Dagen D

Oj, då var det redan lördag och om 10 timmar sitter vi på flyget. SjUkT! Jag har inte fattat att det var så nära. Förns inatt. Har sovit jättedåligt, men inte pga resan utan för att jag vill hinna städa och greja så mycket här hemma eftersom Julia ska bo hos oss och ta hand om Zipper. Vill inte att hon ska bo i våran "skit". Men så fort Nicklas vaknar ska jag göra ett ryck med städningen och sen packa väskan.

För nej. Jag har inte packat än. Har för det första som sagt inte fattat att det var så nära. Dagarna har gått så fort. För det andra så köpte jag en resväska i torsdags och jobbade igår. Så tiden har inte funnits. Men idag så!

Finns inte en chans att jag missar denna väska på bandet :D

I need to get my story straight

Idag har det varit en rolig dag. Haft intervjuer! Så spännande. :)

Men nu ska jag laga mat. Kanske slipa och spackla väggen en gång till. Sen hoppar jag i säng och slår igång Lost. Vart väldigt trött när jag satt på bussen påväg hem så jag kan gissa på att jag kommer somna tidigt ikväll.
Var på födelsedagsfirande av Angelica i lördags, men var tvungen att gå hem för jag var så trött. Somnade halv elva. Haha. En lördagkäll liksom. Kul tjej! :P



Sunny days

Vi har påbörjat renoveringen på riktigt i andra sovrummet. Kul kul. Så snart är den onödiga dörren in till köket borta. Förstår inte anledningen till varför man bygger in två dörrar till varje rum?

Annars händer det inte så mycket, jobbar ju för det mesta. Fick idag reda på att jag inte alls kommer vara ledig något fram till semestern. Vilket betyder väldigt många arbetsdagar i rad. Haha. Tur att jag tycker om att jobba! :) Jag är väldigt hemmkär men tycker inte om att vara hemma för länge. Blir så rastlös. Så egentligen är det väll tur att jag inte har semester i sommar. Har alltid annars tagit ut en och en halv vecka som mest och det har räckt.

Snart är jag där!!!!


Mindre än två veckor

Ååh, jag verkligen längtar tills vi ska åka utomlands. Kommer bli så roligt! Jag har räknar ner tiden lääänge, från månader och veckor till dagar. 12 dagar kvar nu. Och inte blir det någon lugn tid före det inte. Endast ledig söndag plus att det blir långa dagar.

Men det är bara början på min sommar som bara kommer bestå av jobb, jobb och jobb. Så det blir till att ladda upp energi veckan i Turkiet så kroppen sen orkar med typ 6-7 arbetsdagar i veckan. Hehe. Men hur vilar man när vi antagligen kommer festa varje dag och kväll..?! ;)

Jaja, man är bara ung en gång :D


Hahahaha



Hahaha, jag dör. Tyckte denna bild var så kul! Detta är något som jag får se typ varje dag och man verkligen ser paniken i deras ansikten. Hahah hah aaaaaaaah

Like it's your last chance

Det är så mycket som händer nuförtiden och jag älskar det. Bland annat söker vi två nya butikssäljare, så jag går igenom en hel del cv:n och utav alla ska jag välja vilka som ska börja jobba med mig och Emma. Så spännande men också nervöst, tänk om det visar sig att det bara är nå tok? Hahah. Näe, men det tror jag inte. Kommer bli super och så kul att ha intervjuer :D

Och nu är det inte långt kvar tills vi åker utomlands. Iiih. Måste köpa mig en egen resväska så jag har en. Tycker inte om att låna. Det jag lånar har alltid en tendens till att gå sönder... Så då är det bättre om det är mitt.

Nu blir det några avsnitt Lost tills att DHW börjar.


Onddag

Tyckte jag mådde ganska bra igår. Men så vaknade jag idag och känner mig helt död. När jag vaknade förflyttade jag mig från sängen till soffan och har inte rört mig sen dess. Orkar inte. Men om tre timmar börjar jag jobba så då har jag inte mycket till val. Jag som dessutom hade tänkt hinna med massor innan jag började jobba. Men jag tror jag skippar allt!