Klackarna i taket

Imorgon blir det du och jag vännen! :D




Varför låta när man ser på hockey?

Idag har jag umgåtts Linso! Varit runt lite överallt idag. Sen köpte vi sallad på Tant Anci och Fröken Sara. Sååå gott! Efter det vart jag trött, slängde mig i soffan och låg där tills nu när Andreas skulle kolla på hockey. Timrå - Modo

Denna jävla hockey. Sitter han där och skriker, "vilken jävla sopa!", blir irriterad, "åh"-ar och bara låter vilket drar mig till vansinne. Kan man inte bara sitta tyst och titta på hockey. Är det så svårt? Hur mycket han än sitter och skriker här hemma gör det ingen skillnad i matchen, dom hör ju ändå inte! Karlar!

Till nyfikna Sandra



Här Sandra har du en bild på vad jag ska klä ut mig till på din maskerad.
Hoppas att det var till någon hjälp! ;D

Vad är oddsen?

Förra onsdagen när jag var ute med Kelso på en promenad hittade jag en
hundring. Idag när jag var ute på promenad med Kelso igen så hittade jag
en till hundring! Hahah! Vad är oddsen för det?

Berättade det för Andreas och han sa
-Älskling, det måste vara någon som driver med dig!
Haha, ja, precis som om det är någon som
vet vart jag tänker gå och lägger ut pengar där?!

Näe, jag vet inte vad som står på.
Någon konstigt är det när jag hittar 200kr på en vecka! :P



Min buspojke leker i snön


Mina nya skor

...kommer iallafall till nytta nu när det börjar bli kallt. Det bästa var att jag inte frös om fötterna nu när jag var ute vilket gjorde min riktigt förvånad eftersom det är ett par billiga skor. Jag som alltid annars fryser om fötterna.


Snö snö snö

Nu har första snön kommit! Snöar mycket också!
Ska ta ut Kelso och se hur han reagerar på det :)

Gold finger

Idag har jag gått på stan med syster, handlat lite småsaker till min maskerad outfit. Bara guldsaker! Sen åkte jag hem till mami för att sy ihop det jag ska ha på mig, men jag orkade inte. Desstuom ska mamma hjälpa så det blir bärbart. Tror nämligen inte att jag är så duktig med symaskinen.. :/


På fredag blir det fäzt! Jag längtar!

Det här måste ni bara se!



HHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAH
Kolla mitt hår!
Kolla min lugg!
Kolla mitt halsband!
.....

Den här bilden kommer jag alltid att skratta åt!
Men Belinda är ju söt iallafall i sina brillor och sitt fjäderhalsband ;D

Part åf maj lajf..

Båjfränd!


Mami!


Bäztfränd!


Sistär!


Dåg!


Cät!



ME LIKE!

Ny utklädningsklädsel

Tror jag behöver något nytt att klä ut mig till på Sandras maskerad.
Vet inte hur jag ska göra med det jag har bestämt mig för nu.. Hmm..

Har ni några ideér på vad jag kan klä ut mig till???

Leka med mitt BH-inlägg. Någon?

Ett bh-inlägg kan ju också vara roligt att leka med om man har tråkigt.

 

Hon är för go vår lilla Rolfi!

 

Jag är redo för att jobba!!!!!!!!!



Mmmmm, vilken underbart fin färg. Visst???!!!!!!!!!?!?!?!??!??!?
Nu ska jag gå till bussen och fara in till Birsta.
Efter jobbet ska jag yra runt och leta ett kompostgaller... Vart finns sånt?

Nu börjar det vanliga igen

Den här veckan har flygit bort. Precis som alla andra och jag har ingen aning om vad jag gör på veckorna.. Eller denna vecka har jag faktist varit med Sandra!! Handlade min nyårsklänning när jag var i Birsta. Den är så fin så fin! Den sitter som ett smäck på mig och Sandra kunde inte hålla tårarna tillbaka när hon fick se mig i den ;) Den kommer bli perfekt med andra ord!!!

Imorgon ska jag ut på stan och leta maskerad kläder.
Hoppas jag hittar något. Annars får jag byta tema.....

