Och klockan är bara 2

Vaknade av mig själv imorse med bra humör. Så dagen fortsatte med att jag började tvätta och diska. Sen åkte jag ner på stan och träffade Julia en sväng och köpte lite nya träningskläder. Hoppade sen in i bilen och fortsatte mot friskis där det vart ett pass och lite gym med Angelica. Visade sig sedan att vi båda tänkte åka och sola efteråt, så då gjorde vi det också. Nu har jag ätit mat och tänkte fortsätta denna effektiva dag med storstädning här hemma. Härliga måndag!! :)


Skönaste skorna jag någonsin haft!



Snart tystar musiken


Om någon timme bär det av mot 18års kalas =)

Nöjd

Var igår och tränade på friskis. Det är typ första gången på flera år. Säkert 7-8 år! Jag tycker verkligen att det är jätteroligt och skönt, så jag förstår inte varför det tagit så lång tid innan jag börjat. Men nu är årskortet inköpt och med 3 minuter därifrån så ska jag köra stenhårt på detta. Nu ska jag få ordning på min onda rygg och nacke, även bli bättre på att äta och förhoppningsvis bli gladare och piggare :)


 

Har inte lagt in en enda ny bild på datorn än,

så jag rotade fram en gammal i arkivet :)


Det är inte sant..

Vårat badrum är ganska litet, duschen är inklämd i hörnet med handfat på ena sidan och tvättmaskin på andra. Så, när jag stod och duscha förut så tappade jag en flaska på golvet. När jag skulle ta upp den lyckades jag skalla handfatet med näsan/kinden. Jag vet inte vad jag tänkte på, för jag vet ju att handfatet är där. Men jag ser såklart inte igenom duchdrapperiet så av bara farten for jag efter flaskan. Pang! Det gjorde jäääävligt ont. Men det är inte de värsta. Det värsta är att min näsa är svullen, röd och blå. J a g d ö r !

Det finns ingen som är så klatig som mig :(

Kommer aldrig glömma den gången när jag jobbade och skulle gå och hämta något på lagret och slår upp dörren i pannan å jag får ett jack och börjar blöda. Och just den gången hade vi inga plåster så jag fick stå med en papperstuss i pannan när jag tog kunderna.


Nåja. Det får se hur förjävligt ut som helst nu, bara det har lagt sig tills imorgon..

Måndag

Vad jag har saknat spotify! Det enda som är skönt att ha tillbaka i och med att datorn kom hem igen. Och att vi kan titta på massa filmer igen.

Men jag är ledig idag. Så nu ska jag och Julia hitta på något :)



Kryssning

Hemma hos mamma nu och lånar datorn. Men här har jag inte tid att sitta för jag måste hem och packa väskan. För imorgon åker jag iväg på kryssning. Wiiiie! Det ska bli så jävla roligt!!!


Maskinen

Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser
Ett riktigt jävla as

Ta honom i gränden, på vägen hem
Hela världen vet att hans sista chans är bränd
Så krossa alla tänder, en efter en
Och om han inte fattar
Börja om igen




http://www.youtube.com/watch?v=9fseGJSnVgQ