Prommis

Inatt sov Theo 12 timmar i rad! Men istället för att passa på att vila så låg jag och var orolig för att något var fel. Han brukar ju aldrig somna för natten halv åtta. Hemskt att man alltid är orolig för något..

Idag tog vi en prommis ner till stan i solen. Så skönt! Köpte nya fleecebyxor till Theo och kikade runt på lite kläder. Måste börja köpa in kläder i storlek 74 nu. Har nästa ingenting i storlek 74 och uppåt. 

När vi kom hem lagade jag pasta och köttfärssås till Theo. Även det gillade han! Han gillar allt hittills, kan inte komma på att han spottat ut någonting jag gett honom :)




Kissen

Zipper kommer inte få det lätt framöver ;)




6 månader

Igår blev storkillen 6 månader <3




Kyrkis

Dålig jag är på att skriva, men har fullt upp på dagarna. Theo har kommit in i en period då jag inte får försvinna ur hans synvinkel då blir det grin. Så det är lite svårt att hinna med något.

Jag har iallafall lagat lite mat till Theo för att se om han gillar nya smaker. Hittade ett torskrecept på Sempers hemsida, med potatis, morötter, lite lök och vitpeppar. Så jag slängde ihop de och det gillade han. Kul! Ska testa laga något annat också framöver. Tycker det är så roligt att laga mat till Theo. Gäller att hitta tid för det bara :P



Bokade tvättstugan i veckan, för en gångs skull, och då får man göra det bästa av situationen... ;)


Idag har vi hunnit med kyrkis där det bjöds på semlor. Mmm! Jag älskar semlor! Efter det for jag och Theo ut på Birsta en sväng för att lämna tillbaka en dyr trasig lampa. Och nu ska jag passa på att städa medans Theo sover.
Så idag har vi fått lite gjort, skönt! :)


Feber

Theo fick 6mån sprutor igår vilket resulterade i feber igårkväll och imorse. Han sov ändå väldigt bra inatt, fram till 6:30 och somnade om till 9. Men så fort han vaknade hörde jag att han inte var på topp. Tog tempen som visade över 38grader. Så vi gick och la oss igen och ställde in dagen planer. 
Synd, för jag hade verkligen sett framemot kyrkis. Men Theo går före allt! :)




Hemma igen

Hemma igen efter en mysig vecka i hamra. Borta bra men hemma bäst! Jag åkte iallafall slalom två dagar. Dock inte speciellt länge. Var borta typ 30min varje gång, men för mig kändes det som en evighet.

Idag tog jag och Theo en lång sovmorgon. Han åt och somnade om två gånger. Så vi sov till 12. Mycket skönt! Sen vart det en fortsatt lugn dag. 


Evelina kom efter sitt jobb så då vart det massa surr med kaffe och semla :D Så nu är jag laddad med positiv energi och redo för en ny vecka :)



Hamra

I lördags åkte vi med hela familjen till Hamra. Vi blir här i en vecka. Jag och Theo tar promenader med hundarna medans dom andra är i backen. Idag är det jättefint men det blåser massor så Theo får ligga i vagnen där det är lite skydd. Pulkan får vi ta en annan dag.


Igår fick Theo en bit franska som fick mer än godkänt. Han gillar verkligen mat och börjar tyvärr välja bort amningen mer å mer. Han vill liksom inte ha och det gör ont i mammahjärtat. Och i brösten.. Jag har testat allt och har nu även mailat sköterskan på BVC bara för att få lite råd och tips på hur och vad jag ska göra.



Det är full fart på lillen nu. Nu snurras det runt runt runt. Han har äntligen fattat hur man snurrar tillbaka från mage till rygg. Förut var det mer tur att han kom över till rygg igen för huvudet är så tungt så kroppen följde med när han tippade. Haha, sött! Men nu grejar han det utan huvudsving :P