Nu blir det sängen.. Tidigt som vanligt. Sånt man får stå ut med.........


Mycket att välja på

Åh, blir så sugen på massa grejer. Men en sak som jag verkligen fastnat för, så jag ska nog sy upp en sån.


Maskerad

Sandra fyller snart 20år och då blir det maskerad! Roligt! Jag har nog aldrig varit på maskerad. Eller jo. när jag var liten. Typ halloween fest, men det kommer jag inte ihåg. Men det ska bli skojjigt att klä ut sig. Jag vet precis vad jag ska klä ut mig till... För mycket disneychannel/toondisney för mig, för det är därifrån jag har fått min idé ifrån. Däremot vet jag inte hur jag ska göra med kläderna...... Ska höra med pyssliga Linso och se om hon har nå tips ;D Egentligen är det inge svårt, men man vill ju att det ska se proffsigt ut ;)

Det man hittar det får man!

Jag hittade en hundring ute! WooooO! Passade min plånbok perfekt nu när den är tom.

Idag är en ledig dag. Så jag ska vara med min vän Sandra! Vi ska även vara hurtiga och träna! Får se hur mycket jag orkar. Just nu är jag inte motiverad alls! Men däremot ska det bli roligt att träffa Sandra. Var så längesedan!

Min familj

Så, idag är alltså en av mina fem lediga dagar den här veckan. Har precis varit ute på en prommis med Kelso. Vad ska jag göra resten av dagen då??

Har i och för sig skrivit en lapp till Andreas (I förrgår och igår) om vad som behöver göras här hemma. Men inget är gjort förutom en sak, och den gjorde jag själv ändå.... Så jag ska väll ta och fixa klart min lilla lista.

Appropå lista. Varför har jag ens börjat med det?
Antagligen för att jag har en mamma som gjort listor hela vår uppväxt :') Massa lappar som det också står typ  "Disk som är använd ska sköjlas av och stoppas i diskmaskinen. Inte lämnas här på diskbänken"  Min mamma är nog lite av ett lappfreak, men jag älskar henne! Och eftersom lappar har funkat bra på mig så tror jag att lappar ska funka bra på Andreas också. Men icke, dom går han lätt förbi och skyller på "Men jag har varit ute en långprommis med Kelso idag" ..Precis som om att det tog hela dagen och han inte hade tid med annat. Men jag älskar dig också!!!

Det är inte sant

Veckan som kommer är otroligt tråkig.
Hoppas jag får mera jobb, eller iallafall andra planer än dom jag har nu...

Måndag: Ledig
Tisdag: Ledig. Ljusparty hos Ella
Onsdag: Ledig. Klickerkurs med Kelso
Torsdag: Ledig
Fredag: Ledig
Lördag: Jobbar
Söndag: Jobbar

Mycket att se framemot va?



Kalas

Idag har jag jobbat. Märkt massa reavaror. Blä. Är trött i benen och har ont i nacken/axlarna. Efter det åkte jag till min kusin Zeb som fyllde år. Fyllde min mage med tårta, glasstårta x2 och Zeb's godis som han fick i present av mig. Måste vara världens goaste och lugnaste unge det där!! Gopojke!

Nu sitter jag hemma och är en tröttis. Ska höra vad Linso gör och kanske gå och hälsa på dom. Annars blir det nog en riktigt latarkväll. Öppnar imorgon i Birsta, satt det blir inge jättesent ikväll iallafall.


Mys under täcket i soffan

Jag och Kelso ska på fest

Ja, här sitter jag i mjukiskläder. Håller på att tvätta för fullt i tvättstugan. Precis gjort klart, inte bara en utan TVÅ, broccoligratänger (MUMS!), dragit igång diskmaskinen och städat här hemma. Och jag ska på förfest ikväll! Iih, lite panik har jag. Allt ligger i tvätten, så vad ska jag ha på mig? Inte för att jag ska ut på krogen, kanske inte ens dricka.. Men tror jag har lite dooley's så det får följa med. Men Kelso ska med också, och jag måste kunna gå hem på stadiga ben.

