What to do?

Har varit på världens sämsta humör hela helgen. Nu när jag sitter ensam vaken inser jag verkligen hur glad jag är att min älskling står ut med mig dessa tider varje jävla månad. Jag har ett riktigt hemskt humör och det vet jag om. Men hur får man bort det?

Du är den bästa ♥


Hjärta

Nicklas gjorde en macka på räkfrossan ;P


Igår




Äntligen

Äntligen är det torsdag. Som jag har längtat efter den här dagen. Ikväll ska nämligen hela familjen iväg på räkfrossa. Gott gotti gott gott! Dagen har även varit väldigt effektiv. Vaknade 9 och har hunnit med stan och köpt tre! par skor. Hehe. Legat ute och solat och sen gjort slingor på Belinda. Nu väntar en dusch och sen bär det iväg mot räkorna!!


Också en hoppbild, såklart :P


Sämst

Sen jag kom hem har vi legat och tittat på två filmer. Eller jag har det, Nicklas somnade några minuter in i andra filmen. Det var iallafall två värdelösa filmer. The Green Hornet och Animal Kingdom, helt sämst. Jag tycker inte om att missa delar ur filmer med risk för att tappa handlingen, men båda filmerna gick jag ifrån och gjorde annat.



Nuså

Nu är jag äntligen ledig i två dagar. Jag hoppas på fint väder. Om inte annat har jag nu köpt tyg till attmarlyran så kan alltid sy till min dräkt :)


Trött

Helt slut i kroppen. Känns att jag jobbat 7 dagar i rad. Men jag tror ändå att jag blir ännu tröttare av att veta att jag ska jobba två dagar till innan jag är ledig. Bara tanken vid att jobba 9 dagar i rad är jobbigt :P


Tunnbröd

Mamma har bakat mjukt och hårt tunnbröd. Farligt gott, kan inte sluta äta. Har ätit fyra mackor i ungefär den här storleken:


Söndagsmys

Ska åka och äta middag snart och sen blir det biomys. Perfekt slut på denna helg :)


Utklädnad

Längtar till Attmarlyran. Ska bli superroligt i år! Jag kommer bli så ful, om det bara syns vad jag är. Hahah! :D


Förra året :)


B L Ä

Har en dålig dag idag!! Less på allt och en liten skitsak skulle kunna få mig att grina just nu. Hatar sånna dagar. Åker till världens bästa mamma för lite uppmuntran.


Mami och Anna-karin


Ord

Hur underbart är det inte att komma hem efter en varm kväll på jobbet, vara helt slut i kropp och huvud och bland det första man får höra är -Vad fin du är idag!

Att en sån liten mening kan värma så mycket.

Jag älskar dig så mycket!


Fesk

Har längtat efter mat hela dagen. Så nu när jag kom hem från jobbet så slängde jag ihop en fisksås likt den man fick i skolan och åt världens största tallrik med mat till. Så sjuuuukt gott! Fisk är ju riktigt jävla gott också, förstår inte varför jag gör det så sällan?


The moment I met you ♫


Vinnare!

VI VANN SSÖB!!! :D Har däremot inte en enda bild från när vi gick i spåret.. :/ Ligger ute ett klipp på facebook där vi snurrar runt en pinne och ska springa tillbaka. Gissa vem som hamnar i diket?


SSÖB

Imorgon är det SSÖB som gäller. Tredje året jag är med och jag tycker det ska bli superroligt! I år kan jag tänka mig att vi nog är det yngsta laget, ska bli riktigt roligt och se om vi kan slå "gamlingarna". Haha.


Förra året






Även att jag har kvar skorna. Så dom får det bli i år igen! :D

Fredag

Aaaaj! Känns som jag har blåmärken på hela ryggen efter gårdagens massage hos sjukgymnasten. Vet inte om jag ska kalla det massage heller. Trodde massage skulle vara skönt och avkopplande, men hans massage är allt annat än det. Hua. Tur att det gör nytta iallafall.


Yes

Sjukgymnasten ringde och ombokade min tid. Ska dit 8.45 på min lediga dag. Snark. Men som tur är, är jag ju uppe då och ska åka och dra upp Birk och pappa ur sängen för att sen åka till Tranviken. Var jättelängesedan jag låg där och tryckte. Så nu hoppas jag på riktigt fint väder!

