Present

Fick en present av mamma idag till bebis i storlek 50 vilket är mycket bra. För när jag tänker efter har vi nästan inga kläder i storlek 50. Inte 56 heller.. Har väll egentligen inte mycket kläder överhuvudtaget. Det jag har packat ner i BB-väskan är i de storlekarna, sen har vi inge mer. Haha. Jag har typ tänkt att vi ska åka och handla när vi åker hem från bb och vi vet om det är en flicka eller pojke. Frågan är om man orkar och är sugen på det då ;)
 
 
 
Igårkväll låg jag och hade hemskt mycket sammandragningar. Har alltid haft det och förklaringen har varit livlig bebis. Men dessa nya sammansdragningar som har börja kommit är obehagliga för det blir ett tungt tryck och det blir jobbigt att andas. Säkert för att magen fortfarande är så högt upp och trycker på lungorna. Ska bli skönt när bebis fixerar dig och magen sjunker ner. Lyckades iallafall somna och imorse var allting bra igen.
 

Välkommen vecka 39

Igår hade jag en jobbig dag. Kände mig febrig och hängig hela dagen. Var jättevarm och slö, så jag låg hela dagen. Jag antar att det var på grund av vädret för det var riktigt kvavt ute igår, jag bara väntade på regnet som aldrig kom. Mamma kom förbi med en sallad så jag fick i mig något. Förstår inte varför jag har så svårt att stå och laga mat och sen äta?
 
 
Går in i vecka 39 idag ♥
 
Jag har sen ca två veckor tillbaka börjat gått upp på natten för att kissa. Men bara ett toabesök per natt. Hur skönt är inte det?! Nästan hela graviditeten har gått och jag har nu börjat gått upp på toa. Sen sover jag vidare hela natten. Eller jag vaknar några gånger men somnar om lika snabbt igen.
 
Har alltid haft halsbränna, värst är kvällarna. Men nu blir det bara värre och värre. Det riktigt bränner i bröstet och jag funderar ibland på att sova sittandes. Men hur skönt är det? Så det har inte hänt än..
 
Har fortfarande inte bäddat varken spjälsäng eller vagn, ingen panik egentligen eftersom det hinner man ju lätt när bebis är ute. Men detta är nog största anledningen.. Så fort jag glömmer stänga dörren in till bebisens sovrum så är Zipper där :( Har iallafall satt på myggnätet så han inte hoppar in i vagnen..
 
 
 
 

37+6

Torsdags - lördags for vi upp till Skälsjön och hade det mysigt.

 

Ena dagen åkte jag och mamma ut till en ö för att sola och bada. Jättemysigt tills det kom lite regn så vi beslutade att åka tillbaka. När vi satt i båten började det vräka ner stora vattendroppar som gjorde ont så vi var tvungna att gömma oss under handdukar och filtar. Har aldrig varit ute när det har regnat så mycket. Mamma hittade även hagel i båten! I juli liksom...

En annan dag for vi ut till skogen och plockade hjortron. Det fanns sååå mycket så det tog emot att åka tillbaka till stugan. Men det var nog rätt val i och med att jag tillslut knappt kunde andas och prata samtidigt. Började även svälla riktigt mycket på fingrarna så jag inte kunde böja in dom helt. Det har aldrig hänt tidigare..

 

 


Sen fiskade vi såklart också. Jag och Nicklas åkte ut en kväll och det var så fint. Mys!

 


Nytt datum?

Var hos barnmorskan idag. Allt såg bra ut förutom lite dåliga järnvärden (106). Så nu blir det järntablett varje dag istället för varannan. Annars har jag gått upp 19kg nu också. Jag har alltså gått upp en tredjedel av min ursprungliga vikt. Hahaha, jag dör!
 
Barnmorskan sa att bebis fortfarande låg med huvudet neråt men inte var speciellt nedsjunken. Så hon sa att jag hade långt kvar och vi skulle absolut ses igen om 2 veckor. Alltså förstå vad SURT det kändes att höra. Här hade jag i min vildaste fantasi gått och hoppats på att det kanske fanns en liten liten möjlighet att få se vårt lilla hjärta innan BF. Men där försvann min lilla dröm på en gång. Det är bara att ställa sig in på 26 aug istället då..
 

Godmorgon!

Nicklas klocka ringde 6:30 och jag har inte lyckats somna om. Ska till barnmorskan kl 11 och hade tänkt åka och handla innan. Så det är ingen idé att försöka somna om nu.

Blir till att packa badkläder för så fort jag är klar hos bm drar jag vidare och badar. Även om det är väldigt jobbigt i denna värme så föredrar jag ändå det, dagarna går så mycket fortare :)


50års fest

Idag ska vi iväg på kalas! Men Nicklas är nu och jobbar, så jag försöker packa ihop BB-väskan. Svårt! Hur ska jag kunna veta vad jag vill ha på förlossningen när jag aldrig varit där?! Känns lite som om jag är ute i sista sekund med att packa väskan.. Men jag har inte riktigt förstått att det kan hända närsomhelst. Känns som det är så långt bort fast det egentligen inte är det. Så spännande!!


36+2

Jag måste få dagarna att gå på något sätt, så är det bara. Jag är ju dessutom sämst på att bara vara, det finns inte för mig..

Såå, jag har byggt ett skötbord. Igår slipade och målade jag det hos mamma.

Idag vart det storstädning hemma och när jag ändå är igång så tänkte jag tvätta soffan tills bebis kommer. Sagt och gjort, börja slita av fodralen och ska snart ner till tvättstugan.

Nicklas börjar bli tokig på mig, helt klart..



Babyshower

Igår vart jag överraskad med en banyshower. Jag hade hört att vi skulle till Nicklas farmor och farfar och äta middag, men så ville Nicklas svänga förbi hemma hos Sandra och Johnny innan vi skulle dit. Hungrig som jag var satt jag kvar i bilen och tjurade, haha. Så Sandra kom ut och ropade på att jag skulle komma in och titta på Nikkis present. Jag tänkte inte alls mycket på det, så jag följde med ner till källaren. På ett bord där stod blöjtårtan och presenter. Jag hann inte reagera så mycket förns mina fina vänner hoppar fram bakom mig. Tårarna rann och det blev kramkalas. Åh, bästa bästa ni. Ni ska bara veta hur glad jag blev