Pipppppifåglar i köket!


Vart vart vart?!

Nu är det dags att gå och lägga mig. Jag börjar jobba 7 imorgon bitti. Buuuhuuu!


Men efter jobbet ska jag gå runt och leta väggdekor.. Sånt man klistrar upp på väggen men som man lätt kan ta bort... Vart finns sånt??? Sen ska jag fara till mamma och rota. Leta efter hyllor och sånt. Måste börja göra det lite hemtrevligt här hemma!











De här kommer från inreda.com men jag tycker dem är på tok för dyra!

Inflyttningsfest








Monstret Del 2






Just idag är jag stark!

Nu är jag riktigt jävla tråkig........ men jag har på mig samma som igår! Hehe. Det värsta är att jag har små små rödvinsfläckar på den....... Jag som inte ens drack rödvin?!?!?!?!?!!11 Första gången jag använde den och den vart förstörd. Buuuuuhhhääää!


Nåja, nu skiter jag i det. Jag dansar bort fläckarna så ingen ser dom! Yes I do!!!


Ska strax fara till Sandra då! PIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAA!



Lite tidiga

Igår morse, på morgonpromenaden, hittade jag tussilago. Då känns det som vår.
Men nu känns det inte som vår längre.. Det fortsätter snöa :(

Jag gör det ikväll igen

Baaaakis mage!


Vart en väldig oplanerad utgång igår. Höll på tvätta för fullt nere i tvättstugan när jag vart sugen på att gå ut. Vid ca 22.30 var jag vid Hanna. Haha, sååå sent. Men det vart en rolig kväll!


Ikväll blir det fest igen. Inflyttningsfest. Ja för fan! Man lever bara en gång!!

A good day

LÖN OCH SOL! Kan det bli bättre?!


Har nyss betalat räkningar och ser på kontot hur mycket jag har kvar.
W O U N D E R F U L !!


Ska snart fara och besikta bilen och sen jobba. Andreas är redan ute i Birsta och jobbar. Dom ringde honom 8.20 imorse och bad honom komma in! Men det är bara bra det. Pengar pengar! :D


Den där färgen

Fick just ett sms från Anna som påminnde mig om att vi har kampanj den här veckan. Det hade jag helt glömt bort. Så det var bara att byta om. Så nu är man sådär tjusig igen...!


Tha glasögon


Idag är det sol igen! Men tror inte att någon har missat det.
Ska gå över till Ok och hämta Andreas skor som har kommit.
Jag får vänta 2 veckor till innan jag får mina..

Snart är det onsdag!!!!


Monki


Underbart! Snart är det löööööön. Jag har aldrig längtat så mycket efter den som jag gör nu. Det bästa är att Andreas fick bra mycket mer i lön än vad vi hade förväntat oss så jag kommer ha mycket pengar över den här månaden. Så här ska spenderas! Heheeee, NEJ! Jag måste seriöst börja spara. Vägrar leva en till månad som pank, så spara spara spara. Det ska jag göra!

Däremot har jag sett att mitt hår inte alls är mörkrödbrunt längre. Det är ju fasiken orange igen. Så nu skippar jag det röda och ska färga mörkbrunt. Då slipper jag greja med det rödbruna som ändå försvinner efter 2 veckor. Så hårfärg ska jag köpa. Det måste jag köpa.

Monstret






I byxorna

Det snöar! ..Suck.
Så vi kör ett youtube-klipp som jag fick höra igår, den får mig att skratta iallafall!


Pictures

Godmorgon!
För att ha kommit i säng 4 inatt och att jag är uppe nu så har jag gjort det jäkligt bra! Men jag ska bara jobba i 4,5 timme, så det kommer gå bra! Nemas problemas. Efter jobbet ska jag hämta mitt lilla vilddjur. Hua vad jag saknar honom!