Tar dessutom en evighet att gå ute med Kelso nu för att han blir rädd för det mesta. Soptunnor, parkerade cyklar och bilar, påsar, flygande löv, buskar... ja, det mesta. Så det blir bara lite findricka för mig ikväll. Haha, findricka....

Diamaaaant ringar!!!

Hade en kund idag som skulle åka till Kina och ville ha annan ring på fingret för hon hade egentligen DIAMAAAAAAAANT ringar där, men dom vill man ju inte ta med till Kina. DIAMAAAAAAAAANT ringarna alltså. DIAMAAAAAAAAANT ringarna kan ju försvinna. För hon hade ju DIAMAAAAAANT ringar. Har ni förstått? DIMAAAAAAAAANT ringar!!!!

... ... .. ......... ...

Min syster är bäääzt!

Jag fick med mig Belinda till Kramfors! HAHAHA, hon måste ha lite å göra ;)
Nämen jag är glad att du följer med syster. Kan vi fula oss i bilen.
Sånt som bara du och jag kan <3


Lite fyller/trötter

Womanizer

Nån som vill följa med mig på en miniresa? Ska nämligen till Kramfors senare idag/ikväll för att hämta Andreas på jobbet. Han jobbar över och att ta bussen gör att han kommer hem sent ikväll, och att kliva upp 5 imorognbitti blir nog inte roligt för honom isåfall. Så jag får hämta honom.

Skulle ha gjort en skiva så jag har något att lyssna på.... Sitter föresten och lyssnar på Britney Spears nu. Mina kära arbetskamrater på Six har gjort mig Brittan-tokig ;) Haha



Näe, ska välll skrapa ihop en skiva.
Men vill du följa med är det bara att höra av sig! HAHA

Shopping!

Idag har jag shoppat. Åh, skönt med nya kläder. Eller egentligen vart det inte så mycket. En kofta, kjol, linne och kalsonger till Andreas. Hehe, men det vart lite nytt iallafall och det är ju underbart!

Imorgon är jag L E D I G! Min ända lediga dag denna vecka. Så jag ska ta sovmorgoooon! Sen på kvällen börjar jag och Kelso ny kurs. Roligt. Jag har föresten lärt Kelso att "viska" också. Ser så gulligt ut :D

Näe, nu har jag inte tid att sitta här. Andreas tjatar på mig att jag ska gå och lägga mig så han kan somna. Han kan inte sova om jag inte ligger bredvid. Hahahahhahhaaaa


Dagens lista

Humör: Lite trött
Gjort: Jobbat och storstädat hemma
Planer: Åka och hälsa på Evelina snart!
Ser på: En 22" dataskärm, tror jag. Andreas har sagt att den är så stor..
Lyssnar på: Filip och Fredrik's ljudbok "Två nötcreme och en moviebox"
Läser: Ddeett hhäärr
Dricker: En röd bulle
Äter: En kiwi och en passionsfrukt
Bästa: Lägenheten luktar gott efter mina nya doftljus. MMmmMmMmM
Sämsta: Någon/några har tuggat på min låda
Barn: Min lilla gose knose buse kuse Kelso
Väder: Regn och rusk


Resten av veckan


Ja. Idag har man då tränat. Inte jättehårt då jag fick såntdär blodsocker fall eller vad det heter och var tvungen att sätta mig ett tag. Hatar det. Blir arg då. Jag som var sugen på att ta i. Nåja, jag tränade i några maskiner iallafall.

