Orkar inte mer

Idag har jag varit så trött!! Så skönt att komma hem och bara vara. Synd bara att jag blir mer och mer irriterad för varje dag när jag inser att inget blir gjort här hemma. Nu jävlar ska jag ringa någon som gör klart sovrummet åt oss så att jag en dag kan komma hem och se att det är helt klart.


Glad


I'm home!

Så skönt med luft som man kan andas i! Haft jävligt varmt i Turkiet, men också väldigt bra. Dock knäppt väldigt lite bilder.. Är ledig idag men imorgon är det dags för jobb igen.


Bad och lek

gif make

 

making gifs

Snyggt med lappen som sticker upp :P



Zzzzz

Försöker tvinga mig själv att vara vaken så jag kan sova länge imorgon! Haha. Jag har vaknat så tidigt de senaste veckorna, vaknade ofta innan klockan ringde när jag skulle jobba vilket i och för sig är bra. Men nu när jag har semester vill jag inget annat än att sova lääänge och gosa i sängen. Men det är omöjligt. Behöver tydligen inte sova så många timmar längre för att vara utvilad. Snart är jag väl uppe vid kl 5 och väntar på morgontidningen... Känner mig gammal.


Soon baby soon

Igår vart det en mysig heldag med Evelina och Nova på stan. Köpte inget annat än sånt som går att äta, haha. Men jättetrevligt var det!!

Efter det for jag ut till Nikki och var med henne hela kvällen :D


Idag är det lika pissigt väder men jag måste ner på stan och fixa lite grejer. Frågan är om jag ska orka gå eller vara lat och ta bussen?


2 dagar

Vart lugnt igår. Satt på balkongen och sen när dom åkte in till stan kröp jag ner i sängen. Mycket skönt :)

Ska åka och jobba nu så får jag se sen vad som händer ikväll. Men nu är det bara 2 dagar kvar, sen är det semester!!


High-five

Har varit ledig idag och fått så mycket gjort. Så nu blir det några kalla på balkongen så får vi se om vi drar oss ner på stan senare :)


Vill så gärna

Sitter och uppdaterar mig på resor hela tiden, men jag vet inte vart jag vill åka. Just nu är jag redo att åka till vilken flygplats som helst i Sverige, bara jag kommer härifrån på semestern!


Tandlossning

När jag skulle borsta tänderna förut såg jag att en liten bit av min framtand var borta. :( Ledsen tjej.

Inte många dagar kvar

Har 5 arbetsdagar kvar tills jag har semester. Men det värsta är att jag har ingen aning vad jag kommer göra på semestern. Det återstår att se.



Gulingar

Plockade lite kantareller med mamma idag :)



Sådär ja

Håller tummarna för att det ska vara fin väder imorgon. Fast skulle det vara regn så har vi nu äntligen varit och köpt grejer så vi kan börja måla och spackla i sovrummet. Det tar sån tid allting.. Men nu har jag (vi) massor att göra. Någon som är sugen på att spackla typ ett helt rum är mer än gärna välkommen :)


Kärlek från hela kroppen

Min stjärt gjorde ett hjärta i solstolen :D Haha


Snart så

Försöker vakna till liv så jag kan gå ut och sola lite innan jobbet. Men ögonen känns jättetunga. Det gjorde dom hela dagen igår också. Undra vad det beror på?


Mormor :)