Måndag

Passade på att ta en skön sovmorgon idag, medans jag är ledig tänkte jag. Dumt val av dag. Idag är det ju soool! JAG har sol på MIN lediga dag. Ojojoj, hisktoriskt! Jag ska dra med mig Nicklas och vara ute hela hela dagen. Vad brun jag kommer bli, hehe.

Synd att jag inte har hittat en bikini än. Alla har snörerna på fel ställe, mitt på bröstet. Blir ju skitfula sträck av det. Så jag får rota fram någon gammal.. Om jag inte har slängt dom?



Torsdag

Gårdagen vart en mycket trevlig dag! Åkte ner till Hudik med Emma och jag spenderade mina pengar. Fyndade bland annat ett par jeans för 50lappen. Känns bra! Åt även den nya hamburgaren på McDonalds. CTO CBO C.. Vad den nu hette? SVINäcklig iallafall. Jag beställde utan bacon för jag tänkte att det inte passade ihop med kyckling, men vet ni vad det mer var på burgaren? Rostad lök!! Vem blandar kyckling och rostad lök?! Åååh, jag vart så besviken. Jag som var så sugen på kycklig.

När jag kom hem åkte jag och kika på Nicklas fotbollsmatch med bästa Sandra. Åkte sen hem med min älskling och drog igång en film. "Cloudy with a chance of meatballs", haha! Jag somnade.



Idag
är jag ledig igen. Känns mycket bra! Tvättar och städar. Sen kanske det blir en sväng till Ikea och köpa lite till lägenheten :) Men nu blir det m a t !


Onsdag

Ska hämta Emma om lite mer än en timme ungefär, sen far vi ner till Huddik! Får se om Belinda väljer att följa med också. Roligt att göra något annat än att bara vara kvar i Sundsvall hela tiden :)

Men, först kanske jag ska dra på mig ett ansikte och lite kläder.





Ååh, vad en av mina visdomständer jävlas med mig. Har så ont, så ont i den. Känns som om jag har en stor knöl i kinden. Buhu.

Tisdag

Ska bli intressant att se om vårdcentralen är reo att hjälpa mig idag. Ska nog inte ha för höga förhoppningar.

Nu blir det jobb till fyra. Hejsvejs!

Måndag

Iiihihihi. I somras kändes det surt att bara ta en veckas semester och när det väl var min tur, då regnade det. Såklart. Tog inte ut nå mer semester efter det, bara någon dag här och var. Så jag hade massa dagar kvar. Dom dagarna fick jag tillbaka i form av pengar denna månad. Hehhehe. Lönen känns gaaaanska bra. Extra bra känns det att ungefär samma summa kommer in på mitt konto när skatteåterbäringen kommer. Inte dumt, inte dumt! ;)

imorgon ska jag kosta på och köpa ny snygga gardiner! :P Klarar inte av att se dom som sitter i fönstret längre. Dom är så ASFULA!


Fattar inte att vi inte har bytt dom tidigare, haha!

Gäddan



Söndag

Vet ni vad?! Jag har fått min livs första gädda, PÅ 3KG! Hehe, så äcklig. Men Nicklas ska alltid vara värst och fick en på 6kg igår. Där kan man säga riktigt snuskigt jävla äcklig! Jag och Emma satt och trängdes i fören och såg hur det stora aset hoppade runt i båten. Usch! (inte firren på bilden;))


Idag ska jag agera fotbollsfru, inte fiskefru, och titta på en match. Ska klä på mig riktigt med kläder så jag inte blir sjukare. Min hals och öron värker fortfarande och jag börjar tro att jag har halsfluss :(

Fredag

Nu blir det jobb till 16 sen är jag ledig hela helgen! Härligt!

Hoppas
däremot att jag kan bli "frisk" tills dess. Huvudvärken från migränen i onsdags sitter kvar, som vanligt. Jag har dessutom superont i halsen. Började känna av det igår och idag är det värre.

Jag
brukar aldrig vara sjuk. Vad är det för fel nu??

Men
det är bara att köra på och jobba ändå. Hej!

Dålig dag.

Vilken skitdag jag har haft det. Har mått dåligt hela dagen, och tjurig som jag är står jag ändå på jobbet, trots att jag vet att jag skulle må mycket mycket mycket bättre av att åka hem och sova, vila! Men nej, jag står och jobbar med världens huvudvärk som hade satt sig bakom ögonen så jag såg dåligt. Kändes ungefär som migrän, minus att jag aldrig spydde vilket jag alltid annars har gjort vid migrän. Usch! Trode jag skulle spy ett antal gånger, men som tur var höll det sig kvar i magen. Men dåligt mår jag fortfarande, jävla apbajs!

Nu ska jag bara sova och hoppas jag mår bättre imorgon när jag ska jobba igen.

