Valpen

Namn: Kelso (?) vad tror ni om det?
Ålder: 7 veckor
Vikt: 800g
Dagar kvar: 11










Jag använder kläder till min katt

Nej det gör jag inte... Men hon går snällt med på att pröva valpens regnjacka. Vi har för snäll katt. Så är det bara. Hon går med på allt utan att bli sur. Hon varken bits eller rivs. Hon kurrade när hon fick den på sig ;) Jag var tvungen att pröva den på henne, kunde inte låta bli. Men den var ju lite för liten.. Haha. Andra bilden kan jag inte sluta skratta till :P






Felkörning

Hej!

Måste bara berätta..
Jag åkte till Matfors där jag träffade Sandra. Hon skulle ta mig till Wilmers dop. Jag visste inte vart Attmars kyrka låg, så jag köra efter Sandra. Men när vi väl kom dit var det ovanligt tomt?! Men vart är alla, sa vi. Har SandraN ljugit för oss vart det är, eller??! Men vänta, jag måste titta i min kalender om det verkligen är här, sa jag. MEN VA FAN, DET ÄR JU I TUNA KYRKA!! Då var det 5min kvar till dopet började.. Vi kom försent och det var jättepinsamt. Men vi kom dit iallafall och det var superfint! Söt Wilmer! http://sandranorin.blogg.se/



Wilmer och någon

Paket från mig och kortet som Malin på jobbet har gjort

http://malinsscrapblogg.blogspot.com/

Hann vara med i ca en och en halv timme. Sen gasade jag iväg som en tog till Birsta där Linnea snällt väntade trots att jag var jätte jätte jätte jjjääääääätttttteee sen. Precis när hon gick vart det världens rush och jag hann knappt andas...

Sen är jag så jävla förbannad.. Skulle hämta ut mitt paket på Ica, men inte fan var det där heller, trots att det står att det skulle gå att hämta ut igår! GAAAH! Får vänta till måndag. Det har säkert kommit då. Jävlakukposthelvetesfanskap. Jag som ville öppna paket :(


Nya grejer påväg hem till mig!

Jag skickade efter lite grejer till valpen idag. Hihi, kunde inte motstå. Vart bland annat en liten filt som han kan mysa med i bädden, samtidigt bita på huvudet när han blir busig. *Bra köp* Hahah. Näe, men allt för att han inte ska bita på våra skor! Sen köpte jag en bur/väska-aktig grej, en bädd och en regnjacka om det verkligen skulle ösa ner någon dag. (Uppfödaren sa att det kan vara bra, inte mitt påhitt!) Regnar det lite får han vara utan. Han är trots allt en hund!



Säger godnatt nu, så hörs vi imorgon!
Puss och Kram Matilda

To fat

Goodafternooooooon
Har precis klivit upp, tagit mig en dusch och sitter nu här och äter jordgubbar med grädde till frukost. Gott gott! Vart så sent igår, därav den sena morgonen. Pearl Harbor höll ju på i 3 timmar! Så vid halv 4 kom vi i säng..

Idag kom lönen, så jag ska nog klicka hem några grejer till valpen. Det börjar närma sig för varje dag som går ;) Jag till och med drömmer om han. Att han var så liten att han kunde gå under Rolfs mage, utan att behöva böja sig.. Då är man liten! Fick lite mer bilder på han idag från uppfödaren. Tycker öronen ser så rolig ut nu när dom inte har vuxit klart, hehe. Sen berättade hon att han antagligen inte kommer bli så stor som vuxen, kanske 1,8-1,9kg. Fast, om han är i vår vamilj kommer han bli bortskämd och en liten tjockis. Precis som Rolf :P


Fick en rejäl utskällning

Utskälld vart jag på jobbet idag. Men sånt får man ta när man jobba med gamla, sjuka och dementa människor. Men det är bara att bita ihop och le. Jag börjar bli van med det, detta falska leende. Bara att tänka "Dom är gammal och sjuk, dom är gammal och sjuka. GAMMAL OCH SJUK!!" Räkna till tio och sen börja om... Bra träning om inte annat!

