu är äntligen ena dörr-öppningen borta! :D


Helnöjd

Har varit hos tandläkaren och lagat den lilla bit av framtanden som hade lossnat. Gick asfort! Inte mer än 10 minuter var jag där inne. Det är så de ska gå till! Nu är tanden rak och fin igen. Så som den ska seut! :D Lika bra att fixa sånt när det ändå är "gratis" med det där avtalet.


Mina armar är helt slut!

Vilken lång dag det har varit. Nicklas väckte mig kvart i 9 imorse och sen dess har vi varit vakna. Har fått mycket gjort men jag är nu redan trött. Ska dammsuga, igen, och sen måla. Sen blir det nog en film och chips och dipp! Namnam! Det är vi lätt värd efter denna helg.


Baciller

Börja känna mig jättehängig. Det passar sig inte alls! Jag har ett helt sovrum att renovera och göra klart. Blir så less!


Nu är den dörren borta också. Ska förhoppningsvis slå igen den imorgon.

Not so funny

Igår kom mamma och Belinda förbi och hjälpte med sovrummet. Nu har nog spacklet torkat så jag kan börja slipa. Fast jag ska nog måla taket först, det låter inte lika mycket av det.

Kelso äter tårta :)


Sovrummet

Igår vart det en heldag i sovrummet. Nu jäklar ska det bli klart!!

Efter tusentals tapeter..