Vad det är bra att jag har dig

Jag tog mig i kragen och sökte lite jobb. Eller okej, ett jobb. Men jag haaaatar alla sidor där man ska bli medlem och fylla i exakt samma uppgifter som på alla andra miljoners sidor man söker jobb på. Så efter att fyllt i en sån sida blir jag L E S S ! Extra kul är det ju när man råkar trycka på bakåtknappen så allt försvinner och man måste börja om. Slår aldrig fel, jag lyckas alltid gör det..

Nu sitter jag iallafall med Nicklas i extrarummet (vet inte vad jag ska kalla detta rum), mest som sällskap. Tänkte ni skulle få se en bild hur en del ser ut här. Så..


TADA!

Gul tapet med en urtjusig bård längst upp med solar och månar på. Gardin med egyptsier på. Döda blommor i snygga krukor. Lampa med en lampskärm med fräsigt mönster. Självklart en, nej två, träningsstänger med massa vikter till...

Mitt favoritrum. Precis min stil.

Take a good hard look

Jag är less på att vara ledig. Jag vill inte vara hemma,
det är så stökigt och jag orkar inte städa. Så trökigt!

Så det får bli lite bildmaraton istället. Wiiie


Kelso när han kommit hem från veterinären efter operationen.


Myyyser i sängen


Kelso ylar när han hör glassbilen :]


Kelso anropar..


TjockisBill. Nicklas är den otroligt duktiga fotografen..


Toy Story 3 i 3D. Jag hade helt ärligt förväntat mig mer..


..och Nicklas somnade...


Kräftfest och man fick göra sina egna hattar. Nicklas vann för bästa hatten!


Älskar dig!


Johan och Emelie på kräftfesten :)


Nikki och Nicklas! ÄLSKAR DEN HÄR BILDEN!



Då var det roliga slut. Dags att börja städa nu kanske..

A child is born

Idag har jag hälsat på världens finaste Nikki! Så underbat söt liten tjej. Satt och titta på henne huuuur länge som helst, fick aldrig nog. Hon fick en liten Stinky av oss, hihi. Nicklas fick en sån söt bild för ett tag sedan när Nikki sov med Stinky :)

Grattis Sandra och Johnny till eran lilltjej, finns ingen finare!






Resten av helgen har sen bara bestått av fest fredag och kräftfest lördag. Så nu behöver min kropp vila lite. Men roligt, det har jag haft!! Tack alla inblandade :)

Annars har jag och Nicklas tyckt i oss snabbmat och ligger nu i soffan. Vi kom på att man kan ju faktist göra två skärmar med datorn och tvn. Så Nicklas tittar på en tråkig dokumentär och jag sitter här. Förstår inte att vi inte kommit på det tidigare. Jag har ju alltid fått tittat på allt tråkigt han har sett på, så det här känns nu mycket bättre. Hihi.

Got that warm fuzzy feeling



Har varit på Memento med Amanda och Frida. Hade askul! Men eftersom jag var superhungrig så fick det blir lite nattnudlar nu när jag kom hem. Sitter även i köket och äter och datar, allt för att inte störa min älskling. MIN älskling! Fy vad jag älskar den killen - Nicklas Högbom!




I got the sun in my pocket

Fy vilken jobbig dag det var igår. Var inte alls peppad på en heldag på jobbet. Sen kom huvudvärken ganska fort när andra butiker spelar så jävla hög musik så man hör deras musik mer än sin egen. Så jävla störande! Var skittrött när jag slutade och precis när jag kom hem och satte mig i soffan, kände hur skönt det var, så ringde Nickals och ville att jag skulle hämta honom i Matfors. Jahapp, det var bara att sätta sig i bilen och åka igen...

Tog en välbehövlig sovmorgon och nu har jag och Kelso varit ut på en promenad, längre än vanligt. Tror både han och jag behövde det. Han börjar dessutom redan gå på benet, han är så duktig. Förstår inte riktigt hur man ska låta honom "gå korta korta korta promenader, inge hopp och lek, inte bus.. bla bla bla" det är ju omöjligt för en liten hund med så mycket energi och som vill vara med överallt! Nåja.

