See you later

Nu har jag äntligen lite semester, känns skönt att komma bort ett tag. Men tro inte att väskorna är packade för det. Nej nej, jag och Julia har nu istället prövat klänningar, kollat igenom min stora påse med smycken, färgat hennes hår, lagat lasagne, ätit nattmackor och nu snart är det nog dags för sängen.

Åh, nu ringde klockan = lasagnen är klar!!



Åker till Vemdalen imorgon dårå och kommer hem på söndag. Vi höres! :)




Snön längtar efter mina skidor

Åkte som sagt till Stadium idag. Var där i en timme, EN TIMME! Killen som hjälpte mig glömde bort mig sen hittade jag han inte och ingen annan hade tid att hjälpa mig!? Less jag var. Men när han såg mig igen bad han så mycket om ursäkt. Jaja, nu har jag ett par pjäxor som passar mina fossingar iallafall! Och skidorna får jag hämta imorgon.

 

Eftersom det tog tid på Stadium stressade jag ner till jobbet och glömde därmed mina skor i bilen. Så fick jobba i mina uggs hela kvällen. Gaaaanska varmt, men mysigt. Även idag var det supermycket att göra, och jag njuuuter. Tycker det är så fruktansvärt roligt att jag inte ens vill ta rast. Haha. Men det tar på kroppen och är supertrött nu.

Meen nu ska jag äta upp min mat, min friterade mat, (Det är lätt och går fort att göra, så det är enklast att göra det när jag slutar åtta) och sen ska jag börja packa väskan. Vet inte ens vad jag ska ta med mig än, så det är bäst att jag börjar någon gång.






Klockan går

Igår kväll tog det två timmar för mig att somna. Jag blir galen på sånna nätter! Det händer allt oftare och oftare och bara när Nicklas inte är hemma. Blä

Men nu är jag uppe. Ska göra ren råttburen och åka med den till pappa. Han ska vara råttvakt medans vi är i Vemdalen. Snällt! Sen ska jag även in till Stadium och idag MÅSTE jag hinna med det, annars blir det ingen skidåkning i Vemmisdalis.

Funderar även på att laga lasagne innan jag åker. Frågan är om jag hinner?


Ska först slita mig härifrån och börja göra lite nytta.


Baj Baj!


PussPuss




Suddigt

En snällis till granne hjälpte mig gräva fram bilen när jag skulle fara till jobbet. Vad glad man blir att det finns sånna människor! Vet inte hur många gånger jag tackade honom.

På jobbet var det fullt upp. Jättemycket att göra vilket är superduperroligt men också jobbigt. Min rygg värker sådär mycket nu igen :(

Nu har jag precis ätit en tallrik med friterade strips och chicken nuggets. Mums! Vi fick nämligen en fritös i julklapp och sen vi fick den har jag ätit friterat varje dag. Jag kommer snart rulla fram, hehe.

Fick ett paket på posten idag som jag nu tänkte pröva, spännande!



Monday morning

Åh, jag är så seg. Nicklas ringde och väckte mig tidigt så jag skulle kliva upp och hinna åka till Stadium innan jag börjar jobba. Än så länge har jag bara hunnit duscha och sitter nu här och har betalt några räkningar. Jag är ashungrig men kom inte hinna laga någon mat. Blir nästan less på mig själv, men jag var ju sååå trött. Jag skyller på Julia som höll mig vaken så länge igår, surrkuse :D ♥

Närå. Men kanske ska ta och börja göra mig i ordning, för bilen måste jag också ha tid att gräva fram.

Hejhopp!



Stadshuset

Vart en supertrevlig kväll igår. Men det vart inte som jag planerade. Det där med att "ta det lugnt" funkade inte alls och det slutade med en askalas Matilda. Hehee. Tog bussen till jobbet imorse, bara för att vara på den säkra sidan.


Nu har älsklingen åkt igen men som tur är kommer han hem på onsdag och då har jag en och en halv vecka med honom :D ♥

Juldagen

Haft en sån bra jul med massor av fina julklappar. En klapp fick mig till tårar för jag vart så glad. Så jag är helnöjd :D

Ikväll blir det stads och imorgon blir det jobb. Så det blir lite lugnt så jag orkar ta mig upp men också för att magen fortfarande inte mår som den ska.