JAAAAAAAAAAAAA

Det är förjävla härligt! Idag har jag inte haft någon huvudvärk! Helt underbart. Igår, efter ett tag, när jag kommit hem från jobbet så släppte allt och sen dess har jag inte känt av något. Den där hungrig-och-illamående-hela-tiden-känslan är också borta. Vad konstigt?!

Jag är inget annat än glad! Så nu sitter jag och äter en NORMAL-stor potion med mat. Mina potioner de senaste dagarna har varit helt otroliga. 2 luncher, 2 middagar och med mellanmål där emellan. Härromkvällen fick Andreas nog, när jag ville ha något gott att äta på (igen), och sa -Nu räcker det älskling!! Så, ja. Nu räcker det! Nu blir det nog normalt intag med mat igen.


Men nu är maten slut så nu ska jag fixa mig lite inför ikväll!

Allt snurrar

Nu har jag suttit här vid datorn i ca 5 minuter och jag känner mig helt död. Huvudet snurrar och jag känner mig illamående. Kommer på mig själv med att kisa hela tiden. Skönt att jag ska kolla ögonen imorgon kl. 11, för det här funkar ju inte längre. Det som är jobbigt är om jag fortfarande skulle ha perfekt syn, vad skulle det då vara för fel på mig??

Annars ska jag jobba med Linso imorgon. Det ska bli roligt!! Hoppas det kommer lite mer väskor då. Den här kom i onsdags och den ska jag köpa. Men jag vill ha en stor också!


Mmm, min blommiga klänning, bruna ben och den här väskan. Underbart!!

Promenad

Åh, vad jag vill ha sommar! Skippa stövlarna och tjockjackan när jag är ute på promenad med Kelso. Fortfarande mycket is och slaskigt på vissa gator, även om det har smält mycket. Blåste så kallt ute förut när jag var ute med Kelso så jag var rosig om kinderna när jag kom in :) Men det vart en härlig promenad, man blir ju bara glad av att solen är framme!



Boil in bag?

Kan sammafatta dagen med det här:

Åkte hem tidigare från jobbet för jag mådde konstigt. Illamående men samtidigt jättehungrig, kallsvettades, skakade i benen/kroppen och hemsk huvudvärk. Åkte hem och när jag ska vända på vändplatsen kör jag upp på jätte snöhögen, bara för att det var så jäkla halt. Jag svängde, men bilen svängde inte.. For alltså rakt fram. Suck. Kom tillslut hem. Åt mat i soffan, somnade. Orkade inte ta mig ner på stan för att kolla ögonen, sov vidare. Vaknade och mådde fortfarande dålig. Ut med Kelso på promenad, träffar självklart alla prataglada hundägare bara för att man egentligen inte orkar! Sitter nu hemma, fortfarande hemsk huvudvärk men jag måste leta fram hur boil in bag ris funkar... Jag är hungrig! Sen ska jag inta soffläge igen och ta en näve full med värktabletter och hoppas att iallafall huvudvärken försvinner. Det är den som är värst!

I love food

Godmorgon!

Sitter och äter gröt nu. Förstår inte varför, men jag är ALLTID hungrig nuförtiden. Hela hela hela tiden! Äter jag innan jobbet är jag hungrig igen när jag kommer dit och det känns som om jag svälter i flera timmar innan det är dags för mig att äta.

Igår efter jobbet åt jag middag, sen for jag hem till Sandra och kvällsfikade massa mackor. Sen for jag hem och fikade lite mer med Andreas. Efter en halvtimme gick jag och la mig och då var jag hungrig igen!!! Såhär är det varje dag. Whhhyyyy?



Åtta snart sju

Bara åtta dagar kvar Matilda. Håll ut!!!!!


Gina Tricot!

Måste kolla synen

Heeeemmmaa!

Så skönt att komma hem igen. Jag har blivit en riktig liten hemma människa. Inte för att jag trivs så bra i lägenheten, utan för att jag trivs så bra med min lilla familj. Finns dessutom inget bättre än när man kommer innanför dörren, trött och sliten, och möts av en superglad liten vovve!