Ska hoppa i duschen nu och göra mig redo tills Sandra kommer. Blir en tur på stan och sen maaaat på Dragon house, det är de som är målet. Hehe.



Oh happy day

Sov oootroligt skönt inatt, sådär skönt att man aldrig vill lämna sängen. Men jag var tvungen och känner mig faktist utvilad. Ska snart åka till jobbet, men först blir det morgonpromenad med Kelso!





Stygnen :(

I like it!

Imorse klev jag upp tidigt och åkte med Kelso till veterinären så han fick sin sista spruta. Han är så duktig, säger inte ett pip när han får den. Han är en tuff kille, som veterinären sa! ;) Jag, däremot, vart galen på tjejen som jobbade i receptionen. Jag var kanske lite dum mot henne, men jag orkade verkligen inte med människan kl 8 på morgonen!


Nåja, efter lite jobb och en nyinköpt jacka sitter jag nu hemma i soffan och tittar på tv. Längtar till helgen och kräftskivan!!



IIIIIIiiiiiiiiiiiiiiihh

A L L T S Å !

Har ni sett priserna på utlandsresorna?
Åh gud Åh gud Åh gud!
Jag vill åka nuuuuuuu!



Life's good

Igår operarades mitt lilla hjärta. Var lite nervös hela dagen, men fick tillslut samtalet om att han hade vaknat och allt hade gått bra. Vid 6 åkte jag och Sandra upp och hämtade en yr och trött Kelso. Vi åkte hem och medans jag och Sandra gjorde en supergod middag så sov lillen. Han sov hela kvällen till jag tog ut han så han kunde kissa, sen gick jag och la mig. Men strax efter det började lillen pipa och skrika. Det var så hemskt, visste inte vad jag skulle göra. Men efter någon timme så somnade han.

Imorse kl 7 började dom borra på balkongerna på huset. Jag kunde omöjligt somna om till det, men som tur var stod Kelso nedanför sängen och pep så jag tog upp honom och vi myyyyste tills vi klev upp. Då gick jag och Kelso ut en sväng. (Eller, jag går inte ut med honom såklart. Han kan knappt gå och han får inte gå. Jag bär ut honom på gräsmattan) Sen kom Amanda och hämtade mig, skulle följa med henne när hon tatuerade sig. Vart finfint :) Sen åkte jag till veterinären med Kelso igen. Han skulle ta bort bandaget och de skulle se hur såret såg ut. Men eftersom han hade haft ont inatt så fick han en till spruta, så nu är han yr och trött igen. Och nu när dom tog bort bandaget så ser man såret och stygnen. Inte kul :( Måste även tillbaka till veterinären imorgon, han skulle få en till spruta. Usch, lillälsklingen min.



En bit av såret på hans rakade ben..

Life or something like it

Öpnnade på jobbet idag och hade världens segaste morgon. En sån där riktigt jobbig dag när man tror att de har gått minst en timme, så har det bara gått 10 minuter. Ah, man blir ju galen då! Men klockan gick och jag slutade 14.

Åkte då och hämta Emma och Robban och for till Selångermarknad. Gick runt i värmen och tryckte i mig en liten liten langos. Liten men god! Köpte även med mig viltkorvar hem. Men när jag åt lite förut så vart jag besviken, smakade inte alls bra. Men beror kanske på att jag inte riktigt var sugen.. Hoppas på det.

När jag kom hem hade Nicklas också nyss kommit hem, men han for lika snabbt igen. Så då åkte jag till underbara Sandra och surrade en massa.

Senare på kvällen kom Nicklas och vi åkte till mamma. Duschade Kelso och tog sen med honom hem. Lillen ska ju opereras imorgon. Hua! :(

Men nu är jag hemma och halvsover i soffan. Är såå trött. Men det bästa av allt är att jag har en kille på varsin sida. Mina favoritpojkar. Mys! ♥

Nu blir det sängen iallafall. Kelso ska upp och iväg tidig imorgon. Men antar att jag kommer ha svårare att komma upp än vad han kommer ha..






I probably forgot to tell you this

För ett tag sedan när jag klev upp på morgonen så fick jag se detta i råttburen.. KlantNicklas hade råkat tappat kudden mot buren under natten. Jahapp, det var bara att slänga det örngottet!








