Pysselkväll

Våran granne neranför måste hata mig. Jag har nu gjort ungefär allt man inte ska göra på natten. Och eftersom jag är världens klantigaste så är det självklart att allt smäller och låter extra mycket, hur tyst jag än försöker vara...

Jag drog bland annat fram en låda full med massa saker för jag tänkte göra något fint ljusgrejsimojs. Insåg sen att jag inte hade några blockljus. Så den fick bli såhär:

Hahah. Tjusigt.


Jag och Emma ska shoppililoppa imorgon, så jag får ta och köpa mig massa ljus då och ställa dit. Måste även köpa nya julgardiner, för dom till köket vart inte alls bra. Så besviken!


Lyckat

I helgen har jag och Nicklas har julpyntat lite hemma. Så myysigt! Synd bara att jag måste sitta själv hela vardagarna. Inte lika mysigt att julmysa själv..

Det är så typiskt nu också, att bara för att jag är så sugen på chips och dipp så har jag bara dipp hemma. Brukar alltid annars vara tvärtom.. ;[


Ska se klart Hollywood fruar och sen fixa och dona lite hemma. Ledig imorgon så jag har all tid i världen :)



Everywhere i go

Fick jobba mer idag än det var tänkt, vilket jag absolut inte tackar nej till. Imorgon blir det också ett längre pass. Älskar att ändra timrapporten och skriva i mer timmar. Hehe.

Imorgon efter jobbet blir det en sväng på stan för att köpa present till födelsedagsbarnet som vi ska fira i helgen. Efter det blir det ljusparty hos mamma. Men som vanligt åker man på sånt där för fikats skull. Hehe.

Jag öppnar imorgon och håller på att somna nu redan, så nu blir det sängen. Natti Natti.

Min skelögda Kelso som jag ska mysa sönder imorgon när jag ska till mamma.

Happy pony!

Denna morgon har jag inte fått sovit speciellt bra. Kl 8 fick jag första samtalet och sen dess har det inte varit en lugn stund i mobilen. MEN, ett av dessa samtal var det bästa någonsin! Nu blir allt så mycket verkligare och det var precis detta jag behövde höra för att släppa lite av min oro.

Stod och hoppade av lycka när jag hade lagt på. Hihi

 

 



Örhänge bakom örat

Dom här är nya och jag var bara tvungen att ta mig ett par. Tyckte dom var lite roliga ändå. För egentligen är det här med massa kjedjor och massa krimskrams inte alls min stil. Men kunde ändå tänka mig att dom kanske skulle vara snygg att ha till en "fake sidecut". Funderar dock på om man ska ha ett litet örgänge i örat ändå, eller blir det förmycket? Eller? ELLER? Skulle behöva ett stycke Linso nu!






Men jag ska inte ha fläta till den, såklart. Det fick bli en nödlösning imorse när jag fick öppna på jobbet istället för att börja 2. Hann inte duscha, så jag var en otroligt fräsch tjej idag... Hursom, så är dom inte så ljusa som på bilden. Dom är mer mörka vilket gör att dom smälter in lite i mitt hår, men ändå syns. Inte som på bilden alltså.

Hurtbulle

Promenad på 40minuter på morgonen är inte illa för mig. Jag har skämts för att jag har tagit bussen när jag ska till stan, för jag bor trots allt med gångavstånd. Så jag ska försöka sluta med det de dagar jag inte jobbar, för då måste jag ändå ta bussen.

Men har varit hemma ett tag nu och ska väl ta och städa. Jag får dock skippa moppningen, för jag slängde ut den på balkongen sist jag använde den för jag tyckte den var så snuskig. Så den ligger någonstans under snön. Wops.



Monday morning

Jag är astrött. Men tänkte vara duktig idag och börja dagen med en promenad ner till stan. Var -9 grader när jag sist kollade, hua.

See you later.

The most beautiful thing

Idag har vi åkt runt överallt i Birsta och letat julsaker. Kom hem med några julgranskulor, inget mer. Eller inte jag iallafall, Nicklas hittade både mössa och skor. Även att när han skulle ta bort grejer från skorna så frågade han mig om jag hade en kniv på mig. (?!?!?!)  Ja, självklart älskling. Du kan ta mitt samurajsvärd. Äntligen kommer det till användning! ...

Okej.

Uttråkad och ensam tjej. Hoppas jag somnar tidigt ikväll. Ska vara på banken 8.30 imorgon, usch.