Och eftersom vi (nog) ska bo här ett år till så har jag och Andreas bestämt oss för att köpa saker till lägenheten. Inredningsgrejer. Har några väggar som fortfarande inte har något på sig eller framför sig. Så lite tomt och opersonligt är det, men det ska fixas till! Har ju ganska nyligen fixat ett skoställ (istället för diskstället som agerade skohylla), så det går sakta men säkert framåt ;)

Nu har jag precis ätit en hamburgare och ska faktist krypa ner i soffan. Är trött och tänkte vila lite. Egentligen är det mitt huvud som värker och måste vila. Värktabletterna funkar inte, så det kanske är som Anna sa. Att jag börjar få dålig syn. Skulle inte förvåna mig eftersom resten av familjen och släkten har dålig syn. Tror jag är den enda som inte har glasögon i min familj.. än så länge..


MmmMmMm, jag skulle vara riktigt sexig i glasögon....!

Sommar Sommar Sommar.. inte än

Härligt med soool! Tyvärr blåser det riktigt kallt här hemma och att dra fram sommarjackan och ballerina skor är inget jag skulle rekommendera (såg 3tjejer som hade det idag!) Det är ju trots allt snö kvar och JÄTTEslaskigt!

Läskigt vart det iallafall när jag och Kelso var ute på promenaden. Tänkte inte på att det smälter från taket idag, så jag gick som vanligt runt i stan. Helt plötsligt faller ett stort isblock ner alldeles bakom mig. Fick lite smått panik och fortsatte hela promenaden ute på vägen...

Men det är ju typiskt att man ska åka och jobba sånna här dagar. I och för sig kommer jag göra det hela sommaren, och det är just det som är stort minus med att jobba inne! På vintern har jag inget att klaga på. Men när det är sommar, solen lyser och alla njuter på stranden, då är det inte roligt att jobba inne! I en lokal utan fönster dessutom. Hua!


Men jag blir riktigt sugen på att ta på mig en sommarklänning nu.
Men de är för tidigt, jag vet...



Nu är det dags

Äntligen börjar klockan bli så mycket då det börjar bra grejer på tv:n. Nu är det två och en halv man, de nya avsnitten. Sen börjar ballar av stål på 5an! Det har jag längtat efter. Jag tror det är min typ av humor, men det återstår att se!


När glassbilen stod utanför

Glömde bort att det var måndag idag, dvs att glassbilen kommer
Vi har nämligen en i familjen som inte tycker om när glassbilen kör utanför...



Sådär låter han VARJE gång glassbilen kommer.
Vet inte hur vi ska få han att sluta heller?

Min lilla älskling


Goda med det onda

Sitter här, äter Karl Fazer marianne crisp och tycker synd om mig själv. Det är riktigt gott, men det gör inte att jag mår bättre. Dricker vatten i massor och tar värktabletter, men det hjälper inte ett dugg?! Känner mig inte bättre alls. Jag orkar knappt sitta upp! Vad är det som händer?







Igår beställde jag iallafall nya skor till mig och Andreas. Vita till mig och svarta till Andreas. Dumma är att Andreas skor kommer om ca 1-2 veckor och mina kommer inte förns om ca 4 veckor. Fusk! Men det kanske är lika bra, då har snön förhoppningsvis börjat försvinna helt och jag kan hålla mina skor vita längre!


Dags för mig nu också!?

Trode verkligen att jag mådde bra. Men kände ganska fort när jag var ute på promenad med Kelso att så inte var fallet. Åt lite mat när jag kom in och magen sa ifrån och började knorra och bubbla skitmycket, vilket den fortfarande gör. Känner mig febrig, hängig och har såklart huvudvärk idag också. Undra om jag håller på bli sjuk?! För nu kan det ju knappast vara bakfyllan som håller i sig!?

