Something

Har fullt upp hela tiden och när jag väl är hemma vill jag bara ligga och ta det lugnt.
Det som är bra är att jag kommer få en bra lön. Så att spara ihop till en ny bil kommer gå mycket snabbare :D

Så less att åka buss. Speciellt nu när dom har sommartider och det knappt går nå bussar. Så när jag köper en ny bil så kommer jag börja grina av lycka!!!!

Men nu ska jag krypa ner i sängen och se lost. Ikväll SKA jag somna tidigt så jag får sova ut. Har inte blivit många timmars sömn de senaste nätterna..

Nöjd kille :D


I'm on my own

Idag var det första gången jag jobbade flera timmar själv på JC och det var så roligt! Finns alltid något att göra och det älskar ju jag. Det här känns superbra, är så glad för den här chansen :D

Tandläkaren gick också bra. Jag hade tydligen en infektion så jag fick penicillin. Fick även bedövning och så gjorde han rent. Vart helt skakis efter bedövningen. Skulle läsa ett papper men jag kunde inte läsa när jag höll i det för jag skakade så mycket. Väldigt obehagligt, har aldrig varit med om det förut. Men jag har inte tandläkarskräck heller, så vettefan vad som hände. Men, nu mår jag bra. Förutom att bedövningen har släppt och jag känner smärtan igen :(


Tandläkaren

Kunde inte stå ut med min tandvärk längre så jag ringde folktandvården. Fick en akuttid på en gång. TACK! Så jag ska duscha, ta en prommis dit och hoppas dom inte mördar min mun för sen ska jag vidare till JC och jobba :)


Måndag

Sovit skitdåligt inatt plus att jag har tand- och mensvärk. Jag har inte ens kommit iväg till jobbet än, och jag längtar redan hem.

Det kommer bli en lång dag...

Men nu, mot bussen.........

Ombre

Har länge velat gjort något med håret men aldrig vetat vad. Men nu har jag, efter mycket velande, bokat tid på fredag för en förändring.

Tyckte från början att "utväxt-färgningen" har varit fruktansvärt fult, men har börjat ändrat mitt tycke.. Fastnade för denna blekning på topparna och jag hoppas Angelica kommer lyckas med något liknande på mig. Och att håret håller. Min stora skräck är att håret ska gå av när det bleks.

Gaah, är nervös!

Jag älskhatar mitt hår.

Vill inte att det ska gå av!


Vill tillbaka!