F.me

Så less på mig själv just nu. Förstår inte varför jag är dum mot min kropp när jag vet hur mycket mat jag behöver äta varje dag för att vara pigg och glad. Och nu när jag tränar behöver jag äta ännu mer. Men jag "lär" mig aldrig.

Imorgon efter jobbet ska jag iallafall åka och storhandla superdupermycket! Har inte ens en liten fruktbit hemma. Jag som äter minst en frukt om dagen. Inte ett dugg bra! :(

Min fina vän och jag

I fredags var det dags för lite fest. Här är vi på förfest hos Angelica :)

Snodde bilden av en av tjejerna som var på festen

Så lite kan göra så mycket

Har haft träningsvärk sen i måndag men trotsade det och gick på ett 90min pass ikväll. Mitt i alla övningar kom det fram en gubbe till mig och sa  -Det där gjorde du bra, det trode jag inte du skulle klara. Dom är tung dom där. Det var någon armövning vi gjorde med hantlar och han vart imponerad att jag hade de näst tyngsta vikterna. Haha, gjorde min kväll! Det gömmer sig visst lite styrka i mina sega små muskler! :D

Grattis!

Idag fyller världens bästa älskling år! :D


Lyckorus

Idag har jag varit ner på stan och lunchat med Evelina. Så mysigt :) Jag kanske är konstig, men jag tycker det är lite vardagslyx att göra sånt. Haha :D

När jag kom hem vart jag påmind om att jag behövde baka inför morgondagen eftersom Nicklas fyller år. Så jag bakade tre olika sorter, men slängde ena. Haha. Allt vart så jävla misslyckat, men men. När jag hade svurit nog åt mina kakor så gick jag ner och träna. Det ångrar jag inte en sekund!

Har nu äntligen hittat ett träningspass som är precis så som jag vill ha det. Skivstång!! Så mycket styrka med vikterna så hela kroppen får arbeta. Hade jag orkat hade jag dansat ut därifrån av all lycka som jag hade i kroppen, men jag var helt slut så jag drog bena uppför trappen och hela vägen hem. Men med ett leende på läpparna. Haha. Låter värsta löjligt. Men jag har faktiskt provat väldigt många pass nu och gått därifrån besviken några gånger så det är riktigt skönt att ha hittat min grej.

När jag började träna ville jag börja lite lugnt och känna mig fram. Men nu har jag kommit igång så pass bra att jag nu vill köra så hårt att det känns. Jag är inte så mycket för "mesträningar". Hårt och jobbigt ska det vara! :D

Lägger upp en bild, bara för att :)

Love it

Har jobbat hela dagen idag. Bytte snabbt om och for sen in och träna ett aerobics pass. Gick väldigt fort i rörelserna så det var faktiskt svårt att hänga med. Men jag grejade det. Belinda däremot vart så arg att hon gick därifrån. Haha, kul! :P Efter träning hann jag komma hem och slappna av ett tag innan vi åkte iväg på bio med Robban och Alexandra. Nu är jag äntligen hemma igen och ska krypa ner i sängen med mitt hjärta.


Äntligen fredag

Är inne på min fjärde lediga dag. Börjar bli riktigt skönt att vara ledig. Jag som annars brukar klättra på väggarna redan andra lediga dagen. Är ledig imorgon med sen är det slut med den lyxen fram till 25 maj. Då får jag en veckas semester i solen! Jag längtar!


Im so excited

Har haft fullt upp hela dagen. Vi har haft ouppackade kartonger sen flytten som bara stått i vårt andra sovrum. Men idag tog jag tag i det och har packat upp nästan alla. Man har ju alltid massa skit i någon kartong som man inte kan slänga men som man inte heller har någon nytta av. Jag och Nicklas hade varsin och det är ju inte så mycket ändå. Så det åkte upp på vinden. Så skönt att få det gjort.

Nu väntar jag tills klockan ska bli åtta. Då ska jag ner och träna bort allt gott och onyttigt vi åt nere i Stockholm :) Känner mig lite seg och det är just därför jag verkligen ska ta mig ner. Vet att jag mår så mycket bättre när passet är gjort. Farligt att bli bekväm.

Oxfilé planka


Home sweet home

Efter två dagar i Stockholm är ju nu less på att gå. Haha. Vi har gått och gått och gått :P Kom inte hem med speciellt mycket nya kläder, men det gör inget. Det var hela resan som var så mysig och underbar. ♥


Nystart!

Igår skulle jag ju pilla bort bården, men det gick ju inte alls. Vart så less. Så nu lär vi ju få göra om hela rummet ändå. Blä! Så less på att renovera, men jag vill såååå gärna få det någorlunda klart överallt.

Har legat och degat i soffan nu efter jobbet. Visste att jag skulle bli trött, men det är bara att ladda om för jag ska ner och träna snart. Första träningspasset på 4 veckor!!! Har så mycket att ta igen nu!