Ledig idag, precis som alla andra måndagar!



Jag gick inte och la mig förns vid 3 igår. Då kände jag mig fortfarande bakis och skitkonstig i kroppen. Kanske var det vinet från Bulgarien för ca 12kr som var dålig, eller nått?!

Nåja! Nu mår jag bra igen och tänkte gå ut på en långprommis med Kelso!

Jag skulle ha gjort det mycket bättre

Förstår inte, men jag mår fortfarande dåligt?!

Jaja, har legat och tittat på Wipeout och nu Beck. Jag vill också vara med i Wipeout! Jag skulle vara bäst! ;D Jag tycker inte banan ser så jobbig ut som alla verkar tycka. Dom är ju helt slut efter det där, det skulle inte jag vara. Jag och min super kondition skulle klara det där lätt! ;)



Click it!

  
 
 

Mer bilder hos Evelina!

Tingeling Tingeling

Vad roligt jag hade igår. Så roligt att träffa alla gamla godingar!
Nu blir det ett stort glas vatten, en banan, täcket och disney channel!
Bilder kommer senare under dagen, då jag blivit lite piggare.

... fyfan för söndagar

FÖRRESTEN!


GRATTIS TILL MIG!!!




Jag är redo

Äter nu "frukost" och poppar musik. Jag är redan super laddad. Spelar ingen roll att jag inte har ett enda korvöre och inte kommer kunna gå ut på krogen. Det får bli Daltons eller något för mig, men lika glad för det är jag!


Ska ta det lite lugnare än den här kvällen..
Belinda och Sandra, kommer ni ihåg?! ;)



Men nu snart ska jag ta och köra igång i tvättstugan. Har lite hemma som ska fixas först innan det roliga börjar!

Sängdags

Natti Natti. Nu ska jag och Kelso gå och lägga oss.
Kelso sover visserligen redan. Men jag ska också sova!
Godnatt!


FloRida

Aaah, jag är sugen. Såå sugen!



Paaartyyyy... imorgon...

En snabbis

Nu är jag äntligen hemma. Först jobb, sen hem och hämta Andreas och Kelso, sen ut till mamma och äta hemmagjord pizza. Mmm! Myser när jag är hos mamma. Älskar min mami! :) Nu är jag hemma igen. Så nu blir det Let's Dance och mys i soffan!

Måste bara säga! -Sluta skicka sms! Jag blir tokig på er! Hah, jag har 20öre på mobilen och kan inte svara!

Nagelack

Bara jag som har problem med nagelack? Jag målar det på morgonen och på kvällen när jag kommer hem är det helt förstört?! Alltid!


Ge mig lördag

Ååh, vad jag längtar tills på lördag. Då blir det ÄNTLIGEN party!


Todag I look like this


Nu är det snart dags för jobb igen. Igår kom det massa nytt, bland annat en väska jag vart sugen på. Men jag väntar och ser först vad det kommer för väskor på fredag :)


Idag blir det enkelt


Godnatt


Glenne gosar
men lever tyvärr inte med oss längre :(


Jobbig kväll

Usch vilken dag på jobbet. Hade huvudvärk hela kvällen och det vart bara värre och värre. Var nära på att ge upp och ringa in någon, men jag klarade mig. Nu mår jag, tack och lov, mycket bättre!

Har mycket tankar och funderingar just nu. Vet inte alls vad som kommer hända framöver. Om man ändå hade en aning?! Suck.. Är väll antagligen därför jag har haft ont i huvudet de senaste dagarna. Har inte haft ont i huvudet på flera månader, men nu har jag det nästan varje dag..



Ugly monkey

Ska jobba idag. Ska bli skönt att komma tillbaka, vet att apan saknar mig...



Går inte alltid som man vill

Har märkt att man blir otroligt trött av att vara ledsen... Men jag ska inte haka upp mig på det, som Linso sa! Ska nu istället ta ett bad, sen krypa ner i soffan med Andreas och dra täcket över mig. Bara mysa och njuta av det jag har!

