Feber

Idag har vi sjukstuga här hemma. Alla är hängiga men att Theo har feber känns inge kul alls :(




Sugen?

Theo börjar verkligen bli intresserad av vad vi äter. Så kul att se när han följer med blicken :D






Min lycka!







God Jul!




Äntligen kom fredagen som jag så länge väntat på. Nicklas har jobbat alldeles för mycket senaste två månaderna. Men idag var sista dagen på länge för nu ska han vara långledig i nästan en hel månad! Wihoo!!


Idag var vi iallafall först på BVC för att mäta och väga lillen. Nu börjar hans kurva plana ut så förhoppningsvis kan han ha storlek 68 ett tag. Sa ju bara swisch så hade han vuxit ur storlek 62.


Vid den lilla dippen var det en student som mätte. Måste ju ha mätt fel eftersom det vid nästa besök gick rakt upp :]

När jag och Theo ändå var ute så for vi in på birsta och handlade julisar. Åkte hem och tog en liten powernap tills Nicklas kom hem, sen ut på Ikea igen för att äta julbord med min älskade familj! Efter det vart de birsta igen. Nicklas gick iväg själv och kom tillbaka med en stor svartsäck. Där i låg min julklapp. Iiih, jag är så nyfiken! Tur det inte är så långt kvar till jul :D



Jag är så glad och så lycklig! 
Jag blir alldeles varm när jag ser mina älsklingar.
Stor som liten!


Igår var vi på första föräldraträffen och det var babymassage som stod på schemat. Var så mysigt att se alla nakna bebisar ligga bredvid varandra och göra små ljud. Theo tyckte säkert det var mysigt med massage men han var mer instresserad av de andra bebisarna och låg o vred och vände sig för att titta på dom. Han var nämligen äldst i gruppen. En var 2 månader och fyra stycken var 3 månader. Theo kändes så stor :D
När vi presenterade oss berättade jag om Theos knoppar direkt, så ingen funderar på var det är men inte vågar fråga. Efter det var det en tjej som fråga lite om det och en annan som berätta om hennes kompis barn som också hade knoppar men tog bort det vid 2års ålder. Jag blir helt fascinerad av att det verkar vara "vanligt" men att man aldrig tidigare hört eller sett det och nu dyker det upp lite överallt. Det verkade iallafall vara en bra grupp och jag längtar till nästa gång.




Inatt vaknade Theo 2:30.. Jag kan inte minnas senaste gången han vaknade på natten. Men jag tror han har kommit in i någon fas för han har börjat vakna och gallskrikit som om han drömmer mardrömmar. Jätteobehagligt och det skär i hjärtat. Men det går nog över. 

Nu hör jag hur min lille kille börjar vakna. Ska slänga i mig maten och sen lägga mig bredvid honom. Det är supermysigt när han är nyvaken, varm o go!!

Idag har vi haft fullt upp. En riktigt härlig dag med fina vänner/familj. Tänk att min sons kusins mamma är min bästa vän. Vi är liksom svägerskor Sandra och jag, haha :D

Först var vi på drakborgen och sen for vi in till kyrkan där vi hade ett litet uppträdande med kyrkis :) Efter det var det pyssel för de större barnen och vi avslutade med dagen julgröt. Nu har vi krypit ner i sängen och är trötta och nöjda.

Lite dåliga bilder då dom är tagna ur en video



I tisdags satte vi upp andra sidan på spjälsängen för Theo börjar sprattla runt mer nu. Jag blir faktiskt ledsen. Han känns såå långt bort nu. Har haft han sovandes precis vid min sida i 16 veckor. Pussat, pillat och myst med honom när han har sovit så sött. Men nu är han, vad det känns som, ett baouta steg bort. Nästan så jag kan fälla en tår eller två. Fjantigt men sant. 


Tur att han har blivit en liten mysis. Nu vill han sitta i knät utan att börja åla sig direkt. Lycka! :D




Annars har vi hållt avstånd från Nicklas idag. Har stängt in oss i sovrummet, men tog en prommis till Ica så vi fick lite frisk luft också.

Jag var förut så nyfiken på stormen så jag var tvungen att gå ut. Samlade ihop några påsar med sopor så jag hade nått att göra. Ville inte bara ställa mig ute som nått fån. Hehe. Fast, vem går ut med sopor i värsta stormen? :p

Hoppas bara inte det blåser så mycket imorgon när jag ska till tandläkaren. Ska dit kl 9. Så jäkla dum tid. Theo sover oftast till 9, eller 10 om han vaknar vid 7 för att äta. Tycker inte om att väcka honom. Sover han ska han få sova.. Så jag hoppas han vaknar tidigt för att äta och sen somnar om så kan han få stanna hemma och fortsätta sova med Nicklas medans jag åker på koll. 

Mamma älskar dig sååå!!


Skrev ett inlägg inatt. Vart tog det vägen? 

Nåja, vaknade upp imorse av att vi har magsjuka här hemma. Funderar på om jag och Theo ska fly härifrån eller bara stänga in oss på sovrummet. Mardröm om Theo skulle bli smittad. Eller jag för den delen. 
Var hemskt nog när jag hade migrän förra veckan och bara låg i sängen. Men det var precis som om Theo kände det på sig för han låg lugnt bredvid mig hela dagen. Fast värre med magsjuka, hua. 

Förstod imorse att det var magsjuka när Nicklas sa att han mådde illa och inte skulle åka till jobbet. För vi jobbar alltid, vi är inte hemma för småsaker. Vi är så lika på den biten. Man tar en alvedon, biter ihop och åker till jobbet. Varför känna efter så mycket? Men vid magsjuka är vi hemma, då har man inte så mycket till val. Inte mycket ork för den delen heller.  Hehe.

Huga, nu har jag två bebisar här hemma.. ;)

Tråkigt och dålig tajming iallafall. Idag är sista kyrkisen för i år. Men vi blir såklart hemma. Jag hade höjt ögonbrynet om det hade varit någon där som har magsjuka hemma. 





Dopet i helgen gick superbra! Jag väntar på bilder från min kusin som agerade lite fotograf. Dessa bilder har andra knäppt :)