Myspys

Vilken härlig helg det har varit. Och med tanke på vädret hade vi tur i lördags när det inte kom en enda droppe och att vi faktist fick se solen på dagen.

Grillat, åkt båt och tagit årets första dopp är lite vad vi har gjort.









Elephant

Fick en leverans på jobbet idag, så nu rider det en liten elefant på mitt finger :D


Snart helg

Jag längtar så mycket till fredag. Då åker jag härifrån på en liten semester och får mysa med den här lilla rosa björnen i 3 dagar :D


En knopp!





Jag är en riktig blomdödare. Se bara bränmärket från i julas när den råkade stå för nära ljusstaken.. Trode blomman skulle dö när som helst men sen såg jag att den hade fått en knopp. Min första knopp på dessa blommor!! Wiiie, hehe :D

Nytt

Idag har vi varit på colorama och köpt påtok för mycket matta till balkongen bara för att vi inte hade mätt. Så vi har en liten rulle över om någon behöver.. Beställde även tapet till en fondvägg i sovrummet. Även där har vi nu insett att vi nog beställt för mycket. Haha, duktiga. Var också in till Rummet och köpte insynsskydd till köksfönstret. Fanns inte så mycket att välja på och jag orkade inte gå runt på stan för att se om andra butiker hade sånt, så det fick bli en med blad och små pippifåglar.

Så idag har kortet gått varmt, men det var de värt.





New in


14cm

Fraktfritt och rea på 149:-. Okej då, tänkte jag och klickade hem dom.




Fredag

L e d i g !

Väntar tills Belinda kommer och hämtar mig. Då blir det en sväng på stan och mjukglass.

Nu är jag jättesur för att våran balkong ligger på fel sida, hade varit så skönt och lagt sig där nu...

Skön-t

Jag gick bort mot Nacksta och hittade tillslut ett spår i skogen. Spåret sutade med att jag kom ut vid Sidsjön. Så tog mig en runda där och tog mig sen hem igen med samma spår. Under den en och en halvtimmen hann det komma en ordentlig skur och lite solsken. Har även fått 3 rejäla blåsor. En på varsin häl och en i hålfoten.





Run away

Ligger och funderar på att ta mig en liten springtur. Har varit så peppad i flera dagar nu men har blivit annat hela tiden. Så igår tänkte jag att imorgon ska jag ta mig ut. Idag är jag inte alls peppad. Varför blir det så??

Vart visserligen lite less när jag vart utan bil, jag som hade tänkt åka upp till sidsjön och ta mig ett varv. För jag vet inte alls vad de finns för ställen man kan springa på här?

Inte har jag någon långärmad heller. Förstår inte vart alla mina träningskläder sen fotbollstiden har tagit vägen?



Give me some inspiration

Vilken skön slapp helg det har varit! Har sovit ut och vilat ordentligt. Har grejat lite i lägenheten och börja komma i ordning. Vill börja renovera och få det som man vill på en gång. Men det får verkligen bli ett litet steg i taget. Måste nog börja köpa några fina blommor, lampor och gardiner som gör sig bra i våra enorma fönster. Allt ser så futtigt och litet ut...



It's a good thing tears never show in the pouring rain

Jag har världens bästa mamma!!! Förut när jag och Nicklas åkte till gamla lägenheten för att städa ut den så står mammas bil utanför. Förstår att hon åkt dit för att hjälpa oss utan att säga det. Jag hade förbjudit henne att åka dit och städat för att jag ville att vi skulle göra det själv. Jag är alldeles för tjurig och envis för att be om hjälp. Jag är som barnen -kan själv.

Men denna städning som har tyngt mig enda sedan vi flyttat. Mycket pga att vi fått hörat från olika håll att vi måste städa och göra den klar nu. Jag har haft panikkänslor varje gång jag kommit hem för att jag inte åkte till den lägenheten och städade istället. Mådde så fruktansvärt dåligt över det. Jag hatar när saker inte blir gjorda. Så jag ville nästan inte åka hem så jag skulle bli påmind om det. Var alltid skönt att åka hemifrån, åka och hälsa på folk eller åka på jobbet. Då kunde jag koppla av lite och tänka på annat.

Men iallafall, när vi kommer in hade mamma nästan städat allt. Vart så glad och så lättad. Vilket får mig att inse att det är inte dumt att be om hjälp. Jag måste sluta med att vara så tjurig.

Och nu när vi kom hem igen så kändes det för första gången riktigt riktigt skönt. Så nu kanske jag äntligen kan börja slappna av och njuta av att vi har en egen lägenhet tillsammans.




I still need you

Har 22 grader på baksidan så jag känner mig ganska nöjd över att vara ledig idag. Om en tag kommer Belinda och hämtar mig och sen ska vi lägga oss någostans och sola med en god sallad!




Oh my god!

The moniker på Birsta City festen!! Sämst att man bara kunde en av hans egna låtar :P Fast jag gillar melodifestivalen låten, så det var helt ok för mig att han körde den två gånger. Hehe

Bilder kommer en annan dag. För nu har jag smulat färdigt med min hårdbrödmacka i sängen (jag får passa på medan Nicklas inte är hemma) och ska nu sova bort min fruktansvärda huvudvärk och vara piggelin imorgon.

Natti Natti!

Dansa dansa

Ikväll blir det fest med Birsta City! Måste iväg till andra lägenheten nu och duscha. Glömde shampoot och balsamet där. Smart. Sen ska jag jobba några timmar för att sedan köra party all night long. Öppnar på jobbet imorgon, håller tummarna för en pigg Matilda då.



Rest in peace Bill och Inge :(



















Packar upp

Har varit en seg dag idag med. Har varit jättetrött och då är det farligt att slå sig ner i soffan när man kommer hem. Just nu känner jag inte alls för att börja städa ur lite garderober så jag kan stoppa in kläderna. Näe fy, jag vill hellre krypa ner under täcket och titta på tv!

Men jag måste få lite gjort, jag hatar att leva i kartonger.


Har varit bättre

Idag har inte varit någon bra dag. Har varit på så dåligt humör. Less, lättretlig och supertrött. Skulle köpa en diskmaskin efter jobbet också, så kriget här hemma kunde få ett slut någon gång, men självklart fanns den vi ville ha inte inne. Så jävla typiskt. Jag som ville ta hem och installera en på en gång!


Äh, nu ska jag sluta sneeka internet och hoppa ner i sängen.


Första natten

Hittar inte tandborstarna!! Jag har packat ner all möjlig skit i badrumslådan, men inte en enda tandborste?!

Men vilken skön natt det var i våran nya lägenhet med nya mjuka dyra påslakan :P Ovanligt bara att höra vägen, det gjorde man aldrig på Klintis. Men man vänjer sig nog ganska snabbt.


Nu ska jag börja gå bort mot bussen och sen åka till jobbet.

Finally

Somnade inte förns halv 2 igår och klev upp innan halv 7 för att skjutsa mamma till jobbet. Varit vaken sen dess. Så det är väl bara att klä på sig igen och sen hugga tag i en låda. Skönt ändå att det kommer vara klart på typ två vändor, eller ja, det beror på hur stor släpvagn pappa har. Men lådorna får ju plats i bilarna och det enda som tar stor plats är soffan. Äntligen är den här dagen här!!!!


Bye bye fina utsikt


Världens bästa

Mamma åkte precis. Hon kom och hälsade på en snabbis och kom med bra mamma-prat. Hon vet ju precis hur jag fungerar, på gott och ont :)


Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och njuta av sista natten här i lägenheten. Har mycket att göra imorgon.