På stan

Köpte den här på Gina. Orkade inte pröva den, jag bara köpte den. Har inte orkat pröva den än heller. Det första Andreas sa när han såg den var "Det ser ut som Belinda!" Ja, så är det kanske. Kanske lämnar tillbaka den imorgon och köper något som ser ut som "Matilda" istället. Köpte en t-shirt också, kanske ska lämna tillbaka den också och köpa något annat?!


Fly far away

Linso frågade igår om jag ville följa med till Bali i April. Åh, jag vill så gärna. Vet att jag säkert kan få fram pengar, men jag tycker inte om att vara skyldig pengar. Det är de som är de värsta. Men jag vill verkligen iväg härifrån! Nu, tack! Mamma tyckte det var självklart att jag skulle följa med, men det är inte bara att sätta sig på ett plan och flyga iväg. Man har ju familj och jobb.. Men jag vill!!!


Fixade håret igår



Vart inte riktigt den färgen jag ville ha, men ändå mycket mycket bättre!


Måndag

Idag är jag ledig. Så skönt. Väntar på att Sandra ska höra av sig så vi kan ta en shoppingrunda på stan. Men hon är seg, som vanligt. Heh.. Stan hinner nog stänga innan hon är redo för att åka ;)

...

Stanna kvar hos mig. För jag behöver ju dig.

Nu, har jag äntligen blivit på bättre humör. Har varit ledsen hela kvällen?!

Jaja. Sitter och lyssnar på Ugglas låt och sjunger med. Sträcker ut armarna som hon gör i början och låter pekfingret "plinga" på de rätta ställena. Andreas blir tokig och skriker -TYST!

Så nu mimar jag bara "Jag sa snälla snälla snälla snälla. Så lyssna snälla snälla snälla. Ja jag vet att det är lågt att be. Men jag skiter i det. Ja för igår när du gick i sista blicken som jag fick jag kunde se, ja jag kunde se. Jag såg du var på väg till en annan kvinna! Bort från mig"

Tycker den är sååå skön!

Nåja, nu ska jag kika och kanske fynda lite på tradera.





Af Ugglas

Mhm, nu har man sett delfinalen. Jag tycker det var roligt att Caroline gick vidare. Första gången jag hörde den tyckte jag låten var bra, men passade inte in i melodifestivalen. Men alla var emot mig, hehe. Till och med mamma. Buhu. Men nu vet jag iallafall att jag inte är ensam om att tycka om hennes låt. Hon gick ju trots allt vidare till finalen :)


Sån där jobbig dag, nivet?!

Vilken dag...

Började med suck och stön när jag skulle kliva upp. Var inte alls på humör.

For till jobbet och var där 9.15, dvs en halvtimme för tidigt. Som vanligt när jag åker in med Andreas, men bättre att ta en bil än två!

På jobbet var det skittråkigt. Jättetråkigt. Bajstråkigt. Tråkigt helt enkelt! Kanske för att jag hade noll motivation.

Åkte hem med bussen. Bara tanken på att åka buss får mig att få ont i huvudet, men när man väl kommer in i bussen blir huvudvärken ännu värre. Den äckliga snuskiga instängda lukten med blandade parfymer får mig att rysa. Det hela vart inte bättre för att det var världens suraste busschaufför. Jag råkade säga fel, att jag skulle till Birsta. Han vart sur, tyckte inte alls det var roligt. Näe, det var inte roligt. Men jag råkade säga fel.. OK?!

Går hem i kylan.

Kommer hem och kattjävlen smiter ut som hon alltid gör nuförtiden.

Går sen ut med Kelso. Går uppåt mot södermalm. Jag vågar inte gå i stan längre, faller ju ner snö och stora isklumpar från taken och det vill jag inte att Kelso ska få på sig. Jag vill inte heller få på mig det för den delen. Väl på promenaden börjar det snöa. Igen! Toppen.. Jävla skitväder.