That's the way, aha aha.

Efter jobbet gick jag en sväng på Ikea i min ensamhet. Tydligen hade dom öppet till 19 på helgerna, hade jag ingen aning om. Efter flera samtal till Nicklas så köpte jag tillslut med mig ett skrivbord. Rättare sagt: en bordsskiva och 4 ben och jag kan inte vara mer missnöjd! AAH! Vill slänga bänkskivan från balkongen och aldrig mer behöva se den, för det passar inte in med resten av möblerna. Smarta jag har även slängt kartongen som man tydligen måste ha med om man ska göra retur (läste jag på Ikeas hemsida) Inte nog med det, så saknades det en påse med skruvar till ena benet, bara för att jävlas lite mer. Less jag blir. När jag nu väl försökte köpa hem lite för att göra lite fint, så blev det ASfult istället :( Vet inte vad jag ska göra med skiten nu.


Men för att bli på lite bättre humör så ska jag och Nicklas gå ner till hobbyrummet måla lite grejer. Hoppas det blir bra iallafall....






The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly



Vart lite partey igår. Inget jag hade planerat. Så idag känner jag mig liiite seg. Men en vitlökshamburgare från Max gjorde sig bra i magen. Börjar däremot jobba om 45 minuter och jag har inte ens börjat fixat mig. Illa.

I love you and that's all I really know

Kom hem tidigt ikväll/inatt. Mitt älsklingshjärta sover redan, borde göra det jag med eftersom jag ska jobba imorgon. Jag som hade tänkt gå på selånger marknad innan jobbet imorgon. Frågan är om man kommer upp till det? Återstår att se.. Natti natti!







We belong together

Igår åkte jag och mamma runt i hela stan och letade en byrå. Hittade inget som föll mig i smaken. Avslutade dagen med Texas buffe med hela familjen, Andreas och Isabelle till och med! :)

Sen när jag kom hem vart det lite Ernst och sen filmen Date Night, eller En galen natt som dom så fint översatt till Svenska.



Idag är det då fredag och jag ska snart åka till jobbet. Har börjat dagen med att göra mat. Har nog aldrig gjort det förut, aldrig någonsin. Men idag vart det så och jag har gjort supergod fisk i ugnen och potatis. Den första och den bästa fisk jag någonsin tillagat. Kommer längta tills jag får äta min matlåda på jobbet. Haha

Men nu måste jag skynda mig att fixa mitt fula nyduschade hår. "Hatar" när det är rent. Det är så platt och raaaakttttttttt och typ omöjligt att styla!!!!!




Wake up in the morning

Så ledig idag som man bara kan bli och jag har iiiinget att göra. Ingen svarar när jag ringer. Jag som ville bort från lägenheten idag. Dom håller på att göra om balkongerna så det låter förjävligt! Dom började 7 imorse. Kul.

Jag hör knappt tvn och det vibrerar i hela soffan. Jag får verkligen damp på sånt här. Ljud som låter likadant hela tiden får mig att vilja krypa ur skinnet. TA MIG HÄRIFRÅN!





It feels so right

Jag och Nicklas köpte ett köksbord och stolar i måndags. Vart genast liiite finare i köket, lite mer köks-känsla. Men här är en av anledningarna till att jag fortfarande inte tycker om det;



Kolla färgen och tänk er guldhandtag till det på köksluckorna. MmmMmmMm...

Insåg nu att fägen inte alls ser ut sådär, är med knallig i verkligheten... Lyckost mig.


Men lika glad för det är jag, men gladast är nog räven..



Nåja, jag har nu ätit upp min frukost/lunch. Ska åka in och jobba en snabbis. Sen ikväll ska jag titta på min älsklings fotbollsmatch med Amanda och Sandra.



Ska bli rolikt, är så klad idag!

Snel hest gå på fest äta kaka dricka lesk

If you fall get up

Amanda räddade min kväll. Vart en utgång med henne och Frida. Jag har haft mycket mycket roligt!!


Nu ska jag gå och lägga mig. Får inte sitta vid datorn för Nicklas. Han blir "fullare" när jag knappar på tangenterna. Haha, min sötnöt! Men, JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET!!!




