N och B

Igår var det mys-och julfaktor på hög nivå. Jag och N bakade pepparkakor och en liten pepparkakshundkoja. :) Senare på natten gick vi ut i snöyran, jag N och Bella. Efter allt plumsande i den djupa nysnön kom vi tillslut hem och kröp ihop i soffan. Perfekt mysdag med dem bästa :)



NY ÄLSKLING


Omöjligt

Det finns inge jobb som jag kan/vill jobba med. Finns mycket äckeljobb inom förskolan, men jag vill INTE jobba med äckligt skrikiga, snoriga och jobbiga ungar. Aldrig!

Vad gör man?




Annars är jag såå sugen på att köpa en lägenhet så min hyra går ner i pris. Men det finns ju inte en chans i världen att jag skulle få ta lån med mina fjuttiga timmar på jobbet...

Så, vad gör man?

Söndag

Fatzer hoppade ÄNTLIGEN ner för sängen så jag kunde sträcka ut mina ben. Jag har legat snett och som en ostkrok hela natten!



Tror jag börjar dra på mig en förskyldning också. Näsan är täppt och halsen gör ont..



Jag nästa längtar till imorgon då jag ska till vårdcentralen igen! Denna gång tänker jag inte gå därifrån förrän dom har tagit reda på vad det är för fel på mig. Jag tänker inte "vänta två veckor till eftersom du redan har haft ont så länge" som hon sa sist.


kärring




Saknar


Östralånggatan


Just 'cause you're right - that don't mean I'm wrong

Oj oj, somnade inte den bästa tiden inatt/imorse. Senaste gången jag tittade på klockan stod den på 06.38. Sa till Nicklas att han skulle väcka mig när julkalendern började, vilket han gjorde, men jag tror jag sammanlagt såg ca 5sek av kalenderna. Typiskt. Jag som alltid sett första avsnittet för att konstatera att det är skit i år igen..

MEN, somnade som sagt väldigt väldigt sent och sen upp och jobba på det så är det inte mer än förståeligt att jag just nu behöver tändstickor för att hålla ögonen öppna.


Godnatt!