Nu ligger jag och Andreas och  tittar på Pearl Harbor. Eller det är väll mest Andreas som tittar, jag lessnade efter tjugo minuter. Så jag ligger här med datorn istället. Är trött så jag somnar väll snart med datorn i knät..

Vi hörs
Matilda

Namnförslag till valpen

Postat av: nilla

vad ska lillvovven heta då:O

2008-06-24 @ 12:10:42

Ja, vi vet inte än! Svårt att säga. Vill ju gära se hur han beter sig och hur han är så man kan döpa honom till det perfekta passande namnet. Men ni får gärna komma med förslag!

  

Some news

Hemma!
Fick sluta en och en halv timme tidigare. Man tackar!
Annars var jag och Sara ute och sprang när det regnade som mest.
Mysiiigt.. näe, skitväder! När ska sommaren komma?

Hm, har inte så mycket att berätta..
Jo! Våran valp är idag 6 veckor och väger 750g. Hihi, en sån liten skit.
18 dagar kvar! Weee

Hade bra!
Kram Matilda

Superduper bra


 

Jag har tråååkigt! Det är bara S K I T på tv och jag hittar inget roligt att läsa. Andreas är på jobbet och kommer hem imorgon bitti. Hatar när han jobbar nätter. Tur att jag har Rolfi iallafall. Lite sällskap i ensamheten!

Oj, vad mycket klockan är.. Och jag är inte trött.
Beror nog på att jag sov till 3 idag. Oopsi.

Inget vettigt har jag ätit idag heller.. Bara tre rostade mackor, chips och godis. Inte bra, det går jag inte upp i vikt på. Jag går snarare ner i vikt, väger typ1-2kg mindre märkte jag förut när jag ställde mig på vågen :/  Konstigt ändå, för jag mår toppen. Tillochmed mina naglar börjar växa och bli långa (för att vara mig), om det nu hade något med saken att göra. haha. 

Jaja, jag mår iallafall super! Händer mycket roligt framöver som jag ser fram emot och har nytt och roligt folk runtomkring mig, både i jobbet och privat som är possitiva och som inte bara pratar med en när den har problem. "Älskar" Andreas vänner gör jag också, dom är ju så underbar på sitt sätt allihopa. Blir så glad i deras sällskap! :D Så bra mår jag, verkligen!

Näe, nu har jag inte tid att skriva. Rolfi kom precis med bollen till mig, vilket innebär att hon vill busa :D

Vi säger godnatt nu!
Puss Matilda


Nyfiken

Att skaffa katt var nog bland det bästa beslut jag och Andreas har gjort. Eller egentligen var det inte vårat beslut, det var nog mer Hasse som sa att vi skulle fara och hämta henne NU, och så vart det. En väldig impulsgrej men vi har verkligen inte ångrat det. Hon är så härlig, busen och nyfiken! Ska alltid vara med överallt, vill inte blir lämnad eller vara "utanför" och blir superglad när man kommer hem. Aah, underbar är hon och ett bra sällskap nu när Andreas jobbar nätter. Det blir inte lika tyst och ensamt..


Hon såg något ute som var väldigt intressant.
Jag såg inte alls vad hon tittade på...?
Hör sen!
Puss Matilda

Nya skoooor

Bara för att jag inte har råd att shoppa något nu hittar jag massor som jag vill ha. Men jag måste köpa ett par skor när lönen kommer iallafall. Måste egentligen slänga mina vita tygskor för dom är så ruskigt fula nu och har ett stort hål på väster sko så jag måste ha vita strumpor när jag anävnder dom. Då syns det inte lika mycket. Haha. Men jag kan inte slänga dom, för då har jag inget annat att ta på mig. Bara sandaler, och det är väll inte det bästa när vi bara har sånt här skitväder? I och för sig har jag många stövlar som jag kan använda men det känns inte speciellt roligt nu..



