Kalas

När jag slutade idag for vi ut till mamma och grillade. Efter det vart det 2års kalas för min kusin Stina.  Så det vart lek och bus hela tiden. Sån mysig kväll!

Nu ska jag krypa ner i sängen så jag orkar upp imorgon. 7.00 ska jag vara i Birsta och vara inne hela dagen. Ännu en soldag borta... ):


Självklart

Men kul. Jag är bara ledig fredag den här veckan och självklart ska det bli regn då. Haha, det är så typiskt. Jag vill inte ens veta hur mina semesterveckor kommer se ut..


Trött

Hela dagen igår gick jag runt och var jävligt bakis. Så jag vet inte om det var de som gjorde att jag sov fruktansvärt dåligt inatt eller om det bara var en dålig natt. Husomhelst så har jag varit som en zombie hela dagen, men jag har bitit ihop och fått väldigt mycket gjort. Även efter jobbet vart det storhandling så nu har vi äntligen mat hemma.

Köpte hårfärg också. Chansade på någon bara då jag vet att jag redan har alla möjliga färger i håret. Men dessvärre orkar jag nog inte göra det ikväll. Får se hemsk ut i håret nån dag till.



Snyggt

Måste. Färga. Mitt. Hår. !.


Midsommar

Har bara massa asdåliga bilder från igår. Kameran ville inte vara med.
Suddiga bilder it is!




Fuck you right back.

Tar all min alkohol och åker och super skallen av mig, för det är tydligen så man ska göra idag. Hej.




It's like that, and that's the way it is.

Filmkväll

Nu har jag sett Black swan. Har haft den länge men har bara inte tagit mig tid för att se den. Men nu är det gjort. Konstig film.

Ska ta och äta lite sen middag nu eller kvällfika får det nog bli. Ska också slå igång en annan film. Jag är ju ledig ända till måndag så jag ska njuta av ledigheten :)


Walking on sunshine

Vaknade strax innan ett idag. Usch, var längesedan jag sov så länge. Så jag ska vara lite nyttig och ta mig en promenad ner på stan nu. Skulle vilja hitta nya skor..


Strawberries

Fundera på att städa lägenheten nu så slipper jag göra sånt tråkigt imorgon när jag är ledig. Frågan är om jag orkar. Vart jättetrött och proppmätt efter middagen. Vi gjorde pannkakor och åt jordgubbar till. Så gott!



Konsert

I fredags ringde min moster och hade 3 biljetter över till Eagles. Så det var bara att klä på sig lite bättre kläder för att sen åka ner till IP eftersom det började typ på en gång.

Jag kunde refrängen på kanske två låtar, haha. Men det var så roligt att komma iväg och göra något som inte händer varje dag. Tack bästa Sussie!

Började såklart regna och man såg precis vart takkanten gick. Haha


SHE

Igår hade Nicklas åkt och handlat. Kom hem med en påse kläder till mig. Goknoppen min! En kjol och en t-shirt. T-shirten tog jag självklart på mig idag och den är aaaaasskön! Så mjuk och luftig :D


Glad tjej

Farligt mycket rea i Birsta när man går runt på rasten. Jag har för en gång skull hittat lite på rean. Även några plagg till ordinare pris, såklart. Så det har blivit några nya grejer den här veckan. Härligt det :)

Mina FÖRSTA kläder från Monki är inköpta.
Jag har aldrig köpt något där tidigare..

Alltid

Har varit en underbar helg. Att åka till mamma och bli lite ompysslad hela helgen var helt rätt val. Man blir aldrig för gammal för det :) Åkte och solade på en strand i lördags och jag tog årets andra dopp.




Balkongen

Har börjat fixat lite på balkongen. Köpt matta och möbler. Börjar bli lite mysigt nu. Saknas bara ljuslyktor och några fina blommor som vill stå i skugga. För vi har kvällsol på balkongen, lite tråkigt men ändå mysigt på sitt sätt.


Fredag

Har varit ut med Belinda och Moa ikväll. När jag var påväg hem började det regna?! Va? Det ska inte regna på dagen då jag har tagit semester!!!!

Imorgon ska jag ligga och steka i solen hela dagen. Känns så surt att stå på jobbet när man är blek och alla kommer in solbrända och härliga. Fyyyyy!!

Nu jag ska ta mig lite nattfika och sen krypa ner i sängen.

Natti natti.


Update

Vi har börjat renoverat i lägenheten. Startade i sovrummet. De ljusrosa tapeterna har tagits bort och igår slet jag loss garderoberna all by my self. Gömmer sig lite styrka i mina armar ändå.. och lite tjurighet.

Ja, det är väl det som händer här hemma.

Nu ska jag traska ner mot stan och få lite luft innan jag åker till jobbet. Hej!