Nytt projekt

Idag är jag ensam hemma några timmar så jag ska ta och göra lite nytta. Ska bland annat försöka pilla bort den fruktanvärt fula bården vi har i vårat andra sovrum. Förstår inte varför man sätter upp en sån ful? Lyckas jag kommer det vara lätt att bara måla om rummet. Så jag håller tummarna. :)


Stockholm

Kommer bli en skön vecka framöver då jag endast jobbar måndag och söndag. Tagit lite semester för jag, min kära mamma och syster ska ner till Stockholm. Bo på hotell, äta gott och shoppa. Jag längtar så!! :D

Älskar er ♥


Det går framåt

Sitter inte så mycket vid datorn längre. Speciellt inte under den här tiden när jag mått skit. Så det blir lite dåligt med bloggandet. Fast det har kanske aldrig någonsin varit bra uppdatering :P

Men iallafall. Mår mycket bättre nu om man jämför med hur det har varit. Huvudet och ögonen värker fortfarande men inte lika kraftigt. Längtar som fan tills jag får "min" syn tillbaka. Så jobbigt att ibland se suddigt. Har även, efter massa strul, hämtat ut min medicin. Så nu kommer jag nog somna gott. Jag hoppas det iallafall :)



Lång väntan

Nu äntligen har jag varit på vc. Känns så skönt att veta att det inte var något allvarligt. Visade sig att det var ett förkylningsvirus som satt sig i musklerna i huvudet och ögonen. Typ något sånt. Så istället för att vara snorig och ont i halsen som vid en vanlig förkylning så satte det sig i mina muskler i ansiktet.

Att nu veta att det kommer gå över gör att det känns lättare. För att gå runt och oroa sig gör knappast värken bättre. Fick även medicin så jag förhoppningsvis kan somna bättre på nätterna, för det är då det känns som värst. När jag blundar och jag inte vet vad jag ska "titta" på för att det gör så fruktansvärt ont.

Men ändå, kände mig sjukt löjlig när han sa att det var en form av förkylning. Men tydligen kan förkylningsvirus sätta sig överallt. Men nästa gång jag blir sjuk, då föredrar jag att ha ont i halsen tusen gånger om istället för att ha ont i huvudet konstant i flera dagar. Man känner ju sig inte som en människa med huvudvärk!

Biter och bryter ihop

Går in på nionde dagen imorgon med att ha en jävla huvudvärk. Ringde vc idag och pratade med en jättegullig och förstående sköterska (måste vara första gången någon på vårdcentralen är det!). Hon ville ta in mig på akuttid, men tyvärr fanns det ingen. Så jävla typiskt. Så jag måste ringa imorgon och hoppas på att dom har tid för mig då istället. Vill så gärna ha en förklaring på vad som är fel. Börjar nästan bli rädd nu eftersom det aldrig släpper. För snart orkar jag inte bita ihop längre. Försöker verka pigg och glad när jag är ute bland folk men så fort jag kommer hem kommer tårarna :'(


Världens bästa

Efter att ha jobbat hela dagen så kommer jag hem till en hemmagjord pizza så det var bara att sätta sig och äta. Vart så glad och just idag var så skönt att komma hem och bara slappna av eftersom jag haft hemsk huvudvärk i 6 dagar :'( Jaja, supergott var det iallafall. Tror jag ska krypa in i Nicklas famn nu och somna där ♥


In my head

Idag mår jag fortfarande dåligt, om inte sämre. Spelade ingen roll om jag tog en, två eller tre värktabletter. Det vart ändå inge bättre. Men jag tjurade på så jag arbetade hela arbetspasset ändå. Såklart. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få Nicklas att vara min slav hela kvällen :)

Tv-kväll

Både igår och idag har jag mått jävulskt konstigt. Kallsvettas och haft grym huvudvärk. Dum som jag är glömde(!?) jag både igår och idag att köpa värktabetter, både på rasten och efter jobbet.

Idag har jag legat i sängen sen jag kom hem från jobbet och där ska jag fortsätta ligga.


Testar

Jag hade köpt ögonbryn-och fransfärg så jag färgade brynen förut. Har tidigare bara köpt snabb-färgning, men nu köpte jag "riktig" färg efter att jag sett hur fina Julias ögonbryn blir :D Stod och kleta på mig det och vart lite nervös om jag verkligen gjorde rätt. Nicklas var snabb på att kommentera hur hemskt och mörkt det såg ut. Men jag försökte lugna ner mig själv med att dom inte kommer bli så svarta när jag torkat av det. Och nej, det vart det inte heller! Nu är jag helnöjd. Jag tycker det är så mycket finare med mörka ögonbryn som syns. Till en viss gräns, såklart! Så jag får hoppas att jag är lika nöjd imorgon i dagsljus. Haha :P Men blir bara så less på att jag inte lyckas få färgen att fastna på mina små ögonfransar. Hade gärna haft mer färg på dom också, men det verkar omöjligt.

Sitter nu med Baby foot på fötterna. Inte för att jag har hårda fötter men var lite nyfiken på hur mina fötter skulle bli efter denna behandling, så jag var tvungen att prova. Även Nicklas har ett par sockar på sig, hehe. Desto större skillnad blir det nog på hans fötter om detta funkar som det ska. Spännande iallafall. Jag lär dock vilja kräkas den dagen det börjar lossna skinn. Har lite fotfobi....


Bye bye julen

Idag när jag kom hem från jobbet kände jag hur less jag var på granen och all dess jävla barr som var överallt. Så den fick åka ut. Känns väldigt tomt och mörkt nu men jag vänjer mig nog snart. Ska köpa nya gardiner och nya fönsterlampor sen får resten av julen också åka ner.


Våran fula gran och massssor med paket :D


Söndag 2012

Gott nytt är alla fina :)

Firade mitt nyår nere på krogen. Var tillochmed inne vid tolvslaget. Haha. Inget speciellt med andra ord. Nyår är så överskattat :P Men det var helt okej. Är lite seg idag, men vi ska nog åka och äta nu. Om något är öppet?

Som vanligt nuförtiden har jag inte knäppt ett enda kort. Tråkigt.