Näe, men usch hur dom ser ut. Hahahah.. Dom far i soptunnan nu på en gång.
Varför har jag ens funderat på att ha kvar dom? Det får bli sandaler för mig i 4dagar till..
Hörs!
Matilda

Pics från igår

   
  
  

1. SJösättning av bastuflotten  2. Flottåkning  3. Jimmy och Hasse kör båt
4. Martin  5. Puchen  6. Andreas på taket, Linuz "dansar" (?)
7. Min älskling, Andreas:)  8. Hasse  9. Nån gubbe och Erik

Borta bra, men hemma bäst

ÄNTLIGEN HEMMA!
Eller, jag har faktiskt hunnit med ett bad också. Riktigt skönt. Var så jävla frusen.
Ja, idag fick jag vara någon slags chaufför ett tag. Köra olika bilar och jag måste säga att Linuz bil är det värsta jag någonsin har kört. Andreas sa "lycka till" när vi skulle fara. Jag började med tre motorstopp innan vi ens kom iväg, haha, men sen fick jag inte ett enda stopp. Mycket stolt, även Andreas var förvånad ;) Hehe, är inte så dålig som du tror älskling. Så inget dricka för mig ikväll. Men jag kände mig inte ens sugen. Samtidigt är det hemskt underbart att vara nykter och må toppen imorgon. Jag skulle inte vilja vara Jimmy imorgon iallafall. HAHAHA!  ..stackare

Nu har Andreas somnat här bredvid mig i soffan iallafall.
Så det är nog dags för att dra han till sängen.
Godnatt!

Glad midsommar allihopa

Hoppas ni får en trevlig midsommar! Själv sitter jag hemma just nu och väntar på att Andreas ska komma hem. Sen blir det nog kanske grillning ute i Tynderö. Om inte, jaa, då vet jag inte vad som händer. Chaufför blir jag iallafall, för Andreas skulle ta "några" öl bara. Inge många.. Jaja, vi får väll se älskling ;)


Kvällsmat

Nu kom Andreas hem, så nu ska vi nog fixa något att äta. Är jättehungrig!
En tacos hade inte suttit fel.. MmmmMmMmmMMMm


Jag och Andreas på Belindas student :)

Slickar bort grädden från....

Har precis pratat med mami. Hon hade träffat någon Anna som visste vem jag var. Jag får panik då. Jag känner ingen Anna?! Eller gör jag?! Jag har aldrig känt en Anna, förutom nu när jag började jobba. Eller har jag?! Anna Anna Anna.. Näe, inget ploppar upp i huvudet. Fick tillochmed se ett kort på henne, men inte ens det hjälpte mitt tröga huvud att koppla. Det är skrämmade när folk vet vem man är och man kommer inte på vem den personen är. Vem är du Anna? :(

Ska äta upp min banan med grädde nu. Mumma

/Matilda


En sån karl

Var inge fel på bilen. Var bara det att alla hjul satt lös.. heh eh ehhe hehe heeee..  Andreas sa att en resa fram och tillbaka till stan nog hade innebärt att något hjul hade lossnat. L Ä S K I G T !  Tur att man har en händig karl som fixar allt åt mig! :D Älskar dig!

Har precis tryckt i min en taco, MUMS, och ska snart krypa ner i sängen och läsa om klickerträning. Mycket viktigt! Fick låna världens tjockaste bok av mamma som jag ska plöja igenom tills valpen kommer.Egentligen är det bara 206 sidor, så speciellt tjock var den inte. Men tillräckligt för mig.Tycker jag inte att något är jätte jääätttteee JÄTTE intressant har jag svårt att komma igenom hela boken.

