Du måste flytta på dig

Tänkte först laga lite middag nu och samtidigt få en matlåda till imorgon. Men jag Orkar Inte!! Så det får nog bli en big mac imorgon till lunch. Nam nam!

Så istället ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis somna på en gång. Har varit en jobbig dag för en sjukling. Men ett heldagspass väntar imorgon så det är bara att ladda om och sömn är ju det bästa :)



Sovmorgon

Har dragit på mig en förkylning :( Så det får bli ett besök på apoteket innan jag börjar jobba. Men snorig näsa och ont i halsen är som sagt inget i jämförelse med huvudvärken jag fick sist.

Ligger lite efter i min morgonplanering. Eller ganska mycket faktist. Har precis klivit upp ur sängen och jag ska åka om en timme. Woops! Men man får ta somvmorgon när man är sjuk :]


Jc

Gu' vad jag tycker det är kul att jobba på JC! Trivs verkligen med både personal och alla arbetsuppgifter. Tycker om sättet man arbetar med kunderna på, kommer dom så mycket "närmare". Också är det kul att jag har lärt mig att sy upp jeans. Varje gång jag syr känner jag mig först väldigt nervös (vet inte varför, eftersom jag vet att jag kan) men sen när jag har sytt klart och synar sömmarna blir jag löjligt nöjd. Varje gång. Haha. Arbetsdagarna bara flyger förbi och jag har snart redan jobbat en vecka. Känns tråkigt att det bara är tre veckor kvar tills jag går tillbaka på bara lite extra. Nåja. Känner lycka rakt igenom för detta jobb!


Kvällsfika



Nicklas kan han :D ♥

Take your time

Varit ledig både lördag och söndag. Wihoo!

Igår for jag och Nicklas runt lite och hamnade tillslut ute på Skatan med varsin gomacka. Sen vidare ut till Anders där vi grejade med min bil hela kvällen.

Idag har vi målat, tagit bort golv och lister i andra sovrummet. Igår var vi och besällde både tapet och golv som borde komma till veckan. Så nu börjar det närma sig att bli klart. Skönt!

Nu tror jag vi ska åka och fiska. Nicklas hade velat grejat med Volvon, men jag sa nej. Något roligare än sånt vill jag göra på min lediga dag. Han är ändå ledig 4 veckor och har all tid i världen. Det har ju inte jag....


Im so lucky lucky

Jobbade på Jc idag och det var mycket att göra så jag stannade kvar några timmar så det vart en riktigt lång dag. Superkul!

Efter jobbet åkte jag till Cherrywoken och köpte med mig middag hem. Såå gott! Var superhungrig så jag kunde lätt ha ätit upp allt. Men jag hade beställt extra ris så jag öste på med sånt istället så det räckte till en matlåda imorgon också. Hehe.

Imorgon blir det jobb till 4 och sen ska vi iväg med Nicklas släkt och åka båt och äta middag. Nam nam. Längtar till den middagen och hoppas på att det är supergott.

Nu blir det sängen och se Lost. Nicklas åkte precis på bio så jag ska njuta av lite egentid. Men jag lär nog somna ganska snabbt efter denna intensiva dag :)


Finns det liv är det aldrig för sent

Ojdå, nästan tre veckor har gått sen senaste inlägget. Tiden bara rinner iväg.

Men nu satte jag mig vid datorn ett tag för att kika på lite jobb. Börjar bli dags på allvar att leta nytt i och med att butiken stänger om mindre än tre månader.

Undrar vad som kommer hända 1 oktober..? Kommer jag vara helt utan jobb? Frågan är ju hur det kommer funka efter flera månader med knappt någon ledighet alls och sen bara lediga dagar. Usch, får ont i magen vid tanken av att bara sitta hemma.

Fast jag tror inte jag sitter utan jobb. Jag vet att vill man arbeta så finns det alltid något. Så jag ser ändå ljust på framtiden. :)