Min födelsedag

Igår bjöd Sandra, Sandra och Belinda mig på Medvind.Båten, nivet?! Jättemysigt! Det var vi och massa gubbar på övre däck. När Sandra, Sandra och Belinda ställde sig upp för att sjunga för mig började ALLA sjunga med. Lät jättefränt :P Synd bara att jag skämdes nå fruktansvärt för dom hade tvingat på mig en ful hatt/mössa. Hehe. När ni kom till hamnen igen gick vi hem till mig och drack lite sen vidare ut. Vart Bk först. Helt jävla värdelöst! Så vi gick på Olearys istället och dansade i bastun dom har som dansgolv. Var världens svettgris efter den dansen. Hua. Men roligt var det! Tack tjejer för en mysig födelsedag!

     
1. Jag i hatten. 2. Sandra Norin och Sandra 3. Sandra

     
4. Sandra Norin 5. Sandra 6. Syster Belinda

   ' 
7. Jag och bästis-Sandra :D 8. Söt syster! 9. Älskling och jag

   
10. Jag jag jag 11. Sandraaa 12. S&M

Barnprogram

Sitter hemma på lunch, och min lunch har inte ens börjat egentligen. Skönt med en lång lunch :D Men för att göra det hela lite bättre så har jag larmet, så dom inte tror att jag inte gör någon nytta.

Så jag sitter nu här och tittar på Disney channel. Love it! hihi. Vi har fått massa gratiskanaler nu. Har ca 239 kanaler. Är lite svårt att välja vad man ska titta på, men Disney och Toondisney går alltid hem ;D Jag är fortfarande tonåring, så då får jag väll titta på tecknat? Om fyra dagar är jag inte länge tonåring, så då får det vara slut tittat på barnprogram. Eller?!



Kommande vecka

Jag är fortfarande irriterad på att jag får bära runt en stor klump till mobiltelefon. Får knappt plats i fickan. Det här är väll sååå jävla typiskt. När man hoppas på att ekonomin ska bli bättre tills nästa lön så ska självklart något gå sönder, måste köpa nytt, så har man en lika kämpig månad igen!

Hoppas att jag får mycket pengar på min födelsedag! Jag längtar. Det är inte många dagar kvar nu! Tror nog att denna vecka kommer gå fort eftersom man har mycket att se framemot :)

Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb
Onsdag: Ledig + Valpkurs
Torsdag: Jobb och Lön
Fredag: Min födelsedag, ledig och lön igen. Sandra kommer dessutom med en överaskning på kvällen. Nyfiken!
Lördag: Jobb och släkten kommer på besök på kvällskvisten
Söndag: Jobb

Näe, nu var det längesedan jag läste bloggar. Ska nog ta och göra det och se om något nytt har hänt i era liv :D


Dom fuskar!

Satt precis och tittade på fullpott på 5an. Brukar aldrig titta på de där programmen för det är ju skit. Men det fanns inge bättre att titta på. Så det fick bli det. Sista samtalet dom fick in var inte ens rätt svar, det dom hade i kuvertet, ÄNDÅ vinner han?! Va?! Hur är det möjligt?! Typ som att jag skulle sitta i Vem vill bli miljonär och vara på miljonfrågan, svara fel men ändå vinna pengarna. Jävla skitprogram. Fusk fusk fusk!


Så sugen!

Förstå vad jag är festsugen! Längtar otroligt mycket tills jag fyller år. Då har lönen kommit för allihopa sen blire party på kvällen. OM det är några som vill följa med vill säga? 26 september? Hos mig? Du?

Får väll se vad Sandrar planerar så inte jag förstör hennes planer =)

 

haha, nice picture!

Yr i bollen

Idag har jag mått konstigt hela dagen. När jag höll på att tömma diskmaskinen  och jag behövde sätta mig på golvet för jag kände mig konstig och yr, då konstaterade jag att jag inte skulle klara av att jobba ikväll, så det var bara att säga ifrån mig jobbet.
Så nu har jag tagit täcket till vår stora underbara soffa. Ligger här nerkrypen och det känns som klockan är 11 på kvällen. Så jag skulle lätt kunna somna nu. Men det ska jag inte göra. Har en liten fyrbent vän som säkert måste ut snart.


Alla dessa jävla kommentarer

Jag verkligen känner vad jag saknar att träffa vänner om dagarna. Jag är ledig om dagarna och jobbar kvällar. Precis som ingen annan gör. Alla jobbar dagar och är ledig kvällar. Suck. Så idag kom det en gubbe som skulle kika på vårat internet och jag bara pratar och pratar och pratar med honom. Jag som brukar vara blyg och inte vilja prata med främmande människor.. Men nu gör det varje dag.

För varje dag jag är ute med Kelso är det alltid någon som kommer och pratar med en. Men igår gjorde jag ett misstag och gick ner på stan med honom för att möta Andreas när han kom med bussen. Många som kommer fram och hälsar, det är okej. Men det jag (och Andreas) blir så less på är att alla säger

- MEEEEEEEEEEEEEN vad liten han är!!! (Tror ni inte att jag vet det?!?!)
- Det där är en riktigt vakthund det! Hahaha! (Skitroligt?! Nej!)
- Men vad han darrar. Det är ju kallt ute idag så han fryser nog. Stoppa han innanför jackan! (Men han har päls precis som alla andra jävla hundar. Varför skulle han frysa? Bara för att han är liten?)
-Han kan du bara stoppa ner i handväskan! (Jag vill inte ha honom i min väska!!!!!!!!)

Det värsta är nog att dom här kommentarerna kommer komma så länge Kelso finns vid vår sida!


Barista

Igår kväll när jag och Linda jobbade gick hon till sin syster som jobbar på Barista och hämtade massa gotta som hade blivit över. Så vi satt här och åt laxmacka, ädelostmacka, parmaskinka(?)macka och muffins, chokladkaka, pecanötkolakaka med mera, med mera. Ååh, så gott det var. Och alldeles gratis var det också ;D Hihi, lyckost mig


Idag jobbar jag också. I regnet.... Sen ikväll blir det valpkurs och vi ska träffa de andra valparna. Skojj! Jag längtar så mycket. Få se en 15kg valp mot Kelsos 1,7kg ;D