Dum mot mig själv

Ringde sjukvårdrådgivningen igår och hon trode jag hade magkatarr utifrån det jag kände. Tyckte inte jag behövde åka och kolla upp det, såklart. Utan jag skulle köpa proviva och novalucol och börja äta lite åt gången och regelbundet.

Men igår efter jobbet och vi for till Nicklas pappa trode jag att jag skulle dö, typ. Jag hade så fruktansvärt ont och jag vill inte vara den som gnäller på att jag har ont. Så jag bet ihop, men så fort vi skulle åka hem och jag gick ut till bilen så bröt jag ihop och tårarna sprutade. Hade sååå jävla ont!

Jag är så dum mot mig själv när jag tjurar på sådär. Jag är ju den som biter ihop för det mesta, men detta var inte ett sånt läge att bita ihop på! Väl hemma hann jag bara lägga mig i soffan i fosterställning så somnade jag. Det var de bästa som kunde hända! För då slipper jag känna smärtan förutom när jag vaknar, vilket jag gör ett antal gånger under natten..

Det var iallafall gott med proviva, att få något i magen som inte blir som en klump som jag kräks upp. Så nu får jag ge mig fan på att äta regelbundet och sluta stressa och sluta vara så jävla orolig för ALLT!





You can't handle me

Har mått dåligt några dagar nu och haft huvudvärk i asmånga dagar. Så när jag började googla på uppblåst mage, som jag upplever att jag har, så kom jag såklart in på massa olika sidor. Hur kommer det sig då att desto mer man läser, desto mer inser man hur sjuuuuk man är. Man har ju ALLA symptom. Hehe

Näe, men måste ringa och förhoppnigsvis få tid till vårdcentralen imorgon. Min ständiga huvudvärk måste jag få bort iallafall!


Låten

Kom på våran låt! Eller, ja.. Alltså. Första midsommaren vi firade tillsammans spelade Alexander Rybaks - Fairytale. Tänker alltid på Nicklas då =)

I brist på annat

Vad heter ni?
Matilda och Nicklas

Hur träffades ni?
Sandra Nenzén är den skyldige :P

Hur länge har ni varit tillsammans?
Ett och ett halvt år, typ.

Bor ni ihop?
Jaa!

Har ni barn?
Nej.

Har båda körkort?
Jajjemen

Kommer du ihåg er första kyss?
Att jag gör, det var på mitt initiativ. Hehe

Vem sa "jag älskar dig" först?
Trot eller ej, men Nicklas! :'D

Vem är äldst?
Jag är 4 månader äldre, hehe

Vilka stjärntecken är ni?
Jag är våg och han är väl stenbock

 

Vem är längst?
N är mycket längre. Älskart!

 

Vem sjunger bäst?
Haha, jadu.. Nicklas!?

Håller ni varandra i handen på stan?
Om händerna inte är upptagna med massa shoppingpåsar ;)

Vad har ni gemensamt?
Vi är väldigt lika på massa sätt, men också väldigt olika

Kände ni varandra innan ni blev tillsammans?
Nej, hade ingen aning om vem han var

Blev du kär vid första ögonkastet?
Nje, det vart jag inte. Men fråga Nicklas den frågan ;)

Har ni nån speciell låt?
Mnja, Pogues - Fairytale Of New York kanske


Har ni stora framtidsplaner?
Just nu försöker vi hitta en lägenhet. Det är våra planer än så länge

Har ni gråtit i varandras armar?
Det är nog bara jag som gråtit i hans famn

Har ni varit utomlands tillsammans?
Ja, Kreta -10 och Turkiet -09

Vilket är ert bästa minne?
Kreta kanske. Vet inte.

Vem lagar bäst mat?
Förutom makaroner och korv, så är jag bäst!

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Spelar tv-spel och anklagar den andre för att vara sämst

Ger ni alltid varandra pussar när ni ses?
Inte alltid

Bodde ni långt ifrån varann när ni träffades?
Kan inte påstå att det var supernära

Blir du lätt svartsjuk?
Önskar jag kunde säga nej, men ibland slår svartsjukan till. Tyvärr..

Brukar ni bråka?
Ja, det händer väl i alla förhållanden?!


