Work it out

Idag har jag dammsugit och moppat hela lägenheten. Putsat fönstren i varagsrummet. Duschat Kelso. Gjort ren råttburen. Skurat hela badrummet. Har även själv duschat. Så nu är allt så rent som det bara kan bli!

Frågan är bara vad jag nu ska hitta på?



Jag och bästa Emma i onsdags

Dance with me

Ingen som vill börja dansa med mig? På riktigt alltså, som träning. Jag har velat det så länge. Alldeles för länge, så det är verkligen dags för att ta tag i det. Problemet är bara att jag inte vill göra det själv. Ingen som är sugen? :))

Fantastiskt

Var ingen pigg Matilda som vaknade upp imorse. Men när det var dags för jobb så var det bara magen som värkte. Som tur var. Kände däremot att jag har luktat bakis hela dagen. Asäckligt. Meen, jag hade iallafall superkul igår.


Lär nog somna tidig ikväll för jag är supertrött. Lika bra det för Nicklas kommer hem ganska tidigt imorgon. Jippiii!!! ♥


Nu kör vi


Vi är redo för after work! :))

To do list

Känner mig så stressad. Vill hinna göra så mycket imorgon, men utan bil så är det mesta omöjligt att hinna. Får väl helt enkelt släppa det mesta och acceptera att jag inte kan vara överallt...

Nu går vi och lägger oss. Jag och Kelso. Godnatt!


Matilda ♥ Nicklas

After Work

Ska jobba med Emma idag! Och imorgon efter jobbet ska hon och jag på After Work med Birsta City. Kommer aldrig glömma första gången jag och Linso var på After Work, det var bland de roligaste gången jag varit ut. Bästa är ändå alla som skämmer ut sig. Hehe, underbart!



Bredvid ditt namn står ett namn till

Klev upp halv 7 imorse. ZzZzzzZZzz. Skjutsade mamma till jobbet sen åkte jag med Kelso till veterinären. Åkte hem och somnade om på en gång. Varför är det alltid så skönt att gå och lägga sig igen?

När jag vaknade igen åkte jag och tömde förrådet jag hade. Så nu är det en mindre räkning om månaderna. Skönt!

Sandra och Nikki kom lite senare på dagen. Vi tog en promenad ner till stan. Det var jätteskönt, underbart väder! Gick till Dragon house och åt buffe. Jag är fortfarande supermätt! Gick sen en liten sväng på stan och jag köpte mig en mascara. B e h ö v d e s ! Sen gick vi hem igen :) Låter som allt gick så fort men vi har blivit som våra pojkvänner = assega. Så det tog någon timme alltihop, hehe.

Har dessutom varit och hämtat Kelso och allt funkade så mycket bättre nu än sist! Fick massa papper och information och fick tillochmed prata med veterinären som gjorde operationen. Fick även mer mediciner. Bl a en stark smärtstillande medicin så förhoppningsvis slipper vi åka och ta extra sprutor denna gång.







Oskar Linnros - Från och med Du

Make the fireflies dance

Min söndag;
Hälsat på Nicklas mormor. Handlat lite mat. Ätit buffe. Hälsat på mamma, rotat i förrådet och plockat med lite grejer. Tagit med Kelso hem. Klippt Nicklas hår med en kökssax. Köpt lite godis och kollat på bio. Sagt hejdå till Nicklas och torkat mina tårar (alltid lika jobbigt när han far). Duschat Kelso så nu luktar han kokos. Och hela dan har jag haft en grå tröja. Underbart! Hahahah.

Näe, inge kul för er som inte fattar kanske.. Bara Nicklas, Sandra och kanske Belinda som förstår varför det är helt jävla underbart. För min del iallafall :P


Ska sova nu. Upp tidigt imorgon och skjutsa Kelso till veterinären. Förhoppningsvis är det den sista operationen han behöver göra, om den går lika bra som förra.