Nu är jag äntligen hemma. Ska lägga mig i soffan med en stoooor tallrik med mat och sen ligga och titta på tv tills Kelso behöver gå ut igen. Ska inte röra mig ur fläcken tills dess!


Roligare dagar har man haft!!!

Ut med gammalt, in med nytt

Vad less jag blir på Let's Dance. Elisabet borde ha åkt ut för längesedan. Hon kan ju inte dansa. Niklas var bra mycket bättre än henne. Jag var helt säker på att hon skulle åka ut ikväll, men icke. På något sätt är gamlingen kvar.. med sin fluff-frisyr. Håller tummarna på att hon åker ut nästa vecka!


Who?

Ikväll är en riktig myskväll. Legat i soffan sen jag kom hem från jobbet. Let´s dance, Hjälp och snart är det Samantha. Tycker Samantha är så rolig och man känner igen sig ibland. Inte det där med minnesförlust.. såklart.. utan allt annat runtomkring. Har ni inte sett det så rekomenderar jag det. Kl 22.40 på 4an!


Keeeviiin

Nu är det dags för jobb. Roligt! Tror det blir mycket folk ikväll för Kevin Borg spelar. Säkert massa småflickor där iallafall, och det är alltid bra för våran butik..



Längtar tillbaka

Nu när jag fick tillbaka min mobil såg jag att jag hade många inspelade klipp, så jag förde över dom på datorn och hittade det här.. Det fick mig att längta tillbaka till Vemdalen. Vi hade ju så roligt!


Haha! Sandra, min älskade vän! :)

My my my

Belinda bjöd mig på mat när jag kom ner till henne. Det var buffe. Mmm!

Påvägen hem gick jag förbi The Phonehouse och frågade hur länge mobilerna brukar vara på lagning. Hon svarade "Ungefär 10 dagar" och jag sa då att min mobil har varit inne i 2 veckor. Hon gick till datorn och knappade och sa sedan "Har du tur så har mobilen kommit idag" Sen hämtade hon en låda och öppnade den. Där låg massor med mobiler, och även min! Vilken tur jag hade. Så nu har jag min mobil igen och slipper leksaksmobilen! Wihoo!


Tjusiga systrar

Ska snart gå ner och hälsa på Belinda på jobbet.
Hoppas hon bjuder mig på mat. Jag börjar bli hungrig!


Jag och Belinda, så söta så.
HAHAHA!


Min lediga dag

Godmorgon

Jag ville ta sovmorgon idag. Det ville inte Kelso. Han hoppade, grävde, skällde, gnydde(?), slickade, gick i ansiktet och hoppade lite till på mig (och Andreas) imorse. Men det var jag som klev upp och det fick bli en lång prommis. Det var faktist härligt för det är plusgrader ute, men trött var jag!

Nu sitter jag och äter en tallrik med gröt. Vet inte alls vad jag ska hitta på idag, men något kommer man alltid på. Vad ska ni göra? :)

Imorgon är jag ledig


Imorgon är jag ledig. Så jag ska ta och gå ner och hälsa på my little sister på hennes jobb. Hon vill ha tillbaka sin kamera, så jag har väll inte så mycket till val än att lämna tillbaka den. Hoppas dom hör av sig snart att min mobil är lagad och klar. Två veckor har gått nu..

Så fruktansvärt vidrigt!

Men fy fy fy fy! Såg ni How dirty can I get? på 3an nyss? Det var nog det vidrigaste jag har sett på länge. De gjorde något expriment och prövade att inte tvätta sig på en månad. Inte duscha, inte tvätta händerna, inte borsta tänderna... Inget! Det var så fruktansvärt äckligt så jag höll på spy och satt och rös i hela kroppen mest hela tiden. Nu måste jag hoppa in i duschen, känner mig skitig. Usch!