Vackraste stunden i livet var den när du kom.

Har hittat en ny blogg som jag läser. Eller läser och läser, hon lägger mest upp bilder. Fina bilder. Jag blir så inspirerad av allt. Skulle vilja fixa till i sovrummet nu. Vill sätta upp hyllan som vi köpte för över en månad sedan. Vill åka till Ikea och köpa massa nytt till hela lägenheten. Vill köpa lägenheten, så det blir våran! Vill också köpa massa nytt till mig själv. Nya kläder. Slänga ut allt gammalt som bara hänger i garderoben men som jag aldrig skulle ta på mig nu, aldrig någonsin. Varför ha kvar fula gamla mjukiskläder? Jag vill slänga allt och köpa nytt. Jag vill och jag kan, men jag kan ändå inte.


Jobbigt.


Fredag

Idag är jag ledig! Men blir som vanligt rastlös på en gång. Har redan städat en massat och ska fortsätta nu. Roligt är det inte, men det behövs. Sen när Nicklas kommer hem hoppas jag att han är sugen på att shoppa, för det är jag!! Skulle vilja kika på ett köksbord också. Vi har inget än, haha.





Skälsjön

Onsdag? Torsdag!

Jobbat idag. Började klockan 7 imorse, vilket aldrig är lätt. Är hemma nu men ska tillbaka till jobbet när Nicklas kommer hem med bilen. Det går att jobba 2 personer i en butik, men det fan inte roligt! Heldag igår och delad tur idag.. Men det blir några timmar = pengar den 25!!

Är slut i huvudet för det är så mycket att göra på jobbet. Funderar på att ladda med en god lunch/middag eller sova? Men är för slö för att orka börja på ena eller andra..


Men mat måste jag ha i magen. Har bara ätit frukost.. M A T A  M i i i G ! !

Sidsjön.

Igår tjatade jag med mig Nicklas till Sidsjön för att springa igen. Den här gången hade han fått för sig att springa med mig, i min takt. Det ökade min press så jag kände mig tvungen att springa snabbare så det skulle ge honom något. Inte nog med att jag försökte mer, i varje backe så sa Nicklas också "Tempo ökning i den här backen!" eller "Nu ökar vi farten två stolpar fram!"

Har jag någonsin varit så trött? Fyyyy! Stannade kanske 3-4 gånger, men hann bara gå ca 7steg, sen börjar Nicklas jogga igen. Så det var ju bara att hänga på. Men det var så fruktansvärt jobbigt. Trode jag skulle spy upp middagen när jag kom fram. Ja, för inte nog med att det var superjobbigt att hinna med så hade jag mjälthugg och svårt att andas också. Fick aldrig till andningen när jag sprang, vilket gjorde mig asless.

Nåja! Jag sprang iallafall som aldrig förr och jag var så glad att ha Nicklas vid min sida. För vad härligt det är när man har någon som peppar en när man trode att man redan hade tagit ut all ork i förra steget.






Måndag

Vilken seg dag det här är. Suttit i soffan och inte gjort ett skit. Men måste nog städa upp lite här hemma. Det är kläder överallt, jag fattar inte?! Tycker jag plockar varje dag. Okej, där ljög jag. Jag har blivit värsta slarvig! Känner inte igen mig själv.


Jaja. När Nicklas kommer hem blir det en springtur iallafall, med eller utan honom. Måste göra något vettigt idag!


FÖRRESTEN!!!
Någon som kan lära mig hur man använder ebay? Jag fattar iiiiiiiiinte. Blir galen!



Present

MINA nya (dyra) skor från min älskling!




Ibland har man det liiite för bra!!


Lördag

Ååh, peppad! Jobbar till 2 idag och sen blir det brännboll för hela slanten.
Party all day and all night long! KUL!!!!!


Fredag

Fick ett sms imorse, precis när Nicklas hade åkt iväg till jobbet, att jag hade ett paket på Ica kuben att hämta. Vart less vid tanken på att jag skulle behöva gå dit. Men jag har ju världens bästa mamma så hon skjutsade mig och mitt lata arsle dit så jag kunde hämta det. Hihi.