Sixpence None The Richer - Kiss Me

It goes on and on and on and on

ÅH! Jag börjar få tandvärk. Igen! Jävla visdomständer. Fel av dom att komma ut samtidigt och hela jävla tanden på en gång! Sist var hela min kind svullen och kunde knappt gapa och äta. Då har ändå inte hela tanden kommit ut än!! Men nu är det en annan tand. Fast än så länge har jag bara ont i kinden och värk upp till örat. Så ska väl egentligen inte klaga, vet att det kan bli värre.


Igår var vi och tittade på film hos Sandra, Johnny och Nikki. När vi kom hem så tittade jag på P.S. I love you också. Hade inte sett den, men fick ont i magen av den. Så jag låg sen och pussa och höll om Nicklas. Man ska vara glad över det man har :))

Söndag idag då. Hatar söndagar för då åker Nicklas. Men ska hämta lillkillen, så jag blir inte helt ensam.


Liten skruttkelso ♥




Journey - Don't Stop Believin'

When it's good, then it's good, it's so good, 'till it goes bad

I onsdags när jag var på jobbet kommer en stammis in. Känner mycket väl igen henne och hon mig med. När vi står i kassan så säger hon;

- Nämen, har du färgat håret? För visst är det mörkare?
- Jaa, lite mörkare är det kanske..
- SKITSNYGGT! Du passar verkligen i det. Inte många som passar i mörkt hår med du gjorde verkligen det.
- Nämen, tack ska du ha!!
- Ja, men det var så lite så. Jag måste bara säga det. Skitsnyggt!


Gjorde min dag! Visst att det är roligt att höra att man passar bra i något, men när en person som man inte ens känner säger det blir (iallafall jag) extra glad! :))






Pink - Sober

I belong to you and you belong to me

Imorgon är det äntligen onsdag! Så fort klockan slår 16.00 imorgon rusar jag ut ur Birsta, hoppar in i bilen och gasar ner till Nicklas. Känns faktist som jag ska på en liten minisemester och det kommer bli såå mysigt.

Happydance!

 

 

Seal - Secret

Let's have a toast for the douchebags

Har världens jobbigaste elektriskaste hår varje dag nuförtiden!!! Gaaaaaah, blir galen! Jag tycker ju inte ens om att ha uppsatt hår men jag bara måste ha det nu för annars ligger allt hår i ansiktet ;[

Hursomhelst. Kom till jobbet idag och jag och Anna insåg att vi såg ungefär likadan ut. Allt liknade. Uppsatt hår, tröjan och tröjfärgen, mörka byxor och tillochmed skorna!! Haha, asfult.


Annars är jag superuttråkad! Ska ta och göra mig en macka = middag. Inväntar "Lite sällskap" sen ska jag sova. Men trots att jag är trött så vet jag att det tar ungefär 2 timmar innan jag somnar. Har fått svårt att somna, även svårt att sova bra under natten.. Jobbigt.




Lillfamiljen våran :))



Kanye West - Runaway

I'll be here 'til the end of time

Blir sämst på att uppdatera när Nicklas kommer hem. Men det är ju inte konstigt.

Nu har han åkt igen men den här gången lämnade han bilen hemma till mig! Och eftersom jag bara jobbar måndag, tisdag och onsdag den här veckan som kommer så ska jag åka ner till honom på onsdag efter jobbet. Myyys att sova i husvagn. Hoppas det regnar, då blir det ännu mysigare att ligga och lyssna på smattret :)

Ska även passa på att åka på Dollar och kika lite. Inte för att jag har råd att köpa mycket då alla pengar måste sparas till Kelsos nästa operation. För redan nästa måndag är det andra benet som ska opereras :(


Föresten! Fick i fredags, för första gången, helt smaklösa chips!!
Inte en enda krydda på dom. Hur är det möjligt?





