En lång dag

Var nog längesedan jag var såhär fruktansävrt trött. Sov endast 4 timmar inatt. Klev upp 6 imorse för kl 7 skulle jag vara på jobbet redo för inventering. Efter jobbet åkte jag och bytte bil och sen hämtade jag upp Alexandra och vi tog en tur på Ikea och jag köpte lite nya möbler. Jag hoppas det kommer bli superfint i vardagsrummet. Efter det mötte vi upp Nicklas och Robban och åt på biteline. Var supergott, men jag är såå less på snabbmat.

Sen hela kvällen har vi grejat i vardagsrummet. Till och från. Robban och Alexandra kom förbi igen senare på kvällen och vi spelade spel. Men än lyckas dom inte slå oss ;) Synd att spel är så dyrt, men det är så kul när man hittar ett bra spel så det är ju värt det i slutändan.

Förstår inte vad jag fortfarande gör vaken. Vet att jag kommer slockna så fort jag lägger ner huvudet. Så jag ska faktiskt göra som kroppen säger åt mig. Natti :)


Vill man ha någonting gjort får man göra det själv!

Sutade åtta ikväll, så när jag kom hem drog jag igång slipmaskinen. Tur att det inte var så mycket som behövdes slipas, annars hade nog grannarna blivit tokiga. Skulle börja tapetsera, men såg att det var "Så mycket bättre" på tvn så jag fastnade framför det istället. Är bara en liten stund kvar så jag kan snart fortsätta igen.


True shit

Nicklas har visat mig mycket fult på Existenz. Den här stämmer ju så bra. Hahaha! :D


Ändrade planer

Lite less att jag måste jobba idag. Vi hade missat att det var öppet till åtta ikväll, sånt som händer. Jag som hade planerat att greja i vardagsrummet hela dagen och sen ikväll skulle vi på middag med hela goa familjen och släkten på mammas sida. Men det var ju bara att ställa in allt.

Jag hoppas iallafall att Nicklas vaknar snart så jag kan slipa väggen en gång till innan jag far. Förhoppningsvis räcker det så vi kan börja tapetsera sedan.

Blä. Nu känns det som om vi aldrig kommer bli klar i helgen :(


 


What a working girl, now work it girl

Visade sig att jag skulle jobba imorgon också, och inte bara söndag, så jag fick ställa in morgondagens planer. Tråkigt, men sånt som händer. Får se nu hur mycket vi hinner med renoveringen också. Men jag har ju en karl så lite borde han kunna fixa! ;)

Nu har jag ätit och väntar på att klockan ska bli 11.45 för då blir det träning! Sen när det är slut hoppas jag att Nicklas har kommit hem så vi kan åka och storhandla. Inte världens bästa dag att handla på kanske, men det måste göras.

 


Går inge bra

Skulle göra pannkakor förut, men var tydligen alldels för hungrig så jag pajjade hela smeten. Hällde i vad jag trode var de mjöl jag skulle ha i och sen mjölken och tänkte -Vafan är det så tjockt för?. Tittade på receptet igen. HELVETE! Hade tagit mjöl i samma mängd som mjölk. Min sista mjölk. Så nu ligger jag och är fortfarande hungrig. Nicklas kom hem, men vände lika snabbt igen så jag är fortfarande utan bil och kan inte åka handla mat. Visst, jag kan gå och handla men att bära med allt hem skulle jag inte orka för vi behöver verkligen allt!

Så att äta bra idag för att ladda upp för ett träningspass imorgonbitti gick inge vidare.



Underbara torsdag

Vaknade upp och såg att jag fått ett fint sms av min bästa Nicklas. Dagen kunde inte ha börjat bättre!

Idag har jag mycket jag vill hinna. Har bland annat boka tvättstugan, trots att vi har en egen tvättmaskin, bara för att jag vill tvätta alla sänglakan set som legat i månader och väntat på att bli tvättade. Har ju inte samma möjlighet att få dom att torka hemma som i en tvättstuga.

Ska även försöka hitta annan plats åt alla vardagsrumsmöbler, för sen drar slipningen och spacklingen igång på allvar! Vill inte alls julpynta i ett rum där tvn står på kartonger och med en vägg som är ful. Jag håller tummarna för att det blir klart denna helg!

Men först ska jag rota fram något i vår otroligt tomma kyl och äta lite frukost. Det får nog bli ägg. Typ det enda vi har.




Duktig tjej

Tror att havregrynsgröt var en bra lunch trots allt. (var inte ett dugg sugen på det när jag skulle äta) Hade hur mycket energi som helst när jag gick och tränade efter jobbet. Så skön känsla när man märker att konditionen kommer tillbaka, sakta men säkert :) Blir så jävla nöjd när jag kommer iväg själv. Trode från början att det skulle bli svårt, men icke. Nu längtar jag till nästa pass. Så synd att det aldrig är morgonpass på torsdagar. Det hade verkligen varit något för mig när jag antingen är ledig eller börjar 2 då. Men men.