Onsdag

Fy. Att jobba trots att man inte är helt pigg är inte roligt. Så fort jag åt värkte magen till tusen, men jag måste ju äta för att få energi så jag hade inget annat val.

Det fanns iallafall lite pillipill att göra idag och när jag skulle stänga vart allt yrt och drog ut på tiden. Vakten hade nästan lyckats stängt mig inne och jag kom någon minut senare. För jag kom inte ut med min bricka och skulle försöka med en vanlig utgång och då precis kom vakten och hjälpe mig ut. Puh! Men iallafall, när jag satt i bilen påväg hem kom jag på att jag glömde min kartong som jag skulle slå in julklappar med. Typiskt. YrMatilda.

Fast jag ska i och för sig till Birsta imorgon, igen, och köpa julklappar åt mig älskling. Har fått väntat på lönen, trots att jag egentligen har pengar. Problemet är bara att MINA pengar ligger på Nicklas konto...


Åh, nu la Nicklas precis massa paket under granen som är till miiiiiiiig. Iiiiih!

Nu blir det mys. Hejsvejs!

Less

Vill så gärna sätta mig och slå in julklapparna. Men jag o r k a r  i n t e ! Jag har ingen energi och har en huvudvärk som känns nästintill migrän. Jävla skiiiiiiiiit!


Ernst får nu försöka lindra min värk.. eller nått..


Sjuk

Jag har fått magsjuka!! Buhuuu. Men har fått reda på att 2 personer jag varit med i helgen också blivit dålig, så det är väl något som går nu..

Men det är så jävla jävla typiskt att det blir nu, nu när jag äntligen hade mer timmar på jobbet. Men hela natten var lugn och jag mår någorlunda bra nu. Tom i magen bara. Så kanske kan jag jobba imorgon ändå.


Jag ska iallafall inta liggläge igen och fortsätta sova.


Fredag

Precis slängt i mig en frukost. Nu ska jag ut och gräva frambilen, sen åker jag till jobbet. Jobbar till kl.18 så jag hoppas på mycket folk. Komsi komsi!

Kotten satt i granen

Vaknade hyffsat tidigt idag. Håller på att tvättar för fullt. Rotade igenom en stor säck med kläder som Nicklas hade i garderoben (han har mer kläder än mig!) och i den säcken hittade jag en t-shirt som jag ville ha. Så jag tänkte att det var lika bra att tvätta allt där i och sen ta det jag ville ha. Hehe.

Men ska städa nu iallafall så det inte är barr överallt. Såg att jag hade barr i min sminkväska tillochmed. Haha.

Vi har en asstor kotte i granen! :D

Anka


Hej!



Looki looki

Den här dagen har inte varit nå bra. Egentligen började den bra, men när bilen jävlades med mig när jag skulle till jobbet så vart jag så jävla less. Vet inte varför jag alltid tjuras med att skrika åt bilen när den inte gör som jag vill, för det hjälper ju inte ett jävla dugg att hetsa upp sig. Men det känns ju liiite bättre när man skriker och slår på ratten...

Imorgon är jag ledig igen. Ska passa på att ladda upp för 6dagar-i-rad-pass. Ser inte frememot när jag har kvällspasset till kl. 22 men man får vara glad för dom pengarna man får :)

Ska iallafall vara med Pullan imorgon och köpa lite julklappar. Köpte faktist min första julklapp idag! Tur att jag inte ska köpa så många, slipper jag känna panik för det. Däremot har jag lite smått panik för ljusstaken jag ska köpa. För självklart var den slut den ljusstaken jag hade tittat på. Bara att leta vidare...



Onsdag

Ska snart åka till jobbet. Har nu först bara ätit lite sushi, så ja, snart spyr jag. Less på det. Det är gott ibland, men man ska inte ha för mycket av det goda.

Slutar 8 ikväll, efter det tänkte jag nog åka och sola.

