Finns inte många som er!

Måste säga att jag har de bästa kusinerna med världens bästa flickvänner! Igår var Linso hundvakt och idag var Sandra det! TACK! Ni förstår nog inte hur mycket jag uppskattar all hjälp!



SIX CHICKS













Alltid ska det vara något

Ojojoj vilken värk jag har i armarna! Jag bytte nämligen däck på min bil igår, duktig som jag är. Slet på bra länge, eftersom det är så jäkla mycket rost efter vintern. Men tillslut hade jag fått bort och bytt alla däck. Borstat bort rost och smörjt på "pasta". Skitduktigt, I KNOW!


Jag tyckte däremot att det var konstigt att mina bakdäck kunde snurras FAST att jag hade handbromsen i. Så när jag ska fara därifrån... Jamen tro på fan att handbromsen är trasig. Toppen. Jag blir så less. Alltid ska det vara något på biljävel!


Ska fara tillbaka till mamma senare idag (lämnade bilen där) och tvätta bilen och sen får jag väll lägga mig under bilen och låssas vara mekaniker. Kan jag byta däck kan jag väll laga handbromsen också!?!

Dagen efter

Jag har väldigt svårt för att gå idag....





Annars hade jag skitroligt igår!!!

HAHHAHAHAHAHHAAAAAAA, JAG DÖÖÖR!


Gul Blomma


Mitt i natta




Idag hade vi Sammie på besök. Han kom halv 7 imorse och hoppade direkt upp i sängen på min plats. Så jag fick snällt lägga mig ute på kanten hans tassar. Han vägrade flytta på sig. Tjurstövel! Efter en lång sovmorgon tog vi en lång promenad i det härliga vädret. Äntligen säger jag bara och det blir bara bättre och bättre!



Jag längtar till helgen.
Eller först till fredag för då blir det stan med Sandra (äntligen passar våra scheman) + att jag och Andreas förhoppningsvis har fått roliga besked då!!! Lördag blir det Birsta City husfest på Våningen och på Söndag ska jag ligga bakis ute i solen och tycka synd om mig själv! Hihi. Kan inte annat än längta! :) (kanske inte till baksmällan på söndag, men det är sånt som hör till! ;))


Nu ska jag ta mig en dusch. Vet att jag egentligen inte "får" men jag bara måste!

Gina Tricot


Den här såg så mysig ut. Måste pröva den imorgon och se om det är något för mig!

Animal

Underbar dag! Har suttit ute och solat nästan hela dagen.. eller iallafall så länge vi hade sol på baksidan. Var så skönt att jag somnade där ett tag.


Nu, ikväll, har jag min nytto-dag. Är ju ledig varje måndag, så då måste jag göra lite nytta här hemma.


Djuren tappar sååååååå mycket hår så vi lever bland hårbollar hela dagarna. När jag har dammsugat klart så kommer det fram ännu mera hår. Det drar mig till vansinne, jag hatar att leva skitigt. Men det är bara att borsta djuren och dammsuga vidare och hoppas att dom tillslut tappar allt vinterhår.



Hehehheh, skön ställning!

Söndagsparty

Då sitter jag här igen. Att sitta vid datorn är inget jag tycker är roligt längre.. Vet inte vad det är med mig, orkar inte ens läsa alla miljoner bloggar som jag följde nästan dagligen förut!

De gånger jag sitter vid datorn sitter mest och kikar på lägenheter och inredningssidor/bloggar..

Så, då vet ni det.



Jag vart förresten besviken på Söndagsparty med Fredrik och Filip. Var inte alls så bra som jag trode. Men det är mitt tycke! Kanske blir bättre nästa vecka också! Hoppas!

Nervööös



INOM EN VECKA!


OjoJojjoj oooooooooooj!





Och nästa lördag är det husfest med alla i Birsta City på Våningen!!
Jag längtar!

Nagelacket!



Härromdagen, när det var sol, hittade jag blåsippor! Ooooh! Tusselago har det visserligen funnits länge. Men blåsippor! MmMmMm! Vår!

Dator problem

Min dator hat gett upp. Köpte den för ca 1 år sedan och den vill inte längre. Startar om sig själv hela tiden. Så nu har vi kopplat in Andreas dator istället. Det är ett under att det datorn fortfarande funkar..



Bärbar dator utan skärm... Den har försvunnit när någon har varit arg och behövde få ut sin vrede på någonting. Tangentbordet har en "grop" i sig. Det vart så när någon var arg och slog på den. Några tangenter är lösa, eller funkar inte att trycka på. Men den startar!

Intressead av en lägenhet?!

Jag är riktigt jävla less på våran granne! Skönt att lägenheten ligger ute för försäljning! Jag hoppas någon köper den fort så jag slipper honom! Har aldrig varit med om en mer störande granne! Inte ens dom i Söråker som bråkade, skrek och slog sönder saker stör mig lika mycket som honom!





Men snart får vi reda på hur våran framtid ser ut. Spännande!!!

Update!!!

Mycket på jobbet idag. ROLIGT!


....Annars har jag nålat sönder hela ansiktet. Smart!

Jai Ho!


Mjuka och lena kissar



Idag vart en riktig städdag och nu (lite efter) fick det komma upp lite påsk här hemma. Visserligen har jag haft videkissarna sen januari när Andreas fyllde år och han fick dom i en blombukett. Blommorna dog, men jag sparade kissarna. Dom lever fortfarande. Fast sakta men säkert faller kissarna av. Blir inte bättre av att Rolf hoppar på dom om nätterna.. Men än så länge står dom!


Kelso och jag

Jag och Kelso tog en rejäl sovmorgon idag. Till klockan ett! Det är så mysigt när han ligger tätt intill en och sover, då vill man aldrig kliva upp. Idag hade jag dessutom inget att kliva upp till, så jag sov och sov och sov och sov lite till.

Nu blir det en lång och skön promenad. Efter det hade jag tänkt ta bort presseningen över utemöblerna och hoppas på att jag kan inviga dom imorgon. Så nu hoppas jag på sol, vädergudarna!


I love the life I live and live the life that I love



Antar att de flesta festar ikväll. Men inte jag! Jag ställer upp som chaufför inatt till min kära syster, snäll som man är. Dessutom vill jag njuta av solen och våren imorgon, inte ligga inne och vara bakis. Däremot såg jag att det inte alls ska vara sol imorgon, utan monligt. Bara för att jag är ledig... Får väll passa på på söndag istället!



Hoppas Hoppas!

Jag längtar till nästa vecka och håller tummarna!!!!!!



Solstrålar


Maria, min arbetskamrat, berättade att hennes vänner som bor neröver använder shorts nu. SHORTS! Jag har för fasiken fortfarande min vinterjacka!

Ge mig sol och värme!



You know the way to give me what I need. Just let me love you and you'll never leave


Feeling so free, now that you're gone


EMD på Birsta, för er som inte ser det.
Dem satt kvar när jag hade stängt och skulle gå hem!

Fest ikväll!


Sidelake

Bara för att jag är ledig idag så är det inte sol. Det är ändå många plusgrader, så det får man vara glad för! Så jag ska ut och ta en promenad med Sandra och Molly runt Sidsjön strax!