Sen for vi hem och duscha, sen vidare till Birsta där jag skulle handla upp mina presentkort. Tror ni jag hittade något? Nej, inte ett skit. Eller egentligen hittade jag massor, men alla koftor som säljs nu kliar ju som satan. För ett tag sedan fanns det en jättesnygg kofta på Gina, men den kliade också jättemycket. Vart jättebesviken och hängde tillbaka den. Ingen idé att köpa något som sticks, vet att jag aldrig kommer använda det. Däremot hittade jag en fin klänning på Vila som jag nog ska köpa imorgon. Perfekt till jul eller nyår. Har en snäll pojkvän som skulle lämna sitt kort hemma imorgon så jag kunde köpa den där klänningen. Bästaste älskling! :D


För att ni ska ha koll på vad jag gör resten av veckan kommer här ett schema:
Onsdag: Birsta för att köpa klänning och Jobb 12.30-21.30
Torsdag: Jobb 7-12 och hälsa på Evelina!
Fredag: Kanske jobb eller/och shopping
(Kelsos uppfödare kommer till Sundsvall på kvällen/natten)
Lördag: Titta på hundutställning i Timrå
Söndag: Titta på hundutställning i Sundsvall

Snygging

Hihi, min lille kille är så fin så fin! Nytt linne också. Helt gratis dessutom ;)



Dags igen!

Nu är der snabba puckar som gäller. Sandra kommer snart och hämta mig, sen far vi och tränar. Jojo! Helt säkert. Jag ska träna igen. Förskylningen är över så jag vågar träna igen! Här ska fett förbrännas och muskler byggas!!! Wowowowo!

Gnälla hela dagen

Jag har ingen blogglust alls. Kanske beror på att jag inte mår nå vidare bra.. Magen krånglar nu igen och huvudvärken kommer och går. Ni vet när man får huvudvärk som sätter sig bakom ögonen så man vill slita ut dom och hoppas värken försvinner. Så mår jag nu. Mysigt

Dagen började även lika mysigt då ett PANG hördes ute från vardagsrummet, därefter ett smattrande ljud av något som rullade längs golvet. Rolfi hade rivit ner en av mina födelsedagsblommor. Så det var bara att kliva upp och ta upp det. Hade vi inte haft Kelso hade jag nog låtit det vara, men eftersom han äter allt så kunde jag inte låta det ligga kvar.. Jovisst ja, klockan var 4.30..... Mmmm Mysigt!

I lördags vart det som sagt en liten utgång. Gick på avenyn som det var 23 på och både jag och Linso kom in utan att visa leg. Inte dåligt. Skulle lägga upp bilder på förfesten tänkte jag men såg att jag bara hade 1 bild på annat folk, resten var på Linso. Hahhaaha! Så dom här tre får ni se

 


Vart tog hon vägen?

Matilda is ready!! Sitter och slurpar på en go mjölkdrink nu. Dooleys! MMMmmmM!MmM!M Det och tequila rose är väll underbart gott?!! Love it!

Undrar vart Linso tog vägen då? 
 
:))))))):)))))))))))):):):):)::)::::::::::)


Svettas som en liten gris

Nu är jag tillbaka. Vi fick vänta på vårat nya modem lite längre än väntat. Men nu är jag tillbaka. Sitter nu vid ett nytt och helt perfekt ihopskruvat databord som jag har skruvat ihop alldeles själv. Jag är den händige i den här familjen. Jag har skruvat ihop soffan och dvd-stället också. Deni! Tyvärr finns det nackdelar med att bo så litet. Kan knapp tända ljus utan att det bli tokvarmt här inne på än gång. Så nu är jag en liten svetttgris här vid det nya fina perfekta ihopskruvna svarta databordet.

Födelsedagen var mycket bra med fina välbehövda presenter. Fick dessutom en hel hög med blommor som jag inte vet vart jag ska ställa i våran lilla lägenhet. Fast jag har redan lyckats halvdöda 2 stycken, så får se om dom tar sig till liv igen. Jag är värdelös på blommor. Knappt att jag klarar dom som bara består av blad. Då är dom ändå lättast att hålla vid liv har jag lärt mig..
Sen fick jag massor med presentkort. Bra bra, slipper jag lägga ut egna pengar. Fick dessutom en skitbra mascara av Linso och Tommie. Jag som precis hade köpt en ny mascara som jag tyckte funkade bra, men då fick jag en ännu bättre! Så nu ser det faktist ut som om jag har fransar runt ögonen.

Blink blink

Imorgon blir det nog jobbfest.
Hoppas du orkar komma Linso, vill inte gå utan dig :'(