Mamman som inte tvättade sig på en månad

Vuxenpoäng

Ååh, så gott det var med pannkaka! Pannkaka med sylt. Pannkaka med glass. Pannkaka med sirap. Pannkaka med socker. Pannkaka med sylt, glass sirap och socker. Mmm! Så sliskit som möjligt är de bästa. Synd bara att jag inte hade grädde hemma. Grädde med pannkaka är det bästa!

Nu har jag precis öppnat posten och äntligen kom koret jag så länge väntat på. Hur mycket vuxenpoäng får jag inte nudå?! ;)




Mmm, mat!

Åh, nu ringde det i köket, vilket betyder att maten är klar.
Bra, jag är såå hungrig!


Let it be

Jag har bestämt mig för att behålla hårfärgen ett tag till! Börja trivas riktigt bra i den. Alla mina nära tycker jag passar i färgen, även kunder på jobbet säger att jag har snygg hårfärg. Både gamla och unga, så det är ju riktigt roligt! Frågan är bara hur jag ska få tillbaka den fina färgen som var för två veckor sedan. Färgen bärja redan tappa sin glans. Så typiskt med orange och rött hår, färgen försvinner på en gång.


Dags för jobb

Godmorgon

Idag är det gröt till frukost som gäller. Vet att jag kommer bli hungrig igen om ca 2 timmar bara för att jag äter gröt. Blir alltid så när jag äter mycket till frukost. Blir hungrig på en gång. Men jag är mätt för stunden iallafall.. och det är ju bra.

Idag ska jag använda mina nya skor som jag älskar! Längtar tills det blir varmt så man kan använda dom utan strumpor. Men det här duger så länge.




Nu ska jag fixa det resten och till sist gå ut med Kelso på en prommis.
Sen far jag till jobbet!

Rumors



När jag gick igenom mina förra dator hittade jag den här låten med Lindsay Lohan. Jag minns att jag jämt lyssnade på den förut och texten var inpräntat i mitt minne. Kunde hela låten. Haha!

Med det klippet säger jag godnatt. Kom på att jag öppnar imorgon, så jag måste gå och lägga mig. Men först en kissrunda med Kelso!

Godnatt och Sovgott!

Nu ska man lägga semester också

Anna sa till mig idag att jag snart måste lägga min semester till sommaren. Panik jag fick! Jag vet inte alls när jag vill ha semester. Jag och Andreas kom fram till att vi åker utomlands efter sommaren. I augusti kanske. Det ska bli underbart. Men vill jag ha semester i juli också, eller ska jag skippa det? Jag vet inte alls! Det här är ju svårt! Ska jag ta semester ska det vara super duper fint väder hela veckan(-orna). Men vem kan lova något sånt?


Zara

Jag vill också ha dom här skorna från Zara. De är så snygga! När Zara fortfarande fanns här i Sundsvall, då hittade jag aldrig något. Men när man ser dom här skorna blir jag sur på att Zara har lagt ner. Men varför måste de vara så dyra? Just nu ligger dom på 2500kr på Tradera. Buhu, alldeles för dyrt för mig!


I can see you



Ni vet hur man kan gå runt och ha en låt på hjärnan och efter ett tag brukar det vara ganska störande!? Denna morgon har jag inte haft en låt på hjärnan utan en mening. Den meningen var "I can seeeee you!" Så irriterande och jag vet inte vart det kommer ifrån!

Någon som vet vart det kommer ifrån?!?

Dags för en promenad

Godmorgon!

Nu är det dags för jobb igen. Jobbar hela veckan förutom torsdag. Men det ska bli skönt att komma tillbaka, gör ändå inge vettigt hemma. Snart blir det en promenad med Kelso. Skönt att det inte snöar längre och att det är nollgradigt, då kanske man kan njuta av promenaden också! Men det bästa hade varit om det hade varit sol och plusgrader!