Vanilla Twilight

Känns lite tråkigt att åka och jobba när det är så fint väder. Men idag har jag iallafall sovmorgon och hinner sitta ute ett tag. Imorgon, däremot, ska jag först på utbildning 9-12 sen jobbar jag 14-20 så jag blir inne hela dagen. Surt!

Jag får hoppas på finväder i helgen när jag är ledig igen.

Näe, nu ska jag fixa något att äta och sen sätta mig ute på balkongen och njuta så länge jag kan =)



På bra humör idag!

Vilken bra start på min lediga dag!

Vaknade och hoppade in i duschen. Tog med mig Kelso och åkte till tandläkaren. Hade en jättegullig kvinna som var så trevlig och klappade mig på axeln och kinden flera gånger. Haha. Åkte sedan och handlade gofrukost. Kom hem och gick en skön, halvlång promenad med Kelso. Nu sitter jag i telefonkö, har suttit och väntat i 20 minuter nu. Det är kanske inte lika kul. Men efter det här ska jag börja med frukost/lunchen, väcka Nicklas, bara njuta av dagen och mitt underbara liv!


Stronger than ever!


Lördag och helg!

Onsdag: Jobb till kl 20. Gjorde hål på mina blåsor på fötterna så dom var redo för en natt på krogen, haha. Sen vart det massa shots, cider, aurora och öl hos Emma. Sen vidare till Oscar och dansa hela natten. Kom hem kl 5...
Tordag: Bakis som ett as!! Åkte till Emma och Robban och låg i fosterställning i deras soffa halva dagen. Sen for vi och fiska. Jag fick en gädda! ..men han hoppade av precis intill båten när han hade hängt och dinglat ett tag :(
Fredag: Jobb. Sen film, chips och dipp hela kvällen/natten. Mums!


Känns som om jag inte gör annat än att jobbar just nu, men det är ju inte helt fel det heller. Det bästa med det är (självklart lönen;)) att vi har fått massa ny musik på jobbet. Äntligen! Det är lite roligt, för vi får massa nya låtar som vi har lyssnat sönder innan dom börjar spelas på radio här i Sverige. Helt sant! ;)

Födelsedag!

Idag fyller min kille 2 år! Storpojken :)



Och jag är nu redo för jobb!



Hejdå!

Not myself tonight.

Ännu en ny dag och jag kan inte påstå att det någonsin blir som jag tänkt mig. Antar att det bara är jag som söker lösningar och vill ordna upp saker och ting... Och det funkar tyvärr inte att fixa vissa saker själv, ibland krävs det en till person :(


Men idag jobbar jag till åtta, kom och gö mig sällskap från fyra till åtta!! Men imorgon är den bästa dagen, för imorgon är jag L E D I G ! Undra vad jag ska göra? Någon som vill hitta på något? :)


Hachiko.

Undvek länge att det filmen Hachiko då jag vet att jag inte klarar av sånna filmer. Visste att jag skulle tycka att det var jobbigt att se den. Men i förrgår såg jag den ändå och som jag förstod så sprutade mina tårar. Från att husse försvann till slutet så var mina kinder aldrig torra. En riktigt fin film!

Fick för mig att se en snutt ur den nu igen och tårarna började rinna direkt. Usch. Tänk att den än sann också. Djur är det bästa som finns! Dom är så nöjd med så lite och älskar en hur man än är och ser ut.

Älskar filmen och jag rekomenderar den verkligen, även om den är sorglig.



Belinda.



Syster ♥ västa dj:en i världen. "bacardi, hielo, limon, coca cola" dunkar ut ur hennes högtalare när vi nu sitter här i hennes stuga. Så jävla dålig låt! :D haha





Blåsan

Börjar få ont i vaden av att gå på tå hela dagarna. Min blåsa på hälen är inte så liten.. Hehe, så äcklig!




Natt.

Lättare sagt än gjort.

sant, så sant.

Det är så jävla lätt att säga men tamefan skitsvårt att göra!

Gäsp!

Vaknade tidigt idag med för att det är så ljust ute. Däremot kunde jag inte somna om idag, som jag har kunnat annars. Jobbigt! Måste köpa rullgardin, annars kommer jag aldrig kunna sova.

Det gör ont.

Gick hem efter jobbet idag! Undra hur långt det är? 1 mil ungefär va?! Tillräckligt för att få fetaste blåsorna under hälarna iallafall. Mysigt. Kommer få gå på tårna ett tag nu.

Men jag ska absolut göra om det. Fast med andra skor! Hehe

Nu ska jag ta mig lite kvällsfika, krypa ner och mysa i soffan :)

Lördag, tydligen.

Jag har haft måndag hela dagen idag. Allt har känts så konstigt och fel. Tror det beror på att jag jobbade mitt på dagen på en helg!? Det var längesedan jag gjorde det, jobbar alltid annars öppning eller stängning.

