What to do?

Är ledig idag och har inga planer på vad jag ska göra. Varken idag eller imorgon.
Men sånt löser sig alltid! :)


Super paket

Igår kom familjen till oss och firade lilla julafton. Fick nog världens chock på ett av paketen som vi alla "barn" fick. Men vart väldigt väldigt glad också. Nu ska vi alla vänta några månader tills att den presenten kan användas ;) Det kommer bli så roligt!


Here you have my day

Igår var en bra dag! Var jätteroligt på jobbet. Mycket att göra och mycket kunder. Kan inte bli bättre :)

Efter jobbet ringde jag mamma och det visade sig att hon var hos moster och skulle äta middag. Så jag bjöd in mig själv. Åt supergod mat så vi alla vart trött efteråt. Så då vart det soffhäng ett tag. Sen plockade Zeb fram guitar hero så då kom barnet i mig fram. Så kul!

Efter några låtar for jag hem och sen bar det iväg till Bite line för att äta med Robban och Alexandra. Jag hoppade dock över maten eftersom jag fortfarande var mätt. Men som tur var lyckades jag få med mig två matlådor hem. Hehe :D

Sen åkte vi alla hem till oss och även Belinda var med då. Så vi drog igång en film och bara myste. När jag sen la mig i sängen somnade jag direkt. Glad för att jag har en sån bra familj, fina vänner och en underbar pojkvän! ♥

Feels good!

Godmorgon!

Sitter här med en frukostmacka och ska snart bege mig mot jobbet. Lär vara myyycker kunder idag. Det gillar jag supermycket. Älskar att jobba denna tid på året!

Och ikväll kommer några godingar hit för att umgås när det är uppesittarkvällen. Det kommer bli mys!

Förstår inte varför bilden vart så gul. Men orkar inte bry mig.

Torsdag

Igår efter jobbet for jag ut till Evelina där även Eva och Emma var. Vart bjuden på både mat och fika. Var så mysigt! Sällan man träffas sådär, tråkigt nog, så det var en mycket bra idé av Evelina :)

Idag blir det jobb till kl 22. Tänkte sova lääänge idag, men självklart vaknade jag av mig själv strax efter 9. Skönt det med, då vet jag att kroppen är utvilad. Också hinner man så mycket mer. För nu har jag hunnit plockat undan massa skit, startat tvätt-och diskmaskin, ätit och duschat. Effektiv tjej!

Så nu ska jag bara ta det lugnt tills det är dags att fara.



Spinning

Gick ner och tog ett spinningspass. Passar på nu medans det är gratis i 3 veckor! Tänkte försöka pröva lite olika grejer som jag inte kan göra annars eftersom jag bara har jympa kort.

Ska bli kul att se om jag kan gå i trappor imorgon. Jag känner mig helt slut i kroppen. Jag har nog aldrig varit så svettig som jag var idag. Mitt linne var helt blött, både fram och bak :P Och hungrig är jag nu! Skulle kunna äta hur mycket som helst känns det som. Nu önskar jag att jag hade en privat kock som kunde slänga ihop något gott. Men istället får det nog bli en julskinks macka. Men det är ju gott det med, fast kanske inte så mycket mat :P

Så resten av kvällen blir riktigt lugn. Men svårt att hålla ögonen öppna när Nicklas redan ligger och sover.

Middagen från personalfesten :)


Julgranen

Hahah, alltså våran julgran är så ful! Jag och Nicklas satt och skratta åt den igår. Den var fin från början men nu har den börjat hänga och den ser verkligen jättekonstig ut.

Tur att det är julafton snart så vi kan slänga ut den sen. Får vara glad över att den luktar gott iallfall. Riktiga julgranar är det bästa.. om de bara kunde ge fan i att barra.

Zipper är dessutom väldigt bra på att hjälpa den att barra extra mycket. Han är helt tokig i granen och kulorna.


Todeloo

Ledig idag också. Hade heller jobbat för jag är så uttråkad redan. 2 dagar räcker det att vara ledig. 3 är för mycket.

Men jag ska ta och skotta fram bilen och åka ner till arbetsförmedlingen. Har inte skickat in mina papper på 3 månader så jag ska fixa det så jag får massa pengar lagomt till mellandagsrean :D

Skulle behöva köpa julklappar till Nicklas också, men han önskar sig inget och jag är slut på idéer. Så han bli nog utan i år.

Älskar dig så mycket


En bula, igen

Jag är så jävla klantig!! Jag förstår inte hur jag lyckats men jag har skallat dörrkarmen och lyckats fått en bula i pannan :'(

Det är lycka

Är ledig i tre dagar och det är så skönt. Trivs så bra här hemma nu när det börjar bli mer ordning och att vi har fått gjort som vi vill ha det. Så jag vill inget annat än att vara hemma :P

Men igår vart bakning och idag ska jag nog fixa julskinkan. Trots att jag tycker det är så äckligt att pilla med den. Men det är ju gott när det är klart :)

Ser inte längre ut såhär. Tack o lov!