I like it

Somnade tidigt igår och sov hela 12 timmar inatt. Hade säkert sovit ännu längre om inte mamma ringde och väckte mig. Men det var lika bra att kliva upp då, var ändå utvilad. Har nu hunnit städa och ätit världens godaste matlåda som mamma kom med. Ska snart åka till jobbet om jag vågar mig ut i detta stormväder. Tycker det är lite otäckt..







Ny klocka som jag köpte på Kreta :)



Near, far, wherever you are

Slängde på mig kavajen idag. När jag kom på jobbet stoppade jag händerna i fickorna och där hittade jag en lapp som man får när man hänger in jackorna, nivet? Den var iallafall från Våningen och senaste gången jag var där tror jag var på Birsta City festen var. En evighet sedan. Synd ändå. Inte för att jag inte varit på Våningen, utan att jag inte använt kavajen sen dess..






Har en liten tycker-synd-om-mig-själv-kväll. Mest för att jag är supertrött, har en fruktansvärd huvudvärk och saknar Nicklas så jag håller på gå sönder. Så ja, det är synd om mig.

Ska bara se klart på Carina Berg (ett måste!) sen ska jag sova.

Godnatt!



Your love's too good to be true



Godmorgon!
Haft en hemsk natt. Sov jävligt dåligt.
Men, hoppas på en bättre dag.
Nyss slängt i mig en frukostmacka.
Så nu ska jag bege mig mot bussen.
Off to work!



I wish that when I wake up you're there



Fin och solig morgon. Bra dag på jobbet, mycket att göra.
Underbara sms från älsklingen som gjorde dagen ännu bättre.
Kvällsfika med Desperate housewives och Cougar Town.
Nu ska jag uppdatera mitt cv, sen sova!





L O V E ♥

My love for you is real

När jag var hos veterinären förut så fick jag reda på att Kelso måste operera vänsta benet också. Usch, tycker så synd om lillkillen som måste gå igenom det igen. Men högra benet var iallafall bra nu vilket känns superskönt. Att det inte behövdes göras om som vi först trodde.






Har iallafall kommig hem nu. Har som sagt varit och ätit med pappa och Belinda. Jag är p-r-o-p-p-m-ä-t-t! Det var supergott och mysigt.

Men nu ska jag ringa lite och sen sova.
Godnatt!



Älskar dig Nicklas ♥

Lycklig för att du finns till

Vaknade upp själv imorse. Så nu är jag ensam. Igen.

Sysselsätter mig i tvättstugan idag. Sen ska jag till veterinären med Kelso.

Ikväll ska jag äta på stan med Pappa och Belinda. Det måste vara ungefär 16år sedan vi 3 åt tillsammans. Så det ska bli roligt :)



Saknar dig ♥

I can't keep my eyes off of you

I torsdags kom Julia hit och gjorde mig sällskap ett helt dygn så jag slapp vara själv. Gostumpan!! Vi bakade en jättegod äppelpaj, mums. Skulle nästan kunna tänka mig att gå ut och plocka lite äpplen och göra en till och trycka i mig!


Nu är iallafall min stora kärlek hemma och jag kan inte vara gladare.



Heheh, you and me ♥


You can make it right

Imorse var jag ut med Kelso på en promenad i regnet. Var så mysigt och superduperskönt att komma ut! Han är för go min lille kille. Även om han får lite damp på morgonen när man inte vill kliva upp.

Jaja

Nu ska jag fixa mig lite sen ska jag träffa bästa Evelina på stan och äta lite. :))



Weakness

Haft en dålig dag idag, varit så jävla nere. Kändes på en gång när jag vaknade. Jobbigt att kliva upp. Jobbigt att fixa mig. Jobbigt att gå till bussen. Jobbigt att åka buss. Jobbigt att kliva av bussen. Jobbigt att gå till Birsta. Jobbigt att äta. Jobbigt att jobba 10 timmar. Jobbigt att åka hem. Jobbigt när mamma och Micke åkte hem. Jobbigt att titta på tv själv. Jobbigt med tanken av att behöva lägga mig ensam...