Hörs!



Heldag med syster








Sen vi kom hem från stan har vi legat i soffan, dvs 4 timmar. Och vi lär nog ligga någon timme till. Så skönt ibland att inte göra något alls :D

Anything

Jag är så trött att jag inte orkat göra något. Har visserligen bara ätit lunch idag, särket därför jag är så fruktansvärt trött. Om ändå maten stod klar när jag kom hem eller att jag åtminstonde hade det förberett så det var bara att göra klart på 5 minuter. Men vi har typ bara ägg och ketchup i kylen och det kommer jag inte långt på. Så då blir jag utan mat istället... Belinda har däremot lovat att vi ska äta sushi imorgon. Jammi!




Nu ska jag börja kolla igenom avsnitten jag har missat på julkalendern, lär nog somna till dom. Så, natti natti!


Måndag

Jag har ont i ryggen så inåt... Ja.. Ryggvärken går verkligen upp och ner men har alltid lite ont när det känns "bra". Och desto ondare jag har, detso krokigare sitter/står jag desto värre blir det :(

Men imorgon är jag iallafall ledig. Skönt att slippa stå en massa, ska ligga och slöa hela dagen :P


Då var det dags igen

Denna dag skulle vara min lediga dag, men så blev det inte! Ska jobba idag med. Känns som om jag inte gör annat än jobbar nuförtiden. Men vad gör det? Jag jobbar heller än att sitta hemma och uggla.

Jag ska däremot försöka hinna åka in och gå en sväng på Ikea först. Måste köpa lite mer kulor till granen tror jag, den ser lite tom ut. Ska också köpa julgransljus, sen är det jul i vårt hus.


Men nu ska jag laga liten matlåda.


Sammie-boy


Julgran

Har barr i hela lägenheten, men det gör inte så mycket, för just nu har vi en superfin gran här hemma :))

Butterfly

Har varit på frukost och mösspåtagning på jobbet. Sverre Liliequist var där för att dela ut våra mössor. Är ni som mig, som inte hade den blekaste om vem han är, kan jag berätta att han ligger bakom märket Kask. Så, nu vet jag och ni om det.

Duktig flicka.


Mösspåtagning

 

Asdålig bild på Sverre

 

Litet Kask märke på mössan. Oooh.

Birsta City lappen var väldigt snygg den med.

 

Och självklart en Birsta City-fjäril...


Blir mer och mer

Sådärja. Då har man jobbat ihop några timmar idag. Blir nog en ganska fin lön i Januari. Då blir älsklingen glad, passande till hans födelsedag :) ♥


Imorgon ska jag äta frukost i Birsta och få mitt certifikat för utbildningen jag har gått. Ska nog vara med Sandra en sväng också. Sen kommer äntligen älsklingen hem igen. Hua vad jag saknar honom!


Men nu ska jag ännu en gång göra rent avloppen i badrummet. För imorgon ska jag gå och klaga hos någon att det stinker i hela lägenheten. Vet bara inte vem jag ska gå till?




Delad tur

Gotenmorgen.
Helt otroligt att jag kom upp och det bästa är att jag inte känner mig speciellt trött, än.. Dagen börjar iallafall med inventering, vet inte när jag får åka hem. Vet däremot att jag måste åka tillbaka till 4 eftersom ingen annan kunde jobba. Ingen annan förutom jag, för jag har inge liv.

Måste borsta tanden nu, sen far jag.
Hejsvejs!

Jag ska bara..

Sen jag fick reda på att jag börjar 7 imorgon har jag varit trött. Som att min kropp tar ut sig i förväg och vet att jag kommer vara AStrött när jag ska kliva upp. Men trots denna trötthet åkte jag ändå och firade systeryster efter jobbet. Ligger nu hemma i soffan och booorde gå och lägga mig. Men som vanligt tar det lite tid. Har för många "måsten" innan...