Allt känns så bra nu!

Haft en bra dag, känner mig nöjd i hela kroppen och knoppen. Först jobb och efter det vart det träning. Hade ätit bra lunch så jag kunde verkligen ta i utan att bli svimfärdig. Sen hem och göra en mycket god lasagne. Längtar redan till min matlåda imorgon. Namnam!

Har krypit ner i sängen nu och ska se några avsnitt The big bang theory. Tänkte börja från start fast har säkert redan sett de flesta. Men känns som om det inte bli så många avsnitt innan jag somnar gott.



Powerful

Gick på ett träningspass förut. Jag var så opeppad men duktig som jag är tog jag mig iväg en ändå. Första gången jag körde detta pass på måndagar och jag tyckte både om musiken (viktigt!), övningarna och ledaren. Mina ben skakade när jag gick upp för trappen hemma. Det var så skönt och jag kände mig riktigt nöjd.

Men jag har märkt att jag stör mig nå jääävulskt på människor som börjar göra en rörelse innan ledaren ens har visat den. Typ att man börjar med benen och när man gjort den övningen några gånger DÅ ska man lägga till armar. Men vissa börjar med armarna direkt. Vet inte varför, men jag stör mig på det!!! Det ser så fult ut. Har varit på några pass nu där en kvinna alltid gör så. Blir så less på henne.

Mycket att störa sig på... :P

I'll love you till the day I die

Kissen ramlade ner från sängen igår och drog med sig både datorn och ett vattenglas... Behöver jag ens säga att datorn inte funkar som den ska nu? Vad less jag blir!

Det är verkligen så att är det något som går sönder så kommer det massor på rad. Tvättmaskinen, bilen (som någon en natt slog sönder rutan och rev lös inredning) och nu datorn.

Såhär var det ju för mig för bara för typ 3år sedan också. Då var det mobil, dator och bil som pajjade. Jag verkar ha väldig otur på den biten.


What’s done I cannot rewind


Idag är en dag då jag vill inte åka till jobbet för jag måste ta bussen. Det är så tråkigt. Måste börja åka en timme innan jag börjar bara för att komma i tid. Det suger!

Bauta stort

Urusel bild. Men coolt halsband :)


Lycklig

Efter att ha grejat lite hemma så drog mig neröver och tränade ett pass. Tog i allt vad jag hade så nu skulle jag kunna krypa ner i mysfilten och bara gosa resten av kvällen. Nicklas lär inte komma hem än på ett tag så då hinner jag nog fixa lite mysstämning här hemma :)

Kanske ska baka nu också, gjorde det aldrig förut. Synd att det bara är kul att baka, inte att äta upp det..


I brist på bilder får lillen ställa upp :)

Day off

Jag hade tänkt träna imorse men jag vaknade 3 minuter innan passet började. Så det vart inget med det. Men Nicklas kommer nog få skotta senare ikväll om det ska fortsätta vara sånt här väder. Så om han inte är hemma ikväll så tar jag nog och tränar lite senare.

Nu ska jag ta och göra lite nytta. Städa, tvätta och sen baka.


I want it that way

Ska bli så skönt att vara ledig en dag till. Imorgon ska jag bara njuta av att sova ut med min älskling. Det händer alltför sällan nuförtiden.

Myskissen ♥
Han är nog den första katten som faktisk tycker om mig :D

Somna om

Klev upp innan åtta imorse. Riktigt jobbigt var det! Är helt slut i huvudet och kroppen varje dag nuförtiden. Förstår inte vad som är fel?

Jag var iallafall iväg till tandläkaren för ett vanligt besök. Och så fort jag kom hem kröp jag ner i sängen med gokissen och här har jag planerat att ligga länge!


Emma är tydligen en kille


Fyller tomrummet

Bråkar med kissen. Han tycker han får vara på diskbänken. Det tycket inte jag. Hinner inte mer än att sätta mig så är han uppe igen... Men varje gång jag tar ner han blir han typ sur för han ger ifrån sig ett ljud som låter "mjehehehehehe". Typ :P Hahah

Det är så mysigt med djur! ♥


Det börjar ta sig

Känns som om det var längesedan jag var ledig och bara var hemma. Saknar faktiskt en hemmadag så jag kan fixa och göra lite mysigt. Idag har Nicklas äntligen fått upp tv-bänken på väggen. Så nu kan jag börja fylla den med massa skit :D På torsdag är jag ledig och jag längtar dit!

Nu blir det mys med lillen. Han är så go!!

Kissen

Vi har fått hem ett litet vilddjur :)


1 december

Hade mycket roligt igår. Vaknade för en halvtimme sedan och är väldigt seg idag. Inatt innan jag somnade ställde jag klockan för att jag skulle se julkalendern imorse. Kommer inte ens ihåg att jag stängt av alarmet. Så jag måste sovit riktigt skönt. Får se det senare istället. Förra året såg jag och Nicklas nog alla avsnitt :P