Ibland så undrar man ju

Igår åkte vi en sväng till mamma. Bestämde att vi skulle gå på casino (igen) jag, Nicklas och Belinda. Så medans jag och Belinda sitter och fixar oss sitter Nicklas bredvid och tittar på. När jag lägger på mascaran utbrister Nicklas helt seriöst

- Det där ser Inte bra ut!
- VA?! Att jag målar underfransarna?
- Ja
- Men Nicklas, jag har alltid målat underfransarna.
- Jaha, jag visste inte ens att man hade fransar där nere..




Nu ska vi till Birsta :))


Lördag

Jag har börjat vända på dygnet. Inte bra.

Bazinga!

Då var det äntligen fredag!

Jag ska ta och hoppa in i duchen och sen göra mig redo för att gå på Birsta med Sandra!


Men först ska jag sitta kvar i denna jäkla telefonkö till a-kassan. Dö.


We know we all stand together

Haft en helmysdag hos Emma och Robban! Vi bakade kakor, gjorde supergod mat och fikade massa gott. Åh, jag har så underbara vänner!!!!!!!!!!!!!!!!


 


Lurvigt i brunt skinn

Jag är på skojakt. Letar efter dom perfekta party skorna som passar till allt. Typ. Letar i alla butiker som kan tänkas ha skor och jag är inne på alla sidor där man kan klicka hem något. Men hittar såklart inga. Inga jag vill ha. Varför ska det vara så svårt? :(

Mina älsklingar som håller min fötter varma!


En del av torsdagen

Idag stod en trött Matilda på jobbet. Egentligen var jag inte trött men ändå var jag det?! Jättekonstigt. Men Jenny har nog rätt, att jag saknar någon vitamin i kroppen.

Efter jobbet kom Julia och Angelica och vi gick en sväng på Birsta. Eller en sväng var det inte, tror det vart ca 3 timmar! Jag köpte inte en enda grej. Men det var ganska, väldigt mycket, skönt att komma hem och slänga sig i soffan. Jag är astrött!

Innan jag somnar ska jag kika lite på tv. Ska även kolla efter lägenheter. Ingen som vet en 2, i eller i närheten av stan, till salu? :)




One more thing

Idag har jag lagat mat och gjort 3 matlådor. Dukig flicka. Åt tillochmed lite nu också. Börjar nästan bli ovanligt att äta mat. Haha. Fy vad hemskt, men sant.

Fyyyyy. Jag är så uttråkad som jag bara kan bli. Klickat runt på datorn. Uppdaterat. Inget nytt som hänt. Uppdaterat igen. Nähä, fortfarande inget nytt. Uppdaterat. Tragiskt.

Väntar nu bara på DH och Cougar Town, sen kan jag äääntligen sova!


Andra dagen på Kreta. Blekfisen själv.


I'm crazy but you like it

Jag är verkligen inte någon morgonmänniska. Så att behöva kliva upp 6.30 (på min ledig dag!!) är inte riktigt min grej. För inte somnade jag om förut heller. Råkade fastnade på Tradera. Farligt. Får se vad jag lyckas vinna denna gång. Inte för att jag brukar vinna något. Blir alltid överbjuden och jag är oftast för snål för att bjuda över en krona. Haha!

Men tänkte iallafall försöka vila lite nu och så hoppas jag på att solen fortfarande är uppe när jag vaknar.



Godmorgon

Mamma ringde imorse, kl 6.30, och väckte mig. Kom strax efter det och jag skjutsade bort henne till jobbet så jag kunde ta bilen. Hon hade även med sig Kelso och brev till mig. Ett av breven var från min a-kassa där det stod att jag hade fyllt i mina kassakort fel. Så nu, kl 7 på morgonen, har jag suttit och fixat till det. Less tjej, men nu kan det fan inte vara fel!

Frågan är nu om det ens är någon mening att gå och lägga mig igen, måste isåfall ändå upp om en timme och åka till veterinären med Kelso.



Borde skaffa en ny

Förälskade mig i en pälsmössa som kom in på jobbet idag. Asmysig! Synd bara att själva stickningen på den inte var i min smak. Har inget som passar med det. Så jag hoppas hoppas hoppas den kommer i en annan färg. Kom in stickade pannband som jag också vart sugen på. Men hade fullt upp hela kvällen så glömde bort att pröva :(

Skulle iallafall behöva en ny mössa. Vet inte vart min gamla bruna är heller.