I paketet låg det nå finger grejer som jag inte har någon aning om vad man ska göra med??



Men annars var mitt paket A-OKEJ! :D
(Har ni sett Love Happens så fattar ni)






Ska snart bege mig mot bussen och åka mot jobbet. Jobbar hela kvällen.

Heeej!

Sökes.

Roligt att Nicklas kom hem. Han var vaken i ca 45min, nu sover han. Kul.

Bla!



Tror jag ska dricka massa vatten nu för att sen orka ut och springa. Måste alltid dricka massa före, annars blir jag yr och det svartnar för ögonen. Det skippar jag gärna! Har lite tväningsvärk kvar, men den här gången ska jag stretcha efteråt. Varför är man alltid så dålig på det? Hoppas att jag inte har sån hemsk träningsvärk på lördag, kommer bli jobbigt att springa isåfall..

Ingen som vill börja springa med mig föresten? Jag är inge snabb, än. Ser nog mer ut som om jag står och stampar på samma ställe, än att jag rör mig framåt. Som dom där man kan se efter vägen som har sprungit huuuur långt som helst och tar verkligen i med sina sista krafter för att komma hem. Dom ser ju ut att springa i tjära, att det är fruktansvärt tungt och jobbigt. Så ser jag ut när jag börjar springa, hehe. Men det kan som sagt bara bli bättre!!

Spring med miiiiiiiiiig!


Torsdag

Jag ju tillsammans med ett proffs, men det visste ni väl redan? ;)

Ur Sundsvalls Tidning:



Nog skrytet om honom. Ska gå ut på balkongen och klippa ner växten så jag kan sola! Den tar upp hela balkongen, tar all sol och börjar krypa in genom dörren ;[

Onsdag

Jag är hungrig! (Ja, jag vet Nicklas. Det är min favoritfras ;) ) Har inte ätit något på hela dagen. Dumt, men vill inte laga mat till mig själv. Har inte så mycket till val nu när jag håller på att svälta ihjäl. Så det får nog bli lite makaronipudding. Tror att det är lätt att göra, vet inte. Har aldrig gjort det. Men vet att man kan ta vad man har hemma och slänga ihop. Hehe.





Vi måste äta sushi syster! Imorgon? Ja Ja ja jajaaaj JAJA ja JJAA!!

Jag älskar dig!


Tisdag

Fjärde dagen med huvudvärk. Inte roligt! Var inte världens piggaste på jobbet, men det beror nog på att jag sov jävligt dåligt inatt. Men det är ändå skönt att vara tillbaka på jobbet, kul att göra något om dagarna!

Hursomhaver.. Har träningsvärk i benen idag. Jag och Nicklas sprang ju runt Sidsjön igår. Nöjd över mig själv att jag faktist orkade runt. 20 minuter tog det visserligen. Haha, sämst! Men med tanke på att jag knappt sprungit sen jag slutade med fotbollen, i 7an-8an, så var det nog inte så jättedåligt.. Eller? Haha, jaja. Det kan bara bli bättre!

Men nu ska jag göra mig lite gott fika och sen ska jag och älsko fortsätta se filmen som vi såg igår innan vi somna. Men lär nog somna på soffan, båda på.




Måndag

Då var semestern slut. Inte mig emot. Det har ju ändå bara varit skitväder, så jag kan lika gärna stå inne i betonghuset. Jag vart ändå rastlös andra dagen när jag visste att jag hade en hel veckas ledighet..

Trode länge att jag skulle trivas som hemmafru och hoppades på att jag någongång skulle bli det, hahaHAA. Gilla(de) att gå runt och pilla hemma och göra fint. Men näe, fyyyy. En vecka hemma och jag var less. Så det blir nog ingen vidare bra hemmafru av mig. Haha!

Konstigt var det iallafall att kliva upp och göra sig i ordning. Mjukiskläder och rakt platt hår uppsatt i en toffs är vad jag har gått runt i en vecka. Asfult.

Jaja, ska slänga i mig mat och borsta tanden. Tar sen bussen till jobbet, blä. Blir less på bussen bara jag tänker på det!


Nytt schnyggt halsband och ring, yes!