Appropå bra bok, hörde att Martina Haag hade kommit ut med en ny bok? Stämmer det? Isåfall måste jag läsa den boken också.. Alla hennes böcker har jag tagit mig igenom iallafall. De är böcker i min smak!


Moulin Rouge? Inget för mig!

Har hört så många som sagt att Moulin Rouge är bra. Såg förut att det skulle visas ikväll. Bestämde mig för att ge den en chans då jag vet att musikaler är inget jag är förtjust i... och så är det fortfarande. Har nu sett 14 min av filmen och är redan less och vill byta kanal. Vad är det som är bra med filmen? Jag blir bara irriterad på att dom sjunger hela tiden. Usch, fy, näe, blä. Men jag ska ha på kanalen och kika lite då och då. Vill ju ändå se vad alla andra är så förtjust i, i filmen.

Ska sitta här och läsa om att lära hunden det ena och det andra. Mycket roligare..och intressantare! ;p 24 dagar kvar innan vi ska hämta lilla plutten. Ooooh!


Bara ett framben? :o

Liten valp blir större

Idag har jag massa att göra. Telefonsamtal att ringa, springa ärenden på stan. Bland annat till banken, skittråkigt, kommer vara jättelång kö som vanligt när jag ska dit. Men sen att sätta in pengarna går nog fort... AJ HÅPE!
Ja, sen kommer det värsta. Jag ska jobba, jobba kvällen. Jag hatar kvällen. Jag vet inte varför men det är så jag verkligen drar mig för att åka dit. Usch! Men jag behöver jobba. Förra veckan jobbade jag bara en dag. Usch vilken liten lön jag kommer få i juli!!! Tur att man har en sambo man kan leva på. Hoho.

Våran valp är idag 5veckor och väger 660g. Haha, så otroligt lite. Lite mer än ett smörpaket.. Min blogg kommer bli som när vi skaffade Rolf. Bara prat om lilla valpen.. Men ni får stå ut. Min blogg, jag skriver vad jag vill.. ;)


Några bilder på vår valp


Här är vår lilla chihuahuavalp som kommer hem till oss i början av juli!
Är han inte helt underbart söt då? Men vad ska man döpa en sån här liten plopp till?
Emelie, jag hoppas du kan vara kattvakt när vi far neröver och hämtar honom ;)
Då får du desstuom se honom först av alla när vi hämtar upp Rolf.. hehe
Något att tänka på, visst?! ;)

   

Vår lilla valp

Här sitter jag, där jag har suttit typ hela dagen. Har tittar på bilderna om och om igen och kan inte fatta att det är sant. Ska den där söta lilla valpen komma hem till oss och bli våran?! Det känns overkligt. Det pirrar i magen. Längtar tills vi får åka och hämta honom!

Yabba-Dabba-Doo


SÅHÄR KÄNNER JAG MIG NU!!! :D:D:D:D:D:D


Ibland går det fort.. för fort

Jag känner mig som ett barn på julafton.
Det pirrar i hela magen och jag vill bara att telefonen ska ringa.
Jag kan inte sitta här. Kan inte ta det lugnt. Jag måste göra något.
Jag måste städa, ja det måste jag.
Jag berättar sedan när samtalet har kommit vad det gäller..
men är man smart så vet man nog ;)

/MATILDAAAA


En ny hund till familjen

Jag har länge velat skaffat en hund.  Men nu känner jag verkligen att det är på gång bara för att jag skriver mail till kennel uppfödare. En Chihuahua har jag alltid velat haft. Nu tänker ni säkert "Hon vill skaffa en chihuahua bara för att stinalee har en"

Men ska göra er besvikna och säga att så är inte fallet. Jag har alltid varit kär i dom där små hundarna och har alltid velat skaffat en liten och en stor hund = en Chihuahua och en Gran Danois. Så nu ska vi börja med den lilla.