I guess you better go and get your armour


Sådärja. Tog en grå tröja idag så jag smälter in i den.

Tillochmed lockat håret idag så jag slipper se ut som en slickad katt. Förstår däremot inte varför jag lockar håret när jag inte tycker jag passar i det överhuvudtaget. Jaja.

Off to work!

Fick en smula tillbaka

Lördagskvällen var bäst!
Resten av helgen har varit värdelös.
Typ.


Ska hoppa in i duschen nu och göra mig redo för jobb. Trots att jag var på jobbet hela dagen igår så känns det skönt att åka iväg och jobba igen. Få mina tankar på något annat. Att bara gå hemma gör mig tokig!



En kväll med Julia

Sitter och väntar på segJulia. Men hon kommer nog snart.
Så hinner vi förhoppningsvis gå på Birsta innan dom stänger. Hehe.
Men annars sätter vi oss på någon restaurang och äter gomat.
Det kommer bli bra vilket som. Om hon bara kommer någon gång.. :P





Gå dit hjärtat leder dig

Inatt kryper jag ner i sängen bredvid min stora kärlek. Så frågan är varför jag fortfarande sitter här och han ligger där själv?

Dags att sova! Godnatt och sov så gott.



Köra gokart

Nu har jag skrapat ihop alla viktiga papper och lagt det i en mapp. Ska iväg på möte snart. Känns som om jag måste börja åka i tid så jag vet att jag kommer fram hel. Blir första gången jag kör på den nya snön. Jag är faktist nervös med tanke på att det har börjat snöa en massa. Igen. Hatar att köra på oskottade vägar med mammas lillbil, gokarten. Men eftersom jag tog körkortet i december så borde jag vara en gud på att köra på vintern! Så jag borde egentligen inte oroa mig.

När jag tänker på vinterkörning så kommer jag ALLTID att komma ihåg när jag bodde i Söråker och Sandra skulle köra dit. Aaahahahahah! :D


Näe, nu kommer mamma med bilen. Time to race!


Det är dags nu

Tar och kryper ner i sängen nu så morgondagen kommer fortare.
Natti natti!


Tänk vad roligt

Okej. Nu har jag ätit och är på lite bättre humör. Eller jag vet inte om man kan kalla mackor för mat. Har ätit en halv tallrik mannagrynsgröt imorse och några mackor nu. Och.. och.. pepparkakor, dem får jag inte glömma! Ok, jag äter jävligt dåligt när jag är själv. Inte bra, men men.


Imorgon kommer min älskling hem. Ska bli så fruktansvärt skönt så ni anar inte!



I mörkret

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Ja, det är en helt jävla vanlig dag med sämst humör.


Hejdå.


En bra dag idag

Orkar inte prata om snön, kaoset och sena eller uteblivna bussar. Nej, det skiter jag i.

Hann iallafall precis i tid till utbildningen imorse. Idag var det ekonomi och det var jätteintressant och kul!! Mattenörd som jag är. Efter det vart de möte med chef x2 och Jenny. Jag ser framemot nästa år :))

När jag var klar i Birsta med allt jag skulle göra tog jag bussen in till stan och träffade bästa Julia. Gick en sväng och letade födelsedagspresent till lillskiten som fyller 20år snart! Vet vad vi ska köpa nu iallafall, så det känns skönt att det är klart. (Hatar att vara ute i sista sekund och dessutom inte ha en aning om vad man ska köpa.)

När vi var klar åkte vi hem till mig och lagade mat. Prövade göra en ny rätt. Något thai linkande med gröngurry.. något sånt.. Vart faktist mumsigtgott. Så nu har jag en god matlåda att se framemot. Hehe. För när man jobbar och har med sig god mat så längtar man ju tills man ska äta. Det gillar jag!



Jag ville inte ha snö än!

Men åååhhh!! Har färgat min utväxt med en för ljus färg. Varje gång jag ska köpa min hårfärg finns den aldrig någonstan förutom på Lindex i stan. Idag orkade jag visserligen inte springa runt på min rast och leta rätta hårfärgen, så får väl skylla mig själv. Men trode ändå att det kanske skulle kunna funka med en annan färg. Försökte iallafall intala mig själv det. Men det funkade såklart inte. Så det ser ändå ut som om jag har utväxt. Värdelöst.

Inte mycket att göra åt.