Burlesque

Nu när Nicklas är borta så ska jag passa på att se Burlesque. Jag är verkligen ingen musikalmänniska, inte han heller. Men ska endå ge den en chans nu, för det är inte ens värt att pröva när Nicklas är hemma. Har läst mycket olika tycken om den, så får se om jag lyckas titta på hela eller om jag stänger av efter ett tag. Risken finns.




Good luck

Köpte ett nytt moppset idag. Äntligen! Slängde våran gamla mopp för fleeera månader sedan, men sen inte köpt någon ny. Wops! Men nu var det ju ändå extrapris, så då slog jag till. Hehe. Kul att veta.. kanske..



Nu ska jag slänga ihop något att äta. Har kommit till den perioden då jag är hungrig heeeela tiden. Förstår inte varför det blir så, men det händer lite då och då. Precis som de gånger när jag aldrig är hungrig.

 


I know the feeling

Myskväll med älsko. Bastade och drack iskalla goda cider (öl till Nicklas). Sen vart det en film med massa gotta. Nu ska vi krypa ner i sängen och jag ska njuta av en ledig dag imorgon med mitt hjärta :)


l o v e

Skip the talk, heard it all, time to walk the walk

Skönt att du är hemma igen! ♥


Helvetesjävlabiljävel

Kul att när vi skulle åka till Julia igår så gick bilen sönder. Jag fick riktigt damp då! Varför ska allt gå sönder jämt? Varför kan inget bara hålla? Tack och lov kom Sandra och Johnny och bogserade oss. Men det jävla kylan höll på att ta dö på oss. Från stan hem till mamma hade det bildats en ishinna i bilen. Mina fötter och tår hade domnat bort. Mina arg-tårar hade frusit fast på kinderna. Jag var så fruktansvärt förbannad!

Vi (Nicklas och Micke) kollade idag om det var en ispropp i bilen, som alla trode. Vilket det inte var, var nog bensinpumpen som slutat funka och som kostar 2600kr på mekonomen. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuul. Så nu är vår fulltankade(!) tank borta från bilen och jag är utan bil. Igen. Fyfan!



I never give up

ÄNTLIGEN FREDAG! Som jag har längtat!

Idag är sista dagen på Nicklas utbildning. 18 veckor har gått fort ändå!
Jag jobbar till 4 idag sen är jag ledig i 3 dagar!
Ikväll blir det bastu-bad-fest med Jullan!

Världens bästa fredag!


You're my fantasy. Im just trying to make you my reality

Sist jag var och solade så träffade jag killen som ägde stället. Vi pratade lite och han rekomenderade krämerna som fanns där just för att brunfärgen håller i sig längre, sa han. Jag hade aldrig testat dom tidigare, så den gången fick jag en kräm av honom.

Ikväll efter jobbet for jag och solade igen och köpte då en ny kräm. Men nu tycker jag mig se en brun-utan-sol liknande färg på händerna. Asfult :( Visserligen står det på påsen att man ska tvätta händerna innan solning, men hur ska det gå till när man står där naken utan handfat?

Jag får hoppas att det försvinner för den orangea bus-färgen är inte ett snygg någonstans!



I don't have the words to say

Då ska jag snart bege mig ut mot Birsta. Måste hinna på bolaget innan jag börjar jobba. Nam nam.


Little miss perfect sitting at the train stop

Jag får hoppas att mina grannar gillar musik lika mycket som jag.



Don't leave me again

Nu vill jag att det ska vara fredag kl 16.01. Då är jag ledig och kan börja ladda för att festa och bada badatunna med Jullan. Gud vad jag längtar!!! Längtar till min lediga helg jätte jätte mycket. Har bara varit ledig 3 dagar denna månad, än så länge. Men bara torsdag och fredag kvar, sen är jag ledig 3 hela dagar. Wihoo!


I hope you don't mind

Med tanke på vädret så tänker jag åka tidigt till jobbet. Jag hatar att stressa med forden för den är så ostadig på vägen så det är inte klokt. Senast igår höll jag på att krocka, visserligen berodde det mest på att det var halt men också att bilen gör lite som den vill. Rattar man liite för mycket, eller typ inte alls, så åker man brett. Asläskigt tycker jag det är när det är massa bilar runtomkring.

Är det inte det kan jag faktiskt tycka det är roligt att "leka med bilen" (hoppas inte mamma läser detta). Men när det är andra människor i närheten tycker jag bara det är otäckt.