Efter jobbet idag blir det nog en sväng på IKEA med Sandra. Det var lääängesedan vi sågs!


Take me back

Åh vad jag längtar till sommaren och lättklädda dagar. Men istället fortsätter det snöa och jag får åter igen dra fram mössan.


Blir glad av att se den här bilden. Här är sommaren 2005 skulle jag gissa på.. eller är det 2006? Nåja, kommer inte ihåg. Kommer inte ihåg mycket av kvällen heller, men bara genom att titta på bilden så antar jag att jag hade jäkligt roligt!

Dresses

Jag tycker StyleByStars har mycket snygga klänningar.
Här är två som jag inte skulle tacka nej till.




Sen såg jag på den här bilden (jag som lägger märke till detaljer ibland (ganska ofta)) att hon har plåster på handen!!? Kunde dom inte skippa det?



Jag kommer också bli gammal någon gång..



Orginalet

Liten och go'

Det är inte alltid lätt att sitta vid datorn
när man har en hund som gärna vill sitta på ansiktet.




Men han lessnade efter ett tag,
så nu sitter jag själv insvept i en filt och poppar musik i hörlurarna.
Är festsugen som tusan!





Barista

Det var riktigt mysig och trevligt att komma iväg och äta lunch. Gott var det också!



Ska ner på stan och luncha med Evelina


Jag och Evelina för ca 3 år sedan. (Jag fyllde 18!)

Godnatt!


Right now


Älskar min mamma!

Mysig dag det här blev!

Först när jag vaknade vart jag på städhumör. Började storstäda, rejält! Drog ner massa tvätt i tvättstugan. Sen när jag kom ner i tvättsugan för att hänga tvätten, då var det nå pulver som hade stoppat in sin tvätt i torktumlaren och torkskåpet. Då vart jag arg. Vem gör något sånt när man ser att någon annan tvättar? Men istället för att visa mitt dåliga humör, som hade dragit ut den tvätten och lagt in min, så lät jag det vara. Så jag la min blöta tvätt i en korg och stoppade in två maskiner till.

Sen kom mamma och hämta mig och vi for in till Birsta för att shoppa. (Läs ÖB) Sen sa hon att det var dags för mig att köpa nya skor. Jag kan inte fortsätta gå i mina fula tygskor tyckte hon. Dessutom har mina stövlar som jag haft i ett par år nu gjort sitt. Så det fick bli två par nya. Ett par knähöga stövlar (som jag har velat haft läääänge) och ett par andra. Fin fina!



Efter det for jag och mamma till mormor där jag fick mat. Sen rotade jag bland hennes smycken, skärp, scarfs, väskor och förråd. Kom hem med ett till skärp och en dress. Frågan är NÄR jag hade tänkt använda den? Hahah!


Bilder får en att minnas!

Igår for jag till mamma och vart klippt. Både mamma och Belinda konstaterade att mitt hår var MYCKET slitet, så mamma klippte av säkert 3dm. Så nu känns håret kort men så mycket fräschare. Nu ska jag försöka hålla håret i trim så det blir jättelångt och snyggt. Mmm!

Vart däremot ingen färgning av håret. Jag tycker mycket om färgen jag har nu, jag får bara inte kläderna att passa till. Jag använder bara svart, vitt och grått just nu. Det är så tråkigt. Så får jag bara till klädern så börjar jag nog trivas i håret.

Igår tog jag Belindas usb minne och förde över alla mina bilder jag hade på den datorn. Hade mycket bilder, mycket roligt som man hade glömt bort. Vissa ska jag ta och skriva ut och sätta in i en pärm tror jag!

Här är några minnesvärda bilder

Här är jag och Andreas när vi  hade träffats, år 2005.



Skaffar oss lille katten Rolf, som senare visar sig vara en tjej.



Mig själv!



Jennifer, som var min bästa vän då någon gång.

Godnatt!


Gammal bild på Rolfi-gumman :)