Men nu när jag väl sitter här vid datorn och kikar runt på hundar hittar jag massa andra som jag också vill ha. Boston terrier, Bull terrier, Staffordshire bull terrier, Pitbull, Newfoundland, Rottweiler.. Ja, jag kan fortsätta i en evighet. Men medans jag satt här och visade Andreas alla hundar jag ville ha avbröt han mig och sa "Men älskling, nu ska vi skaffa en chihuahua. Vi börjar med det!" Och han har så rätt så rätt. Vi börjar med det och ser hur det går. Det är tur att man har någon där som stoppar en när det går i överstyr..



Lantbor blir stadsbor

Igår vart det studentfirande för systeryster! Hon är lika gammal som mig som jag var för ett år sedan. Aaah! Börjar komma ikapp mig. Hon som alltid har varit den lilla borskämda flickan av oss två, och nu helt plötsligt tar hon studenten och är redo för arbetslivet!!! Fort det går :o
Både jag och Andreas var helt slut efter en dag med min släkt. Dom är otroligt högljudda så man blir helt slut i huvudet. Så när vi kom hem somnade vi på en gång, efter en påse med nudlar förstås :P Andreas fixade "kvällsfikat"...

Idag har jag ringt massa samtal och som det ser ut nu blir vi nog stadsbor om någon månad. hihi. Jag ser framemot att flytta till stan igen medans Andreas inte är lika förtjust.. än. När vi väl bor där så ser han hur bra det är. VIsst?! ;) Men jag ska inte ta ut något i förskott. Kanske inte blir något heller?!

PussochKram
Matilda

I got what I want

Igår vart det en bil till mig. Hihi. Så nu blir det inge mer buss!
Dessutom var vi kollade på en lägenhet som vi också ska ta.
Så nu är allt fixat! Allt som jag har varit orolig för fixade sig på en dag!



Nu ska jag fara till mamma och städa bilen.
Sen ska vi titta på min älskade syster som tar studenten! :)

Hej hej!


Spya i bussen och bakis på jobbet

Internet är tillbaka, så även jag.
Idag har jag bara gjort helt onödiga saker som jag inte ens tänker skriva om.

I lördags hade jag riktigt trevligt här hemma. Sara vart riktigt full, har aldrig sett henne så. Men det var så roligt, för hon är annars en sån lugn tjej och se henne i full fart var en upplevelse ;) Haha! Så när vi for in till stan skjutsade vi hem henne. Hehe, stackarn hann aldrig följa med. Väl på stan gick vi på stadshuset. Tråkigt. Gick och tog en tallrik med strips sen for jag hem och spydde i bussen.
Dagen efter jobbade jag i Birsta och var måttligt bakis. Fyfan, när jag kom dit frågade Jenny om vi skulle ringa in Linnea istället. Jag måste ha sett ganska hemsk ut. Haha. Men jag klarade av det.  Dock hade jag problem med att räkna kassan och missade bussen. Men annars gick det helt okej.

Jag tänkte ladda upp bilder men eftersom jag nästan aldrig kan ladda upp bilder så skiter jag i det. Är det någon fler än mig som blir "utkastad" från internet när man ska ladda upp bilder?! Skitkonstigt!

You talking to me?!

- Hur går det med lilla Rolfsan?
Sa veterinären när han ringde mig nyss. Det är lite roligt att han vet vilka vi är. Men det är väll bara för att vi har varit där en del och Rolf har något "fel" som han aldrig har sett förut. Så han är ju samtidigt lite nyfiken på hur det går :P



Jaja, sitter nu och äter lite frukost. Ska snart gå till bussen för att åka in på jobbet.
Slutar 21.30 så vi hörs väll efter det!

Puss puss
Matilda

Psst!

Shopping idaaaag!
Ny klänning
Ny kjol
Nya grejer till lägenheten
Love it!

Hade även fått skattepengarna idag vilken var en glad överaskning.
Det blir perfekt till helgen! PAAARTY!!

//Matilda