Hart

Nicklas for precis till casino för att kamma hem storkovan. Vilket betyder egentid och Hart of Dixie!! Började se den serien för kanske en vecka sedan och jag har bara några avsnitt kvar.. (en av anledningarna till att jag inte somnar på nätterna) Hoppas att säsong 2 kommer ut snart :)
 

Busa

Igår var det en mysdag med syster. Jag och Belinda var på Himlabadets relax. Gick även ner och åkte kana. Var inte en kotte där, så vi kunde åka hur mycket vi ville. Åt mat och njöt ute på terassen. Åkte sen hem till mig och la oss i varsitt soffhörn och vilade.

Senare på kvällen åkte vi till min kusin som fyllde 6år. Fikade gott, gjorde ballong-djur och busade en massa. När vi skulle hem höll båda småkusinerna sig fast i mitt ben och satt på varsin fot och sa att dom ville följa med mig hem. Hehe. Bevis på att jag är rolig att leka med ;)

Idag har jag spacklat, lagat mat, besiktat bilen och ska nu åka och jobba. Är sen ledig lördag och söndag så jag hoppas jag hinner med att slipa och spackla några svängar till :)

Trying to tell you stop

Fick inte nån vidare sovmorgon. Zipper kom upp i sängen och bet mig i axeln och skrek. Viftade bort honom men kan kom lika snabbt tillbaka. Jag vart riktigt irriterad! Jag är van att han är galen och biter mig så jag tänkte inte mycket på det. Men när jag vaknade till liv såg jag at sovrumsdörren var så pass mycket igen att han inte skulle få upp den själv. Så jag klev upp och släppte ut honom och han sprang direkt på toa. Lillen :) Inte lätt när man inte kan prata och säga vad man vill.
 


Jahapp. Så nu är jag uppe och börjar inte jobba förns om 5 timmar..
Får se vad dagen har att erbjuda!
 

What to expect

Efter jobbet idag kände jag mig inge pigg, men trode ändå att jag skulle orka med att gå en sväng på ikea och köpa hem lite nytt. Men jag yrade mest bara runt och mådde sämre och sämre. Slutade med att jag gick ut därifrån och köpte en korv för jag trode där ett tag att jag skulle svimma.
 
Mådde och mår fortfarande skitkonstigt och har en jävla huvudvärk. Jag tycker var och varannan är sjuk nu, så jag har väll åkt på skiten jag med. Så jag har faktiskt redan krypit ner i sängen. Och Nicklas är borta så jag ska nu passa på att se en "tjejfilm" :) Såg What to expect when you're expecting härromkvällen. Trodde den skulle vara roligare efter att man sett trailern, men den var ändå bra och på slutet kom det lite tårar, såklart :p
 
 



Lugnet efter stormen är snart här


Ugglan

Igår var både jag och Nicklas ledig. Han åkte och fiskade med Micke. Jag åkte till mamma. När dom sen kom hem lite senare hade Nicklas med sig detta till mig. Det värmde i mitt hjärta! :)

 

Kvällsmys



Dock mer orange ljus av ljusen. Inte sådär vitt ;[
Min nya uggla på soffan

JC

Mysigaste byxorna! :D