Men, nu ska jag slänga i mig någon macka sen bär det av mot jobbet.



Älskade

Jag måste klippa mig igen. Igen? Var längesedan jag klippte mig! Går iallafall knappt att göra volym i det längre. Det verkar vara så tungt så det lägger sig så fort jag går utanför dörren.. eller så är det bara jag som gör fel. Det skulle iallafall vara skönt att klippa upp lite.



Bara för att

Jag tänkte ju som sagt shoppa idag på rasten. Hann inte med så mycket, men fick med mig en kofta på rean för 79:-. Helt ok pris med tanke på att den är förstor. Fanns bara Large kvar och min rast höll på att ta slut, så den fick det bli.

Undra bara hur jag tycker att den sitter när jag prövar den på igen? Mina impulsköp brukar inte vara de bästa :P




Brev från posten

Jag har fått ett brev från posten. Där står det att jag har ett brev med för lite porto och vill jag ha det brevet måste jag betala 16kr... Först tänkte jag skita i det. Men sen tänkte jag att det måste ju nästan vara någon person som skickat det, inte ett företag. Så min nyfikenhet tog över och jag har nu betalat in dom ynka 16kronorna som dom bara måste ha. Väntar nu med spänning på brevet.





Sådärja

Såg nyss att några mycket härliga slantar kom in på mitt konto idag. Underbart!!! Kommer längta tills jag har rast så jag kan springa runt och shoppa lite. Iiihihih!

Men nu blir det först jobb.



l o v e


Trycker på



Har sån huvudvärk så jag blir galen! Har haft det varje dag i en vecka nu. Ska lägga mig och vila nu och även sova bort mensvärken. Såndär perfekt kombo som man verkligen vill ha sin lediga dag. not. Måste nog uppsöka läkare och få någon ny medicin mot min huvudvärk, mina gamla piller är slut. Buuu


Glad alla hjärtansdag! ♥

Be my

Idag är det måndag, jag är ledig, det är alla hjärtansdag och jag är helt ensam. Inatt/imorse åkte Nicklas neröver för sin SISTA vecka.

Men får se om Sandra kommer inöver och gör mig lite sällskap idag. Frågan är om man ens vågar sig ut. Det är askallt och halt. Och kallare läste jag att det skulle bli. Hua!



Foodtime

I fredags när jag skulle till jobbet så hade det blivit en stor snövall framför min bil. Stod och grävde på ett tag och sen när jag skrapade rutorna kom traktorn och gjorde en till snövall framför min bil. Dumfan! Han kunde inte ha väntat 1 minut tills jag hade åkt?!

När jag nästan var vi jobbet blev jag stoppad i en poliskontroll. Andra gången på bara några månader.. Men denna gång vart jag inte lika nervös som sist, börjar bli van. Hehe


Jaja, nu blir det kinamat med Sandra och Johnny. Mumma!

Tjurar vidare

Sitter hemma hos Sandra nu. Åkte hit efter jobbet och vi lagade supergod mat. Nu står även chips, dipp och godis framme. Ja, ibland måste man få unna sig lite gotta. Jag är proppmätt men sourcream dippen är svår att motstå..

Blir iallafall jobb även denna helg, sen på måndag ska jag äntligen vara ledig. Ska då vara hemma, ta det lugnt och tillåtas vara lite sjuk och hängig. När det gäller jobb ska det krävas bra mycket för att jag ska vara hemma. Såg på mitt arbetsgivarintyg från 2010 att jag inte har speciellt många sjukdagar. De e najs. Även om det har varit på gott och ont ibland. Men tjurig som fan, det är jag!


Va sitt it i?!

Fick en fruktansvärd huvudvärk igår och den har suttit i sen dess. Gör förjävla ont och det känns som om hela huvudet skakar inuti vid varje steg jag tar. Näsan börjar bli täppt och jag kraxar som en kråka då och då. Hostan har blivit bättre men antar att det beror på att jag antagligen dricker lite förmycket av all hostmedicin jag har hemma.

Så ja, jag håller på bli sjuk. Igen.



Dra åt

Vaknade på helt fel sida idag. Har inte alls varit pigg. Är jäävligt less på allting.


