Sovmorgon

Vilken morgon/dag jag haft! Jag är utvilad och på sånt bra humör! :D

Theo vaknar vid 7 och är hungrig, somnar sen om vid 8:30. 9:30 vaknar han igen och Nicklas kliver upp med honom. När klockan nästan är 12 kliver mina älsklingar in i sovrummet och väcker mig. Oj, vilken sovmorgon! Jag hoppar in i duschen och när jag kommer ut sover mitt lilla hjärta. Så nu har jag hunnit fixa mig och äta i lugn och ro. Det här var precis vad jag behövde efter att jag har varit helt slut och nära till tårar kl 20 de senaste kvällarna. Känns som om energin jag har nu kommer räcka i all evighet.
Hoppas kan jag ju göra ;)



Slänger med en charmig bild på mitt blöjmonster ;D

Bus

Igår var vi på drakborgen med Nikki i nästan 5 timmar! Jag hade aldrig varit in i borgen så jag passade på att springa runt å busa, hoppa i hoppborgen och cykla runt runt å runt :) Kan säga att jag var mycket trött efter dessa timmar. Är inte alls van det tempot. 

Idag var vi på en till visning på huset som vi tidigare varit och tittat på. Paret som äger det är hur go som helst! Dukar upp med värsta fikat och åter igen var vi där nån timme och surrade. 

Jag verkligen njuter nu när Niklas är ledig denna vecka. Så mysigt!!





Lillhjärtat

Febern har inte gett med sig än. Märks att han är besvärad av det men ändå håller han humöret upp och bjuder på både skratt och bus mellan hans små tupplurer. 


Nu vänder han alltid till mage när han ska sova.. Då kommer oroliga mamman och vänder tillbaka... :P


Feber

Igårkväll vaknade Theo vid kl 22 och hade fått feber. Tempen visade 39,3. Huga, lillhjärtat. Efter en alvedon så somnade han tillslut om. Men sen vaknade han varje timme hela natten. Han skrek så mitt mammahjärta gjorde så ont.
Märks att han är slö, sovit mest hela tiden idag. Trots alvedon imorse så låg tempen på över 38 förut. Så nu blir det vila vila vila. 




Sidsjön

De senaste dagarna har verkligen varit full med roligheter. Bland annat igår, då åkte jag och Theo till sidsjön med Sandra och Nikki för att mata änderna. Första gången för Theo, men han brydde sig inte speciellt mycket. ;)









Fredagsmys

Äntligen fredag :) Ikväll kommer mamma och Micke på lite taco-mys. Så jag och Theo ska ta en promenad till Ica och köpa det som saknas. Gärna att jag vill hinna städa och baka idag också. Men det återstår att se.. 


Igår var Theos morfar och morbror här och hälsa på :)





Sjusovare

Det sista jag gör innan jag ska somna är att gå upp och titta till Theo och ge honom en puss eller två. Han somnade tidigt ikväll så nu har han sovit några timmar och hunnit snurra lite. Blir så glad av att se honom. Se hur han växer, utvecklas och lär sig mer å mer. Älskade älskade son. Du är det bästa jag har <3


Vart lite dålig bild pga att mobilen hittade ingen fokus i mörkret..

Helgen som var


Fredagen bjöd på sushi med mamma


Och fredagsmyyyys!


.. Hos mamma och Micke :)


Även lördagen bjöd på mys.


Söndagsmiddag hos Nicklas mamma.


Storkillen satt själv :D