Yo Yo Yo

Irriterad jag blir när man inte kan titta på vissa musikvideor på YouTube!! Usher Ft. Jay-Z- Hot Tottie går inte att se. Buhu. Låten finns iallafall på Spotify, tur det. Min favvolåt på jobbet, måste allt höja liiiite när den kommer. Då hänger jag på mig massa bling bling och feeling the flow. Yeah mannen!

....


Appropå jobb, måste åka om en timme. Dags att dra på mig några gamla trasor och göra mig redo!




Kooonstigt

Har fått hem världens konstigaste paket. Det är inte till mig. Inte till Nicklas. Inte till någon jag känner eller någon bekant. I paketet ligger det ett skärp som är skotskrutig(?). Det är från utlandet, för det har inget svenskt frimärke. Det konstigaste är att det står ingen adress på paketet.

Det står liksom ett namn och ett co namn. Sen står det kort och gott:
Sundsvall
Västernorrland
85230 Sweden.

Hur har detta kommit till oss? Varför har posten lämnat det hos oss? Vi bor ju inte ens på det postnummret..!?




Ny dag, nya tag

Idag är det dags för jobb igen. Jag har inte jobbat sen förra onsdagen så jag är sjukt seg. Känns skönare att ligga i soffan och slöa hela dagen än att åka och jobba. Fast jag VET attt jag kommer tycka det är så skönt när jag väl kommer till jobbet. Det är bara att fixa mig och att ta mig dit som känns så jobbigt.

Håller iallafall på att fixa matlåda nu. Måste även ta tag i och göra något åt fulhåret mitt, sen är jag redo..


Don't speak to me this way

Nyss kommit hem från stan. Gick en sväng med goJulia. Kom bara hem med en deo, torrschampoo och nudlar. Så klarar jag mig hela veckan, haha.

Men det är inte kul att komma hem. Det luktar avlopp i hela lägenheten och jag förstår inte vart det kommer ifrån! Avloppen i stora toan gjorde jag ren för 2 veckor sedan. Så det kan inte vara därifrån, även om det känns som det. Försöker få tag i mamma så hon kan komma med hanskar så jag kan göra ren resten av alla avlopp och rör här i lägenheten. Bor ju i bajslukt, hur kul är det?


Sniggingar


The next three days

Moby - Mistake


Det var den helgen det

Jag har haft en riktigt mysig helg med min världens bästa älskling. Vi har varit och hälsat på Sandra, Johnny och Nikki. Bakat pepparkakor hos mamma. Myst med glögg och nybakta lussekatter. Ätit ute. Hälsat på Nicklas mormor. Spelat Rollercoaster! Varit på bio. Myst myst myst. Bara rå om varandra.

Så jag kunde inte hålla tårarna borta när han for denna gång heller. Förstår inte varför det känns jobbigare och jobbigare varje gång? Alla säger ju att det blir lättare och att man vänjer sig, men det gör inte jag. Det blir bara värre :(



Det var på tiden

Godmorgon Godmorgon hör fåglar sjunga glatt...

Klev upp 7 imorse och åkte sen på besikningen med bilen. Den gick helt igenom med ett blankt papper!! Hur underbart är inte det?! Så nu har vi två bilar. ÄNTLIGEN!


Idag kommer även älsklingen hem igen. Myspys!



I belive

Åt middag igår med jobbet. Min oxfile var sååå god. Den bara smälte i munnen. Mums mums mums!! Efter det vart det en liten utgång på Memento. Tack för en trevlig kväll alla inblandade :)



Tack för idag, slut för idag

Haft en hel mysdag med Emma. Gått en sväng på Birsta, tittat på film och självklart ätit chips och dipp. Legat och slöat i soffan och bara varit. Så skönt ibland!!! :)


Pappa kom även förbi och hjälpte mig med bilen. Så jag hoppas hoppas hoppas att den vill funka tills jag ska besikta den!


Imorgon ska jag först jobba, sen kommer pappa och grejar med bilen igen. Eller grejar och grejar, det är batteriet vi ska byta bara :P Efter det ska jag nog till Emma och "förfesta" lite. För på kvällen ska vi äta middag på Stekhuset med jobbet och tänkte ta en liten utgång efter det  :)