Ska föna håret nu och sen gå och lägga mig. Utbildning imorgon!!



You will see

Blev väckt imorse av en telefonsamtal som slutade med ett inbokat möte på fredag som förhoppningsvis ger lite mer klarhet. Vill se möjligheterna.

Nu ska jag borsta tanden och göra mig redo för jobb. Tycker inte om när det är så lång mellan mina arbetspass men förhoppingsvis så ändras det snart.


Frusna brudar påväg hem från stan.


Belive in yourself

Jag känner mig nervös. Varför? Ja, det kan man ju fråga sig :)




Efter jobbet

Har nu tömt mobilen så här är två bilder från afterworken med Birsta City!

Emma och Belinda


SixChicks på scenen

 

 


Superbra

Sådär ja! Nu har jag äntligen fyllt i mina kassakort. Hade inte gjort det sen juni. Woooops! Men det har inte känts nödvändigt när jag ändå inte skulle få något bidrag eftersom jag jobbat för mycket för att få det. Men nu är det gjort så nu slipper jag stressa upp mig över det. S K Ö N T !

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Tror mamma skulle kika förbi :)



Rådisar

Idag har jag gjort helstekt fläskfilé. Vi har aldrig kött hemma så det kändes nästan lite lyxigt. Hehe. Den vart riktigt god, inte alls torr. Ibland är jag bra duktig! Så jag och råttorna åt varsin bit.

Igår trode vi att Bill hade dött. Han låg på deras hustak och rörde sig inte. Usch, tänk om dom dör när jag är ensam hemma? Otäcka tanke.







Rensa i röran

Har plockat och fixat lite nu på kvällen. Gått igenom mina lådor från förrådet och slängt massor. I en av lådorna hittade jag även mina färgade linser som jag köpte för läääänge sedan. I högstadiet någon gång. Trode dom skulle ligga torra i burken, men vätskan var kvar och linsorna var hela. Helt otroligt.

Men det var skönt att rensa och få lite ordning. När jag väl börjar så är det svårt att sluta. Men är supertrött nu, så jag fortsätter nog imorgon.

Nattinatti!


Från lördagskvällen

Har massa bilder på webcamen från igår kväll. Tråkigt att det är så dålig kvalite. Har bättre bilder på mobilen. Men dom lägger jag över en annan gång.

Ni är bäst! ♥



Äntligen

Idag har jag en riktig tvättdag. Hade inte tvättat på en månad insåg jag. Så jag hade ett rejält berg. Kommer behöva hålla på hela dagen om det här ska bli klart..

Behövde dessutom rena och lite fina kläder till veckan. Lite spännande grejer som händer då!!



Tro på dig själv, för det är vad det handlar om

I onsdags efter jobbet tog jag tåget ner till Nicklas. Kom hem förut idag.

Jag mår bra :)



Inge vidare

Varit trött hela dagen. Det känns ju verkligen att något inte är som det ska i min kropp. Känner mig inte på topp.

Ska ta mig en dusch nu och sen äta lite. Inväntar DH och hoppas jag kan hålla mig vaken tills dess.



Cold day

Lördag:
Jobbade hela dagen. Sen gick jag på casino med Nicklas, svärmor och pappa. Efter det vart det en sen middag på Max.

Söndag:
Vi åkte och badade med Sandra, Johnny och Nikki på alnödadet = askallt. Tjatade sen med mig Nicklas på en sväng på Birsta. Sen åkte vi, med Sandra och Johnny och Nikki igen, till Nicklas och Johnnys morbror och fikade och surrade hela kvällen.

Måndag:
Yr som jag är åkte jag iväg till jobbet en timme tidigare än jag brukar!? Och jo, jag hade faktist ställt om klockan. Men jag är så fruktansvärt borta nuförtiden. Känner mig inte som mig själv. Stannade iallafall på stan och gick tiill banken. Då var det tur att jag hade lång tid på mig, hade 26 nummer före mig.. Men kom fram tillslut och mitt ärende var klart på 1 min. Åkte sen till jobbet och gick runt en timme innan jag började. Köpte en klänning och ett par nya jeans. När jag sen kollade på jeansen såg jag att dragkjedjan var trasig. Typiskt min otur. Bara att gå tillbaka med dom imorgon. Jobbade mig genom kvällen och har nu ätit middag. Korv med bröd. Lyx.

Ska gå och lägga mig. Snart.