Ska ta och leta fram rackertarna som jag och Nicklas köpte i Kreta. Lite bus måste man ju ha :)




Imorgon

Imorgon är jag ledig och det verkar dessutom bli bra väder. Men varför är det ingen annan som är ledig? Jag som vill åka iväg på en strand och ligga där hela dagen och pressa.. :(



Lek

Vilken dag det har varit idag. Så jävla roligt på jobbet!! Önskar nästan det kunde vara oväder lite oftare bara för det ;)



Som vanligt



Såhär är det alltid när jag ska sola :(

Fjäril

Jag och Emma har varit mycket duktiga och fått ett nytt kursintyg och en liten present av Birsta City. En stor väska. Haha :D


Wake up

Den här helgen har verkligen gått fort. 3 dagar av festande och det känns i gammkroppen. Haha. Jag hade iallafall en superhelg :)


Langos

Fick tillslut min efterlängtade langos och den var såååå god!!!

Frukost


Cash is king

Ibland undrar jag vart allt kommer ifrån. För jag är verkligen tjejen med mest otur, men ikväll..? (Eller vadå allt?) Iallafall, gick och tog ut 200kr nere på GF och gick sen tillbaka mot stan. Efter några meter hittar jag inte pengarna och får panik (över 200kr, ja). Går tillbaka och slänger mig på bunten med pengar på backen som visar sig innehålla 350kr, för jag trode ju det var pengarna jag hade tappat. Var asnöjd över att jag hade gått 150kr plus genom att tappa pengar. Men nu när jag kom hem låg mina två hundringar fint kvar i fick och jag insåg då att jag hade gått 350kr plus ikväll. Gissa om jag är nöjd, älllllär! :D :D



GF

En grogg och en öl senare och jag är redo för gf. haha. Men det får nog bli det sista, öppnar imorgon på jobbet :)

Snart så

Ångrar att jag inte klev upp tidigare och gick ut i solen istället för att sova. Blah! Men nu ska jag laga något att äta sen åka till jobbet. 2 arbetsdagar kvar sen tänker jag köra GF fullt ut! ;P


Ryggfan

Vad skönt att jag nu äntligen kom iväg för att kika och faktist få ett svar på vad det är för fel på min rygg. Jag får nog tacka mamma extra mycket eftersom det var hon som bokade tiden åt mig så jag verkligen kom iväg.

Det var nå jävulskt skönt när han tryckte, knäckte och masserade samtidig som det gjorde fruktansvär ont. Men nu har jag fått 2 övningar jag ska göra varje dag och ett återbesök nästa vecka. Hoppas det blir bättre nu!




Sol

Nicklas kom precis hem och väckte mig. Han skulle byta till kortbyxor för det började bli så varmt ute. Så jag tänkte kasta på mig bikinin och fortsätta sova ute tills jag ska till sjukgymnasten. Synd att jag ska dit halv tre, mitt på dagen och på den bästa solen. Men förhoppningsvis gör han mer nytta än solen. :)



Lillen


Jippi!

Jag har en bil!!!! :D


Glad glad glad

Tror vi ska åka och kolla på en liten bil till mig idag efter jobbet. Eller om Nicklas fixar det medans jag är på jobbet. JAAA!! Lycklig tjej! :D

Lördag

Igår kom Evelina hit och surrade. Vi åkte på O'Learys och tog varsin fet hamburgare och gick sedan på stan. Det var så roligt att ses igen!! :)

Senare på kvällen stannade jag och Nicklas på Hemmakväll och köpte en stor hink fullproppad med godis till vårt fedagsmys. Kan säga att det fortfarande är lika proppad. Vi är så dålig på att äta godis så den hinken kommer räcka i evigheter!


Nu ska jag snart åka till jobbet. Har laddad med ordentlig frukost för jag känner på mig att jag kommer ha MASSOR att göra.

Hejsvejs!





Demon

Åååh jag är så trött att jag inte ens orkar ta en steg till vänster och krypa ner i sängen. Somnade närmare 1 inatt och klev upp 6. Varför blir det alltid så när man vet att man ska kliva upp tidigt?

Nåja, det vart en bra dag ändå. Efter jobbet tog jag en snabb shoppingtur på stan med Julia och sen satte vi oss på en uteservering i solen och åt och jag njöt av att få sitta i solen och svettas (hellre det än att stå i värmen på jobbet). Sen åkte jag till Sandra och vi såg en film som hette Besökarna. Jag hade aldrig sett den förut trots att det var en gammal svensk film. I filmen dök den här snyggingen upp. Hehe.