Nåja. Jobbade några timmar, sen åkte jag och agerade fotbollsfru! Kikade på en match som jag aldrig har varit med om tidigare. Tror det var 12-13st kort som delades ut. Haha, så fult!!

Efter det for jag, Nicklas, Sandra och Johnny och åt kina mat. Tryckte i mig tre överlastade tallrikar med buffe. Mmm, det var så gott! Kommer vara mätt tills imorgon eftermiddag ungefär.

Kom hem och är supertrött. Håller på att somna här i soffan, så jag ska ta och krypa ner i sängen istället.

Imorgon blir det jobb igen, precis som resten av nästa vecka.. Min lön kommer
bli grym! ;)

Laddar.

trött som jag var på jobbet idag har jag nog aldrig varit! Känns som om jag inte har sovit på hela natten, fast att jag har det. När polisen tog in mig på sidan imorse för kontroll så vaknade jag inte ens till. Annars hade jag nog blivit helt hysterik och fått smått panik. Men inte imorse, kommer knappt ihåg vad som hände.

Att sluta och få åka hem var det bästa som kunde hända på hela dagen. Jag har nu bäddat ner mig i soffan och tänkte inte röra mig på hela kvällen. Här ska jag ligga och vila upp mig!




Längtar tills jag blir helt frisk, slutar hosta och snora. Då ska jag ta på mig träningsskorna och springa några varv ett par gånger i veckan. Försöka iallafall, hehe. För det sprätter i mina ben, är så sugen på att träna nu. Träna och komma i form igen. Har saknat träningen, vet att jag mår så fruktansvärt bra av att träna. Jag har bara varit för lat för att börja. Men nu när suget är här ska jag ta vara på det. Bara förskylningen försvinner, då jävlar!

Morgonstund.

Trööött! Så trött att jag skrek åt väckarklockan imorse -MEN TYST!
Det hjälpte inte..

nu sitter jag här, yr och sömnig.
Får hoppas att jag vaknar till liv i bilen in till Birsta.


Längtar
tills klockan blir fyra.
Då slutar jag och är dessutom ledig imorgon.
S K Ö N T !

Msn.

Jag och Budda sitter just nu och har en webcam konversation.
Går sådär. Han säger inte så mycket..




Pysselkväll!

Nu sitter vi i "lanrummet" och pysslar, jag och Nicklas. Eller det är väl Nicklas som håller på och bygger och jag tittar på och agerar dj. En mycket bra dj! Lyssna bara här. Hehe, jag kommer nog aldrig lessna på den låten.




Älskar dig!


Dålig ovana.

Började dagen med en rejäl frukost. Gröt och mackor. Nu är jag så mätt så jag nästan mår illa. Jag tvingade i mig sista mackan. Jag kan aldrig lämna mat. Dålig ovana jag har..




Nu
ska jag fixa någon matlåda att ta med till jobbet.. Om jag orkar, är inte speciellt motiverad för att laga mat nu. Kanske köper något i Birsta istället!

Usch, känner mest för att krypa ner och gosa under täcket med Nicklas nu. Känner inte för att jobba. Orkar inte jobba med min supersnoriga, röda och skorpiga näsa.


Tisdag.

Jobbat från 12.30 till stängning själv idag. Gick superbra, men vart som vanligt hungrig på slutet. Spelar aldrig någon roll hur mycket jag har med mig att äta, är alltid hungrig vid 7 tiden. Så när jag kom hem gjorde jag i ordning två potioner mannagrynsgröt och tryckte i mig. Gott! Har varit så sugen på mannagrynsgröt så länge men det är alltid någon i detta hushåll som dricker upp mjölken innan jag hinner göra gröt.


Nu
har jag iallafall tittat på dhw och alla program där efter. Kom och tänka på när jag, för några år sedan, åkte till Emelie i hennes lilla etta i Timrå varje vecka och vi tittade på det tillsammans. Heh, det måste ha varit längesedan, typ när serien började :D






Kelso.



Saknar mitt lilla hjärta!!

Utsikten.






Från vårat köksfönster. Mys på kvällen! :)

Birsta City fest.

Välkommen tillbaka äckligt onda stora fula munsår.

Och på det kom jag nu på att jag har druckigt sjukt mycket ikväll. Vågar inte titta på mig konto. Inte okej. Tur att jag slickade tallriken på Birsta festen och dessutom råkade jag ta två bitar kladdkaka till efterätt. Woops. Det gjorde sig iallafall bra i magen. Men jag mår bara bra nu, och det är nuja, frågan är hur man mår imorgon.

Min röst börjar däremot lägga av. Hatar att man måste skrika för att kunna prata när man är ute på krogen. Min onda hals kändes inte precis bättre av det. Min hals gör svinont, rent ut sagt!