Höll på att börja grina när jag fick veta att jag hade glömt skrivit ut ett litet papper på måndagsstängningen. Illa.
Började grina när jag satt själv på McDonalds på lunchen. Inte på grund av att jag satt själv. Men pratade med mamma i telefon och när hon frågade hur jag mådde, då kom tårarna. Tyckte det var en fruktansvärt jobbig fråga.

En riktigt Jag-behöver-en-kram-dag! Men förstår inte vart alla dessa känslor kommer ifrån? Varför mår jag såhär??



Men jag iallafall min lilla älskling här och vi ska nu gå och lägga oss.

Imorgon ska bli en bra dag! Luncha med Evelina, rehab med Kelso och sen ska jag vara med Julia. Kan inte bli annat än bra.


Just gonna stand there

Wihoo, Desperate housewives har börjat igen. Men nu är det roliga slut och jag ska nu hoppa i säng. Jobbar hela dagen imorgon så det känns som om jag behöver lite sömn tills dess. Ska försöka somna iallafall :) Natti natti!



Love conquers all

Då har man gjort lite nytta idag då. Köpte nå skofett och massa råttgrejer. Så nu ska jag ta och göra ren råttburen så det slutar sticker i näsan så fort man går in i vardagsrummet.. Sen ska jag även fixa skorna. Skorna jag fått av Nicklas är dom finaste (och dyraste) jag har, så dom ska jag vårda och ge massa kärlek så dom håller länge :)



Första paret skor jag fick, helt utan orsak

I only wanna be with you

Något som är väldigt jobbigt med det här är att man hade inte en chans i världen att vänja sig vid tanken av det. Det gick så fort allting. Får reda på det på fredagen och han åker på söndagen..

Sov iallafall till nu ungefär och väntar nu på att Belinda ska komma och hämta mig. Måste till stan/Birsta och kolla vad jag ska smörja in mina uggs med, så dom håller sig läääänge. Ja, det är väl de enda jag hade i tanken. Får se vad Belinda vill göra.



No one ever said it would be so hard.

Jobbet gick mycket bra idag. Hade supermycket att göra så mina tankar var på ett helt annat ställe. Men sen slutade jag och tog då bussen hem (är nu utan bil dessutom :(). Tog 2an, allt för att slippa komma hem så fort. Var hemma strax innan 9. Jag vill verkligen inte komma hem till en tom lägenhet. För här hemma grinar åt ingenting, hela tiden. Känner mig som världens töntigaste, men det är sant..


Nåja, för att sysselsätta mig med något ska jag nu plocka undan lite här hemma. Fixa iordning lite blommor som jag fått i födelsedagspresent. Fick två krukor av min granne förut, eller han/hon vet inte om att jag fått dom. Men det stod ett bord utanför en av våra portar med en skylt "Gör ett fynd. Ta vad du vill ha!" Blev lite lycklig där i några sekunder när jag tittade på bordet och undrade vad jag skulle plocka med mig. Gratis är gott tänkte jag och tog två krukor. Två vita fyrkatiga i olika storlekar.


Insåg nu att jag inte behövde krukorna när vi faktist fick två jättefina i inflyttningspresent..





Måndag

Sov min första ensamma natt inatt. Kändes jobbigt och jag ville att Nicklas skulle komma hem igen. Men det här är bara början, bara att försöka vänja sig. Sov till halv 12, vägrade kliva upp och vara själv. Jag hatar att vara själv. Tur att jag ska till jobbet sen och tänka på lite annat. Kommer däremot aldrig vilja åka hem till ensamheten...




Vi två




Lean on me!

Lång dag på jobbet idag. Men det gick bra, förutom att jag knapp åt något. Men det ska snart fixas med lite surströmming hos svärfar. Hehe. Ska även leta fram badkläderna. Vi ska bada lite badtunna efteråt. Myyys!

Så, jag ska väl ta och leta fram dom sen sätta mig i bilen och fara.



18 veckor


Ledsen tjej.