Numera 22åring

Detta är vad man kan få om man inte har några önskningar alls.
Jag är helnöjd! :D




Nu blir det jobb heeela långa dagen. Hejhopp! :)

Jag ser på dej och du ser på mej

Tack för igår mina älskade vänner!!


Skriver och visar lite bilder senare. Ska nu ta en promenad bort till coop (eller ica om jag orkar) och köpa något gott :)



Cause you're there for me too

Fick en glad nyhet igår, Angelica ska nämligen klippa mitt hår nästa fredag. Iiiiihh! Ska bli så skönt att få ordning på skatbo't. Ska kika på lite bilder och se om jag vågar klippa någon frisyr eller om jag ska satsa på samma gamla vanliga. Vet att jag iallafall ska låta luggen vara lite längre än vad jag brukar ha. Trivs faktiskt i det. Måste även färga håret, men det kan jag fixa själv. Bah så ni vet.

Annars var det nog det enda braiga som hände igår. Höll på att drunkna i mina egna tårar när jag skulle sova. Okej nu överdrev jag. Jag var lite besviken bara, men min älskling gav mig då massage och jag kunde då somna med ett leende. Världens bästa Nicklas. Älskar dig!


Idag har jag jobbat en sväng och är nu AStrött. Jag förstår inte varför, men det måste vara vädret som Emma sa. För jag kan inte påstå att jag sover dåligt. Äter gör jag också.

Bla bla bla. Ointressant. Hejdå!




Someone to face the day with, make it through all the rest with,
Someone I'll always laugh with, even at my worst, I'm best with you.



Jump for my love



Maria, som vi träffade i Turkiet, skickade denna bild till mig idag. Detta är alltså klipporna som jag hoppade ifrån. Det var sjuuukt högt. Det är jag som står där längt fram med någon kille. Stolt. Jag hoppade även "spiken" och kom enda ner på botten. Inte så konstigt kanske när man fick en sån fart efter den där höjden. Undra hur högt det är? Är iallafall det bästa hopp jag gjort! :D


You know what I want

Vilken bra helg det har varit, men nu är det en ny vecka med nya tag :)

Festen i fredags tyckte jag var jätterolig. Inser såhär i efterhand att jag var gaaanska full.. Så på lördagen låg jag, Julia, Nicklas och Victor och sov halva dagen. Vid 3, kanske, stack dom så jag och Nicklas fortsatte vara soffpotatisar. Senare mot kvällen kom pappa och Birk och hälsade på hemma hos oss. Det var mysigt!

Igår jobbade jag hela dagen. Sen när jag skulle åka från Birsta insåg jag att det var typ punka på ena däcket.. Nåja, åkte och hämtade Nicklas, sen Belinda. (Eller jag åkte såklart först och fyllde på luft och såg då att det var en spik i däcket...) Åkte och röstade och sen vidare på kalas till min lilla kusin. Mums med tårta och nästa helg blir det nog tårta igen. Hihi!

När vi kom hem tittade vi på valvakan och jag fattade verkligen ingenting. Kände mig så jävla dum! Jag trode att det var det parti som fick flest röster av det svenska folket som skulle styra landet, men tydligen inte.. Äh, skitsamma.

Det var iallafall min helg. Idag blir det lite jobb igen. Hoppas att leveransen bjuder på mycket nytt och snyggt!



Det var den brännan det. Nu har benen också börjat flagna. Kuuuuuuk.

I just can't get enough



Vill tacka alla inblandade igår för en superkväll! Den bästa kvällen på länge vågar jag tillochmed säga. Hoffmaestro var bra så länge jag såg det.. Eller så länge jag pallade trycket ska jag nog ärligt säga. Efter några låtar fick vakterna lyfta över mig och sätta mig i ett annat rum. Hej vätskebrist! Det var inte lika kul MEN jag vet iallafall nu, till nästa gång, att jag lika gärna kan stå långt bak. Lär ju vara lika bra där bak som nästan längst fram, om inte bättre!

Men Tack alla, ni är bäst! :D

17 september


P p p p party!


Liten del av gänget :)

Make you feel my love

Mitt humör har inte varit det bästa idag. Varit smått irriterad hela dagen. Men vad annat kan jag bli när jag inte förstår mig på endel människor? Blir bara irriterad vid tanken av det. Men jag skakar av mig det och hoppas att mitt menshumör och min mensvärk är minimal imorgon när det är dags för fest.

Förfest hos oss, ska bli superkul. Bara att höra av sig om man vill komma ;)



Men imorgon blir det först en tur på stan med Belinda. Måster leta något nytt att dra på min flagniga kropp. Ja för så är det, all brunfärg håller på att försvinna. Uuuhuuu!

If you had one chance

Peppar för lite Hoffmaestro på fredag. Ska bli första gången jag ser dom, trots att dom har spelat i Sundsvall tidigare. Men det ska bli roligt, superroligt!


Mumsfillibabba

Åh, satt och kolla på lite bilder från Kreta (har fortfarande inte kollat igenom alla) och kände en liten saknad att åka tillbaka. Hur härligt är det inte att ligga på stranden, njuta i solen och beställa en strawberry daiquiri kl 11-12 på dagen. Bara för att det är så jävla gott och bara för att man kan!


Men så funkar det inte här hemma. Nu är man hemma i verkligheten och får roa sig med att tvätta och städa på sin lediga dag. Jag är redan så uttråkad! :( Vad ska man göra hela dagen?








Mamma mia figaro

Gotenmorgen!
Klev upp halv åtta imorse. Varför? Joo, vi har två överlastade Ikea-kassar full med tvätt! Som vanligt när man är ute i sista sekund så får man ta tvättiden som är över, dvs 7-12 passet..

Annars är jag ledig idag. Ska bara ner på stan och göra lite uppgifter med Jenny. Tänkte även lämna in ett par skor hos skomakaren och hoppas han kan göra mirakel med dom. Men resten av dagen fortsätter nog med tvätt-och städande. Det luktar förjävligt i lägenheten av råttorna, sticker i näsan när man kommer in i vardagsrummet. Vidrigt!

Men nu måste jag springa ner till tvättstugan!



Im in love with you

Veckan med min älskling har varit för bra för att vara sann! Det har varit så mysigt att bara vara vi två. Vilka underbara känslor jag har i min kropp. Jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går!









Hemma!


Bye bye hösten

Idag efter jobbet for jag och Nicklas och kollade på resor. Kom ut med en resa till Kreta, vi åker till Arlanda om en timme. Wiie! Är det de som kallas sista-minuten? :D


Vi hörs om en vecka!



Jag och Nikki härromdagen ♥