Onsdag

Är så sjukt trött nuförtiden. Snoozade i en halvtimme imorse. Kändes som om det skulle vara omöjligt att kliva upp. Men nu är jag uppe och ska åka till jobbet. Slutar 4 och sen är jag ledig i 3 dagar. Då ska jag ta tag i vardagsrummet och renovera så det är klart till första advent :)


Iväg och träna

Ska iväg och träna nu innan jobbet. Känner mig lite stressad för jag börjar jobba kl 2 och innan dess ska jag hinna duscha och fixa mig också. Men men.. Dags att gå ner nu! :)



Last chance

Hade mycket roligt i fredags! Tror det vart lite mycket av det goda för alla, hehe. Så igår vart det en lugn dag ändå. Åkte till Robban och kollade på när grabbarna spelade spel. Men sen efter några timmar gick jag och myste med bäbis och läste några tidningar istället :) Tror dom spelade närmare 5-6 timmar.. Nu blir det Jops, mums :)




I've changed my point of view

Känns som om det snart är kväll, också är klockan bara två? Har redan sett två filmer och nu börjar jag få tråkigt. Tror jag ska börja slipa och spackla lite i vardagsrummet. Skulle vara skönt att få det klart så tvn slipper stå på ouppackade kartonger.


P a r t e y

 

Det här med fjäderörhängen.. Det känns så fel på mig?

Jag måste ha två också, för har jag ett ser det ju ut som om jag har tappat ena.

Har aldrig riktigt fattat grejen med ett örhänge!?

Hade gärna haft svarta fjädrar men det syns ju inte i mitt mörka hår.

Jaja, ljusa får det bli ikväll :)

 

Trevlig helg!!


Baby you light up my world like nobody else

Blir tokig på vårat internet. I tre dagar i rad har vi fått ringa för att aktivera vårt internet. Jättekonstigt? Killen jag pratade med idag hade typ aldrig varit med om det. Men självklart ska det hända oss. Usch, sånt här ska bara funka utan problem.


Nu blir det sen frukost. Tog och somnade om när jag vaknade första gången, så det vart lång sovmorgon idag :)



Don't let me go

Vilken tråkig dag. Vart ingen träning, ville inte riskera att bli ännu sämre. Tog en lite promenad till solariet istället. Visade sig att tre av ansiktslamporna var trasiga. Vart så arg så jag skickade iväg ett sms till ägaren. Hahaha.


Ska väll fortsätta städa här hemma. Måste göra något. Är så uttråkad.

Vet att det bara är gamla bilder,

har inte orkat föra över några från mobilen.

Fixar det senare.

Kanske.



This melody was meant for you

Blir tokig på att jag fortfarande inte mår bra. Men idag ska jag nog trotsa det och gå och träna ändå. Jag har varit så sugen så länge. Jag behöver ju inte ta i så hårt...

Annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Färga utväxten kanske, men då måste jag gå för att handla hårfärg. Billös idag :(



Vila hela dagen

Godmorgon!
Somnade ganska tidigt igår så jag vaknade någorlunda pigg imorse. Det var välbehövligt att sova länge eftersom jag mådde så dåligt igår. Gick tillochmed hem tidigare från jobbet. :o Mår fortfarande inte bra så jag ligger nog kvar i sängen hela dagen och tittar på film. Så jäkla typiskt att gå och bli sjuk när jag är ledig i två dagar!


Vaken

Åh, snark. Skjutsade Nicklas till jobbet så jag kunde ha bilen idag. Men har sovit så jävla dåligt inatt. Vaknade hela tiden och låg aldrig skönt. Är så så så trött! Så får se hur denna dag går. Ska på bc-möte nu på morgonen, så det är ingen mening att jag somnar om.


Presenter

Belinda kom hem från Usa i torsdags. Fick finfina presenter av henne.

Tack världens bästa syster!! <3



Ny vecka

Har varit en bra helg. Utgång med Angelica på fredag, var asroligt! Mådde visserligen skit H E L A lördagen. Det var helt sjukt. Men men.
Igår var vi hos Sandra. Fira henne och åt godfika. Efter det tog jag tag i denna onyttiga helg och gick på ett träningspass. Så nu har jag sådär härligt ont i kroppen. loveit

Idag är det jobb som står på schemat och jag måste ta bussen. Buhu. Segt, men det går bra. Jag behöver bara hoppa på bussen här utanför och sen är jag i Birsta. Behöver inte ens byta buss :)

Längtar inte efter vintern, men är sugen på att åka skidor!!!

Skulle nästan kunna tänka mig en skidsemester :)


Jahapp

Åh, är så arg just nu. Våran tvättmaskin har förstört MASSOR av kläder! Det är hål och trådar som sticker ut ur typ varje plagg :( Hade jag haft större bil hade jag åkt och köpt en ny maskin nu på en gång!!!


Tidig morgon

Har varit vaken över en timme nu. Vaknade innan 8!(?) Men jag vet att det är så dumt att somna om för då blir jag trött hela dagen på grund av för mycket sömn. Så det var bara att dra upp persiennen och hålla ögonen öppna. Ska ta och äta gofrukost nu och får sen se vad jag sysselsätter mig med. Börjar inte jobba förns kl 14.

Lite less idag att jag inte har lika mycket träningsvärk som sist. Haha. Men imorgon skulle vi köra på ett skivstångspass, så det låter som om det är gjort för att jag ska pressa kroppen till det yttersta. Gör jag visserligen ändå. Blir så arg när jag tex ligger där på golvet och ska köra armhävningar och jag viiiiilll så mycket men kroppen orkar inte. Men snart så, snart har musklerna och konditionen hittat tillbakat :) Hoppas jag iallafall..