Powernap

Klev upp innan 8 imorse för att jag skulle på BC-möte på jobbet. Och pga den tidiga morgonen så är jag jättetrött nu. Är även trött för jag har legat och hostat hela natten. Har fått en jävla rethosta, igen, som inte ger sig och har nu redan ont i ryggen och halsen. Börja även känna mig febrig, men just nu passar det inte att vara sjuk på jobbet då Emma redan är det.

Så nu blir det några värktabletter och krypa in under filten där Nicklas redan ligger och förhoppningsvis somna.



Doughnuts


Bakning

Håller på att bakar för fullt. Idag får der bli munkar och mumsmums. Mumsmumsen går bara inte att misslyckas med, men munkarna däremot.. Vet inte vad jag ska ha för form till munkarna och vet inte hur friteringen kommer att gå. Toppingen kommer däremot säkert att gå bra, för Nicklas erbjöd sig att hjälpa till med det. Haha.


Sockerbagare

For till Sandra, Johnny och Nikki förut och spelade Bingolotto. Men ingen lycka denna gång heller. Jag har fan inte tur i spel alls, inte när det är pengar inblandat iallafall.

Efter det for vi till Belinda och spelade lite kort. Tog även med mig assistenten hem för imorgon ska jag baka!! hehe

Får se hur det slutar. Jag vet att jag egentligen är för noga när jag bakar, vilket är väääldigt jobbigt. Har vissa gånger slutat med att jag blir arg och slänger allt...



Har visserligen ofta stora krav på mig själv och vill inte göra dåliga/fula grejer. Vill vara "bäst" på allt, även på saker jag aldrig gjort förut. Vilket såklart är omöjligt för man kan inte alltid vara bäst. Och man kan ju inte heller göra mer än sitt bästa.. (försöker jag intala mig själv de gånger något blev fel i mina ögon)


Mina och Emmas bullar när vi storbakade :)

 



Färdig

Började se filmen Mother and child igår. När det hade gått en timme höll jag på dö av uttråkning, typ. Det hände inget i filmen, så jag gick och la mig. Såg klart filmen nu och slutet var faktist bra, det kom några tårar. Men annars är jag inte mycket för filmer där handlingen är så utdragen. Den här filmern var 2 timmar.. Näe, jag vill att det börja hända något på en gång och så ska det fortsätta så hela filmen. Kanske därför jag tycker om skräckisar och deckare (och liknande) sååå mycket mer.




Jag ser det snöar

Jag ska åka till jobbet nu. Emma saknar mig nog!!!!




Galet

Känns så konstigt att det redan är helg. Dagarna bara rinner iväg.

Har iallafall sovit asdåligt inatt. Drömt massa konstiga drömmar och vaknat upp ledsen. Sånna nätter är det skönt att Nicklas sover bredvid så jag kan krypa in i honom :)





Börjar jobba kl 2 idag, hoppas det är mycket kunder så kvällen rinner iväg.

Dubbelt upp

Det går inge vidare att skriva nuförtiden. Tycker inte att det är så roligt..


Något annat som däremot var roligt var att vi fick in två dubbelringar på jobbet idag. Inte min stil och smak egentligen, men jag var bara tvungen(?!) att ta en av varje. För dom här var iallafall i silver och inte i guld som den vi fick sist. Undra hur många gånger jag kommer att använda dom egentligen? :P

Sällan jag plockar på mig massa onödigt som sen bara ligger...




Nu ska vi se en film.


Fredag

Sitter fullt påklädd och redo för att åka till jobbet. Bye bye! :)



You tossed it in the trash

Idag lunchade jag på stan med Evelina och Nova! Vart även en sväng på stan men jag köpte ingenting. Men det var så roligt och trevligt. Det är sällan vi ses, men jag vet att Evelina alltid finns där och vi har alltid något att surra om :D


Nu har Nicklas åkt iväg på träning. Har redan blivit van att ha honom hemma så jag vet inte alls vad jag ska göra nu när jag är själv. Jag som alltid var själv förut på veckodagarna?!

Kanske ska se på Per Morberg då :)



Time to

Spillde upp en skål med nachos chips nyss och en skål tacosås till, såklart. Har redan hunnit spillt i soffan och på tröjan två gånger.. Gaaah!

Nu blir det iallafall lite DK innan jag somnar. Sov ca 5 timmar inatt. Sov jätteoroligt, vet inte varför :(